Jump to content

Antrikos1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Antrikos1990

  1. Θελω να δω μια ταινία με μια φίλη μου σήμερα και δεν ξέρω τι να επιλέξω!! Έλεγα κάτι σε ρομαντικό ποιο πολύ αλλα και περιπέτεια!! Όχι θρίλερ πάντως!! Ευχαριστώ!!
  2. Ωραία σας ευχαριστώ πολυ για την διευκρίνηση παιδια θα παρω τελικά τους purevision τους 3μηνους και βλέπω!! Να είστε καλα!!
  3. Παιζει ομως γινόταν αυτο επειδή ηταν δοκιμαστική;; Παρακαλω αν ξέρει κάποιος και μετα πηρε παλι αυτους και δεν ειχε θεμα ας μου πει!! Σε ευχαριστώ και παλι φιλε μάλλον με βλεπω να παιρνω τους 3μηνους purevision και να τους δοκιμάσω!! Αλλα αν ξέρει κάποιος ας πει αν ειναι και αλλαξω γνώμη μην αλλάξω χωρις λογο φακούς μια και με αυτούς εχω συνηθίσει και δεν ειχα θεμα στο βγαλε βαλε!! Ευχαριστώ και πάλι! +Να πω ότι είναι οι αστιγματικοι και οχι οι απλοί τωρα το ειδα οτι βγαίνουν και οι ίδιοι χωρίς αστιγματισμο!
  4. Οο ρε φιλε σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!! Να σαι καλα!! Σκέφτομαι για τους purevision η τους softlens της bausch and lomb ποίους προτείνετε καλύτερα;;; Με τους δοκιμαστικους softlens μετα απο κανα 3ωρο αρχιζε η θολούρα αν ειμαι σε κλειστό μέρος.. Με τους purevision θα εχω θεμα;; Η γινόταν αυτό επειδή ηταν δοκιμαστική;;
  5. Κανενα καλο site και εμπιστοσύνης έχουμε;;; Ειδα τους φακούς μου στο http://www.alfalens.gr/ που μου είχε δώσει η οφθαλμίατρος.. Τους παίρνω άφοβα;
  6. Καλησπέρα παιδιά!! Θα ηθελα να ρωτήσω τιμες για ξενοδοχείο στην Πάτρα γιατί δικό μου σπιτι δεν έχω και θελω για λιγο το δικό μου χώρο μιας πανω απο 2 ώρες δεν πρόκειται να κατσω!! Δεν με νοιάζει να είναι μεγάλων αστέρων αρκεί να έχει τα απαραίτητα (κρεβάτι)!! :P
  7. Και δικές μου απο το xperia X8 με custom rom!
  8. καλησπερα παιδια.. Ποιο πιστευεται εχει περισσοτερο lag το s3 mini η το μεγαλο s3;; Ρωταω γιατι το s3 εχει το touchwiz το οποιο ειναι λιγο βαρυ αλλα εχει 4πυρινο επεξεργαστη!!
  9. Δεν ειναι καθολου θεμα του launcher ειναι θεμα τον amoled!! Για να γινει αυτο μάλλον απο τις πολλές ώρες κλίσης που κανεις με ακουστικά και η οθόνη μένει ανοιχτή καθ' όλης τις διάρκειας τις κλίσης με αποτέλεσμα να εχουν γίνει burn-in τα pixel πάνω στην οθόνη και αυτο να φτιάχνεται μονο με αλλαγή οθόνης!!
  10. Αν σου εχει σπασει μονο το γυαλί θα σου προτεινα να δεις βιντεο στο youtube για το πως να αλλαξεις και αν δεν φοβασε φυσικά να το κανεις μονο σου με το κόστος κάπου στα 20 ευρώ ειναι οταν το είχα κάνει σε ενα φίλο μου!! αλλιώς παρε τηλεφωνο στην smartec!!!
  11. Παιδια τι ειναι το knox security solution τι ακριβώς κάνει;;
  12. Καλησπερα παιδια μια μικρη βοηθεια!!! Εδω και πολυ καιρο χρησιμοποιω την ginger-dx με overclock στα 787MHz και απο περιεργεια ανεβηκα αλλο λιγο στα 806MHz και σε πεντε λεπτα ειχα επανεκκινηση!!! Ανοιγη κανονικα και δουλευει στα φυσιολογικα επιπεδα μιας και το παταω εγω χειροκηνιτα το insmod /........ αλλα οταν το παταω τωρα κανει επανεκκινηση μαλλον συνεχιζει απο την στιγμη που το παω στα 806MHz!!! Τι να κάνω ωστε να το πάω παλι στα 787MHz? Ειμαι με stock kernel αν σας βοηθαω!!
