Jump to content

vassilid1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vassilid1982

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vassilid1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σας ευχαριστω ολους σας. @stendor μολις εκανα φορητοτητα σε εταιρικο της vodafone και απο λαθος συνεννοηση με τους δικους μου μου δεν πηρα προγραμμα με data. ωστοσο σκεφτομαι να ενεργοποιησω το surf and email με 10 ευρω το μηνα για 250 mb.θα με καλυπτουν πιστευεις?τα χρειαζομαι μονο για τον δρομο και για εξω, καθως στο γαρφειο και στο σπιτι εχω wifi. απλα μεχρι να το ενεργοποιησω δεν θελω να εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη για αυτο ρωτησα πως απενεργοποιειται μην χρεωθω κατα λαθος.
  2. και τι πρέπει να κάνω για να εξασφαλισω οτι δεν θα συνδεθεί με 3g η με GPRS?
  3. εαν θελω να μπαινω στο ιντερνετ μονο με wifi,απενεργοποιω το 3g ετσι? κανω και κατι αλλο?κατεβαζω καποιο προγραμμα..μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη στον λογαριασμο...
  4. ολα οκ τελικα.εκανε δουλεια.σε εχαριστω
  5. δηλαδη να πατησω shift και restore και θα μπορω να επιλεξω την 3,0 και οχι την 3,1?ειναι σιγουρο αυτο?για αυτο μας ρωταω μην κανω καμια βιαστικη κινηση. εαν ειναι ειμαι οφ τοπικ να σβηστουν και συγγνωμη αλλα πανικοβληθηκα απο τη στιγμη που συνεβη και ζηταω την πολυτιμη βοηθεια σας
  6. παιδια SOS!!! προσπαθησα να κανω jailbreak σε iphone 3gs με το purplerain και αφου μπηκε σε recovery mode σταματησε να τρεχει το αρχειο. το itunes μου ζηταει restore αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν το κανω θα παω στην 3,1 και δεν θα μπορω να κανω (τουλαχιστον για τωρα) jailbreak. τι επιλογες εχω?μπορω να κανω jb εστω και τωρα που το τηλεφωνο ειναι σε recovery mode?
  7. αν επιτρεπεται τι επιδοτηση σου εκαναν και σε ποιο προγραμμα το πηρες? με ενδιαφερει και εμενα το κινητο αυτο και περιμενω καμια καλη προσφορα για φορητοτητα στην cosmote απο wind.σε ευχαριστω. edit τωρα ειδα στο τοπικ της κοσμοτε για + 100 επιδοτηση.θα παω να το κοιταξω.
×
×
  • Create New...