stendor Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Φιλοι μου γεια σας . Μετα απο πεντε μερες διαβασμα πηρα κι εγω σημερα το 5230 και με τα οσα εχετε γραψει εδω μεσα το εφερα στα μετρα μου . Ηθελα μονο να ρωτησω 1. Οταν παμε χαρτες ---καιρος η συμβαντα χρεωνομαστε η οχι και 2. στην αρχικη οθονη αλλαζουν τα 4 εικονιδεια που εχει δηλ να βαλουμε αλλες συντομευσεις ? Θελω να ευχαριστησω ολους τους φιλους που βοηθανε μεσα στο φορουμ 1. Αν κατεβάσει δεδομένα για ν' ανανεώσει το καιρό π.χ. τότε θα χρεωθείς. 2. Ναι μπορείς να βάλεις όποια συντόμευση θες εσύ. Θα πας Ρυθμίσεις > Προσωπικό > Αρχική οθόνη > Συντομεύσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Υπαρχει καποιο προγραμμα να βλεπουμε τον καιρο χωρις χρεωση ? Για συντομευσεις εννοουσα πχ το bluetooth -- ημερολογιο -- αριθμομηχανη τετοια. Edited September 22, 2010 by potokis Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Υπαρχει καποιο προγραμμα να βλεπουμε τον καιρο χωρις χρεωση ? Για συντομευσεις εννοουσα πχ το bluetooth -- ημερολογιο -- αριθμομηχανη τετοια. Μα για να βλέπεις σωστά την πρόγνωση του καιρού θα πρέπει να κατεβάζει δεδομένα ώστε ν' ανανεώνεται. Αν δεν κατεβάζει τότε δεν θα μπορεί ν' ανανεωθεί. Ναι μπορείς να βάλεις τέτοιες συντομεύσεις. Πήγαινε στην διαδρομή που σου είπα πριν και θα τα βρεις όλα εκεί. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Μια διευκρινηση ρε παιδια .Στο Μεθοδοι εντοπισμου θεσης εχει 5 επιλογες. 1.Yποβοηθουμενο gps 2.Ενσωματομενο gps 3.Blutooth gps 4.Wi-Fi/Δικτυο ??????? 5.Βασει δικτυου Η ερωτηση μου ειναι ¨ εχει τελικα wi-fi (τι ειναι αυτο που γραφει στο 4) κι αν χρεωνομαστε αν το επιλεξουμε . Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μια διευκρινηση ρε παιδια .Στο Μεθοδοι εντοπισμου θεσης εχει 5 επιλογες. 1.Yποβοηθουμενο gps 2.Ενσωματομενο gps 3.Blutooth gps 4.Wi-Fi/Δικτυο ??????? 5.Βασει δικτυου Η ερωτηση μου ειναι ¨ εχει τελικα wi-fi (τι ειναι αυτο που γραφει στο 4) κι αν χρεωνομαστε αν το επιλεξουμε . Καλημέρα. Δεν έχει wifi, οπότε μάλλον θα εννοεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αν το ενεργοποιήσεις σαφώς και θα χρεώνεσαι αφού θα κατεβάζει δεδομένα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MalFUNct10N Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Γειά σας, σε λίγο καιρό θα είμαι κι εγώ κάτοχος του 5230 και ήθελα να ρωτήσω πόσα περίπου δεδομένα καταναλώνουν οι εφαρμογές, για παράδειγμα ο καιρός. Θα μου φτάνει το internet on the phone της cosmote? Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Γειά σας, σε λίγο καιρό θα είμαι κι εγώ κάτοχος του 5230 και ήθελα να ρωτήσω πόσα περίπου δεδομένα καταναλώνουν οι εφαρμογές, για παράδειγμα ο καιρός. Θα μου φτάνει το internet on the phone της cosmote? Ευχαριστώ.:) Γειά σου φίλε.Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά στο 5230 θα μπορείς να σερφάρεις όπως είπες κι εσύ μόνο με το Internet της Cosmote διότι δεν διαθέτει WLAN η συσκευή.Όσο για τον καιρό.Φυσικά και θα σου φτάνει.Εξάλου την ημέρα πόσες φορές να ενημερώσεις τον καιρό.1-2;Εγώ που είχα δοκιμάσει είναι ελάχιστα τα δεδομένα που τραβούσε με το SPB Weather οπότε μην ανησυχείς.