Jump to content

tre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tre

  1. Καλημέρα. Το Nubia το έχεις ακόμα ? Αν ναι , πόσο το ζητάς και που είσαι ?

    Ευχαριστώ πολύ !!

  2. tre

    Cubot Note S

    Υποτίθεται πως η V7 τα διορθώνει. Δες το screenshot. Εκτός αυτού, τα θέματα που έχει η V4, όπως το δικό μου, με gps, κάμερα και μπαταρία, έχουν λυθεί ? Η Infoquest πάντως μου απάντησε σε μια ώρα και ζήτησε περισσότερες πληροφορίες. Τις έστειλα και τώρα περιμένω.
  3. tre

    Cubot Note S

    Μετά από άλλες δυο αποτυχημένες προσπάθειες , για εγκατάσταση της V 7 , ( σύνολο 5 - 6 ? ) έγραψα στην Info Quest και ελπίζω να μου απαντήσουν. Και κάτι που σκέφτηκα τώρα. Μήπως επειδή φοράω την V 4 γι αυτό δεν μπαίνει η V 7 ? Πρέπει να μπούνε πρώτα η V 5 και V 6 ?
  4. tre

    Cubot Note S

    Αφού γράφει V 7 έγινε.
  5. tre

    Cubot Note S

    Κανονικά ναι. Το γράφει κιόλας
  6. tre

    Cubot Note S

    Σου έσβησαν όλα τα αρχεία από το τηλέφωνο ? Στο '' σχετικά με το τηλέφωνο '' σου γράφει την έκδοση V 7 ? Γιατί και σε μένα όλα έγιναν κανονικά αλλά παραμένει η παλιά έκδοση.
  7. tre

    ZTE V970

    Που είσαι φίλε μου ? Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. tre

    Cubot Note S

    Και σε μένα ήρθε εχθές και δοκίμασα τέσσερις φορές χωρίς αποτέλεσμα. Η μπαταρία μου ήταν 75% , έβγαλα την κάρτα μνήμης και κατέβασα το αρχείο μεγέθους 952 mb . Έκανε αποσυμπίεση του πακέτου , επανεκκίνηση , έβγαλε το μπαρμπαδέλι των android , έγραφε εγκατάσταση ή κάτι τέτοιο και αποτέλεσμα μηδέν. Και ζητάει ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 2 Gb που τα είχα.Κάθε βοήθεια δεκτή.
  9. tre

    Cubot Note S

    Ευχαριστώ !!! Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. tre

    Cubot Note S

    Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πήγα στο πόστ 1118 που έχεις τα αρχεία αλλά δεν μου δίνει την επιλογή να τα κατεβάσω. Υπάρχει κάποιο άλλο πόστ και μου ξέφυγε ; Ευχαριστώ και πάλι !!!
  11. tre

    Cubot Note S

    Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα είδα την απάντηση σου. Καθάρισα την cache αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η έκδοση λογισμικού είναι αυτή. Υπάρχει τρόπος να καθαρίσω την cache μόνο της κάμερας και αν ναι πως γίνεται ? Ευχαριστώ πολύ !!! Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. tre

    Cubot Note S

    Γειά σας και από εμένα. Το κινητό ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες. Μόλις ανοίγω την κάμερα μου βγάζει ειδοποίηση για την θερμοκρασία και κλείνει αμέσως. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ? Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Συγνώμη αν ξανασχολίασα , αλλά δεν θυμάμαι :lost:
  14. Το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ. Το επανέφερα σε χρήση μετά από δύο χρόνια και έχω το ίδιο θέμα. Πάντως κρατήθηκα να μην το πετάξω στον τοίχο από τα νεύρα μου, όταν προσπαθούσα να θυμηθώ το μενού του. :D Μήπως θυμάται κανείς πως βρίσκω την mac address του γιατί το ρούτερ το έχω ρυθμίσει να συνδέει συγκεκριμένες mac address ?
  15. tre

    ZTE V970

    Τι εννοείς θα αλλάξει με την greenify γιατί την εγκατέστησα αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για καθαρισμό των περιττών αρχείων?
  16. tre

    ZTE V970

    Εννοείς μόνο στο μενού ? Γιατί πατώντας το κουμπί της ενεργοποίησης σου βγάζει επιλογές για αθόρυβο και δόνηση.
  17. tre

    ZTE V970

    Δεν έχω , αλλά μετά την κιτ-κατ , με το που ξεκινάει το τηλέφωνο η εφαρμογή performance control μου ζητάει δικαιώματα superuser. Την είχα και πρίν , αλλά με την aosp δεν μου ζητούσε δικαιώματα. Την απέκλεισα και θα δω πως πάει. Ευχαριστώ
  18. tre

    ZTE V970

    Μήπως ξέρει κανείς να μου πει γιατί μου αλλάζει το ringtone ? Το κρατάει δύο τρεις μέρες και μετά αλλάζει μόνο του σε ένα συγκεκριμένο. Το nobelium αν θυμάμαι καλά.
  19. tre

    ZTE V970

    Εντάξει τελικά. Το έκανα με 20 €
  20. tre

    ZTE V970

    Από εχθές το κινητό δεν φορτίζει. Μάλλον κάτι έσπασε στην υποδοχή του. Το δοκίμασα με 3 φορτιστές και δεν κάνει τίποτα. Αύριο θα ψάξω μάστορα για να το φτιάξω.
×
×
  • Create New...