Jump to content

XPERIA_X10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About XPERIA_X10

  • Ημ. Γέννησης 27/02/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

XPERIA_X10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα καταστήματα της WIND το ανακοίνωσαν μόνο σε ασημί προς το παρών. Άρα μπορείς να το προμηθευτείς από εκεί... ;)
  2. Προτιμώ τη McFarland και τη Carib...:) http://www.athenianbrewery.gr/admin/spaw2/uploads/images/Mc-Farland-pack_HI.jpg http://www.athenianbrewery.gr/admin/spaw2/uploads/images/carib-bottle.jpg
  3. Γύρο στα 10 μέτρα πρέπει να είναι. Το πήρα και εγώ πριν 3 βδομάδες και μου άρεσε πολύ σαν gadgetaki. Το μόνο εκνευριστικό της υπόθεσής είναι ότι που και που χάνει την επαφή του με το κινητό και αν δε το πάρεις χαμπάρι στην ουσία είναι άχρηστο! Αληθεύει ότι μπορεί να πιάσει τους σφυγμούς;:confused:
  4. Τον άλλο μήνα; Μακάρι! Άντε γιατί αγανακτήσαμε με την 2.1.:rolleyes:
  5. Πωωω!!! Το καλοκαίρι δε λέγανε;:( Τέλος πάντων. Σεπτέμβριο; Σεπτέμβριο. Τι να κάνουμε; Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου...;)
  6. Καλησπέρα σε όλους! :) Μήπως κάποιος γνωρίζει την ημερομηνία που θα βγει η επίσημη αναβάθμιση 2.3;
  7. Θα προτιμούσα ένα XPERIA Arc, αλλά δε πειράζει.:p Καλή επιτυχία σε όλους... :D
  8. Δεν έχω κάνει ποτέ αυτό το root που λέτε και δε ξέρω τι είναι και τι ακριβός κάνει, αλλά είχα ακούσει από κάποιους ότι δεν είναι καλό για τη συσκευή! Γι' αυτό το λόγο και εγώ δε θέλω να κάνω root (άσε που δεν έχω ιδέα για το πως γίνεται αυτό και μπορεί να κάνω και καμία βλακεία και να τρέχω και να μη φτάνω :p). Αν ισχύουν αυτά που λέτε και δεν επιβαρύνεται το κινητό, τότε είναι πραγματικά καλό για τους απαιτητικούς χρήστες. Δε καταλαβαίνω για ποιό λόγο το παίρνει προσωπικά που εγώ απλός εξέφρασα την άποψή μου!:confused:Κάνεις σαν να είσαι εσύ η δημιουργός του root και σε πρόσβαλα!:blink: Anyway! Δε πιστεύω ότι παραπλανήθηκε κάποιος, απλά διαβάζοντας την άποψη μου (όπου μπορεί να είναι και λάθος, γιατί εγώ δεν είπα ότι είναι απόλυτα σωστή) και επίσης όσο έχει να κάνει με αυτό που είπα: "Άρα γιατί να μπω στη διαδικασία να "καταστρέψω" τη συσκευή μου;" εάν πρόσεξες καλά, στη λέξη καταστρέψω έχω βάλει "" για αυτόν ακριβός το λόγο, για να αποφύγω κάποιες παρεξηγήσεις, αλλά απ' ότι φαίνεται δε το πρόσεξες και προτίμησες να πεις τα δικά σου!:rolleyes: Never mind! Θα ρίξω πάντως μία ματιά στο link που έστειλες, έτσι για να δω τι ακριβός είναι με 2 λόγια (αφού εσύ προτίμησες να με "κράξεις" από το να μου πεις πολύ απλά τη δική σου γνώμη, όπως κάναν και οι υπόλοιποι;)). Θα το εκτιμούσα πολύ πάντως...;) Αφού λες και εσύ ο ίδιος ότι δεν έχεις ιδέα από αυτά και όμως κατάφερες να το κάνεις και είσαι και ευχαριστημένος από αυτό, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να το κάνω και εγώ δηλαδή; Δε με έχω και πολύ εμπιστοσύνη σε τέτοια θέματα...:worry:
  9. Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκη!:D
  10. Για ποιό λόγο να το κάνω; Μια χαρά είναι το κινητάκι μου!:D Από τη στιγμή που δε μπορεί η ίδια η εταιρία να κάνει αναβάθμιση της συσκευής μου, αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει, για τον οποιοδήποτε λόγο π.χ. να μη μπορεί να σηκώσει το νέο λογισμικό η συσκευή, με αποτέλεσμα να "σέρνεται" και στη πορεία ίσως να του βγουν και άλλα ελαττώματα... Άρα γιατί να μπω στη διαδικασία να "καταστρέψω" τη συσκευή μου;;)
  11. Ξέρει κανένας πότε περίπου θα κυκλοφορήσει η νέα αναβάθμιση του Χ10;
  12. Υπάρχει κάποιο που να είναι δωρεάν και όχι δοκιμαστικό για κάποιες ημέρες;
  13. Μακάρι η τιμή του να έχει πέσει τόσο!:w00t: Όταν με το καλό βγει και ισχύει αυτή η τιμή, θα το πάρω οπωσδήποτε...:D
  14. Εγώ θα περιμένω πιστά την επίσημη αναβάθμιση της Sony Ericsson!:D Δε με αγχώνει κανένας!;)
  15. Όντως!:confused: Το περίμενα κάπως πιο χοντροκομμένο, αλλά και πάλι δεν είναι Χ10 ή Arc.;) Με τρώει όμως να το πάρω και αυτό!;)
×
×
  • Create New...