Jump to content

Angelina_F

Members
  • Δημοσιεύσεις

    174
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Angelina_F

  1. Για να μην βγω off topic με τόσες ερωτήσεις στο θέμα. Δηλαδή αν κάνω claim θα επικοινώνησεη η PayPal μαζί του και θα μου στείλει οδηγίες να στείλω το κινητό πίσω? Τα λέω σωστά?

    Μπέρδεμα μεγάλο

  2. Angelina_F

    Jiayu G3

    Μια τελευταία ερώτηση επειδή έχεις εμπειρία επί του θέματος: έκανα report στην paypal και μου λέει ότι έχω 20 μέρες περιθώριο για επικοινωνία με το κατάστημα και μετά πρέπει να κάνω claim. εγώ ώμος έχω επικοινωνήσει ήδη με το κατάστημα και μου λένε να το επιστρέψω και να δουν την περίπτωση μου οοοοοταν το λάβουν, κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ. πρέπει να αλλάξω κατ ευθείαν το report σε claim ή να περιμένω??? Εσύ πως το χειρίστηκες το θέμα?
  3. Angelina_F

    Jiayu G3

    Μου απάντησαν (άσχετο εντελώς με το κακό touch του κινητού) στέλνοντας μ οδηγιες για το πως θα το αναβαθμίσω σε 4.1. Και ερωτώ εγώ είναι απαραίτητο να έχω windows xp 32 που γράφουν στις οδηγίες? γιατί έχω windows 7 παίζει ρόλο??
  4. Angelina_F

    Jiayu G3

    Ρωτάω γιατί πλήρωσα ems αφού μου ειπαν οτι το απλο ταχυδρομείο θα κανει πανω απο δυο μηνες και δεν ηταν και λιγα 39 $ αν κρατησουν τα μεταφορικα και τους πληρωσω και για την επιστροφή στο τελος θα παρω κατι ψιχουλα.... :(
  5. Angelina_F

    Jiayu G3

    Όταν λες ότι πήρες τα χρήματα πίσω εννοείς ότι σου βάλανε και τα μεταφορικά?
  6. Angelina_F

    Jiayu G3

    Για την οθόνη που παραμένει ανοιχτή όλη την ώρα και δεν κλείνει σίγουρα φταίει η rom τους αλλά για το touch?! Είναι τρομερά εκνευριστικό, το ήθελα αυτό το κινητό μιας και άκουσα από όλους εδώ τα καλύτερα για το τηλέφωνο, όταν ώμος το άνοιξα έμεινα κάγκελο το touch είναι χάλια δεν πιάνει καθόλου καλά ειδικά τα τρία κουμπιά από κάτω πρέπει να τα πατάς με σφυριά για να πιάσουν, περίμενα με αγωνιά κάποιον απο εσάς που το έχετε το τηλ να μου απαντήσετε για το touch ώστε να σιγουρευτώ ότι πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν. Το έδωσα και σε άλλο άτομο να το χειριστεί και δυσκολεύτηκε οπότε μάλλον έχω δίκιο. Τεσπα τους έστειλα email με video που δείχνει ότι το κινητό έχει πρόβλημα με την οθόνη του και αυτοί μου απάντησαν <<αν έχω βάλει την οθόνη να κλείνει απο τις ρυθμίσεις >>!!!!!!!!!!!!! Και για το touch της συσκευής κουβέντα δεν είπανε..... Τους απάντησα οτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη και τι επιλογές έχω... περιμένω αύριο απάντηση Υποτίθεται ότι δίνουν 7 ημέρες εγγυήση για επιστροφή προϊόντος. Οπότε αν δεν μου δώσουν σαφή απάντηση αύριο την Παρασκευή θα κάνω claim στην paypal και όπου βγει δεν θα τους την χαρίσω. Ανοίξανε το κινητό να του κάνουν root και δεν είδαν οτι έχει πρόβλημα η οθόνη?! Υπάρχει κανείς άλλος που να του έτυχε επιστροφή προϊόντος ή χρημάτων?:worry: Για να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω με τους Κινέζους που έμπλεξα...
  7. Angelina_F

