Sotarts Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Με το Κ800i ημουν το ιδιο ικανοποιημενος ως προσ το αποτελεσμα. (και φοραει 2MP) Έτσι είναι συνάδελφε κάτι δε πάει καλά με αυτή την κάμερα :worry: Κατα τα άλλα ειμαστε κομπλέ ειναι superphone:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Φιλε το βρηκα το προγραμματακι και το εκανα εγκατασταση αλλα δεν μου εμφανιζεται μεσα στο μενου...το βρισκω απο πουθενα αλλου? Ειναι widget και το επιλεγης απο το home screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 οταν εχεις ενεργοποιημενη αναφορα διπλα στο μηνυμα που στελνεις σου βγαζει ενα φακελο ασπρο με ενα πρασινο θαυμαστικο.αυτο ειναι η αναφορα.οταν δε παραλαμβανεται το θαυμαστικο μενει κοκκινο και οταν εχουμε απενεργοποιημενη αναφορα δεν μας εμφανιζει κανενα φακελο Φίλε γκρινιάρη ευχαριστούμε για την επισήμανση. Προσωπικά δεν είχα προσέξει πως το θαυμαστικό άλλαζε χρώμα, επειδή πάντα με το που πατούσα αποστολή έβγαινα απευθείας στην αναμονή :p Πρέπει όμως να το βελτιώσουν αυτό, με καθαρή ένδειξη στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Φίλε γκρινιάρη ευχαριστούμε για την επισήμανση. Προσωπικά δεν είχα προσέξει πως το θαυμαστικό άλλαζε χρώμα, επειδή πάντα με το που πατούσα αποστολή έβγαινα απευθείας στην αναμονή :p Πρέπει όμως να το βελτιώσουν αυτό, με καθαρή ένδειξη στην οθόνη. Ναι να βγαίνει ενα τεράστιο θαυμαστικό στην οθόνη και να φωνάζει MESSAGE DELIVERED!!! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Ακριβώς!:) Υπάρχουν και άτομα με μυωπία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=gr&lc=el το μονο που με προβληματιζει είναι αν έχει gps ή μόνο agps αναλυτικά αναφέρει : Βρείτε το δρόμο σας -aGPS Δε θα χαθείτε ποτέ ξανά. Το τηλέφωνό σας διαθέτει ενσωματωμένο aGPS. Υπηρεσίες εντοπισμού, όπως είναι το Google Maps™ και το Wisepilot, σας βοηθούν να βρείτε το δρόμο για τον προορισμό σας. Ή προσθέστε πληροφορίες γεωγραφικής θέσης στις φωτογραφίες σας -χρησιμοποιήστε τη λειτουργία γεωγραφικής σήμανσης (geo-tagging). Μπορω να του βάλω δηλαδή π.χ. το destinator ή το igo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=gr&lc=el το μονο που με προβληματιζει είναι αν έχει gps ή μόνο agps αναλυτικά αναφέρει : Βρείτε το δρόμο σας -aGPS Δε θα χαθείτε ποτέ ξανά. Το τηλέφωνό σας διαθέτει ενσωματωμένο aGPS. Υπηρεσίες εντοπισμού, όπως είναι το Google Maps™ και το Wisepilot, σας βοηθούν να βρείτε το δρόμο για τον προορισμό σας. Ή προσθέστε πληροφορίες γεωγραφικής θέσης στις φωτογραφίες σας -χρησιμοποιήστε τη λειτουργία γεωγραφικής σήμανσης (geo-tagging). Μπορω να του βάλω δηλαδή π.χ. το destinator ή το igo ? Φυσικα και μπορείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 που σημαίνει οτι εχει εσωτερική κεραία GPS αναρωτιέμαι γιατι δεν το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά του αλλα λένε μονο τα παραπάνω.... και το mini΄θα έχει κεραία gps αραγε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 που σημαίνει οτι εχει εσωτερική κεραία GPS αναρωτιέμαι γιατι δεν το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά του αλλα λένε μονο τα παραπάνω.... και το mini΄θα έχει κεραία gps αραγε ? Οχι μόνο έχει κεραία εσωτερική αλλά έχει το ποιό γρήγορο κλείδωμα που έχω συναντήσει ποτέ σε κινητά, ακόμη και σε συσκευές GPS. Δεν βλέπω τον λόγο ώστε να μην έχει το mini... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Για το destinator είμαστε σίγουροι ότι μπαίνει? Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά κάπου διάβαζα ότι ακόμα το ετοιμάζουν για android, ενώ υπάρχει ήδη για Windows Mobile κινητά. Anyway, ούτως ή άλλως προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το Navigon (τους χάρτες δεν ξέρω πώς ανανεώνουμε αλλά θα γίνει κι αυτό). Υ.Γ. Θα συμφωνήσω για το πολύ γρήγορο κλείδωμα και θα προσθέσω και πολύ γρήγορο επαναπροσδιορισμό διαδρομής. (Να δω πού θα βρω κανένα στήριγμα της προκοπής για το αυτοκίνητο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Για το destinator είμαστε σίγουροι ότι μπαίνει? Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά κάπου διάβαζα ότι ακόμα το ετοιμάζουν για android, ενώ υπάρχει ήδη για Windows Mobile κινητά. Anyway, ούτως ή άλλως προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το Navigon (τους χάρτες δεν ξέρω πώς ανανεώνουμε αλλά θα γίνει κι αυτό). Υ.Γ. Θα συμφωνήσω για το πολύ γρήγορο κλείδωμα και θα προσθέσω και πολύ γρήγορο επαναπροσδιορισμό διαδρομής. (Να δω πού θα βρω κανένα στήριγμα της προκοπής για το αυτοκίνητο...) Χρησιμοποιώ το Navigon και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος , οταν υπάρχει αναβάθμιση σε ενημερώνει το πρόγραμμα, επίσης μολις επιβεβαιωθεί η αγορά του έρχεται η πρώτη αναβάθμιση που το μετατρέπει σε Ελληνικό με φωνητικές οδηγίες διαδρομής . Βάση στήριξης θα βρεις εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Να κανω μια ακομα ερωτηση...... Σε μερικες σελιδες που χρειαζεται flash prayer παρολο που εχω το skyfire ως broswer δεν μου ανοιγει τι σελιδα και λεει οτι πρεπει να εγκατασταθει το adope flash..... Πως θα μπορεσω να ανοιξω τετοιες σελιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Πόσο πάει η αγορά του προγράμματος; για το navigon λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Για το destinator είμαστε σίγουροι ότι μπαίνει? Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά κάπου διάβαζα ότι ακόμα το ετοιμάζουν για android, ενώ υπάρχει ήδη για Windows Mobile κινητά. Anyway, ούτως ή άλλως προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το Navigon (τους χάρτες δεν ξέρω πώς ανανεώνουμε αλλά θα γίνει κι αυτό). Υ.Γ. Θα συμφωνήσω για το πολύ γρήγορο κλείδωμα και θα προσθέσω και πολύ γρήγορο επαναπροσδιορισμό διαδρομής. (Να δω πού θα βρω κανένα στήριγμα της προκοπής για το αυτοκίνητο...) Απο όσο ξέρω το destinator δεν υπάρχει ακόμη για android. Το navigon όμως που χρησιμοποιώ με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Πόσο πάει η αγορά του προγράμματος; για το navigon λεω Το πήρα με προπληρβμενη καρτα απο το site της navigon 79.95 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Όποιος θέλει ας ρίξει μια ψήφο μπας και δούμε Android 2.2 (Froyo) στο Χ10. Εγώ ψήφησα. 1593 είμαστε μέχρι τώρα. http://www.petitiononline.com/froyo/petition.html Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Απο όσο ξέρω το destinator δεν υπάρχει ακόμη για android. Το navigon όμως που χρησιμοποιώ με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ! ναι αλλά για να κάνεις επέκταση της εφαρμογής και να αγοράσεις τους χάρτες πόσο κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου, αλλά κάποια παιχνίδια που έχουν στην οθόνη αριστερά έναν κύκλο (για χειριστήριο κίνησης) και δεξιά ένα κουμπί για κάποια ενέργεια (π.χ. πυροβολισμός) δεν λειτουργούν στο XPERIA; Εννοώ να λειτουργούν παράλληλα, όχι σηκώνω το δάχτυλο απ'το ένα για να πατήσω το άλλο (δηλαδή να περπατάς και να πυροβολάς συγχρόνως) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου, αλλά κάποια παιχνίδια που έχουν στην οθόνη αριστερά έναν κύκλο (για χειριστήριο κίνησης) και δεξιά ένα κουμπί για κάποια ενέργεια (π.χ. πυροβολισμός) δεν λειτουργούν στο XPERIA; Εννοώ να λειτουργούν παράλληλα, όχι σηκώνω το δάχτυλο απ'το ένα για να πατήσω το άλλο (δηλαδή να περπατάς και να πυροβολάς συγχρόνως) Οχι γιατι δεν ειναι Multitouch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 παιδιά μόλις απεκτησα και εγώ το Χ10.... θέλω να ρωτήσω το εξής, πόσες ώρες να το φορτίσω.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 2128 υπογραφες! keep going να τους ταρακουνησουμε! :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 παιδιά μόλις απεκτησα και εγώ το Χ10.... θέλω να ρωτήσω το εξής, πόσες ώρες να το φορτίσω.? Πρώτα θα ξεπατώσεις εντελώς την λιγοστή μπαταρία που είχαν από την εταιρεία μέσα. (Γύρω στο 50% είναι). Μετά θα το φορτίσεις εως ότου το led-ακι που είναι πάνω στο κινητό σβήσει εντελώς (περίπου 1-1.5 ώρα). Στην αρχή η μπαταρία θα αντέχει απελπιστικά λίγο , (σε αυτό το σημείο θα ξενερώσεις και θα κάνεις ποστ εδώ ότι είσαι απογοητευμένος με την μπαταρία :p ) , αλλά μετά από 8-9 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις θα πιάσει την μέγιστη διάρκεια της και θα είσαι μια χαρά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Πρώτα θα ξεπατώσεις εντελώς την λιγοστή μπαταρία που είχαν από την εταιρεία μέσα. (Γύρω στο 50% είναι). Μετά θα το φορτίσεις εως ότου το led-ακι που είναι πάνω στο κινητό σβήσει εντελώς (περίπου 1-1.5 ώρα). Στην αρχή η μπαταρία θα αντέχει απελπιστικά λίγο , (σε αυτό το σημείο θα ξενερώσεις και θα κάνεις ποστ εδώ ότι είσαι απογοητευμένος με την μπαταρία :p ) , αλλά μετά από 8-9 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις θα πιάσει την μέγιστη διάρκεια της και θα είσαι μια χαρά! :) Εαν αυτο δεν το κανουμε απο την αρχη πειραζει??? πες οχι Plese.... ΜΟνο μια φορα το εχω αποφορτισει πληρως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Μπορείς να τη φορτίζεις όπως και όποτε θες, δεν είναι απαραίτητες οι πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις, ακόμη και καινούρια να είναι η μπαταρία. Και η Sony Ericsson το ίδιο αναφέρει στις οδηγίες χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 2128 υπογραφες! keep going να τους ταρακουνησουμε! :-) Πολλή καλό αυτό με την ψηφοφορία , ψήφησα και γω , αν και δε νομιζω να γίνει τπτ είμαι όμως περίεργος για το αποτέλεσμα , 2378 και προχωρά ............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts