Jump to content

AGK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    490
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AGK

  1. Καλησπέρα, Ελαφρώς προβληματισμένος σε ότι αφορά τις προσφορές του GoodOffer, είδα κάτι το οποίο -ΑΝ ισχύει- θα μου είναι πολύ χρήσιμο και πολύ: ένα έτος του Office 365 Pro Plus για μόλις 20 ευρώ. Επικοινώνησα μαζί του -το support είναι σε επιεικώς άσχημα αγγλικά, αλλά δε βαριέσαι, το point το έπιασαν και το έπιασα- να ρωτήσω αν δουλεύει σε iPad Pro. Η απάντηση ήταν αρνητική! Λέω μέσα μου: «δεν μπορεί, κάτι θα έχει κάτι καταλάβει λάθος το παλικάρι». Να μη τα πολυλογώ, τους υπέδειξα ότι ειναι cloud υπηρεσία (α) και κυρίως ότι στην ίδια την σελίδα τους αναγράφεται πως δουλεύει. Για να πάρω ως απάντηση ότι «είναι λάθος, οι προμηθευτές τους τους έχουν ενημερώσει ότι δεν δουλεύει» και σε μετέπειτα ερώτησή μου περί cloud ότι «χρήστες σε iPad τους έχουν ενημερώσει ότι δεν τους δούλεψε». Έχει αγοράσει κανείς από αυτούς Office 365; Τι ακριβώς στέλνουν και «δεν δουλεύει» που έλεγαν από την υποστήριξή τους; Πως γίνεται κάτι το οποίο ειναι account based επιλεκτικά να μη δουλέψει; Μου κάνει εντύπωση πανάθεμά το. Από την άλλη, αν δουλεύει, η τρέχουσα προσφορά που ανέβασαν από το myPhone το δίνει στα 17 ευρώ περίπου; Αν δεν κάνω λάθος.
  2. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, τις οποίες ωστόσο γνωρίζω. Δεν ανέφερα τα σχόλια τόσο για να ακούσω γνώμες / συμβουλές όσο για να ακούσει ο κόσμος που πιθανώς αύριο θα ενδιαφερθεί να το αγοράσει, και την άσχημη πιθανή πλευρά του. Από όσα προβλήματα διαβάσατε ότι έτυχαν; σε εμένα, δύο είναι ουσιαστικά: το πρώτο έχει να κάνει με την οθόνη αφής, η οποία αφού ξεκίνησε να μη λειτουργεί σωστά, όλα τα άλλα είναι αποτέλεσμα της.... και το δεύτερο έχει να κάνει με το πλαινό πλήκτρο το οποίο αν διαβάσετε διάφορα reviews στο internet, δεν είμαι ο μόνος. Όσο για το ότι πληρώνεις παίρνεις... δυστυχώς, αλλά ισχύει. Δείτε τα USB sticks (τα οποία ως flash μνήμες έχουν αρκετές ομοιότητες με τις μνήμες των κινητών). Υπάρχει stick με 1TB και κόστος 15 ευρώ! (το'δα κι αυτό), stick με 16GB και κόστος 9 ευρώ, stick με 16GB και κόστος 30 ευρώ. Η διαφορά τους; Το πρώτο (αν δουλεύει) είναι απάτη, το δεύτερο είναι απλά καλό, το τρίτο έχει την ίδια χωρητικότητα με το δεύτερο αλλά είναι μακράν πιο γρήγορο στους χρόνους που δίνει. Κοινώς: δεν μπορώ να μένω μόνο στα νούμερα των specs, γιατί λένε κάποιες φορές τη μισή αλήθεια, και για αυτό έγραψα πιο πάνω πως δυστυχώς ότι πληρώνεις παίρνεις (πλην ελάχιστων τίμιων εξαιρέσεων).
  3. Καλημέρα, Μετά από δύο μήνες χρήσεως, έχω να ομολογήσω τα εξής προβλήματα: Η οθόνη αφής δεν δουλεύει πάντοτε. Η οθόνη αφής, όταν ενεργή, επιλέγει σε διάφορα σημεία, μόνη της Απόρροια των άνωθεν: κλήσεις γίνονται μόνες τους, επαφές αυτο-διαγράφονται, μηνύματα αντιγράφονται και αποστέλλονται σε τυχαίους παραλήπτες, εφαρμογές εξαφανίζονται, κ.λπ Το πλαινό πλήκτρο μένει εσωτερικά πιεσμένο: αποτέλεσμα, η συσκευή κλείνει-ανοίγει μόνη της Το πλαινό πληκτρο μένει εσωτερικά διαρκώς πιεσμένο: αποτέλεσμα, η συσκευή να κάνει optimizing κάθε εφαρμογή (μία διαδικασία που διαρκεί 20 περίπου λεπτά στα οποία μένω χωρίς κινητό τηλέφωνο) Το κινητό τρέχει το τελευταίο διαθέσιμο firmware. Θεωρούσα ότι στα ίδια χρήματα το Thor θα ήταν ενδεχομένως καλό, αλλά μετά την πρόσφατη εμπειρία μου, θεωρώ πως.... ότι πληρώνεις, παίρνεις. Δεν γίνονται τρελά χαρακτηριστικά και να τα πάρεις τσάμπα.
  4. Όχι ότι θα, αλλά λέμε! :D Καλή επιτυχία σε όλους, και πρώτα απο όλους σε εμένα :D
  5. Εντάξει, το κερδίζω, το πουλάω, πάω για το 6S Plus 128GB. Και θα με βρίζει όποιος θα'θελε να το κερδίσει και να το χρησιμοποιήσει! :D
  6. Aφού χάσαμε το LG G4 για μόλις 10 post διαφορά, δεν νομίζω ότι έχουμε καμία τύχη εδώ! Αλλά ας είναι, να ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε.
  7. Μετά από πολλά χιουμοριστικά σχόλια στους περασμένους διαγωνισμούς, νομίζω πως ήρθε η ώρα η καλή μου τύχη να με κοιτάξει στα μάτια. Μετά από σχεδόν έξι χρόνια χρήσης iPhone, το budget δεν επιτρέπει την αγορά νέου και το παλαιό ... τα έφτυσε. Καλή μου τύχη, και επειδή πιθανά δε θα'μαι εγώ ο τυχερός, καλορίζικο σε όποιον το κερδίσει. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για τους διαγωνισμούς, MyPhone. :)
  8. Αν και.... δεν, αλλά ας προσπαθήσουμε. Καλή επιτυχία σε όλους.
  9. Με την γκαντεμιά που μας δέρνει τις τελευταίες ημέρες, όχι κινητό δεν κερδίζουμε, ούτε μυρμήγκι! :mad::ninja:
  10. Όπως πάντα: δεν ήταν ανάγκη βρε παιδιά! Θα το πάρω! :cool:
  11. Δεν ήταν ανάγκη. Θα το πάρω. :lol: ... καλή επιτυχία να έχουμε.
  12. Αυτό σίγουρα δε θα το κερδίσω. :ninja:
  13. Δεν θέλω να κερδίσω σας, λέω! ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ! :ninja:
  14. Παιδιά! Δεν ήταν ανάγκη! Δεν πρέπει! Θα το πάρω.
  15. AGK

    iOS 8

    Αυτό που με απασχολεί, ως επί το πλείστον, είναι όχι γιατί δεν δουλεύουν στην τρέχουσα, αλλά οι λόγοι που ΘΑ ή που ΔΕΝ ΘΑ δουλεύουν στην τελική. Με δεδομένο ότι χωρίς την σωστή έκδοση BT .... οι κλήσεις δουλεύουν τέλεια, δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις την 0Χ6 δεν πρόκειται να το εκμεταλλευθείς στο έπακρο.
  16. AGK

    iOS 8

    Προς όσους γνωρίζουν: Έτρεξα τόσο την DP όσο και την επίσημη Public Beta του Yosemite. Σε MacBook Pro με LMP Version: 0x4 σε συνδυασμό με iPhone 5 που τρέχει iOS 8 Beta 4. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός οτι το Handoff δεν υπάρχει ως επιλογή στις γενικές ρυθμίσεις. Που σημαίνει είτε ότι είναι γενικά ανενεργή είτε καταλαβαίνει ότι δεν έχω LMP 0x6. Διάβασα από πολλούς οτι παίζει ρόλο το BT και ότι όλα όσα αφορούν το Continuity θα γίνονται μέσω αυτού. Να πω τις εντυπώσεις μου; ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, και ΟΜΩΣ ισχύουν τα εξής: 1. Όταν είμαι συνδεδεμένος στο ίδιο Wi-Fi δίκτυο, τηρώντας το ίδιο iCloud σε κάθε πιθανή συσκευή, τότε με κλειστό το BT λαμβάνω κλήση στο Mac αλλά δεν μπορώ να την απαντήσω. 2. Αν ανοίξω το BlueTooth ΧΩΡΙΣ όμως να μπορώ να κάνω Pair τις δύο συσκευές, απαντάω κλήση ΜΙΑ ΧΑΡΑ (υπενθυμίζω, δεν έχω ΚΑΝ ενεργοποιήσει το Handoff γιατί το checkbox ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ) 3. Το μόνο που ΔΕΝ δουλεύει, είναι ο συγχρονισμός των SMS. Ας παραβλέψουμε το ότι είναι beta και ΝΑΙ πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο. Πως γίνεται τα μισά να δουλεύουν και με LMP 0x4 ενώ όλοι διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι τίποτα δε θα δουλέψει χωρίς το σωστό BT; Καμιά ιδέα; Καμία άποψη;
  17. Ωραίο δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους. :)
  18. Για αυτή τη φορά, λέω να μη συμμετάσχω, να μη το κερδίσω εγώ :P Καλή επιτυχία σε όλους, και είθε να το κερδίσει ο έχων τη συσκευή περισσότερο ανάγκη :)
×
×
  • Create New...