    Jiayu G3

    Μετά από μια μέρα χρήσης τα προβλήματα είναι πολλά. 1 δεν συνδέεται στο internet πάρα μόνο με την εφαρμογή wifi analyser 2 δεν μπαίνει ΠΟΤΈ σε αναμονή η οθόνη μένει πάντα ανοιχτή 3 το touch είναι για γερά νεύρα πιάνει οπότε θέλει. Υποθέτω ότι για τα 1 και 2 φταίει η rom, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με root και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση. Αν βάλω εργοστασιακέ ρυθμίσεις θα χάσω την RoM? Υπάρχει επιδιόρθωση ή κάτι τέτοιο?
  8. Angelina_F

    Jiayu G3

    σε νευχαριστω πολυ που εισαι τοσο κατατοπιστικός εκει παταω και εγω αλλα δεν κανει τιποτα λεει ενεργοποιημενο αλλα δεν μου βγαζει να κανω scan για δίκτυα. προς θεου δεν ειμαι ασχετη εχω το samsung to s3 και δουλευω 4 χρονια android apla πρωτη φορα πηρα κινεζικο και εχω φρικαρει..... το πρόβλημα λύθηκε με διάφορα πειράματα που έκανα μου έβγαλε τελικά ότι έλειπε από το κινητό η εφαρμογή wifi connector (πρώτη φορά μου τυχαίνει τετποιο πράγμα) τεσπα το αναφέρω μήπως συμβεί σε αλλο χρήστη, ευχαριστώ πολύ το μέλος eg29 για την προσπάθεια του. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  9. Angelina_F

    Jiayu G3

    Που είναι αυτό ? Έχω την Rom etotalk και τα έχω ελληνικά
  10. Angelina_F

    Jiayu G3

    Μπήκα στις ρυθμίσεις ενεργοποίησα το Wi fi αλλά δεν μου βγάζει πουθενά να κάνω scan. Στο μενού φαίνεται ενεργοποίημενο αλλα στην μπαρα δεν δειχνει τιποτα και φυσικα ιντερνετ δεν εχει απο που πατατε για scan?
  11. Angelina_F

    Jiayu G3

    Γειά σας μόλις παρέλαβα το G3 και ενώ ανοίγω το wi fi δεν κάνει τίποτα ούτε να βάλω κωδικό μου βγάζει ... ξέρει κανείς κάτι ?
  12. Angelina_F

    Jiayu G3

    Vara1000 μόλις έκανα claim, σκέφτηκα να τους δώσω ένα 24ωρο, αλλά φοβήθηκα μήπως δεν κάνουν την ακύρωση νωρίς και φύγει το δέμα οπότε τους το έκανα σήμερα για ασφάλεια. Ευχαριστώ πολύ πάντως
  13. Angelina_F

    Jiayu G3

    Δυστυχώς στο merimobiles αναφέρομαι.
  14. Angelina_F

    Jiayu G3

    Σήμερα έστειλα την ακύρωση σ αυτούς, ακόμη δεν φαίνεται κάτι στην paypal οπότε λέω να περιμένω ένα 24ωρο και αύριο με το καλό πάμε για claim. :!:
  15. Angelina_F

    Jiayu G3

    Αίσχος αυτό έχω μόνο να πω. Η επικοινωνία μαζί τους είναι άθλια απαντάνε σε ότι θέλουνε όποτε θέλουνε. Το Σάββατο μου είπαν από support center ότι δεν γίνεται root την Κυριακή μου στέλνουν από το costume care ότι η Crystal έκανε λάθος. Σήμερα στο live chat της σελίδας μου λένε ότι εν τέλη τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν γίνεται root στο κινητό. Ακύρωσα την παραγγελία και πάμε για άλλα. Ο Κινέζος μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ με την paypal και οτι μόλις ακυρωθεί η παραγγελία σε 48 ώρες θα έχω τα χρήματα μου. Ισχύει ή να κάνω refund έτσι και αλλιώς???
  16. Angelina_F

