Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το Κ800i ημουν το ιδιο ικανοποιημενος ως προσ το αποτελεσμα. (και φοραει 2MP)

Έτσι είναι συνάδελφε κάτι δε πάει καλά με αυτή την κάμερα :worry:

Κατα τα άλλα ειμαστε κομπλέ ειναι superphone:lol:

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε το βρηκα το προγραμματακι και το εκανα εγκατασταση αλλα δεν μου εμφανιζεται μεσα στο μενου...το βρισκω απο πουθενα αλλου?

Ειναι widget και το επιλεγης απο το home screen

οταν εχεις ενεργοποιημενη αναφορα διπλα στο μηνυμα που στελνεις σου βγαζει ενα φακελο ασπρο με ενα πρασινο θαυμαστικο.αυτο ειναι η αναφορα.οταν δε παραλαμβανεται το θαυμαστικο μενει κοκκινο και οταν εχουμε απενεργοποιημενη αναφορα δεν μας εμφανιζει κανενα φακελο

Φίλε γκρινιάρη ευχαριστούμε για την επισήμανση. Προσωπικά δεν είχα προσέξει πως το θαυμαστικό άλλαζε χρώμα, επειδή πάντα με το που πατούσα αποστολή έβγαινα απευθείας στην αναμονή :p Πρέπει όμως να το βελτιώσουν αυτό, με καθαρή ένδειξη στην οθόνη.

Φίλε γκρινιάρη ευχαριστούμε για την επισήμανση. Προσωπικά δεν είχα προσέξει πως το θαυμαστικό άλλαζε χρώμα, επειδή πάντα με το που πατούσα αποστολή έβγαινα απευθείας στην αναμονή :p Πρέπει όμως να το βελτιώσουν αυτό, με καθαρή ένδειξη στην οθόνη.

Ναι να βγαίνει ενα τεράστιο θαυμαστικό στην οθόνη και να φωνάζει MESSAGE DELIVERED!!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=gr&lc=el

το μονο που με προβληματιζει είναι αν έχει gps ή μόνο agps

αναλυτικά αναφέρει :

Βρείτε το δρόμο σας -aGPS

Δε θα χαθείτε ποτέ ξανά. Το τηλέφωνό σας διαθέτει ενσωματωμένο aGPS. Υπηρεσίες εντοπισμού, όπως είναι το Google Maps™ και το Wisepilot, σας βοηθούν να βρείτε το δρόμο για τον προορισμό σας. Ή προσθέστε πληροφορίες γεωγραφικής θέσης στις φωτογραφίες σας -χρησιμοποιήστε τη λειτουργία γεωγραφικής σήμανσης (geo-tagging).

Μπορω να του βάλω δηλαδή π.χ. το destinator ή το igo ?

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=gr&lc=el

το μονο που με προβληματιζει είναι αν έχει gps ή μόνο agps

αναλυτικά αναφέρει :

Βρείτε το δρόμο σας -aGPS

Δε θα χαθείτε ποτέ ξανά. Το τηλέφωνό σας διαθέτει ενσωματωμένο aGPS. Υπηρεσίες εντοπισμού, όπως είναι το Google Maps™ και το Wisepilot, σας βοηθούν να βρείτε το δρόμο για τον προορισμό σας. Ή προσθέστε πληροφορίες γεωγραφικής θέσης στις φωτογραφίες σας -χρησιμοποιήστε τη λειτουργία γεωγραφικής σήμανσης (geo-tagging).

Μπορω να του βάλω δηλαδή π.χ. το destinator ή το igo ?

Φυσικα και μπορείς!

που σημαίνει οτι εχει εσωτερική κεραία GPS

αναρωτιέμαι γιατι δεν το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά του αλλα λένε μονο τα παραπάνω....

και το mini΄θα έχει κεραία gps αραγε ?

που σημαίνει οτι εχει εσωτερική κεραία GPS

αναρωτιέμαι γιατι δεν το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά του αλλα λένε μονο τα παραπάνω....

και το mini΄θα έχει κεραία gps αραγε ?

Οχι μόνο έχει κεραία εσωτερική αλλά έχει το ποιό γρήγορο κλείδωμα που έχω συναντήσει ποτέ σε κινητά, ακόμη και σε συσκευές GPS.

Δεν βλέπω τον λόγο ώστε να μην έχει το mini...

Για το destinator είμαστε σίγουροι ότι μπαίνει? Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά κάπου διάβαζα ότι ακόμα το ετοιμάζουν για android, ενώ υπάρχει ήδη για Windows Mobile κινητά. Anyway, ούτως ή άλλως προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το Navigon (τους χάρτες δεν ξέρω πώς ανανεώνουμε αλλά θα γίνει κι αυτό).

Υ.Γ. Θα συμφωνήσω για το πολύ γρήγορο κλείδωμα και θα προσθέσω και πολύ γρήγορο επαναπροσδιορισμό διαδρομής. (Να δω πού θα βρω κανένα στήριγμα της προκοπής για το αυτοκίνητο...)

Για το destinator είμαστε σίγουροι ότι μπαίνει? Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά κάπου διάβαζα ότι ακόμα το ετοιμάζουν για android, ενώ υπάρχει ήδη για Windows Mobile κινητά. Anyway, ούτως ή άλλως προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το Navigon (τους χάρτες δεν ξέρω πώς ανανεώνουμε αλλά θα γίνει κι αυτό).

Υ.Γ. Θα συμφωνήσω για το πολύ γρήγορο κλείδωμα και θα προσθέσω και πολύ γρήγορο επαναπροσδιορισμό διαδρομής. (Να δω πού θα βρω κανένα στήριγμα της προκοπής για το αυτοκίνητο...)

Χρησιμοποιώ το Navigon και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος , οταν υπάρχει αναβάθμιση σε ενημερώνει το πρόγραμμα, επίσης μολις επιβεβαιωθεί η αγορά του έρχεται η πρώτη αναβάθμιση που το μετατρέπει σε Ελληνικό με φωνητικές οδηγίες διαδρομής .

Βάση στήριξης θα βρεις εδώ

Να κανω μια ακομα ερωτηση......

Σε μερικες σελιδες που χρειαζεται flash prayer παρολο που εχω το skyfire ως broswer δεν μου ανοιγει τι σελιδα και λεει οτι πρεπει να εγκατασταθει το adope flash.....

Πως θα μπορεσω να ανοιξω τετοιες σελιδες?

Απο όσο ξέρω το destinator δεν υπάρχει ακόμη για android. Το navigon όμως που χρησιμοποιώ με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ!

Πόσο πάει η αγορά του προγράμματος; για το navigon λεω

Το πήρα με προπληρβμενη καρτα απο το site της navigon 79.95 €

Όποιος θέλει ας ρίξει μια ψήφο μπας και δούμε Android 2.2 (Froyo) στο Χ10. Εγώ ψήφησα. 1593 είμαστε μέχρι τώρα.

http://www.petitiononline.com/froyo/petition.html

Κωνσταντίνος

Απο όσο ξέρω το destinator δεν υπάρχει ακόμη για android. Το navigon όμως που χρησιμοποιώ με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ!

ναι αλλά για να κάνεις επέκταση της εφαρμογής και να αγοράσεις τους χάρτες πόσο κάνει;

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου, αλλά κάποια παιχνίδια που έχουν στην οθόνη αριστερά έναν κύκλο (για χειριστήριο κίνησης) και δεξιά ένα κουμπί για κάποια ενέργεια (π.χ. πυροβολισμός) δεν λειτουργούν στο XPERIA;

Εννοώ να λειτουργούν παράλληλα, όχι σηκώνω το δάχτυλο απ'το ένα για να πατήσω το άλλο (δηλαδή να περπατάς και να πυροβολάς συγχρόνως)

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου, αλλά κάποια παιχνίδια που έχουν στην οθόνη αριστερά έναν κύκλο (για χειριστήριο κίνησης) και δεξιά ένα κουμπί για κάποια ενέργεια (π.χ. πυροβολισμός) δεν λειτουργούν στο XPERIA;

Εννοώ να λειτουργούν παράλληλα, όχι σηκώνω το δάχτυλο απ'το ένα για να πατήσω το άλλο (δηλαδή να περπατάς και να πυροβολάς συγχρόνως)

Οχι γιατι δεν ειναι Multitouch

παιδιά μόλις απεκτησα και εγώ το Χ10....

θέλω να ρωτήσω το εξής, πόσες ώρες να το φορτίσω.?

Πρώτα θα ξεπατώσεις εντελώς την λιγοστή μπαταρία που είχαν από την εταιρεία μέσα. (Γύρω στο 50% είναι).

Μετά θα το φορτίσεις εως ότου το led-ακι που είναι πάνω στο κινητό σβήσει εντελώς (περίπου 1-1.5 ώρα).

Στην αρχή η μπαταρία θα αντέχει απελπιστικά λίγο , (σε αυτό το σημείο θα ξενερώσεις και θα κάνεις ποστ εδώ ότι είσαι απογοητευμένος με την μπαταρία :p ) , αλλά μετά από 8-9 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις θα πιάσει την μέγιστη διάρκεια της και θα είσαι μια χαρά! :)

Πρώτα θα ξεπατώσεις εντελώς την λιγοστή μπαταρία που είχαν από την εταιρεία μέσα. (Γύρω στο 50% είναι).

Μετά θα το φορτίσεις εως ότου το led-ακι που είναι πάνω στο κινητό σβήσει εντελώς (περίπου 1-1.5 ώρα).

Στην αρχή η μπαταρία θα αντέχει απελπιστικά λίγο , (σε αυτό το σημείο θα ξενερώσεις και θα κάνεις ποστ εδώ ότι είσαι απογοητευμένος με την μπαταρία :p ) , αλλά μετά από 8-9 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις θα πιάσει την μέγιστη διάρκεια της και θα είσαι μια χαρά! :)

Εαν αυτο δεν το κανουμε απο την αρχη πειραζει??? πες οχι Plese....

ΜΟνο μια φορα το εχω αποφορτισει πληρως...

Μπορείς να τη φορτίζεις όπως και όποτε θες, δεν είναι απαραίτητες οι πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις, ακόμη και καινούρια να είναι η μπαταρία. Και η Sony Ericsson το ίδιο αναφέρει στις οδηγίες χρήσης.

2128 υπογραφες! keep going να τους ταρακουνησουμε! :-)

Πολλή καλό αυτό με την ψηφοφορία , ψήφησα και γω , αν και δε νομιζω να γίνει τπτ είμαι όμως περίεργος για το αποτέλεσμα , 2378 και προχωρά ...............

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10