EddieX Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Υπαρχει καμια εφαρμογη για να παρακολουθω το internet μου για να μην ξεπερασω το οριο που εχω? Δηλαδη κατι σαν το 3g watchdog που εχει το Android? Ευχαριστω Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 idata spy και data counter. το πρώτο είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 εφαρμογή για τις επαφές που να μπορείς να δημιουργήσεις ομάδες για μαζική αποστολή sms υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322292 αντίστοιχη εφαρμογή για iphone υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ψάχνω για μία εφαρμογή...... σαν ημερολόγιο, για εταιρική χρήση. Τι εννοώ; Θέλω να μπορώ να σημειώνω, σήμερα «έλαβα τόσα», «έδωσα τόσα», «έστειλα εκείνο».... με δυνατότητα iCloud, εύκολης αναζήτησης και λοιπά και λοιπά. Κανείς καμια ιδέα (και όχι δεν θέλω το ενσωματωμένο calendar). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ψάχνω για μία εφαρμογή...... σαν ημερολόγιο, για εταιρική χρήση. Τι εννοώ; Θέλω να μπορώ να σημειώνω, σήμερα «έλαβα τόσα», «έδωσα τόσα», «έστειλα εκείνο».... με δυνατότητα iCloud, εύκολης αναζήτησης και λοιπά και λοιπά. Κανείς καμια ιδέα (και όχι δεν θέλω το ενσωματωμένο calendar). Δεν θυμάμαι κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά υπάρχει κατηγορία στο MacAppstore που λέγεται better together και παρουσιάζει 2-3 τέτοιες εφαρμογές που είναι για iOS και MacOS. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 παιδια καποια free εφαρμογη που να ανοιγει word,excel,powerpoint και pdf αρχεια υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 παιδια καποια free εφαρμογη που να ανοιγει word,excel,powerpoint και pdf αρχεια υπαρχει? Και να κάνει κάποιες βασικές επεξεργασίες... Office Plus ;;; Το έχει δοκιμάσει κάποιος. Η free εκδοση δεν προσφέρει και πολλά! Ή να έχει κάποιο άλλο να προτείνει... Χρησιμοποιώ το files εγώ προσωπικά. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 καλησπερα, υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιλεγω ενα νουμερο που με καλεσε να το βαλω οταν με καλει να με καλει αθορυβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Στο appstore δεν θα βρεις κατι τετοιο, πρεπει να κάνεις jailbreak και να κατεβάσεις εφαρμογη απο cydia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Στο appstore δεν θα βρεις κατι τετοιο, πρεπει να κάνεις jailbreak και να κατεβάσεις εφαρμογη απο cydia ποια ειναι η εφαρμογη που κανει τετοιο πραγμα απο το cydia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 για να μην παιδευεσαι με jailbreak και τα σχετικα, μπορεις να κατεβασεις ενα ringtone χωρις ηχο και να το βαλεις στο συγκεκριμενο ατομο να χτυπαει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) το iblacklist κανει πολλα περισσοτερα, για να μην εχεις προβληματα αγορασε την. Edited March 20, 2012 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Υπάρχει και δωρεάν εφαρμογή αν δεν θελεις να αγοράσεις που το κάνει αυτο (και πολλά άλλα): Kuaidial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Έχεις δίκιο τα έχω ξεχάσει 2 χρόνια clean συσκευη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή όμοια με το pages?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μόλις πέρασα την εφαρμογή Documents 2 και όποτε πάω να την τρέξω ξεκινάει και σταματάει. Την ξανατρέχω και ξανακλείνει. Το κάνει 2-3 φορές και μετά ξεκινάει και δουλεύει κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό; Το τηλέφωνο δεν έχει jailbreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Κανε μια επανεκκίνηση στο iPad σου και ξαναπροσπάθησε. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Σε android υπάρχουν οι εφαρμογές «Shape Match» και «Formula Match» που μπορούν να μετατρέψουν τα πρόχειρα σχήματα που σχεδιάζουμε στην οθόνη, σε άριστα γεωμετρικά σχήματα χωρίς ατέλειες, λύνοντας ταυτόχρονα όσους μαθηματικούς τύπους γράφουμε με το χέρι, ή με το πενάκι της συσκευής. Για iPad υπάρχει κάτι παρόμοιο? Eπίσης κάποιο εορτολόγιο για Ipad. Edited April 7, 2012 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Θα ηθελα μια εφαρμογη φια pfd reading και μια για να κατεβαζει αρχεια office απο το internet και να τα ανοιγει Καμια προταση?για ipad και τα δυο Edited April 20, 2012 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Θα ηθελα μια εφαρμογη φια pfd reading και μια για να κατεβαζει αρχεια office απο το internet και να τα ανοιγει Καμια προταση?για ipad και τα δυο Goodreader ή Readdledocs την ίδια δουλειά κάνουν, δες ποιό είναι σε προσφορά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εφαρμογή για εγγραφή συνομιλίας υπάρχει στο iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Εφαρμογή για εγγραφή συνομιλίας υπάρχει στο iphone? CallRec.me αν και απαντήθηκε. Μπορείς να το δοκιμάσεις αφού είναι δωρεάν. Δε χρειάζεται το κινητό να είναι jb. Edited April 20, 2012 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια που με απασχολει καιρο. Για να διαβαζω και να συντασσω εγγραφα χρησιμοποιω το documents to go. εχω το εξης προβλημα: εχω ενα αρχειο word στο dropbox. το κατεβαζω στο αιπαντ και το ανοιγω με το documents to go. Ολα ωραια μεχρι εδω. μετα θελω να το σωσω με τις αλλαγες που εχω κανει και να το ανεβασψ ξανα στο dropbox. δυστυχως ομως, οταν το κανω open in dropbox ναι μεν το ανεβαζει, αλλα δεν αντικαθιστα το προηγουμενο αντιγραφο του αρχειου που υπηρχε, αλλα το ονομαζει αυτοματα ως πχ word (1). Πψς μπορω να αποφυγω αυτο το πραγμα και να γινεται αυροματα αντικατασταση του παλαιου αρχειο απο το νεο που ανεβαζω? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 καλησπέρα, καθ'ότι νέος... υπάρχει κάποια παραμετροποιήσιμη εφαρμογή για λήψη email. Με ενδιαφέρει να λαμβάνω τα mail με τίτλους ωστε να γίνετε οικονομία στα data. Ετσι θα χρεώνομαι εφόσον το ανοίξω Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts