Jump to content

lazikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About lazikos

  • Ημ. Γέννησης 20/12/1986

lazikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. lazikos

    iPhone 4

    Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία πάνω από ολά και καλή δύναμη. Χθές μόλις παρέλαβα το iphone 4. (Άλλος ένας στο club)
  2. Μόλις το έκανα και όντως δούλεψε. Απλά από το αρχείο zip που κατεβάζεις, πρέπει να επιλέξεις το αρχείο Adriatic Generic έτσι ώστε να έχει ελληνικά Φίλε δεν ξέρω εάν θα δουλέψει αλλά εάν θέλεις δοκίμασε να κάνεις αυτά που αναφέρονται εδώ http://forums.se-nse.net/topic/47332-sony-ericsson-satio-debranding/ απλά στο αρχείο zip που θα κατεβάσεις για να έχεις ελληνικά, χρησιμοποίησε το Adriatic Generic
  3. Έχει κάνει κανένας που έχει το satio από την cosmote αναβάθμιση? Εμένα ακόμη μου βγάζει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό.
  4. Και εγώ το ίδιο έχω. Ίσως παίζει τίποτα και με τις εταιρείες κινιτής από όπου το έχεις πάρει.
  5. Και εγώ που προσπάθησα να κάνω μόλις αναβάθμιση, μου λέει ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και μερικοί δεν μπορούν.
  6. έχω κάνει hard reset το κινητό και έχω δει τεράστια βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας. Από 2 μέρες που κρατούσε, τώρα πάει 4. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει.
  7. Είναι προφανές πως 100 άτομα να ρωτήσεις, 100 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις για το κάθε κινητό, όχι συγκεκριμένα για το satio. Εγώ προσωπικά έχω το satio από τα χριστούγεννα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένως από το κινητό. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. (είναι λογικό κάποιες συσκευές να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα, όπως γίνεται πάντα σε όλα τα κινητά.) Πιο συγκεκριμένα, γιατί πολλά ακούγονται και για τις φωτογραφίες που βγάζει, πιστεύω είναι από τα κορυφέα. Μην συγκρίνουμε φωτογραφίες διαφορετικών μοντέλων κινητών από τις οθόνες τους. Η διαφορά θα φανεί στην εκτύπωση αλλά και σε μια οθόνη υπολογιστή λόγω της μεγάλης ανάλυσής που έχουν οι φωτογραφίες. Σχετικά με το βίντεο και τα παράπονα για τον ήχο, τι να πώ!!! έχω κάνει λήψει βίντεο μέσα από κέντρο διασκέδασης με όλη την γνωστή βαβούρα που επικρατεί και ο ήχος της μουσικής ακούγεται πάρα πολύ καλά σε σύκγριση με άλλα κινητα.
  8. Από ότι είδα από την παρουσίαση του Vivaz, έχει κάποιες νέες δυνατότητες στα panel, όπως να στρέφετε όταν γυρνάς το κινητό κ.α. Ελπίζω να βγει νέο firmware και για το satio όπου να δίνει τις ίδιες δυνατότες.
  9. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το αρχείο για την εγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας? από το site της sonyericsson δεν το κανει εγκατάσταση. έκδοση CXC162146 R6G04.
  10. oti tha to pliroso einai to mono sigouro. eyxaristo pantos gia tin pliroforia. tha parw til sto service kai tha rotiso ama einai
  11. paidia tha ithela na sas rotiso kati. molis simera apektisa to k810. alla distixos egeniastike kai stis voutes kai exi apoktisi merika simadia. mporw na allakso to kalima pou exi?
  12. paidia tha ithela tin simvouli sas. exo to w900 kai skeftomai na agoraso to k810. aksizi i na mino me to w900?
  13. Παιδία χθες πήγα για πρώτη φορά να κάνω update το w800 μέσω Internet. Ενλω ακολούθησα όλες τισ οδηγίες κατά γράμμα, όταν έφτασε στο σημείο το πρόγραμμα να περνάει το νέο software στο κινητό στο τελευταίο κουτάκι που δείχνει το ποσοστό της ολοκλήρωσης μου βγάζει σφάλμα αναβάθμισης. Ξαναπροσπάθησα καμιά 4 φορές αλλά πάλι το ίδιο. Το κινητό πάντως ανοίγει κανονικά, αλλά δεν έχει ελληνικά. Έχει μόνο αγγλικά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ
  14. mipos gnorizi kanenas kanena katastima pou na prosferi me sindesi cosmote to qtek 8080?
×
×
  • Create New...