    Jiayu G3

    Σήμερα τα ξημερώματα μου στείλανε email από το τμήμα πωλήσεων (που τους ξαναρώτησα αν γίνεται root ) και μου είπαν ότι η crystal έκανε λάθος, το πρόβλημα μου είναι ότι εμένα δεν μου το έστειλε η crystal αλλά ο stone !! Τώρα έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω! Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις σε πόσες μέρες μπαίνουν τα χρήματα για να προχωρήσει σε νέα αγορά?
  17. Angelina_F

    Jiayu G3

    Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται?
  18. Angelina_F

    Jiayu G3

    από που να κάνω ακύρωση από το site? και μετά να μπω paypal? Γνωρίζετε τι γίνεται με το συνάλλαγμα? Το etotalk πως το στέλνει με τα Ελληνικά??
  19. Angelina_F

    Jiayu G3

    Καλημέρα σας την Τετάρτη παρήγγειλα και εγώ το G3 από merimobiles και 3 μέρες μετά μου στείλανε email ότι μπορεί να μην μπορεί να γίνει root και ότι μπορεί μην 'έχει ελληνικά. Ενώ πριν το παραγγέιλλω τους είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι γίνεται. Το έχει πάρει κανένας άλλος από αυτό το μαγαζί με Ελληνικά????? Δυστυχώς το κινητό δεν είναι για μένα και το άτομο που το θέλει δεν ξέρει καθόλου Αγγλικά οπότε αυτό είναι πρόβλημα. Τους πλήρωσα για root και τώρα μου τα γυρνάνε δεν ξέρω τι να κάνω!
  20. ήθελα να παραγγείλω το Ν1 από etotalk με root αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι είναι out of stock και όταν ττους ρώτησα μου είπαν ότι θα σταμάτησει η παραγωγή.γνωρίζεται κάποιο άλλο μαγαζί που να το στέλνει root? Ίσως κάποιο άλλο αξιόπιστο κινητό στα ίδια χαρακτηριστικα?
  21. Και εγώ forthnet εχω αλλά δεν εχω κανένα πρόβλημα, κατέβαζω κανονικά εφαρμογές. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
  22. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω στο market :-( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
  23. Εχω 1 μήνα την συσκευή και δεν είχα κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης ωστόσο χθες βράδυ έγινε το εξής κουφο κλείνω το wi fi και όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και το βάζω στην πρίζα να φορτίσει ενώ είχε ήδη 69% μπαταρία , το πρωί πιανω το κινητό και έκαιγε!!!! Είχε 60C και μου βγαίνει μήνυμα να σύνδεσω το κινητό στο φορτίστη γιατί είχα 1% μπαταρία!!!!!! Μόνο που ήταν ήδη σε φόρτιση!!! Έβγαλα τον φόρτιση έπεσε η θερμοκρασία στους 54 και μόλις τον ξανάέβαλα άρχισε πάλι να ανέβαινει. Τελικά έκανα επανεκκίνηση το κινητό και τώρα όλα οκ αλλά πραγματικά με τρόμαξε το γεγονός ότι όλο το βράδυ ψηνοτανε... Έτυχε σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο? Τι μπόρει να έγινε? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
  24. Το δίπλωμα για 125 κοστίζει περίπου 300 εύρο. Τα μαθηματα οδήγησης που πρέπει να κανείς είναι 10 ωστόσο αν ξέρεις να οδηγείς μηχανή μπορείς να το κανονίσεις με τον δασκάλο και να μην τα κανείς-οπότε να δώσεις εξετάσεις κατ ευθείαν. Σήματα φυσικά και θα δώσεις αλλά είναι πολύ λίγα και πανεύκολα!!! Δέκα ερωτήσεις μόνο θα πέσουνε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
  25. Εγώ που από Χ10 πηγα σε S2 τα έχασα όλα τα saves :-( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
×
×
  • Create New...