thanassiskostas Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 για σας παιδια.εγω εχω το sony ericsson satio και βλεπω σχεδων ολα τα video στο internet αλλα σε καποια video εχει σε ενα τριγονο ενα 9 μαλλον χρειαζετε αναβαθμιση το flash player γινετε να μου πειτε πως το κανω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglatoman Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καλησπερα,2 προβληματα που εχω με το σατιο!!! 1)μπαταρια,λυσεις για λιγοτερη εξοικονομιση ενεργειας για τον θεο ουτε μια μερα δεν με κραταει μερικες φορες τελειωνει η μπαταρια και δεν το χρησιμοποιω καν:wacko: 2)μουσικη,ο ηχος ισα που ακουγεται μεσα σε φασαρια:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosbrabus Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καλησπερα παιδια,εβαλα το Asphalt 4.Elite Racing HD for Sony Ericsson Satio κ το παιχνιδη ειναι κορυφη,παει καιρος που πειρα το σατιο μεχρι τωρα ουτε μια επανεκινηση δε μου εκανε,να ρωτησω εχει καποιο προγραμμα να βγαζει τι μουσικη,φωτο κ ταλλα αρχεια σε ετοιμους φακελουσ αντι να πιγενεισ στα μουλτιμιντια???μπορει να μοΥ δωσει καποιοσ ταρχεια για νο ΝDRIVE αν ειναι ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostikas Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μου βγηκε το πρωτο προβλημα με το SATIO. Ξεκινησε πριν απο 4 μερες. Και το προβλημα εχει να κανει με το φλας της φωτογραφικης Και συγκεκριμενα ανοιγω το πορτακι της φωτογραφικης και ξεκιναει να λειτουργει η καμερα (οι ρυθμησεις ειναι στο αυτοματο), εχει λιγο φως και δειχνει οτι θα μπει το φλας, εστιαζει κανονικα και οταν παταω το κουμπι για να βγει η φωτογραφια παγωνει το κινητο!!!!!! Σταματανε να δουλευουν ολα και η οθονη ειναι μαυρη!!!!! Και οσο και να περιμενω μην τυχων και κατι λειτουργησει δεν γινετε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καλησπερα,2 προβληματα που εχω με το σατιο!!! 1)μπαταρια,λυσεις για λιγοτερη εξοικονομιση ενεργειας για τον θεο ουτε μια μερα δεν με κραταει μερικες φορες τελειωνει η μπαταρια και δεν το χρησιμοποιω καν:wacko: 2)μουσικη,ο ηχος ισα που ακουγεται μεσα σε φασαρια:confused: Αυτο με την μπαταρια και εμενα μου καθετε στο λαιμο Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Για αρχή θα έλεγα (όπως μάλλον και οι περισσότεροι) ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις με ένα update μέσω του SonyEricsson Update Servise. Υποθέτω αυτό το post θα μεταφερθεί εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μου βγηκε το πρωτο προβλημα με το SATIO. Ξεκινησε πριν απο 4 μερες. Και το προβλημα εχει να κανει με το φλας της φωτογραφικης Και συγκεκριμενα ανοιγω το πορτακι της φωτογραφικης και ξεκιναει να λειτουργει η καμερα (οι ρυθμησεις ειναι στο αυτοματο), εχει λιγο φως και δειχνει οτι θα μπει το φλας, εστιαζει κανονικα και οταν παταω το κουμπι για να βγει η φωτογραφια παγωνει το κινητο!!!!!! Σταματανε να δουλευουν ολα και η οθονη ειναι μαυρη!!!!! Και οσο και να περιμενω μην τυχων και κατι λειτουργησει δεν γινετε τιποτα. και σε εμενα τοιδιο προβλημα με το φλας μπλοκαρει και πρεπι να κανω επανεκινιση μου την εχει δοσει ασχιμα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas89 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλησπέρα σας . θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:κατέβασα το windows live messenger από link μέσου αυτού του site και μπαίνει κανονικά (με ασύρματο δύκτιο) και μου λέει οτι μπορεί να χρεώνετε ! είναι αλήθεια? και γιατι ? (δεν ξέρω αν το είπα κ στο σωστό topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 4-5 μερες ειναι πλεον γεγονος !!!!!! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380152393101&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3605wt_939 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Υπόψιν ότι αυτές δεν είναι αυθεντικές οπότε προσοχή. Πολλά έχουμε ακούσει... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diversion Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Παιδιά, Πού πάω στα μενού του SATIO για να βάλω τα: ip address, subnet, default getaway και dns προκειμένου να συνδεθώ σωστά με κάποιο access point? Το πρόβλημα είναι το εξής: Βρίσκει μεν το access point, λέει "connected", αλλά όταν πάει να συνδεθεί με κάποιο site μου βγάζει το μήνυμα: Internet: No gateway reply Τι πρέπει ν' αλλάξω/προσθέσω για να δουλέψει; Μήπως κάτι στα settings του access point και τι; Επίσης, μήπως μπορεί να μου πει κανείς πώς εγκαθιστώ το NDRIVE; Τόχει κανείς να μου το στείλει γιατί αυτό που έχω ίσως να μην είναι το σωστό; TIA Edited January 26, 2010 by diversion προσθήκη Παράθεση Η πιο χαζή ερώτηση είναι αυτή που δεν έκανες ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Παιδιά, Πού πάω στα μενού του SATIO για να βάλω τα: ip address, subnet, default getaway και dns προκειμένου να συνδεθώ σωστά με κάποιο access point? Ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/προορισμοί/internet ή σημείο πρόσβασης αν θες να προσθέσεις ενά νέο Edited January 27, 2010 by zxr Διόρθωση quote tag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 4-5 μερες ειναι πλεον γεγονος !!!!!! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380152393101&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3605wt_939 τι ειναι αυτο φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 τι ειναι αυτο φιλε μου? mobile batery li-ion 3.6 1700mAh στη μέση της σελίδας έχει φωτογραφία Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diversion Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παιδιά, Πού πάω στα μενού του SATIO για να βάλω τα: ip address, subnet, default getaway και dns προκειμένου να συνδεθώ σωστά με κάποιο access point? Το πρόβλημα είναι το εξής: Βρίσκει μεν το access point, λέει "connected", αλλά όταν πάει να συνδεθεί με κάποιο site μου βγάζει το μήνυμα: Internet: No gateway reply Τι πρέπει ν' αλλάξω/προσθέσω για να δουλέψει; Μήπως κάτι στα settings του access point και τι; Επίσης, μήπως μπορεί να μου πει κανείς πώς εγκαθιστώ το NDRIVE; Τόχει κανείς να μου το στείλει γιατί αυτό που έχω ίσως να μην είναι το σωστό; TIA Παιδιά, Βρήκα το "μονοπάτι" για τις αλλαγές που ήθελα. Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι από σας. Connectivity > Destinations > Internet > "your ssid" (that's the name of your wi-fi network) > Options > Advanced settings > IPv4 settings ... Για το "ndrive" τίποτα; Παράθεση Η πιο χαζή ερώτηση είναι αυτή που δεν έκανες ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 mobile batery li-ion 3.6 1700mAh στη μέση της σελίδας έχει φωτογραφία καλου-κακου πριν τη βαλετε στην πριζα τηλεφωνηστε και στην ελευθεροτυπια να αναλαβετε και την ευθυνη για την εκρηξη βομβας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannissideratos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια εχθες εκανα εκλεισα νεο ροκορ με την μπαταρια μου κρατησε 5 μιση 24ωρα με 7 ωρες flight mode καθε βραδυ πως σας ακουγετε???:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια εχθες εκανα εκλεισα νεο ροκορ με την μπαταρια μου κρατησε 5 μιση 24ωρα με 7 ωρες flight mode καθε βραδυ πως σας ακουγετε???:lol: Φυσιολογικο... Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια εχθες εκανα εκλεισα νεο ροκορ με την μπαταρια μου κρατησε 5 μιση 24ωρα με 7 ωρες flight mode καθε βραδυ πως σας ακουγετε???:lol: δες και το δικο μου ρεκορ στο post 1000 σελ 67 ;) (χωρις flight mode και χωρις λειτουργεια 24/24 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazikos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Από ότι είδα από την παρουσίαση του Vivaz, έχει κάποιες νέες δυνατότητες στα panel, όπως να στρέφετε όταν γυρνάς το κινητό κ.α. Ελπίζω να βγει νέο firmware και για το satio όπου να δίνει τις ίδιες δυνατότες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias91 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 γεια σας εχω αγορασει το iphone εδ2 και 3 μηνες περιπου και εχω απογοητευτει πληρως απο την επιλογη μου να παρω αυτο το κινητο.τωρα σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω αυτο το κινητο .ειναι καλη επιλοη? και θελω να ρωτησω αμα περιεχει τα εξης ο ηχος κλησης ακουγεται αρκετα ωστε να μπορεσεις να το ακουσεις? δευτερον το σημα του ειναι καλο? τριτον βγαζει καλες φωτογραφιες και τα η ποιοτητα των video ειναι καλη ή ειναι οπως στα παλια κινητα που κολανε τα frame αυτα θελω να μου πειτε αν ειναι καλα γιατι το γα...νο to iphone σε αυτα ηταν χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 γεια σας εχω αγορασει το iphone εδ2 και 3 μηνες περιπου και εχω απογοητευτει πληρως απο την επιλογη μου να παρω αυτο το κινητο.τωρα σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω αυτο το κινητο .ειναι καλη επιλοη? και θελω να ρωτησω αμα περιεχει τα εξης ο ηχος κλησης ακουγεται αρκετα ωστε να μπορεσεις να το ακουσεις? δευτερον το σημα του ειναι καλο? τριτον βγαζει καλες φωτογραφιες και τα η ποιοτητα των video ειναι καλη ή ειναι οπως στα παλια κινητα που κολανε τα frame αυτα θελω να μου πειτε αν ειναι καλα γιατι το γα...νο to iphone σε αυτα ηταν χαλια. ακουγεται μια χαρα ο ηχος κλησης. το βιντεο που τραβαει ειναι αρκετα καλο και οι φωτο ειναι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1908 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδιά σε μένα όταν με καλούν πρώτα χτυπάει η δόνηση και μετά ο ήχος κλήσης..... Και αν βγάλω τη δόνηση, υπάρχει ένα "κενό" χρονικό διάστημα μέχρι να ακουστεί ο ήχος κλήσης...αυτό δεν αλλάζει εε?? :) Επίσης, πολλές φορές αλλάζει από μόνος του ο ήχος κλήσης στον default sonyericsson.aac και είναι πολύ εκνευριστικό!! Μήπως γίνεται να τον σβήσω αν και είναι protected με κάποιον τρόπο? Ευχαριστώ πολυυυύ!!! Παράθεση ----------------------- Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tre Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδιά έκανα Back-up τις επαφές απο το τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης,αλλά οταν πάω το υλικό μου>κάρτα μνήμης>άλλο>επαφές, γράφει κανένα αρχείο. Τί κάνω λάθος ? Κατά τα άλλα το έχω 17 μέρες και ευτυχώς ούτε κόλησε ούτε έκανε τίποτα μυστήριο μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδιά έκανα Back-up τις επαφές απο το τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης,αλλά οταν πάω το υλικό μου>κάρτα μνήμης>άλλο>επαφές, γράφει κανένα αρχείο. Τί κάνω λάθος ? Κατά τα άλλα το έχω 17 μέρες και ευτυχώς ούτε κόλησε ούτε έκανε τίποτα μυστήριο μέχρι σήμερα. ψαξε καπου στο μενου απο τις επαφες που θα σου εχει την επιλογη απο που θες να εμφανιζονται οι επαφες... εκει θα βαλεις καρτα μνημης(αν καταλαβα καλα την ερωτηση τουλαχιστον αυτο πρεπει να κανεις) σορρυ που ειναι πολυ γενικο αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα πατησει εγω και δεν εχω χρονο να δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts