Jump to content

diversion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by diversion

  1. Όσοι είδαμε το P20, τα σπάει. Το P30 θα τα ισοπεδώνει!
  2. "tinyCam Monitor". 'Αψογη παρακολούθηση 5 καμερών και δωρεάν. Γράψε τις εντυπώσεις σου.
  3. Ναι, ξέρουμε πως πρέπει να πάει σε αντιπροσωπεία της ΝΟΚΙΑ ( αλήθεια πού είναι η "NOKIA care"; ) ή πως δεν πρεπει να κρατήσει την εκραγείσα, αλλά από ΠΟΙΟΝ και ΠΩΣ πρέπει να ζητήσει ευθύνεςπου σίγουρα υπάρχουν; Έχει υπάρξει παρόμοια περίπτωση και πώς ικανοποιήθηκε από την εταιρία;
  4. Ένας φίλος ένοιωσε ξαφνικό ζέσταμα ατην τσέπη που είχε το ΝΟΚΙΑ (μοντέλο 6131) και βγάζοντάς το είδε πως η (γνήσια ΝΟΚΙΑ) μπαταρία είχε φουσκώσει, είχε σκίσει το πλαστικό κάλυμμα του κινητού και το κινητό είχε πάψει να λειτουργεί. Τι πρέπει να κάνει τώρα; Σημειωτέον πως βγάζοντάς το από την τσέπη του και νοιώθοντας το κάψιμο, λίγο έλειψε να προκαλέσει τροχαίο από τον πανικό του.
  5. Το δικό μου GPS, μετά το καινούργιο firmware, πάει σφαίρα. Συνήθως χρειάζεται 3-45 δευτερόλεπτα. Βέβαια, σε κλειστές περιοχές μπορεί να κάνει μέχρι και 5-6 λεπτά.
  6. Ποιο είναι αυτό το ξένο φορουμ, adomax; Έχεις τη διεύθυνση άλλων sites για το SATIO; ΤΙΑ
  7. Παιδιά, Βρήκα το "μονοπάτι" για τις αλλαγές που ήθελα. Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι από σας. Connectivity > Destinations > Internet > "your ssid" (that's the name of your wi-fi network) > Options > Advanced settings > IPv4 settings ... Για το "ndrive" τίποτα;
  8. Παιδιά, Πού πάω στα μενού του SATIO για να βάλω τα: ip address, subnet, default getaway και dns προκειμένου να συνδεθώ σωστά με κάποιο access point? Το πρόβλημα είναι το εξής: Βρίσκει μεν το access point, λέει "connected", αλλά όταν πάει να συνδεθεί με κάποιο site μου βγάζει το μήνυμα: Internet: No gateway reply Τι πρέπει ν' αλλάξω/προσθέσω για να δουλέψει; Μήπως κάτι στα settings του access point και τι; Επίσης, μήπως μπορεί να μου πει κανείς πώς εγκαθιστώ το NDRIVE; Τόχει κανείς να μου το στείλει γιατί αυτό που έχω ίσως να μην είναι το σωστό; TIA
  9. Φίλε μη μου λες τέτοια :O Μου θυμίζεις το G900 και τις επανεκκινήσεις του. Ήμουνα 1 μήνα χωρίς τηλέφωνο.
  10. Φίλοι, Θα ήθελα να μεταφέρω τις επαφές μου από το αρχαίο Samsung V200 στο Sony Ericsson G900. α. Δεν έχω το καλώδιο, β. Δεν έχω το GPRS 2.1.8 (όσο κι΄αν έψαξα δεν το βρήκα), γ. Δεν ξέρω πώς ακριβώς ενεργοποιώ το IrDA sto V200 (έχω χάσει ΚΑΙ το εγχειρίδιο), δ. Πες πως τα καταφέρνω με τα α, β και γ. Πώς τις εγγράφω στο SE G900; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!
  11. Παιδιά, Στο 6600 μου, δεν κάνει την κίνηση προς αριστερά το joystick, ενώ στις τρεις άλλες κετευθύνσεις δουλεύει μια χαρά. Πρέπει να βάλω καινούργιο ή μήπως διορθώνεται; Πού να το πάω χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω ένα κάρρο λεφτά; Ευχαριστώ!
  12. Για να μην ακουστεί ο ήχος κατά την εκκίνηση, απλά την ώρα που πάει ν' ακουστεί πάτα το joystick προς τα κάτω και δεν θα ηχήσει. Για μόνιμη απενεργοποίηση μάλλον δεν γίνεται. Ελπίζω να βοήθησα.
×
×
  • Create New...