Jump to content

ilioncafe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ilioncafe

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ilioncafe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει εφαρμογή που σου επιτρέπει να σταματάς όλες τις ανοιχτές εφαρμογές μαζί? αντί να πατάς δυο φορές το home button και να κλείνεις μια-μια?
  2. Μόλις πέρασα την εφαρμογή Documents 2 και όποτε πάω να την τρέξω ξεκινάει και σταματάει. Την ξανατρέχω και ξανακλείνει. Το κάνει 2-3 φορές και μετά ξεκινάει και δουλεύει κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό; Το τηλέφωνο δεν έχει jailbreak
  3. Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή όμοια με το pages??
  4. Δυστυχώς η επιλογή ήταν ήδη ενεργοποιημένη. Οπότε μάλλον κάτι τρέχει με τη συσκευή και δεν πρέπει να είναι θέμα λογισμικού! Μάλλον το GPS τα έχει παίξει!
  5. ευχαριστώ για την βοήθεια! Θα το δοκιμάσω τώρα αμέσως και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα!
  6. Έχω κάνει πρόσφατα αναβάθμιση λογισμικού και έχω την έκδοση 35.0.001. Έχω εγκαταστήσει το Garmin 5.00.60s60.9 και έχω ξεκλειδώσει GPS σύφμωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να βρεί κανένα δορυφόρο και κάθε φορά που επιλέγω κάποια διαδρομή μου βγάζει "Σε αναμονή καλύτερης ακρίβειας GPS" και δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα! Το έχω αφήσει το κινητό 3 ώρες σήμερα το μεσημέρι σε σημείο που δεν είχε ήλιο δεν είχε κανένα εμπόδιο με το πληκτρολόγιο ανοιχτό! Την αναβάθμιση την έκανα γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με την έκδοση 5.00.40 . Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???
  7. Είναι πιθανό να μην παίρνει σωστή IP απο το router! Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να φαίνεται οτι συνδέεται με το δίκτυο αλλά δεν μπορεί να στείλει και να πάρει δεδομένα με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καμία σελίδα! Aυτο μπορείς να το ελέγξεις αν βάλεις άλλο router ή να δοκιμάσεις σε άλλο wifi. Επίσης έλεγξε πριν κάνεις οτιδήποτε αν το key index συμφωνεί με αυτό του router. Μπορείς να επιλέξεις απο το router key index 1 μέχρι 4 και το ίδιο να βάλεις στο κινητό σου.
  8. Γιάννη δοκίμασα να διαγράψω τα δεδομένα GPS αλλά δεν γίνεται τίποτα με τη μέθοδο που κάνουν για τα satio. Στο φάκελο C:\Private δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης δεν βλέπω κάποιο φάκελο GPS οπότε μάλλον κάπως αλλιώς θα πρέπει να ενεργήσω. Αν έχει τύχει σε κάποιον θα ήταν χρήσιμη η συμβουλή του! (Ο σύνδεσμος "Ανατομία του Symbian OS" δεν δουλεύει)
  9. Παιδιά έχω στο κινητό μου Ν95-8Gb την έκδοση 5.00.60s60.9 και ενω δούλευε κανονικά εδώ και ένα μήνα περίπου όταν ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει συνέχεια "αναζήτηση δορυφόρου" και δεν γίνεται τίποτα όση ώρα και να το αφήσω να ψάχνει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  10. προσπαθω να βάλω το 5.00.60 σε ενα 5800XpressMusic και ενω έχω βάλει πάνω απο 10 unlock codes που παίρνω απο το ****** 1.3 απο το ΙΜΕΙ της συσκευής, δεν μπορώ με τίποτα να ξεκλειδώσω το GPS και με ρωτάει συνέχεια για το Bluetooth! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα??? Τί κάνω λάθος?:angry::angry::angry: Να συμπληρώσω ότι είναι ήδη εγκατεστημένο το Ndrive. Μήπως αυτό είναι ο λόγος που δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το εσωτερικο GPS?
  11. Φίλε μου έχω βάλει την ίδια ακριβώς πρόσοψη και δεν είναι αυθεντική!Την αγόρασα απο e-bay αλλά δεν είναι καθόλου χάλια! Φαίνεται κανονική και δεν ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Επίσης έχω το πάνω μέρος και το κάτω, μαύρο έτσι όπως αυτό γιατί έπρεπε να ξεκολλήσω κάτι ελασματάκια και δεν το ρίσκαρα! Είναι πάντως εντυπωσιακό!;)
  12. μετά το hard format ξεκλειδώθηκε αμέσως το εσωτερικό gps και βρήκε δορυφόρο σε 2 λεπτά! Όλα μπήκαν κανονικά (χάρτες .unl ). Μακάρι να το ήξερα νωρίτερα και να μην έσπαζα τα νεύρα μου με το Gps!
  13. fotisk13 *#7370# hard format θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα! >>Το αποτέλεσμα είναι θετικό! Ευχαριστώ τον gianpithio για την συμβουλή και την πολύτιμη βοήθειά του!
  14. Άλλαξα το sw.unl 5 φορές αλλά τίποτα! Δεν ενεργοποιείται το ενσωματωμένο GPS. μήπως φταίει ότι έκανα αναβάθμιση το κινητό? Με το προηγούμενο fimware και την έκδοση 4,00,10 δούλευαν όλα κανονικά!:what:
  15. έχω το Ν95 8Gb. Έχω βάλει το garmin κανονικά, ξεκλείδωσα το gps της συσκευής, ξεκλείδωσα τον χάρτη 3σε1, επέλεξα το ενσωματωμένο gps αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα μου γράφει συνέχεια αναζήτηση και δεν μπορεί να βρει που βρίσκεται (δεν μπορεί να βρει δορυφορο). Το κινητό είναι ανοιχτό (slipe up) ώστε να είναι εμμφανή τα πλήκτρα. Επίσης και όταν πάω να επιλέξω το κανονικό gps και όχι το bluetooth γράφει πάλι αναζήτηση και δεν τελειώνει αν δεν πατήσω "ολοκλήρωση". Οπότε, ξέρει κανείς πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το gps της συσκευής; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...