Jump to content

lefteros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lefteros

  1. Παιδιά μια ερώτηση από ένα νουμπά: Έστω ότι θέλω να πάω στη βιβλιοθήκη της σχολής μου να ψάξω και να διαβάσω και ας πούμε να συντάξω και μια εργασία. Δεδομένου: (1) ότι η βιβλιοθήκη δεν έχει WiFi κι εγώ (2) έχω μαζί μου ένα flash-άκι για να αποθηκεύσω οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα πληροφορία (σε txt αρχεία πχ) που θα βρω στους υπολογιστές της βιβλιοθήκης (που έχουν internet φυσικά) και (3) έχω μαζί μου ένα iPad2 (ας πούμε το απλό WiFi 16GB) για να συντάξω την εργασία μου. Μπορώ με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τα απαραίτητα αρχεία στο iPad μου για να φτιάξω την εργασία χωρίς να χρειαστεί να φύγω από τη βιβλιοθήκη, ή ένα iPad δεν είναι και τόσο χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση? Επίσης, αν όντως γίνεται, τι είδους αρχεία μπορεί να διαβάσει και να επεξεργαστεί το iPad? (απ' ότι κατάλαβα οι αντάπτορες της apple είναι μόνο για μεταφορά φωτογραφιών) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
  2. Μια ερώτηση έχω κ όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη (κ γνώση) παρακαλώ να μου απαντήσει: Αγόρασα το 3GS τον Αύγουστο με την 3.0 πάνω. Αναβάθμισα σε 3.1 χωρίς να κρατήσω κάποιους κωδικούς ECID που διάβασα στο forum. Υπάρχει δυνατότητα τώρα για jailbreak? Ευχαριστώ!
  3. Παιδιά κατά τη γνώμη σας ποιος είναι ο καλύτερος φορτιστής αυτοκινήτου για iPhone?
  4. παιδιά ο γερμανός αναλαμβάνει και να κάνεις φορητότητα από αλλη εταιρία σε cosmote ή είναι μόνο για νέες συνδέσεις? Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ, επείγει. :)
  5. Ok, όλα καλά κι όλα ωραία, όμως δεν κρύβω πως έχω εκνευριστεί πολύ. Τι λένε 31 Ιουλίου δλδ? Αρχίζω να πιστεύω πως τα παιδιά που το πήραν απ'έξω είχαν απόλυτο δίκιο, όχι φυσικά για τις τιμές, αλλά για το ότι τελικά εγώ θα αποκτήσω το πολυπόθητο κινητό αρχές σεπτέμβρη και αν! Πριν λίγο πήγα στην κοντινή cosmote και μου είπαν οτι δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο και καινούρια κομμάτια θα φτάσουν τουλάχιστον σε ένα μήνα από τώρα... Εξοργιστικό...:angry:
  6. kkalog ισχύουν αλήθεια αυτά που λες ή είναι εικασίες δικές σου? Φυσικά και δε ρωτάω με επικριτικό τόνο απλά τα βρίσκω σοβαρά αυτά που λες κι αν αληθεύει όντως κάτι τέτοιο θα προτιμήσω κι εγώ να μην προβώ σε jailbreak! :worry:
  7. Στο site της cosmote δε βγάζει πια error στη συμπλήρωση φόρμας.
  8. καλό, αν και το κάνει λίγο γκουμούτσα... :happy: τι βάρος να έχει όμως άραγε?
  9. χμμ... έτσι κι αλλιώς η μεταφορά αριθμού με φορητότητα σε άλλη εταιρία διαρκεί περίπου 15 μερες, οπότε θα περιμένω μήπως και βγάλουν κάποια καινούρια προσφορά με την άφιξη της συσκευής και μετά θα κινηθώ/επιλέξω. Οπότε δε θα το πάρω απ'τους πρώτους :( thanx anyway!
  10. Αυτό να σου πω με έχει μπερδέψει λίγο. Στη σελίδα εκεί που λέει surf & talk προτεινόμενα ναι γράφει αυτό που λες, αλλά αν πας στα ατομικά, το surf & talk lite plus 300 λέει πως σου δίνει 300 λεπτά ομιλίας,150 sms και 500ΜΒ με 59,5 ευρώ. Ποιο ισχύει τελικά? Κι επίσης, είναι δλδ το όλο θεμα, θέμα προσφοράς πακέτου? Δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι στο να μην προτιμήσει κανείς Wind (π.χ. με Tethering τι γίνεται?)?
