tempelakos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Και σεμενα τα βλέπει όλα κανονικά, αλλά δεν μπορώ να δω φωτο,να δω βιντεο και νακουσω μουσική. Μένει στην μαύρη οθόνη. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλησπερα παιδες. μονο εγω δεν μπορω να βλεπω πια βιντεος απο το facebook??? εχω το Tweak Flash plugin version και το δοκιμασα με ολεσ τις ρυθμισεις του αλλα τιποτα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλησπερα παιδες. μονο εγω δεν μπορω να βλεπω πια βιντεος απο το facebook??? εχω το Tweak Flash plugin version και το δοκιμασα με ολεσ τις ρυθμισεις του αλλα τιποτα Μια απο τα ιδια. Αλλα εβαλα χειροκινητη επιλογη ως εκδοση 11.1.0 και παιζει μια χαρα video τωρα....Μουφες δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιζει τωρα , να σε καλα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 εγω παλι δεν μπορω να δω ΑΝΤ1 πχ. σωστα.ηχος κανονικα αλλα η εικονα συνεχεια διακοπες σπασιματα. ετσι που το εβαλα ειναι σωστα? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Οχι να γραψεις 11 1 01 και πατα το change αλλα δες τι μυνημα θα σου γραψει Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Οχι να γραψεις 11 1 01 και πατα το change αλλα δες τι μυνημα θα σου γραψει οκ ολα ενταξει.μενει μονο να το δω στην πραξη.το βραδυ δηλαδη στο ραδιο αρβυλα.σ ευχαριστω Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδια γνωριζεται πως δουλευει η εφαρμογη DropN900 απο το κινητο πως να περασω φωτος και βιντεος??? μονο απο το ipad και pc καταφερα να περασω. Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδια γνωριζεται πως δουλευει η εφαρμογη DropN900 απο το κινητο πως να περασω φωτος και βιντεος??? μονο απο το ipad και pc καταφερα να περασω. Ευχαριστω Εφόσον έχεις λογαριασμό Dropbox μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία που έχεις ανεβασμένα να συγχρονίζεις φακέλους κτλ. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα προσπάθησε να το περιγράψεις αναλυτικά. Προσωπικά κάποια στιγμή δεν μπορούσα να κατεβάσω αρχεία. Χρειάστηκε να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις. Αν αντιμετωπίσεις το ίδιο πρόβλημα πες το για να σου δώσω τη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Το προβλημα ειναι οτι οσο και αν προσπαθω να κανω syncronize απο το κινητο καποιες φωτογραφιες δεν τις βλεπω στο ipad η στο pc μου . Ναι εχω λογαριασμο. Ευχαριστω Υ.Γ απο το ipad οταν εκανα upload τα εβλεπα και στο κινητο αλλα χωρις να μπορω να τα ανοιξω και ηδη προσπασπαθησα δυο φορες και εκανα download Edited January 25, 2012 by Andreasole Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Το προβλημα ειναι οτι οσο και αν προσπαθω να κανω syncronize απο το κινητο καποιες φωτογραφιες δεν τις βλεπω στο ipad η στο pc μου . Ναι εχω λογαριασμο. Ευχαριστω Υ.Γ απο το ipad οταν εκανα upload τα εβλεπα και στο κινητο αλλα χωρις να μπορω να τα ανοιξω και ηδη προσπασπαθησα δυο φορες και εκανα download Το πρόβλημα έχει να κάνει με τους server που είναι δηλωμένοι στο αρχείο ρυθμίσεων. Με έναν editor αλλάζεις το αρχείο /opt/dropn900/.config και όπου api.getdropbox.com το κάνεις api.dropbox.com Αναλυτικά: Ανοίγεις τερματικό και ως root cp /opt/dropn900/.config /opt/dropn900/.config.old (κρατάς πάντα backup για την περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά) nano /opt/dropn900/.config (αν δεν έχεις τον editor nano το εγκαθιστάς με "sudo apt-get install nano") με τα βελάκια βρίσκεις κάθε γραμμή που αναφέρεται api.getdropbox.com και σβήνεις το get ώστε να γράφει api.dropbox.com Αποθηκεύεις με ctrl-O Βγαίνεις με ctrl-X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) παιδια καλημερα. χρησιμοποιει κανεις το Joikuspot;ενω εχω κλειστη την εφαρμογη οτν κανω αναζητηση wifi με αλλη συσκευη εμφανιζεται κανονικα χωρις βεβαια να συνδεεται στο νετ . μηπως ομως ετσι μου ξελιγωσει τη μπαταρια; στις ρυθμισεις της εφαρμογης δεν βρισκω καποια ρυθμιση. καμμια ιδεα; Edited January 27, 2012 by stendor Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Την εχω και γω αυτη τη εφαρμογη αλλα τωρα που δοκιμασα με το ipad επρεπε να πατησω share internet για να μου το εμφανισει . Υπαρχουν συσκευες που αποθηκευουν τα σηματα και ισως εμεινε αποθηκευμενο απο παλια. Δοκιμασε με κατι καινουργιο που δεν ξαναχρησιμοποιησες το joikuspot Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Η καλυτερη εφαρμογη για remote control. Χτες αναβαθμιστηκε στην εκδοση 0.1.7 και πραγματικα εχω μεινει αφωνος . Υποστηριζει σχεδον ολες μου τις συσκευες απο 10ετιας παλια μεχρι την προσφατη LG 3D. Μαλιστα στη sony εχει και PIP λειτουργια που το original τηλεκοντρολ δεν το εχει αλλα την υποστηριζει η tv... http://my-maemo.com/grafika/pierogi.jpg http://pierogi.garage.maemo.org/ http://maemo.org/packages/view/pierogi/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για unzip? Δεν έχω βρει κάτι, αλλά ρωτάω μήπως απλά δεν την είδα! Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Όταν το είχα αν θυμάμαι καλά είχα δώσει στο τερματικό sudo apt-get install rar και μπορούσα και έκανα unzip. Αλλά πάντα με επιφύλαξη γιατί δεν θυμάμαι καλά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή για unzip? Δεν έχω βρει κάτι, αλλά ρωτάω μήπως απλά δεν την είδα! Adon για τον file manager: apt-get install unzip-fm Edited February 7, 2012 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλησπερα σας. Κοπελια κατεβασα την εφαρμογη Amsn και ενωθηκα με το hotmail μου. Η απορια τωρα ειναι αν μπορω να ενωθω με το gmail μου? εκανα την διαδηκασια και μου εστειλαν και e-mail και ενωθηκα κανονικα με το browser του κινητου αλλα θελω να ενωθω και με την εφαρμογη Αmsn του κινητο αλλα μου βγαλει error μυνημα. Γνωριζεται κατι??? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το Amsn στην έκδοση που βρίσκεται για Ν900 δεν υποστηρίζει άλλο πρωτόκολλο πέραν του msn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Τι εννοεις? δεν σε επιασα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν ξερω αν επεσε στην αντίληψή σας, αλλα αξιζει να το αναφερουμε να το μαθουν ολοι... κατεβαστε την εφαρμογη pierogi και καντε το n900 κανονικο τηλεκοντρολ για τηλεορασεις, ραδιο κτλ... Δουλευει αψογα και εχει μεγαλη γκαμα απο μαρκες. Καμια σχεση με το irreco! Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Δεν ξερω αν επεσε στην αντίληψή σας, αλλα αξιζει να το αναφερουμε να το μαθουν ολοι... κατεβαστε την εφαρμογη pierogi και καντε το n900 κανονικο τηλεκοντρολ για τηλεορασεις, ραδιο κτλ... Δουλευει αψογα και εχει μεγαλη γκαμα απο μαρκες. Καμια σχεση με το irreco! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3965853#post3965853 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) N900 clock replacement http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/Screenshot-20120317-011017.png http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/clock1.jpg http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/clock2.jpg Πιθανοτατα θα ενσωματωθει και στο CSSU καποια στιγμη. Πληρες portrait, live clock με ενδειξη δευτερολεπτων κλπ *η πρωτη φωτο ειναι απο το δικο μου : ) Εδώ ειναι το thread με το .deb και στην τριτη σελιδα οδηγιες για το που βαζεται το background της αρεσκειας σας. πηγή: talk.maemo.org credits: ade Edited March 16, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Meecast & Calculator (Με Meego look) Το Meecast για το Ν900 ειναι πλεον ιδιο σε εμφανιση οπως στο Ν9. Οπως επισης και το Meecalc. Eνας calculator σχεδον ιδιος με εκεινον του Ν9. Παραθετω δυο screenshots που εβγαλα απο το δικο μου: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelas22 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Καλησπερα! Γνωριζει καποιος την εφαρμογη Maemo GeoLocation 1.1.3???Ειναι εφαρμογη που σου δεινει τη δυνατοτιτα να δουλεψεις google maps!Την εχω περασει αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει;;;;; Βρηκα κατι βιντεακια αλλα δε καταφερα τιποτα Edited April 4, 2012 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts