Jump to content

ksipos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ksipos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ksipos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραιος ;). Βλεπω εχει και -να το πω "επιτραπεζια"- κουτια, τα οποια μπορω να τα βαλω κατω απο την οθονη και να μην γεμισει ο τοπος. Ευχαριστω :)
  2. Γεια σας... Βρικω λιγο χρονο τωρα τελευταια και σκαλισα ενα παλιο desktop που ειχα. Το σκαλισμα το ξεκινησα επειδη σκεφτομουν μηπως το σουλουπωσω λιγο και το βαλω σε κανα σαλονι για "βασικη" χρηση (browsing, office, καμια ταινια κλπ). Τα specs του ειναι: ABIT IS7-E2 - motherboard - ATX - Socket 478 - i865PE Pentium 4 3.07 ghz 2x512 DDR ram 2xSata, 2xIDE psu 350w Leadtek WinFast A340 T graphics card - GF FX 5200 - 128 MB Τωρα, ποια ειναι τα θεματα του. Αρχικα, πριν το κανω στην ακρη, ειχε ξεκινησει που και που να κανει θορυβο. Το περιεργο ηταν οτι οταν το εκανα restart ο θορυβος χανοταν... Τον θορυβο τον ειχα εντοπισει απο το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου, οποτε ειτε παω για καινουργιο ειτε πρεπει να το ανοιγω (φανταζομαι). Μετα, με 1gb ram δεν παει πουθενα αρα παω να maxαρω τα 2gb που μου αφηνει η μητρικη. Η μονη αλλη αλλαγη που μπορω σκεφτω ειναι να του πεταξω και καναν ssd. Λογικα ο ssd θα πηγαινει σφαιρα σε boot κλπ και το τροφοδοτικο ελπιδω οτι αμα του βαλω λιγο χερι θα στρωσει. Για την ram μπορει να του περασω κανα linux. Συνολικα, πιστευετε αξιζει να ριξω πανω κατω 100€ για την αναβαθμιση ή μηπως συμφερει καλυτερα να φτιαξω απο την αρχη ενα "office" pc με low budget (<250€ χωρις περιφεριακα/os);
  3. Ευχαριστώ για την ενημέρωση :D Με τις αναβαθμίσεις απλά θεωρώ απαραίτητο να μην παρατάει η εταιρεία στην μοίρα του ένα κίνητο που είναι και "ηλικίας" μικρότερης του έτους. Πχ το vodafone απ όσα έχω δει δεν θα πάρει android 6.0 και είναι κινητό μερικών μηνών. Είναι επομένως υπεύθυνη μια τέτοια εταιρεία, έτσι ώστε αμα προκύψει bug να βγάλει κάποιο patch ή θα ψαχνώ για custom rom; (Άφησα το vodafone στη λίστα πιο πολύ για να ακούσω απόψεις μιας που από θέμα specs πιστεύω έχει τα καλύτερα στα 169€) Με το "καινούριο" υποθέτω εννοείς "καινούριο ή μεταχειρισμένο". Ναι, πάω για καινούργιο :O Καινούργιο G3 16ρι στο skroutz το εχει ~235€, άρα με θήκες κλπ θα ξεφύγει από τα 200 που θέλω να δώσω :( Η Xiaomi επίσης δεν ξέρω αν έχει επίσημο service στην Ελλάδα. Αλλά γενικά θέλω τη συσκευή να μπορώ να τη δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα και τα 2 καταστήματα που βγάζει το skoutz δεν βολεύουν ειδιαίτερα :O
  4. Σας ευχαριστώ και τους 2. Την Microsoft την φοβάμαι επειδή ακριβώς δεν ξέρω τι εφαρμογή μπορεί να χρειαστώ. Η εικόνα που έχω είναι ότι εφαρμογές όπως της cosmote/vodafone ("τρομερή" απώλεια :P), browsers και κανά δυό άλλες που είχα ψάξει ενδεικτικά δεν τις βρήκα. Η amoled οθόνη του J5 είναι στα θετικά αλλά δεν την έχω και προτεραιότητα. To p8 το προτιμώ σαν specs από το J5, αλλά με χαλάει η μπαταρία που ειναι ~500mAh κάτω. Θα κοιταξώ να πάω να τα 2 και τα δύο από κοντά μπας και διαμορφώσω γνώμη. Και μια ερώτηση... Το Honor 4X παρ' ότι έχει καλά specs δεν το βλέπω να έχει πέραση (ενδεικτικά, στο θέμα του έχει 200 μηνύματα μέσα σε 1.5 χρόνο). Παίζει κάτι και δεν το έχω διαβάσει κάπου; ΥΓ: Άμα έχετε κι άλλες συσκευές να προτείνετε σε αυτή την τιμή με παρόμοια specs και από Ελλάδα ακούω τις προτάσεις :) . Συσκευές που έχω απορρίψει είναι το Meizu M2 Note (επειδή απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει επίσημο service στην Ελλάδα) και το Moto G 3rd gen (επειδή το 16ρι έχει ~250€).
