Jump to content

mcDim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mcDim

  1. Έχω ένα θεματάκι. Όταν απενεργοποιώ το κλικ του πληκτρολογίου, δεν μου ακούγεται ήχος όταν έρχεται sms με κλειδωμένο το κινητό. Μόνο δόνηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
  2. Δεν είναι παράξενο. Προφανώς δεν έβγαζαν beta εκδόσεις ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε έκδοση του κινητού. Προσάρμοσαν μόνο τις τελικές εκδόσεις.
  3. Αυτά δεν υποστηρίζονται στο 2g. Για τα άλλα δυο δεν ξέρω. Μπορείς να κάνεις τον έλεγχο μόνος σου. Αυτός είναι ο default έλεγχος που κάνει το itunes περιοδικά.
  4. Εδώ έχουν αναστηθεί άνθρωποι, αυτό σε παραξένεψε? Έτσι γούσταρε το νησί :cool:
  5. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι jacob δεν υπάρχει. Ότι είναι ένα κόλπο για να κρατούν τους ανθρώπους του νησιού πιστούς. Κάτι σαν θεός δηλαδή (με τον Μπεν Πάπα :p). Και ο Lock όταν λέει ότι θέλει να τον σκοτώσει εννοεί να αποδείξει σε όλους τη μη ύπαρξη του...
  6. Ψάξε και διάβασε πράγματα σχετικά με διαφοροποιημένο και τυποποιημένο διεθνές μάρκετινγκ. Επίσης ψάξε για διεθνή τιμολογιακή πολιτική. Ένα βιβλίο για διεθνές μάρκετινγκ πρέπει να τα έχει όλα αυτά μέσα.
  7. Ναι, γιατί ο Ben είναι τόσο ανοιχτό βιβλίο που μόλις το θυμηθεί θα το αποκαλύψει αμέσως... Αυτός παίζει και να το ξέρει ήδη.
  8. Μα το Iphone δεν έχει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο... γιατί να έχει Τ9; Εκτός αν εννοείς να έβαλαν αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο ως μέθοδο εισαγωγής.
  9. Ρε παιδιά τι Τ9 σε QWERTY πληκτρολόγιο; Δουλευόμαστε;
  10. Κι έμενα τρώει τρελά την μπαταρία. Σώζεται μόνο με reboot μετά τη χρήση της εφαρμογής. Ευτυχώς την θέλω μόνο για λίγες περιπτώσεις (αν θέλουν να μου στείλουν ή να στείλω καμιά φωτογραφία)
  11. Σχετικά με το timetravel θεωρώ ότι ο χρόνος δεν είναι μια οριζόντια γραμμή αλλά και κάθετη. Στην ουσία δηλαδή έχουμε δυο χρονικές λωρίδες. Η οριζόντια είναι τα νέα γεγονότα και η κάθετη ό,τι έχει συμβεί. Στην κάθετη λωρίδα το νησί είναι σε άλλη χρονική στιγμή από τον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε όταν στην οριζόντια είμαστε στο 2007, στην κάθετη ο Desmond και όσοι έχουν φύγει είναι στο 2007, το νησί στο 2004 και όσοι κάνουν time travel το κάνουν στην κάθετη λωρίδα. Οπότε ό,τι αλλαγή γίνεται, γίνεται στην κάθετη λωρίδα και την οριζόντια την επιρρεάζει μόνο στο σημείο που τέμνονται, δηλαδή στο 2007. Έτσι ο Ντες θυμάται το 2007 την αλλαγή που έγινε στο παρελθόν. Μπερδεύτηκα κι εγώ τώρα...
  12. Νομίζω ότι χρησιμοποιείς τη λέξη λάθος...
  13. Εγώ χαλαρά θα χάνω και τα 2. Μια πατέντα με κάρτα sim έπρεπε να βγάλουν. Να τα καλείς... :lol:
  14. Και μιας και άνοιξε το θέμα, ξέρει κανείς αν υπάρχουν μπρελόκ που να σου δείχνουν πού στο καλό βρίσκονται τα κλειδιά; (π.χ. να σφυρίζουν) Τα χάνω συνέχεια.
  15. +1000. Η υποκρισία στα καλύτερά της.
  16. Εγώ ρίχνω ένα μαγάλο μέρος της αποτυχίας στον ΑΝΤ1 για τα σκηνικά. Η σκηνή μοιάζει υπερβολικά φτηνή. Είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε ένα studio τύπου So u think u can dance το x factor θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση. Μα δεν μπορώ να βλέπω στο ίδιο επίπεδο με τον τραγουδιστή, ο οποίος υποτίθεται ερμηνεύει και τα δίνει όλα, να κάθονται άτομα σε καρεκλίτσες ακριβώς δίπλα του. Ο χώρος μοιάζει φτωχός, μικρός, μουντός και δεν σου φτιάχνει καθόλου τη διάθεση.
  17. Τα λάθη δυστυχώς πληρώνονται. Κι εμείς είχαμε χάσει ένα dvd (πρέπει να μας το έκλεψαν σε ένα party που κάναμε κάτι τσόλια, γιατί δεν το βρήκαμε ούτε στη μετακόμιση... άσχετο.) και είχε πάει στα 100. Τελικά κάναμε διακανονισμό και πληρώσαμε 60. Δεν γίνεται να τη γλυτώσεις με 20€. Επίσης μην ξεχνάμε ότι τα dvd που αγοράζουν τα Video Club δεν κοστίζουν μόνο 20€. Είναι πολύ ακριβά, διότι προορίζονται για επαγγελματική χρήση, άρα η τιμή τους περιλαμβάνει πνευματικά δικαιώματα κλπ. Ατυχίες συμβαίνουν, πλήρωσε να τελειώνεις.
  18. Μπορείς να τις κάνεις και στην κλινική του ΙΚΑ. Αν θες πληροφορίες pm me
  19. Πολύ κρύα σειρά με ΠΟΛΥ κακό casting κατά τη γνώμη μου.
  20. Είπε ποιος τους σκότωσε. Τώρα το ποιος τον έβαλε κλπ είναι προφανώς μέρος του pattern το οποίο είναι και το γενικότερο μυστήριο της σειράς και δεν θα το μάθουμε παρά μόνο στο τέλος της σειράς.
  21. Μην μπερδεύεστε. Το Ugly Betty δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις υπόλοιπες σαβούρες άσχημες. Είναι μια από τις καλύτερες Αμερικάνικες σειρές με εξαιρετικές ερμηνείες και έχει αποσπάσει και βραβεία. Το σενάριο δεν έχει καμία σχέση και επίσης είναι εβδομαδιαία σειρά (στην Αμερική).
  22. εμένα πάντως μου επέστρεψαν αμέσως τους φόρους από μια πτήση που έχασα. Δεν ξέρω τις σχέσεις τους βέβαια με πράκτορες, αλλά δεν νομίζω ολόκληρη aegean να έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα λογιστηρίου.
  23. Εγώ πάντως τα βρήκα όλα από βατά εως εύκολα. Επείσης αν δεν ακούγατε καλά είχατε κάθε δικαίωμα να διακόψετε την εξέταση. Στο Imperial που έδωσα πάντως εγώ ήταν λες και ήμασταν στα village από ακουστική.
  24. μπορείς να πας να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη αν δεν τον εμπιστεύεσαι
  25. Αυτό θα στο πει ο γιατρός σου, αφού σου κάνει εξετάσεις. Εννοείται ότι δεν θα του κρύψεις τίποτα από το ιστορικό σου.
×
×
  • Create New...