Jump to content

Nikolas89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikolas89

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Nikolas89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αυτό μου φαίνεται άρχισε... όταν το είχα πάει σε novia care και μ άλλαξαν την πλακέτα... για άλλο πρόβλημα( μου έκανε επανεκινήσεις μόνο του) ουρανό? το άφισα rio παραλία (κτίρια σε απόσταση 30-40m) για μία ώρα έκανα μπάνιο επέστρεψα και ακόμα έψαχνε
  2. μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να απεγκαταστείσω τους OVI χάρτες ώστε να τους εγκαταστήσω απο την αρχή? γιατί δεν με βρίσκει ποτέ to gps!
  3. Καλησπέρα. Μια απορία ξέρει κανείς γιατι το GpS δεν με βρίσκει ποτέ παρα μόνο όταν συνδέεται στο ιντερνετ? και για πλοήγηση ποτέ δεν βρίσκει το Gps
  4. Λοιπόν σήμερα πήγα να παίξω angly birds και ψηλοκολούσε μετά πήγα και στο world series of poker το ίδιο μετά και στο need for speed το ίδιο. Πρίν δύο μέρες όλα έπαιζαν κανονικά(Σχετικά). Ξέρει κανεις τι παίζει μήπως? ( Υ.Σ δεν έκανα καμία εφαρμογή instal)
  5. Βρε παιδία. Διαπίστωσα κατί τρελό σήμερα. Συνήθως δεν το λειτουργούσα το N8 μου σε εξοικ. ενέργειας. Χτές που το έβαλά και απο τότε το κινιτό ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα κ χωρίς τα μικροκολλήματα του (τελείως περιορισμένα) παίζει να ισχύει κατι τέτοιο? αν ναι που μπορεί να οφείλεται? το έχει δοκιμάσει κανείς?
  6. αν μπορείς να μου πείς που μπορώ να το δώ αυτό και να σου πώ.
  7. Παρατηρώ διαφορα κολύματα στο κίνητο και δεν ξέρω τον λόγο. Του έκανα Hard reset και πάλι τα ίδια υπάρχει περίπτωση να φταίει που δεν το έχω κάνει φλασάρισμα? αλλιώς τι?
  8. Καλησπέρα μια γενική ερώτηση για το n8. Σας φαίνεται γενικά σαν κινιτό γρήγορο? εμένα καμια φορά μπορεί να κολλήσει για 4-5 δευτερόλεπτα οταν πάνω να ανοίξω κάτι (πχ φωτό). Και το περιστατικό πρίν απο το τορινό N8 το παλιό Ν8 έκανε επανεκινήσεις σε άσχετες φάσεις και τελικά ήταν ελατωματική η πλακέτα.... 15μέρες χωρίς ν8. Υποτήθετε πως δίνεις αρκετά λεφτά για κάτι καλό δεν ξέρω ρε παιδία. Θέλω λίγο γνώμες.
  9. Ενημερώσεις με το mod μπορεί να κάνει? προσπάθηνα να κάνω αναζήτηση για ενημερώσεις και ενώ συνδέεται με nokia μου κάνει αποσυνδεση.
  10. σωστός περιμένω εξελήξεις. Εμένα προς το παρόν πάει καλά
  11. ίσως να είναι κ κάποιο Mod που δεν έβαλα αυτό με τις ανοιχτές εφαρμογές ίσως να δοκιμάσεις 5-6. Αυτά που εσένα πείραζαν με το μέχρι τώρα εργοστασιακό χειρισμό.
×
×
  • Create New...