Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει τίποτα το αξιόλογο η 3.1 για να την περάσουμε Νομίζω ότι με την 3.0 δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί να περιμένω το jailbreak της 3.1

Αν γνωρίζει κανείς κάποιον λόγω παρακαλώ να μας τον αναφέρει

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εαν θελω να μπαινω στο ιντερνετ μονο με wifi,απενεργοποιω το 3g ετσι?

κανω και κατι αλλο?κατεβαζω καποιο προγραμμα..μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη στον λογαριασμο...

Έρχομαι τώρα στις απορίες, αν κάνω λογαριασμό στο ελληνικό appstore θα μπορώ φαντάζομαι κανονικά να αγοράσω κάτι και απο το αμερικάνικο σωστά?(π.χ ενα mp3 ή ένα audiobook κλπ.).

Και τέλος τι διαφορά έχει το ελληνικό appstore από π.χ το γερμανικό? έχει μήπως το καθένα κάποιες βσασικές εφαρμογές και μετά έχει παραπάνω εφαρμογές μόνο για την χώρα του ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζω?δλδ υπάρχει περίπτωση να μην βρώ μια εφαρμογή στο ελληνικό ενώ να υπάρχει στης αγγλίας π.χ? κ αν υπάρχει μπορώ χωρίς κανένα πρόβλημα να πάω στο αγγλικό και να την κατεβάσω?

Όχι δεν μπορείς να αγοράσεις από άλλο appstore εάν δεν διαθέτεις και εκεί έναν λογαριασμό.

Διαφορές υπάρχουν. Υπάρχουν εφαρμογές που διατίθενται μόνο σε ορισμένα appstore, συνήθως του US.

Μπορείς όμως να αγοράζεις giftcards και να αγοράζεις από ξένο appstore αλλά όχι με τον λογαριασμό σου στο ελληνικό appstore

εαν θελω να μπαινω στο ιντερνετ μονο με wifi,απενεργοποιω το 3g ετσι?

κανω και κατι αλλο?κατεβαζω καποιο προγραμμα..μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη στον λογαριασμο...

Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσεις το 3G

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

παιδια πως γραφω κ με αγγλικους χαρακτηρες??γραφει μονο ελληνικα..

Αν έχεις ενεργοποιημένες 2 γλώσσες γραφής τότε εμφανίζεται μια υδρόγειος αριστερά από το πλήκτρο space. Αυτό πατάς για εναλλαγή γλώσσας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδια πως γραφω κ με αγγλικους χαρακτηρες??γραφει μονο ελληνικα..

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληκτρολόγιο -> Διεθνή Πληκτρολόγια => και ενεργοποιείς Ελληνικά (ενημερωτικά το αναφέρω γιατί είναι σίγουρα ενεργό :p ) , Αγγλικά και όποια άλλη γλώσσα θέλεις :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Όχι δεν μπορείς να αγοράσεις από άλλο appstore εάν δεν διαθέτεις και εκεί έναν λογαριασμό.

Διαφορές υπάρχουν. Υπάρχουν εφαρμογές που διατίθενται μόνο σε ορισμένα appstore, συνήθως του US.

Μπορείς όμως να αγοράζεις giftcards και να αγοράζεις από ξένο appstore αλλά όχι με τον λογαριασμό σου στο ελληνικό appstore

σε ευχαριστώ πολύ!

άρα για να δώ αν τα κατάλαβα,αφού στο ελληνικό appstore μπορείς να βρείς μόνο εφαρμογές για να κατεβάσω ένα audiobook π.χ

θα πρέπει να κάνω άλλο λογαριασμό στο αμερικάνικο appstore

και να το κατεβάσω με τον άλλο λογαριασμό,σωστά?

ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο iphone εξαιτίας των λογαριασμών.

Δηλ. το κινητό βλέπει τι έχει το itunes και έτσι συγχρονίζεται σωστά? (σκέφτηκα στο κινητό να έχω τον λογαριασμό του ελληνικού και στο φορητό να έχω του αγγλικού ή αν γίνεται και τα δυο!)

Εάν το αudiobook υπάρχει στο ελληνικό itunes store (ο λογαριασμός εκτείνεται γενικά στο iTunes Store όχι μόνο στο AppStore) τότε μπορείς να το κατεβάσεις και από κει. Αν όχι τότε αναγκαστικά από το άλλο account.

Στο iPhone δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς μπορείς να κάνεις login σε όποιο account θες και να κατεβάσεις ότι θες (Ρυθμίσεις->Store)

Το κινητό βλέπει τί έχει το iTunes στο σύνολό του και όχι τι έχει το iTunes στο κάθε account ξεχωριστά. Δηλαδή, οι εφαρμογές σου θα περνιούνται όλες στο iPhone ανεξάρτητα σε ποιο account είναι.

Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσεις το 3G

και τι πρέπει να κάνω για να εξασφαλισω οτι δεν θα συνδεθεί με 3g η με GPRS?

Εάν το αudiobook υπάρχει στο ελληνικό itunes store (ο λογαριασμός εκτείνεται γενικά στο iTunes Store όχι μόνο στο AppStore) τότε μπορείς να το κατεβάσεις και από κει. Αν όχι τότε αναγκαστικά από το άλλο account.

Στο iPhone δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς μπορείς να κάνεις login σε όποιο account θες και να κατεβάσεις ότι θες (Ρυθμίσεις->Store)

Το κινητό βλέπει τί έχει το iTunes στο σύνολό του και όχι τι έχει το iTunes στο κάθε account ξεχωριστά. Δηλαδή, οι εφαρμογές σου θα περνιούνται όλες στο iPhone ανεξάρτητα σε ποιο account είναι.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Έχω ένα θεματάκι. Όταν απενεργοποιώ το κλικ του πληκτρολογίου, δεν μου ακούγεται ήχος όταν έρχεται sms με κλειδωμένο το κινητό. Μόνο δόνηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

γεια σας μαγκες!!!

θέλω να ρωτησω αν υπάρχει καποιος τροπος ωστε στη λιστα με τις επαφες να βγαζει στο δεξιο μερος της οθόνης ολα τα ελληνικα γραμματα και οχι τα μισα.στο κινητο εχει γινει jailbreak Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :)

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτό γιατί αν βρίσκεσαι σε περιοχή που δεν υποστηρίζεται το 3G υποχρεωτικά (αυτόματα δηλαδή) συνδέεται με GPRS. :rolleyes:

Στο μόνο που μπορείς να επέμβεις είναι για το αν θέλεις σύνδεση με WiFi άρα το αφήνεις ανοιχτό ή σύνδεση με 3G που αντιθέτως απ ενεργοποιείς την πρώτη επιλογή :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν Υπάρχει δίκτυο Wi Fi και ανοίξεις E-Mail ή Safari θα συνδεθεί μέσω αυτού. Αν δεν υπάρχει θα συνδεθεί μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Στα Windows Mobile υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται No Data το οποίο δεν επιτρέπει τη σύνδεση. Εδώ δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Συμπέρασμα: όχι E-Mail ή Safari χωρίς Wi Fi, διαφορετικά υπάρχει κόστος

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

@vassilid1982 Αν δεν θες να συνδέεσαι με 3G/GSΜ ώστε να μην έχεις υπέρογκες χρεώσεις τότε σβήσε το σημείο πρόσβασης από τις ρυθμίσεις και απλά δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνετ. Τώρα αν θες να κρατήσεις τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδεθείς στο ίντερνετ απλά άλλαξε ένα γράμμα στο πεδίο APN που βρίσκεται στις ρυθμίσεις. Π.χ. στην wind το πεδίο APN είναι gint.b-online.gr, για να μην "δουλεύει" αρκεί να σβήσουμε το r.

Γιατί όμως δεν ενεργοποιείς ένα πακέτο με δωρεάν ΜΒ ανά μήνα?

σας ευχαριστω ολους σας.

@stendor

μολις εκανα φορητοτητα σε εταιρικο της vodafone και απο λαθος συνεννοηση με τους δικους μου μου δεν πηρα προγραμμα με data.

ωστοσο σκεφτομαι να ενεργοποιησω το surf and email με 10 ευρω το μηνα για 250 mb.θα με καλυπτουν πιστευεις?τα χρειαζομαι μονο για τον δρομο και για εξω, καθως στο γαρφειο και στο σπιτι εχω wifi.

απλα μεχρι να το ενεργοποιησω δεν θελω να εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη για αυτο ρωτησα πως απενεργοποιειται μην χρεωθω κατα λαθος.

σας ευχαριστω ολους σας.

@stendor

μολις εκανα φορητοτητα σε εταιρικο της vodafone και απο λαθος συνεννοηση με τους δικους μου μου δεν πηρα προγραμμα με data.

ωστοσο σκεφτομαι να ενεργοποιησω το surf and email με 10 ευρω το μηνα για 250 mb.θα με καλυπτουν πιστευεις?τα χρειαζομαι μονο για τον δρομο και για εξω, καθως στο γαρφειο και στο σπιτι εχω wifi.

απλα μεχρι να το ενεργοποιησω δεν θελω να εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη για αυτο ρωτησα πως απενεργοποιειται μην χρεωθω κατα λαθος.

Αν σε καλύπτουν ή όχι θα το δεις στην πορεία με την χρήση που θα του κάνεις. Εγώ με την wind έχω 120ΜΒ το μήνα και είμαι μια χαρά μέχρι στιγμής.

@vassilid1982 Αν δεν θες να συνδέεσαι με 3G/GSΜ ώστε να μην έχεις υπέρογκες χρεώσεις τότε σβήσε το σημείο πρόσβασης από τις ρυθμίσεις και απλά δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνετ. Τώρα αν θες να κρατήσεις τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδεθείς στο ίντερνετ απλά άλλαξε ένα γράμμα στο πεδίο APN που βρίσκεται στις ρυθμίσεις. Π.χ. στην wind το πεδίο APN είναι gint.b-online.gr, για να μην "δουλεύει" αρκεί να σβήσουμε το r.

Γιατί όμως δεν ενεργοποιείς ένα πακέτο με δωρεάν ΜΒ ανά μήνα?

Δεν μπορώ να βρω το APN.

Είδα και έναν οδηγό στο iSepsis που λέει: Από το SpringBoard ανοίγουμε τις "Ρυθμίσεις" και πάμε "Γενικά" -> "Δίκτυο" -> "Κινητό Δίκτυο Δεδομένων" όπου βλέπουμε την παρακάτω οθόνη κλπ

Δεν βλέπω την επιλογή "Κινητό Δίκτυο Δεδομένων" στο δικό μου

Μια ερώτηση έχω κ όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη (κ γνώση) παρακαλώ να μου απαντήσει:

Αγόρασα το 3GS τον Αύγουστο με την 3.0 πάνω.

Αναβάθμισα σε 3.1 χωρίς να κρατήσω κάποιους κωδικούς ECID που διάβασα στο forum.

Υπάρχει δυνατότητα τώρα για jailbreak?

Ευχαριστώ!

Μια ερώτηση έχω κ όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη (κ γνώση) παρακαλώ να μου απαντήσει:

Αγόρασα το 3GS τον Αύγουστο με την 3.0 πάνω.

Αναβάθμισα σε 3.1 χωρίς να κρατήσω κάποιους κωδικούς ECID που διάβασα στο forum.

Υπάρχει δυνατότητα τώρα για jailbreak?

Ευχαριστώ!

Όχι τώρα. Περιμένουμε από ώρα σε ώρα

Φίλος που μόλις εχτές το πήρε έχει δυο ερώτησης.

Πρώτον , έχει στο PC του (Win) μερικά αρχεία exel (.xls) , κατέβασε-αγόρασε από itunes το Quickofiice και θέλει να στείλει μερικά αρχεία .xls από το PC του στο iPhone (3.1OTB) αλλά δεν τα ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ .

Κάποια λύση ?

Δεύτερον , κατέβασε-αγόρασε από itunes μερικές εφαρμογές-παιχνίδια .

Αν κάνει format στο PC ή update το iphone , θα χαθούν οι εφαρμογές ?

Ευχαριστώ.

Φίλος που μόλις εχτές το πήρε έχει δυο ερώτησης.

Πρώτον , έχει στο PC του (Win) μερικά αρχεία exel (.xls) , κατέβασε-αγόρασε από itunes το Quickofiice και θέλει να στείλει μερικά αρχεία .xls από το PC του στο iPhone (3.1OTB) αλλά δεν τα ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ .

Κάποια λύση ?

Πρέπει να κάνει τα βήματα που περιγράφονται εδώ: Quickoffice (navimania)

Επίσης, το user guide του Quickoffice σε pdf format.

Βασίλης

• The topic was unpinned