Jump to content

miltosz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    328
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by miltosz

  1. Χρησιμοποιώ καθημερινά Dropbox, icloud και σε προσωπική και σε επαγγελματική χρήση. Πρόσφατα αγόρασα έναν Synology! Είναι σε φάση δοκιμών ακόμα, αλλά από ότι βλέπω γρήγορα θα αντικαταστήσει τα άλλα σίγουρα.
  2. miltosz

    ZTE S8Q

    Ρε παιδιά έχω ένα τέτοιο ταμπλετ ενός φίλου που έχει ένα πρόβλημα και δεν βρίσκω λύση με τίποτα. Βγάζει συνεχεία ένα παράθυρο και λέει "Δυστυχώς, η εφαρμογή Google Play Store έχει σταματήσει" !!!! Έκανα hard reset , επαναφορά, διαγραφή δεδομένων και και και αλλά τίποτα βγάζει συνέχεια το ίδιο μήνυμα και στο Play Store δεν μπαίνει! Καμιά ιδέα?
  3. WiFi ανοικτό, Bluetooth ανοικτό, 4G περίπου 4 ώρες, χρήση του Siri πάρα πολύ, τηλέφωνα μηνύματα mail internet games youtube. [ATTACH]37421[/ATTACH]
  4. Για την cosmokarta ξέρουμε τι θα γίνει με τα πακέτα? Το 300' με 10€ θα καταργηθεί από 1/3 ? Θα μπει κανένα άλλο στην θέση του?
  5. Θα ψήφιζα Apple η Samsung αλλά δεν είδα την μεγάλη διαφορά σε αυτά που παρουσίασε σε σχέση των τελευταίων ετών! Για έμενα η Nokia είναι αυτή που έκανε την μεγάλη αλλαγή!
  6. Αναβάθμισα ένα pc από vista στα w8 μέσο του οδηγού αναβάθμισης τις Microsoft και κατέβασα και το iso αρχείο. Έκανα καθαρή εγκατάσταση τα w8, όλα μια χαρά, αλλά είδα ότι τα w8 είναι τα 32bit και όχι τα 64bit που θέλω. Μάλλον γιατί τα vista ήταν και αυτά 32bit. Λογικά το key θα δουλεύει και σε 32&64bit, μιας και δεν αναφέρει κάπου στο mail που έλαβα από την Microsoft ότι αγόρασα τα 32! Σωστά? Μπορεί κάποιος να μου στείλει το iso με τα Windows 8 Pro 64Bit ? Ψάχνω να τα βρω και δεν τα βρίσκω πουθενά.:mad:
×
×
  • Create New...