  13. Ρε παιδια τοσο χαλια ειναι το S3 μπροστα στο S4 Mini που σχεδον ολοι λετε οτι κολαει λογο ram;;; Αν δεν βαριεστε μπορειτε να μου γραψεται τη χρηση κανετε στο κινητο και κολαει;; Δεν μπορω να καταλαβω το πως γινεται το S3 που ηταν το καλυτερο κινητο τις να λετε οτι το S4 mini ειναι τωρα ειναι καλυτερο που ανικη στην μεσαια ταξη
  14. Επιλεγμένα μοντέλα της Samsung θα πάρουν αναβάθμιση σε Key Lime Pie (Android 5 .0 ) σύμφωνα με πληροφορίες: End at Android 4 .2 .2 update . GT-I 9080 – Galaxy Grand GT-I 9082 – Galaxy Grand DUOS GT-I 8160 – Galaxy Ace 2 GT-I 8190 – Galaxy S III mini GT-I 8350 – Galaxy Beam GT-I 8730 – Galaxy Express GT-I 9070 – Galaxy S Advance GT-I 9100 – Galaxy S II GT-I 9105 – Galaxy S II Plus GT-I 9260 – Galaxy Premier GT-N 7000 – Galaxy Note GT-S 6310 – Galaxy Young GT-S 6312 – Galaxy Young DUOS GT-S 6810 – Galaxy Fame GT-S 7710 – Galaxy X Cover 2 To get Android 5 .0 . GT-I 9300 – Galaxy S III GT-I 9305 – Galaxy S III LTE GT-I 9500 – Galaxy S 4 GT-I 9505 – Galaxy S 4 LTE GT-N 5100 – Galaxy Note 8 .0 GT-N 5105 – Galaxy Note 8 .0 LTE GT-N 5110 – Galaxy Note 8 .0 Wi -Fi GT-N 7100 – Galaxy Note II GT-N 7105 – Galaxy Note II LTE GT-N 8000 – Galaxy Note 10 .1 GT-N 8005 – Galaxy Note 10 .1 LTE GT-N 8010 – Galaxy Note 10 .1 Wi- Fi Ισχυει;;
  15. Παιδια εξουσιοδοτημενο service της Samsung στην πατρα υπαρχει;;
  16. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371509 Καντε μια βολτουλα απο δω και δωστε τα φωτα σας!!
  17. καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται φυσικα για το ποτε θα δωσει την αναβαθμιση 4.3 στο S3;;
  18. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το SIII με τηλεσκόπιο και με λίγο ζουμ!! Κρόνος
  19. παιδια τα official update χωρις root η συσκευη π.χ. απο 4.0.4 σε 4.1.2 γινονται απο το κινητο η μεσω καποιου προγραμματος του υπολογιστη οπως τα Sony με το update service;;
  20. Πολυ ωραια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας παιδια!! θα το αγορασω απο κανα σκρουτζομαγαζο για ποιο φθηνα ωστε να μη κλαιω τα λεφτακια μου αν γινει τιποτα απο αυτα που ανεφερα γιατι ειχα επιδοτηση απο vodafone η οποια το εχει 560 αλλα θα κανω εκπτωση μαλλον!! Ευχαριστω και παλι!!
  21. Καλημερα παιδια! Σκευτομαι μια απο αυτες τις μερες να αγορασω το S3 και διαβαζω απο προηγουμενα ποστ οτι το κινητο εχει καποια θεματακια οπως η φορτιση η οποια κανει πολλες ωρες να φορτισει και το θεματακι με την οθονη η οποια με το καιρο γινεται burn-in η status bar πανω στην οθονη και οτι οταν ανοιγεις καποιο παιχνιδι φαινεται πανω μια μαυρη γραμμη απο το status bar!! Αυτο με την οθονη ισχυει στο συγκεκριμενο κινητο, σε ελλατωματικα S3 ή σε ολα οσα εχουν amoled γιατι ο αδερφος ενως φιλου μου εχει το galaxy S το πρωτο το οποιο το εχει 2 χρονια και δεν εχει απ' οτι θυμαμαι τετοιο προβλημα!! Οσο για την φορτιση διαβασα οτι το 80% εχει προβλημα!! Τωρα αν το παρω λετε να εχω και εγω τα παρομια προβληματα;; Για την οθονη το σκευτομαι παρα πολυ γιατι το κινητο σκευτομαι να το κρατισω για τα επομενα 3 χρονια και αν γινει κατι τετοιο δεν ειμαι σιγουρος αν το περνει η εγγυηση και η αλλαγη οθονης εχει 160 ευρω και το σκευτομαι να το αγορασω!!
  22. στην 5.0 κατευθειαν;;; μαλλον ειρωνικα το λες!! :P ρωτησα αν θα παρει γιατι ειδα που ελεγε για το Note 2 σε ενα αρθρο εδω οτι θα περασει την 4.2.2 και θα παει κατευθειαν στην στην 4.3 αλλα στην 5.0 οπως ειπες εσυ με τιποτα δεν παει!!
  23. Το S3 θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 4.3;;
  24. Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν πρεπει να το ρωτησω εδω αυτο η σε καποιο αλλο σχετικο ποστ αλλα αν κανω καποιο λαθος να μου πειτε που να παω!! Ηρθε επιτελους ο καιρος να αλλαξω κινητο και ειμαι αναμεσα σε 2 το Galaxy S3 η το S4 mini!! Θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι καλητερο σε καθημερινη χρηση που να καλυπτει τις αναγκες μου.. Θα ηθελα σιγουρα το κινητο να αναβαθμιστη (να εχω και εγω την χαρα αυτη γιατι εχω το X8 με custom rom το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα κολαει απιστευτα και δεν πηρε αλλη αναβαθμιση απο 2.1+ ωστε να περναω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης).. Να εχει καλη καμερα, καλη οθονη και ενα καλο ηχειο!! Και κατι τελευταιο που θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο απο αυτα τα κινητα βγαζει προβλημα γιατι θελω τουλαχιστον να το κρατησω 3 χρονια το λιγοτερο!! Οποιοδηποτε αλλο κινητο να που προτεινεται ευπροσδεκτο (εκτος LG δεν τα εχω σε εκτιμηση :P) μεχρι 550 ευρω και οχι απο internet επειδη εχω επιδοτηση απο vodafone!!
×
×
  • Create New...