  5. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για αγορά κινητού αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Ελπίζω να βοηθήσετε :) Οι βασικές επιλογές που έχω καταλήξει είναι οι: Samsung Galaxy J5: Στα θετικά η amoled και τα σχόλια που διαβάσα στο forum, στα αρνητικά τα 8GB rom, το 1.5GB ram και η έλλειψη led (το οποίο έχω βολευτεί τα τελευταία 5+ χρόνια) Huawei P8 Lite: Θετικό το 16GB rom και το android 6.0 που θα πάρει, αρνητικό η μπαταρία και τα μικροπροβλήματα τα οποία διάβασα στο forum (πχ για το hd voice) Huawei Honor 4X: Τα αρνητικά που βρίσκω είναι το μέγεθος (θα χωράει σε τσέπι αυτό το πράγμα; :P ) και ότι είναι το πιο ακριβό (και μαζί με θήκες κλπ ξεφεύγει το πράγμα) Vodafone Smart Ultra 6: Από όσο ξέρω δεν θα πάρει android 6.0 και δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει γενικά Lenovo P1m: Απ' όσο έχω διαβάσει έχει θεματάκια + ότι δεν έχω διαμορφώσει αποψη για τα κινητά της lenovo Microsoft Lumia 640/640 XL: Λόγω της έλειψης εφαρμογών δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια εφαρμογή που θα χρειαστώ πχ σε 1 μήνα και δεν θα μπορώ να την βρω. Επιπλέον με εκνευρίζει η πρόσοψη των lumia που τρώει 2 δάχτυλα απο την οθόνη πάνω και κάτω... Γενικά, θέλω ένα κινητό που θα το κρατήσω 2-3 χρόνια (οπότε να υπάρχει υποστήριξη/αναβαθμίσεις), να έχει ραδιόφωνο, κάμερα υποφερτή τουλάχιστον, μπαταρία που να αντέχει με ελαφριά χρήση μερικές μέρες (και με βαριά όσο το περισσότερο τόσο το καλύτερο) (πχ το sony satio που έχω τώρα άμα το αφήσω στην ησυχία του μπορεί να αντέξει 3 μέρες με 1000ρα μπαταρία) και η τιμή του (μαζί με τα extra) να είναι όσο πιο κοντά στα 200€ γίνεται. Τo dual sim επιθυμητό αλλά δεν πειράζει και να μην υπάρχει. Ελπίζω να μην παρέλειψα τίποτα. Περιμένω απάντησεις υπερ ή κατά των συσκευών αυτών και ελπίζω να με βοηθήσετε να καταλήξω :) Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  6. Γεια χαρα ... οπως λεει και το τιτλος,ψαχνω ενα τραγουδι που καπου ακουσα αυτες τις μερες και μου κολησε ... αν ειναι σε λαθος μερος το topic μου sorry ... ποσταρω εδω γιατι ειναι σχετικο με μουσικη + οτι δεν βρηκα topic που να αναφερεται σε αναζητη τραγουδιου ... λοιπον ... το τραγουδι,εχει στην αρχη αρκετα yeah yeah... μετα πρεπει να μιλαει γαλλικα (εκτος και αν δεν καταλαβα τα αγγλικα :P) ... μερικες λεξεις απο το ρεφρεν " he touched me" "(and come) again" (ξερω οτι δεν βοηθαει και πολυ αλλα αυτα διαθετω :P) το τραγουδαει γυναικα και δεδομενου οτι ο ρυθμος ειναι γρηγορος υποθετω οτι ειναι κατι σε στυλ techno ... ευχαριστω για την βοηθεια :)
  7. ευχαριστω για τις απαντησεις δεν εψαξα παλι το θεμα γιατι βρηκα αλλη λυση (μου ξαναεστειλαν τον μηνυμα) 1)ειναι το πρωτο πραγμα που εκανα 2)πρεπει να το εχω βαλει να τα αποθηκευει στην καρτα μνημης,οποτε δεν νομιζω να με βοηθουσαν τετοια προγραμματα :/ τωρα ομως εχω μια αλλη απορια .. :P χρειαζομαι να συνδεθω σε ενα wifi, και πρεπει να του δηλωσω ονομα και κωδικο . απο καποια samsung, εχω δει οτι πας στις ρυθμησεις του wifi (στα nokia και στο satio στους προορισμους που εχει στην συνδεσιμοτητα),και επιλεγεις να μην ειναι WEP-WAP/WAP2 αλλα 802.1χ (σε αυτους το ειχε αυτοματα).μετα πηγαινοντας στις ρυθμισεις ασφαλειας, σε αυτους εχει επιλεγμενο αυτοματα παλι το EAP-PEAP, οποτε επελεξα αυτο μονο.στη συνεχεια δηλωσα ονομα χρηστη και βρηκα οτι υπαρχει η ρυθμιση EAP-MSCHAPv2, που δινεις παλι ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης. ομως οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι εντοπιστηκε σφαλμα στις ρυθμισεις EAP. αν εχεις κανει καμια ιδεα για το πως μπορω να συνδεθω ας μου την πει . ευχαριστω για τον χρονο σας :)
  8. παιδες, διαγραψα καταλαθος ενα εισερχομενο μηνυμα που τωρα το χρειαζομαι .. εψαξα και βρηκα στο διαδικτυο το Fexplorer επειδη καπου ελεγε οτι μπορεις να επαναφαρεις μηνυματα.. ομως δεν καταφερα κατι .. εχεις κανεις ιδεα πως μπορω να κανω κατι ;; ΥΓ1:το κινητο δεν το εχω κανει κλεισει απο τοτε που ελαβα/διεγραψα το μηνυμα (δεν ξερω αν εχει καμια σημασια) ΥΓ2:σας παρακαλω οσο πιο γρηγορα μπορεσει καποιος να απαντησει γιατι χρειαζομαι το μηνυμα
  9. αυτο το ειχα κανει σχεδον απο τοτε που το αγορασα το κινητο, καθως αναφεροταν στις οδηγιες για το garmin δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ειναι.η ιδια η εταιρεια δεν θα επρεπε να γνωριζει για τι χρηση προκειται ;; η μονη αναφορα της ηταν "χρηση ιντερνετ",και οτι μπορει να ειναι καποια εφαρμογη (πχ καιρος,νεα)
  10. αυτα που ετρεχα και παλια (google maps,wifi internet,games που δεν ειναι online,φωτ. μηχανη,μηνυματα,κλησεις,youtube(1,2 φορες μεσα σε 1.5 χρονο)) τρεχω και τωρα,μονο που απο καποια στιγμη και μετα αρχισα να λαμβανω μηνυματα απο την cosmote οτι εχω χρεωθει με 1€, και απο τοτε εκοψα το google maps,wifi.. τα μηνυματα συνεχισαν να ερχονται μολις ανοιγα το κινητο ή εκανα οτιδηποτε .. οταν καποια στιγμη ειχα ανοικτη την καμερα, παρατηρησα οτι ειχε ενα σημα απο δορυφορο πανω, και πηγα και απενεργοποιησα αυτο που ειπα παραπανω(το οποιο δεν ξερω και γιατι ηταν ενεργοποιημενο εδω που τα λεμε) και σταματησαν τα μηνυματα γι αυτο ψαχνωμαι μηπως καποιος γνωριζει οτιδηποτε πανω σε αυτο
  11. παιδια, υπαρχει κανενα προγραμμα που να συνδεεται στο internet χωρις να ρωταει πρωτα ή να το εχεις ανηξει ; Το μονο που υποψιαζομαι ειναι η καμερα που εχει το "ετικετα γεωγραφικης θεσης"
  12. εχει κανεις καμια ιδεα γιατι ξαφνικα μου εχει μεθωθει ο φωτισμος ;; εχει πεσει στο επιπεδο που ειναι οταν το κλειδωνω ... δοκιμαζω τωρα να το φορτισω αρκετα και μετα αν δεν πιασει θα δω διαφορα απο τις ρυθμισεις του φωτισμου ... παντως αν εχει κανεις καμια ιδεα την λεει :) edit: με την φορτιση δεν αλλαξε κατι ... μπορει καποιος που δεν εχει πειραξει τον φωτισμο του να μου πει σε ποιο σημειο βρισκεται αρχικα η μπαρα ;;
  13. τωρα ειδα στο se-satio.co.uk στο αντιστοιχο τοπικ αναφερει οτι μπορεις και να το ξεκλειδωνεις ...
  14. να ξεχασω τον κωδικο ενοουσα σε περιπτωση που εχω βαλει το κλειδωμα οταν αλλαξει η καρτα σιμ,και μετα απο καποια χρονια αγορασω νεο κινητο και θελω να το δωσω σε καποιον αλλο ... θα ζητησει κωδικο ή θα μεινει κλειδωμενο και θα πρεπει να το παω για service? ΥΓ: νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει,πως αμα δωσει το IMEI στην εταιρια σου αναφεροντας την κλοπη,οταν εμφανιστει το κινητο αυτο σε καποιο καταστημα για service σε ενημερωνουν και το περνεις πισω ... αρα αμα το κλειδωσεις και το παει ο κλεφτης για service περνεις πισω το κινητο σου λογικα ;) ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε xploder :)
×
×
  • Create New...