BILLY_89 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Οκ θα δω πως τα παει και ειναι ποιο γρηγορος και γενικα καλυτερος απο τον μαμα θα τον κρατησω..Ευχαριστω. Παντος και ο μαμα ειναι πολυ καλος. Edited March 22, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μου ηρθε αναβαθμιση για τον Οpera 11. Aπο την εκδοση 11.00.7 ---> 11.00.8 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Αυτή τη φορά ο opera δουλεύεται από τους developers της εταιρίας γι αυτό και βλέπουμε αυτή τη βελτίωση. Προφανώς θέλουν να έχουν μία "δοκιμαστική" έκδοση για το Μaemo προετοιμάζοντας έτσι την εμπορική για το Meego. Η απουσία flash είναι το κυριότερο μειονέκτημα το οποίο και δεν πρόκειται να λυθεί αφού δεν είναι στα σχέδια τους. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ενα post πηγα να κανω πριν παντως και το Opera απλα... εκλεισε! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα σας.Οταν στελνω σε ενα συγκεκριμενο αριθμο μηνυμα μου δειχνει οτι δεν στελνεται ενω το περνει κανονηκα το μηνυμα απλα μπερδευονται τα μηνυματα...ξερεται κατι; Edited March 23, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδια καλησπερα σας.Οταν στελνω σε ενα συγκεκριμενο αριθμο μηνυμα μου δειχνει οτι δεν στελνεται ενω το περνει κανονηκα το μηνυμα απλα μπερδευονται τα μηνυματα...ξερεται κατι; Και μενα μου το εχει κανει αρκετες φορες αλλα δεν εχω βρει καμια λυση....ξεκομπλαρει μονο του η κανω clear conversation. Αμα εχει βρει κανενας κανα κολπακι για αυτο ας το μοιραστει. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδια καλησπερα σας.Οταν στελνω σε ενα συγκεκριμενο αριθμο μηνυμα μου δειχνει οτι δεν στελνεται ενω το περνει κανονηκα το μηνυμα απλα μπερδευονται τα μηνυματα...ξερεται κατι; Δες λίγο τις επαφές σου και μήπως το συγκεκριμένο νούμερο το έχεις περάσει δύο φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Καλησπερα σας! Υπαρχει καποιο widget για το fm transmitter οπου να μπορεις να αλλαξεις κατευθειαν τη συχνοτητα; Χωρις δηλαδη να πρεπει να μπω στις ρυθμισεις του widget και να επιλεξω τη συχνοτητα-save κλπ..Οπως ειναι το widget για το TV-out με βελακια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Καλησπερα σας! Υπαρχει καποιο widget για το fm transmitter οπου να μπορεις να αλλαξεις κατευθειαν τη συχνοτητα; Χωρις δηλαδη να πρεπει να μπω στις ρυθμισεις του widget και να επιλεξω τη συχνοτητα-save κλπ..Οπως ειναι το widget για το TV-out με βελακια.. υπαρχει ενα widget στον app manager (δε θυμαμαι ονομα) με το οποιο ενεργοποιεις τον πομπο και σου βγαζει πληκτρο στη status bar με το οποιο αλλαζεις και συχνοτητα.εμενα παλι δε μου δουλευει.τι εφαρμογες εχεις γισ τον πομπο; simple fmtx desktop widget λεγεται Edited March 23, 2011 by geoflo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδια καλησπερα σας.Οταν στελνω σε ενα συγκεκριμενο αριθμο μηνυμα μου δειχνει οτι δεν στελνεται ενω το περνει κανονηκα το μηνυμα απλα μπερδευονται τα μηνυματα...ξερεται κατι; και μενα μου το κανε αυτο φιλε πολυ παλιοτερα..... ξερω τι λες..... μπερδεύονται τα μυνηματα....και πολλες φορες σου δειχνει το μυνημα του ταδε..να το εχει στειλει αλλος ενω ειναι αλλουνού...:lol::lol: υπαρχει λυση για το θεμα την ειχα ψαξει παλιοτερα στo google και το ειχα διορθώσει...(το ειχε πολυ κοσμος σε μια φαση...) απλα περασε πολυ καιρος και δεν το θυμαμαι..... :wacko: για αρχη σβησε ολα τα μυνηματα αν και δεν νομιζω οτι θα σε βοηθησει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 υπαρχει ενα widget στον app manager (δε θυμαμαι ονομα) με το οποιο ενεργοποιεις τον πομπο και σου βγαζει πληκτρο στη status bar με το οποιο αλλαζεις και συχνοτητα.εμενα παλι δε μου δουλευει.τι εφαρμογες εχεις γισ τον πομπο; simple fmtx desktop widget λεγεται Αυτο εχω βαλει και μου λειτουργει κανονικα αλλα ελεγα να μειωνα τα πολλα κλικ..ενα widgetακι σαν αυτο του tv-out control με βελακια για να αλλαζεις τη συχνοτητα απ'ευθειας απο την οθονη θα ηταν πολυ καλυτερο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 πως να κανω εγκατασταση ενα αρχειο με καταληξη .wgz? συγκεκριμενα το tapatalk.wgz . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Δεν μπορεις. Ειναι widget για symbian. Το pc suite τα περναει στο κινητο σου . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Sent from my Nokia N900 using Tapatalk βγηκε το tapatalk για Maemo5?!:blink: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 βγηκε το tapatalk για Maemo5?!:blink: Μεσω nitdroid ισως;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Μεσω nitdroid ισως;; Και δουλεύει άψογα έχω να σου πω:cool: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Και δουλεύει άψογα έχω να σου πω:cool: Οντως; Βασικά δε με τρελαίνει και πολυ το android (αν και πήρα το blade για να πειραματιστω-έχοντας εμπειρία απο διάφορα αλλα φίλων), το βρίσκω λίγο βαρετό..ειδικά μετα το intergration των υπηρεσιών στο maemo (όπως skype, msn κλπ) δε μπορω να πω ότι κάποιο άλλο λειτουργικό με τρελαίνει πέρα απο το eye candy..ίσως το webOS.. Το nitdroid το έβαλα απλά επειδή γίνεται! Και για να μην είμαι τελείως off topic, έχει πειράξει κανεις το nokia maps; Είδα ότι υπάρχουν διάφορα hacks γι'αυτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Οντως; Βασικά δε με τρελαίνει και πολυ το android (αν και πήρα το blade για να πειραματιστω-έχοντας εμπειρία απο διάφορα αλλα φίλων), το βρίσκω λίγο βαρετό..ειδικά μετα το intergration των υπηρεσιών στο maemo (όπως skype, msn κλπ) δε μπορω να πω ότι κάποιο άλλο λειτουργικό με τρελαίνει πέρα απο το eye candy..ίσως το webOS.. Το nitdroid το έβαλα απλά επειδή γίνεται! Και για να μην είμαι τελείως off topic, έχει πειράξει κανεις το nokia maps; Είδα ότι υπάρχουν διάφορα hacks γι'αυτο.. Μια απο τα ιδια. Λιγο υπερεκτιμημενο το ανδροιδ νομιζω. Κατι αλλο τωρα. Σχετικα με το host mode. Εχω αγορασει το female to female, εχω εκαταστησει το hostmode-gui αλλα οταν συνδεω κατι πανω δεν το βλεπει. Τι αλλο πρεπει να κανω? Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Λογικά θα το βλέπει αλλά εσύ δεν το "βλέπεις" γιατί δεν έχει κάνει mount. Κοίτα το log μέσα απ το hen. (όντως υπερεκτιμημένο το ρομποτάκι) Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Εχω παρατηρησει ενα μικρο και ασημαντο bug οταν χρησιμοποιω τον Opera Mobile 11. Ορισμενες φορες, αναβoσβηνει το ledaki κατω αριστερα με μπλε χρωμα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Όταν ανοίγω το h-e-n για το hostmode μου λέει "Your kernel has no proper matcing version of hostmode API!Version 20101110 required.kernel-power v46 is suggested."Και από κάτω μου έχει 2 επιλογές να επιλέξω: Override ή Quit.Τι πρέπει να κάνω;Επίσης μέσα στο menu μου εμφανίστηκε ένα εικονίδιο deinstall Kernel-Power αυτό πρέπει να το πατήσω για να βάλει κάτι ή είναι να βγάλει κάτι; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Όταν ανοίγω το h-e-n για το hostmode μου λέει "Your kernel has no proper matcing version of hostmode API!Version 20101110 required.kernel-power v46 is suggested."Και από κάτω μου έχει 2 επιλογές να επιλέξω: Override ή Quit.Τι πρέπει να κάνω;Επίσης μέσα στο menu μου εμφανίστηκε ένα εικονίδιο deinstall Kernel-Power αυτό πρέπει να το πατήσω για να βάλει κάτι ή είναι να βγάλει κάτι; Το deinstall ειναι για να βγαλει τον Power kernel. Απο εκει τον βγαζεις και οχι απο το app manager. Το θεμα ειναι οτι το hen δουλευει με τον power kernel ομως δεν το βρισκει εσενα... Ή καποιο πακετο δεν εγκατασταθηκε σωστα απο το hen ή δεν εχεις τον power kernel. To δευτερο το βρισκεις ευκολα με την εντολη uname στο τερματικο ή αν ανοιξεις το conky. Αν επιβεβαιωσεις οτι εχεις τον power kernel δοκιμασε να περασεις παλι το hen. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Το deinstall ειναι για να βγαλει τον Power kernel. Απο εκει τον βγαζεις και οχι απο το app manager. Το θεμα ειναι οτι το hen δουλευει με τον power kernel ομως δεν το βρισκει εσενα... Ή καποιο πακετο δεν εγκατασταθηκε σωστα απο το hen ή δεν εχεις τον power kernel. To δευτερο το βρισκεις ευκολα με την εντολη uname στο τερματικο ή αν ανοιξεις το conky. Αν επιβεβαιωσεις οτι εχεις τον power kernel δοκιμασε να περασεις παλι το hen. Μάλλον δεν έχω τον power kernel γιατί μου λέει μέσα στο h-e-n ERROR!Current kernel version:2.6.28-omap1.Που μπορώ να βρώ τον power kernel για να το βάλω; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Μάλλον δεν έχω τον power kernel γιατί μου λέει μέσα στο h-e-n ERROR!Current kernel version:2.6.28-omap1.Που μπορώ να βρώ τον power kernel για να το βάλω; Εγκατεστησε το παρακατω http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/kernel-power-settings/ μπορεις να το βρεις και μεσα απο τον App manager σαν Enhanced kernel power (settings) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Έβαλα τον power-kernel αλλά πάλι τα ίδια.Για να βγάλω και να ξαναβάλω το h-e-n πρέπει να το κάνω από το deinstall ή από τον app-manager; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts