Jump to content

Papanick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Papanick's Achievements

  1. Papanick

    OnePlus 8T

    Με ενδιαφέρει και μένα αν υπάρχει κάποια λύση ή έστω κάποιος μη επίσημος τρόπος. Ευχαριστώ.
  2. Είχα σκοπό εφόσον έχω ακόμα τη συσκευή να είναι το 11ρι αυτό για το οποίο θα κάνω clean install. Το θέμα είναι, δε θυμάμαι τίποτα. Πώς το κάνουμε αν μπορεί κάποιος πολύ περιεκτικά? Απλά backup, factory reset, reboot και install το κατεβασμένο zip με το 11ρι? EDIT: To βρήκα ΟΚ
  3. ΟΚ ευχαριστώ πολύ!
  4. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πχ κάποιο xml) που να μας δίνει preview και τελικό αποτέλεσμα σε όλη την οθόνη του κινητού? Ξέρω ότι αυτό είναι άσχετο με την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος αλλά είναι η συνήθεια να βλέπω τι βγάζω full screen. Υ.Γ. Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου.
  5. Και από μένα: Συσκευή 7T Pro ή 7 Pro - €10: https://www.oneplus.com/gr/invite#N3t2txYEH2EPh7t8YGFzfR Ακουστικά: - €2.50: https://www.oneplus.com/gr/invite#VuQjBmreTiKeiz3K1zMZvM
  6. Αμ έλα που δεν είχα κάνει τελικά CLEAN install το MIUI 11 και για κάποιο λόγο το χρειαζόταν... Όλα καλά λοιπόν με Poco MIUI 11 και Watch GT, δουλεύει ρολόι. :ninja:
  7. Papanick

    Poco F1

    Όλα καλά. Φαίνεται δεν είχα κάνει ΚΑΘΑΡΟ install το MIUI 11, έτσι νόμιζα, και για κάποιο λόγο το χρειαζόταν. Καλά λένε οι παλιοί ΜΟΝΟ clean install λοιπόν.. Όλα δουλεύουν άψογα πλέον όσον αφορά το Watch GT και το Poco, όπως ήταν πριν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  8. Ναι παιδιά γι' αυτό έχω ξενερώσει, έχω δοκιμάσει κάπου 10 εκδόσεις της εφαρμογής, φυσικά πάντα δικαιώματα κλπ όλα φουλ, ρησετ στο ρολόι όπως έγραψα, αλλά ακόμα και στο κινητό, και ακόμα και reset δικτύων. Ήμουν έτοιμος να το στείλω πίσω μέχρι που είδα ότι σε 3-4 κινητά παίζει άψογα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
  9. Σ' ευχαριστώ, δυστυχώς το έχω δοκιμάσει κι αυτό, τίποτα.
  10. Papanick

    Poco F1

    Καλησπέρα, έχω το Poco F1 συνδεδεμένο με το Watch GT εδώ και περίπου 3 μήνες. Με το τελευταίο update της Xiaomi (MIUI 11) δεν συνδέεται με τίποτα το ένα με το άλλο. Δοκίμασα reset και στο ρολόι αλλά ακόμα και στο κινητό, ενεργοποίηση - απενεργοποίηση bluetooth, όλες τις άλλες λύσεις που προτείνονται στο ίντερνετ, εδώ και 10 μέρες δοκιμάζω διάφορα... συνδέεται για 5 δευτερόλεπτα το πολύ, μετά αποσυνδέεται. Να σημειωθεί ότι το κινητό συνδέεται άψογα με bluetooth πχ στο αυτοκίνητο, και το ρολόι συνδέεται άψογα με διάφορα άλλα κινητά που δοκίμασα.. Κάποιος με Poco με MIUI 11 και Watch GT? Έχει κανείς το ίδιο θέμα?
  11. Καλησπέρα σας, το γράφω στο θέμα του Pocophone, το γράφω κι εδώ μήπως έχει κάποιος παρόμοιο θέμα. Έχω το Poco F1 συνδεδεμένο με το Watch GT εδώ και περίπου 3 μήνες. Με το τελευταίο update της Xiaomi (MIUI 11) δεν συνδέεται με τίποτα το ένα με το άλλο. Δοκίμασα reset και στο ρολόι αλλά ακόμα και στο κινητό, ενεργοποίηση - απενεργοποίηση bluetooth, όλες τις άλλες λύσεις που προτείνονται στο ίντερνετ, εδώ και 10 μέρες δοκιμάζω διάφορα... συνδέεται για 5 δευτερόλεπτα το πολύ, μετά αποσυνδέεται. Να σημειωθεί ότι το κινητό συνδέεται άψογα με bluetooth πχ στο αυτοκίνητο, και το ρολόι συνδέεται άψογα με διάφορα άλλα κινητά που δοκίμασα.. Κάποιος με κινητό Xiaomi με MIUI 11 και Watch GT? Έχει κανείς το ίδιο θέμα?
  12. Papanick

    Sony Xperia XZ

    Nevermind. Ήταν σαν να είχε πάρει μια απειροελάχιστη κλίση κάποιο σημείο του σκελετού, τόση ώστε, όταν άφηνα το κινητό σε 100% επίπεδη επιφάνεια, δεν ακουμπούσε η πάνω αριστερή γωνία του, υπήρχε μικρό κενό με το επίπεδο και το μέγεθος του κενού ήταν κοντά στα 0.3-0.5mm τελικά. Παράλληλα, όταν πίεζα την πάνω αριστερή γωνία προς το επίπεδο, το κινητό "έπαιζε" επειδή δεν ακουμπούσαν όλες οι γωνίες ταυτόχρονα. Έτσι το συνειδητοποίησα και φυσικά το δοκίμασα σε πάρα πολλά επίπεδα πρώτα. Τελοσπάντων, για να μην το κουράζω και είναι και δύσκολο να εξηγηθεί, το ρίσκαρα και με σχετικά λίγη πίεση στο σκελετό του κινητού, αντίθετη με τη φορά που είχε λυγίσει, επανήλθε. Αν ξαναγίνει θα επανέλθω με φωτος.
  13. Papanick

    Sony Xperia XZ

    Παιδιά κάτοχος εδώ και μερικές μέρες, έχοντας περάσει και από Z1, Z3 και Z5 Premium, ναι είναι εξαιρετικό σε όλα του (αν και ο σκοπός είναι να το κρατήσω μέχρι να κυκλοφορήσει το XZ Premium), άλλο είναι το θέμα μου όμως. Με 2 ημέρες (το ΣΚ δηλαδή) χρήση συχνά στην μπροστινή τσέπη του τζιν, έχει λυγίσει η μία γωνία κατά 0.5-1.0 χιλιοστό. Αναφέρω τη χρήση στην τσέπη επειδή θεωρώ ότι από αυτό είναι (είχαν ακουστεί περιπτώσεις που λύγισαν κάποια τηλέφωνα από τη σειρά Z με χρήση σε τσέπη, εμένα πάλι δε μου είχε ξανατύχει). Επίσης ΟΚ δεν έχω και κανένα σοβαρό πρόβλημα που συνέβη αυτό, δεν είναι κάτι φοβερό αλλά αν κάποιος έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία ας πει καμιά γνώμη. Ευχαριστώ.
  14. Έχω κι εγώ αυτή την απορία, δεν έχω το κινητό ακόμα αλλά θέλω να το αγοράσω. Θα έχει ίδια εμφάνιση με τη σειρά X με Marshmallow στα πάντα? (ναι ακόμα και εικονίδια και θέματα - ξέρω ότι με/χωρίς root τα περνάς και μετά, αλλά είναι το ρημάδι το OCD).
×
×
  • Create New...