  11. Όχι, παράλειψή μου. Μιλάω πάντα για κάποιο πακέτο με data plan, δλδ επιλογή ανάμεσα σε ένα από τα 3: Vodafone Surf & Talk 300 plus - Cosmote i-60 - Wind i-300
  12. Παιδιά 1000 συγνώμη που ξαναρωτώ (έχω ξαναpostάρει και σε άλλο σχετικό thread) αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί πραγματικά δεν έχω βγάλει την απόλυτη άκρη με αυτό το θέμα που με καίει: Ας αρχίσω με τα δεδομένα: 1) Είμαι κάτοχος ενός Nokia Ν82 και συνδρομητής της Wind και θέλω (πολύ) να προχωρήσω σε αγορά του 3GS. 2) Έχω άκρη (με επιδότηση από φίλο που είναι στη voda) αν θέλω να αγοράσω τη συσκευή χωρίς να φύγω από τον παροχέα μου. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής απλό: Για ποιους λόγους είναι καλύτερο για μένα να φύγω από τη Wind? Δλδ για ποιους λόγους (αν υπάρχουν) Wind και iPhone δεν "κολλάνε"? Ξέρω ότι το σήμα -γενικώς, κι όχι το 3G σήμα- είναι αρκετά υποκειμενικό κι έχει πολλές φορές να κάνει με τις περιοχές που κινείται ο καθένας. Όσον αφορά το 3G σήμα απ'ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι λέτε ότι η voda έχει λίγο καλύτερο από τις άλλες εταιρίες. Επίσης ένα παιδί μου είπε πως η Wind δεν παρέχει ρυθμίσεις για MMS και Tethering για το iPhone (οι ρυθμίσεις ΜΜS είναι ξεχωριστές για κάθε συσκευή έτσι?). Αυτό αληθεύει? Γενικά θα με βοηθούσαν πολύ οποιεσδήποτε αντικειμενικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να πάρω την καταλληλότερη απόφαση. Δε σκοπεύω σε διαφήμιση ή δυσφήμιση κάποιου παρόχου, απλά σαν καταναλωτής ψάχνω την πιο συμφέρουσα λύση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια!! :)
  13. Κάποιος άλλος με άλλη εμπειρία? Ή μήπως όλοι συμφωνείτε ότι η voda έχει το καλύτερο σήμα?
  14. Που ζεις και κινείσαι? :love: :p :p Εγώ με τη wind είμαι πολύ ικανοποιημένος με χρεώσεις και σήμα αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ 3G οπότε γι'αυτό και ρωτάω...
  15. Ρε παιδιά τελικά ποια εταιρία κερδίζει στα σημεία? Σε κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου για παράδειγμα με 300 λεπτά ομιλίας με data pack, ποιο θα επιλέγατε: Voda Surf & Talk plus (ή lite plus), Cosmote i60, ή Wind i-300? Ποια εταιρία έχει καλύτερο 3G σήμα / κάλυψη / χρεώσεις? Αυτή τη στιγμή είμαι στη Wind. Δεδομένου ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την αρκετά γεναιόδωρη επιδότηση (~250 Ε) κάποιου φίλου για να αγοράσω το 3GS σκέτη συσκευή από voda, αξίζει κάτι τέτοιο ή είναι προτιμότερη η αλλαγή σε Vodafone ή Cosmote? (είναι και το service ένας σημαντικός παράγων).
  16. H Cosmote το δημοσίευσε και στη σελίδα της πλέον. Επίσημη άφιξη συσκευής 31/7.
  17. Αυτά είναι καλά νέα :D:happy:
  18. Aυτό όμως δεν ισχύει μόνο για τους πρώτους 12 μήνες?
  19. pik. το πρόβλημα με το καπάκι του 3GS που σκουραίνει φαντάζομαι δεν το έχεις ε? Ρωτάω γιατί είπες ότι το έχεις σε άσπρο κι απ'ότι φαντάζομαι του κάνεις μπόλικη χρήση! Μ'αρέσει και μένδιαφέρει πιο πολύ το λευκό... σαν κουφετάκι είναι χιχιχι :lol: :rolleyes:
  20. Παιδιά έχω δει σίγουρα πάνω από 3 video στο youtube που οι άνθρωποι κρατούν κανονικά το τηλέφωνο και το σήμα δεν πέφτει. Οπότε κατά τη γνώμη μου δε μπορούμε με σιγουριά να του βγάλουμε πρόβλημα... Επίσης, μόλις γύρισα από το mall όπου επί τη ευκαιρία ρώτησα και μου είπαν: από vodafone: θα έρθει τέλη ιουλίου με αρχές αυγούστου και μπορώ να κάνω προκράτηση (όχι προπαραγγελία) και από cosmote: "όχι, δε θα το φέρουμε, τουλάχιστον ακόμα, θα αργήσει.", πράγμα που το πιστεύω σχετικά, γιατί αυτό το pdf αρχείο και καλά για την cosmote που διάβασα στο iphonehellas.gr, μου κάνει λίγο μουφέξ :-)
  21. Επειδή σκοπεύω όντως να το αγοράσω, σκέφτομαι για να προλάβω οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση, να το ανοίξω επιτόπου και να το εξετάσω. Μπορεί καποιος να επισημάνει κάποια καίρια σημεία για quick first-eye check? Ευχαριστώ.
  22. θα κατασκευάσει σίγουρα... δε βλέπεις... κάθε 3 και λίγο βγάζουν νέο κινητό... Sony-Ericsson φάση...
  23. Παίδες μια ερώτηση: εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει/ουν Apple stores έτσι? Ο μόνος πάροχος (αρχικά τουλάχιστον) για αγορά σκέτης συσκευής 3GS είναι η vodafone έτσι?
  24. Εννοείται πως ναι και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :D
×
×
  • Create New...