Jump to content

mcDim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mcDim

  • Ημ. Γέννησης 07/03/1986

mcDim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω ένα θεματάκι. Όταν απενεργοποιώ το κλικ του πληκτρολογίου, δεν μου ακούγεται ήχος όταν έρχεται sms με κλειδωμένο το κινητό. Μόνο δόνηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
  2. Δεν είναι παράξενο. Προφανώς δεν έβγαζαν beta εκδόσεις ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε έκδοση του κινητού. Προσάρμοσαν μόνο τις τελικές εκδόσεις.
  3. Αυτά δεν υποστηρίζονται στο 2g. Για τα άλλα δυο δεν ξέρω. Μπορείς να κάνεις τον έλεγχο μόνος σου. Αυτός είναι ο default έλεγχος που κάνει το itunes περιοδικά.
  4. Εδώ έχουν αναστηθεί άνθρωποι, αυτό σε παραξένεψε? Έτσι γούσταρε το νησί :cool:
  5. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι jacob δεν υπάρχει. Ότι είναι ένα κόλπο για να κρατούν τους ανθρώπους του νησιού πιστούς. Κάτι σαν θεός δηλαδή (με τον Μπεν Πάπα :p). Και ο Lock όταν λέει ότι θέλει να τον σκοτώσει εννοεί να αποδείξει σε όλους τη μη ύπαρξη του...
  6. Ψάξε και διάβασε πράγματα σχετικά με διαφοροποιημένο και τυποποιημένο διεθνές μάρκετινγκ. Επίσης ψάξε για διεθνή τιμολογιακή πολιτική. Ένα βιβλίο για διεθνές μάρκετινγκ πρέπει να τα έχει όλα αυτά μέσα.
  7. Ναι, γιατί ο Ben είναι τόσο ανοιχτό βιβλίο που μόλις το θυμηθεί θα το αποκαλύψει αμέσως... Αυτός παίζει και να το ξέρει ήδη.
  8. Μα το Iphone δεν έχει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο... γιατί να έχει Τ9; Εκτός αν εννοείς να έβαλαν αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο ως μέθοδο εισαγωγής.
  9. Ρε παιδιά τι Τ9 σε QWERTY πληκτρολόγιο; Δουλευόμαστε;
  10. Κι έμενα τρώει τρελά την μπαταρία. Σώζεται μόνο με reboot μετά τη χρήση της εφαρμογής. Ευτυχώς την θέλω μόνο για λίγες περιπτώσεις (αν θέλουν να μου στείλουν ή να στείλω καμιά φωτογραφία)
  11. Σχετικά με το timetravel θεωρώ ότι ο χρόνος δεν είναι μια οριζόντια γραμμή αλλά και κάθετη. Στην ουσία δηλαδή έχουμε δυο χρονικές λωρίδες. Η οριζόντια είναι τα νέα γεγονότα και η κάθετη ό,τι έχει συμβεί. Στην κάθετη λωρίδα το νησί είναι σε άλλη χρονική στιγμή από τον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε όταν στην οριζόντια είμαστε στο 2007, στην κάθετη ο Desmond και όσοι έχουν φύγει είναι στο 2007, το νησί στο 2004 και όσοι κάνουν time travel το κάνουν στην κάθετη λωρίδα. Οπότε ό,τι αλλαγή γίνεται, γίνεται στην κάθετη λωρίδα και την οριζόντια την επιρρεάζει μόνο στο σημείο που τέμνονται, δηλαδή στο 2007. Έτσι ο Ντες θυμάται το 2007 την αλλαγή που έγινε στο παρελθόν. Μπερδεύτηκα κι εγώ τώρα...
  12. Νομίζω ότι χρησιμοποιείς τη λέξη λάθος...
  13. Εγώ χαλαρά θα χάνω και τα 2. Μια πατέντα με κάρτα sim έπρεπε να βγάλουν. Να τα καλείς... :lol:
  14. Και μιας και άνοιξε το θέμα, ξέρει κανείς αν υπάρχουν μπρελόκ που να σου δείχνουν πού στο καλό βρίσκονται τα κλειδιά; (π.χ. να σφυρίζουν) Τα χάνω συνέχεια.
  15. +1000. Η υποκρισία στα καλύτερά της.
×
×
  • Create New...