Αυτό πιστεύω εγώ Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ataraxos04 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλησπέρα, Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό και συνδέομαι κανονικά με 3G της Wind. Κατέβασα απο ovi store εφαρμογές έκανα setup το email μου κλπ. To πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω sync τα contacts με το https://contactsui.ovi.com/contacts μέσω 3G(δεν μπορεί να δει τον server). Έπίσης όταν πάω να κάνω check για firmware update και πάλι πετάει αντίστοιχο μήνυμα. Είναι ο server τους κάτω η εγώ κάνω κάτι λάθος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Καλησπερα σας! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τις μουσικες βιβλιοθηκες. Συνδεω μεσω USB το κινητο με τον υπολογιστη μου και το παω στην κατασταση μαζικης αποθηκευσης. Μπαινω μεσα στην καρτα μνημης και φτιαχνω εναν φακελο Μουσικη με υποφακελους για Ελληνικη και Ξενη Μουσικη. Οταν ομως κανω ανανεωση βιβλιοθηκης τα τραγουδια βγαινουν αλλου γι'αλλου. Σταν ξενα βλεπω ελληνικα και αντιστροφα. Εγω θελω να βλεπω τους φακελους με τα περιεχομενα τους ξεχωριστα και να επιλεγω τον καθε φακελο αναλογα με το τι θελω να ακουσω. Να επιλεγω δηλαδη τον φακελο με τα ελληνικα και να ειναι περασμενα ολα τα τραγουδια εκει μεσα και να ακουω μονο τα ελληνικα. Υπαρχει τροπος να γινει αυτο; Και κατι ακομα! Υπαρχει τροπος να εχουν τα τραγουδια μου ελληνικες ονομασιες και να διαβαζει το κινητο τις ελληνικες ονομασιες η πρεπει να τα μετονομασω ολα με greeklish; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Καλησπερα σας! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τις μουσικες βιβλιοθηκες. Συνδεω μεσω USB το κινητο με τον υπολογιστη μου και το παω στην κατασταση μαζικης αποθηκευσης. Μπαινω μεσα στην καρτα μνημης και φτιαχνω εναν φακελο Μουσικη με υποφακελους για Ελληνικη και Ξενη Μουσικη. Οταν ομως κανω ανανεωση βιβλιοθηκης τα τραγουδια βγαινουν αλλου γι'αλλου. Σταν ξενα βλεπω ελληνικα και αντιστροφα. Εγω θελω να βλεπω τους φακελους με τα περιεχομενα τους ξεχωριστα και να επιλεγω τον καθε φακελο αναλογα με το τι θελω να ακουσω. Να επιλεγω δηλαδη τον φακελο με τα ελληνικα και να ειναι περασμενα ολα τα τραγουδια εκει μεσα και να ακουω μονο τα ελληνικα. Υπαρχει τροπος να γινει αυτο; Και κατι ακομα! Υπαρχει τροπος να εχουν τα τραγουδια μου ελληνικες ονομασιες και να διαβαζει το κινητο τις ελληνικες ονομασιες η πρεπει να τα μετονομασω ολα με greeklish; Ευχαριστω! Μια πρακτική λύση είναι να δημιουργήσεις 2 διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής από την αντίστοιχη λειτουργία της μουσικής βιβλιοθήκης. Εκεί θα φτιάξεις 2 φακέλους με ελληνική και ξένη μουσική, αντίστοιχα και κατόπιν θα προσθέσεις τα τραγούδια από τη βιβλιοθήκη στους φακέλους που επιθυμείς. :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 @nobody4 Η μουσική στα Symbian 5th edition διαβάζει όλα τα αρχεία μουσικής από τις μνήμες (τηλεφώνου και κάρτα μνήμης) και τα εμφανίζουν χύμα. Δεν τα εμφανίζουν όπως τα τοποθετείς εσύ στην κάρτα μνήμης ή στην μνήμη της συσκευής. Οπότε ένας τρόπος είναι αυτός που σου πρότεινε ο @teitzis. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ataraxos04 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει sync τα contacts του με το http://contactsui.ovi.com/ ή firmware update μέσω 3G Internet; Και στις 2 περιπτώσεις μου γυρίζει server not responding :mad: Καμιά ιδέα;;; Αναγκαστικά πρέπει να πάρω καλώδιο usb για να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Μολις εκανα αναβαθμηση στο 5230 και διαπιστωσα οτι δεν εχω ελληνικα και στις επαφες εχω ενα ακομα προβλημα. Καποιες ειναι στην αρχη καμια 10αρια και δεν αρχιζει ο καταλγος απο το Α αλλα μετα απο αυτες τις επαφες ξεκινα αλφαβητικα. Πατωντας τον συνδυασμο *#0000# μου εμφανιζει : Software version V 21.0.004 Software version data 05-06-2010 Custom version 21.0.004.C02.01 Custom version data 05-05-2010 Language set 01 Model 5230 Type RM-588 Latest update Not updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία: Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodlessz Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα ότι δεν έχω αρκετή μνήμη στη μνήμη του τηλεφώνου (είχα ελεύθερα καμια 100kb). Άρχισα να σβήνω εφαρμογές, μηνύματα κτλ και αισίως έφτασα να έχω ελεύθερα 5,5mb. Όταν πάω να δω όμως τα στοιχεία μνήμης τηλεφώνου μου βγάζει ότι πιάνουν 21mb τα μηνύματα ενώ εγώ τα έχω σβήσει όλα.. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία: Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Μπορεις να μου πεις ποιο product key πρεπει να βαλουμε για τα ελληνικα? Edited September 30, 2010 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Αναφέρονται στην πρώτη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Ολο error μου βγαζει οταν πατω phone και μετα read στο NSS... Αν δεν βγαλει το product key , εγω δεν μπορω να βαλω το σωστο? Πρεπει πρωτα οποσδηποτε να το διαβασει, να μου το δειξει? Products Dir('products').......Not Found αυτο βλεπω βγαζει σαν σφαλμα . Το λεωμηπως βοηθα στο προβλημα μου. Edited September 30, 2010 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα ότι δεν έχω αρκετή μνήμη στη μνήμη του τηλεφώνου (είχα ελεύθερα καμια 100kb). Άρχισα να σβήνω εφαρμογές, μηνύματα κτλ και αισίως έφτασα να έχω ελεύθερα 5,5mb. Όταν πάω να δω όμως τα στοιχεία μνήμης τηλεφώνου μου βγάζει ότι πιάνουν 21mb τα μηνύματα ενώ εγώ τα έχω σβήσει όλα.. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει? Άνοιξε / κλείσε συσκευή Έλεγξε την έκδοση firmware που "φοράς" Στείλε νεότερα :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Μολις τωρα προσπαθω να το κανω να αλλαξω το product key με τον δευτερο τροπο αλλα με το προγραμμα OGM_JAF μου βγαζει το μηνυμα Cannot create file C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\winscard.dll τελικα και με τους δυο τροπους εχω προβλημα. Καποιος να με βοηθησει, λογικα θα το εχτε αντιμετωπισει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) που μπορώ να βρω (πλην επίσημης Νοκια) καπάκια αυθεντικά μπαταρίας, λευκό κατά προτίμηση ; στο ebay έχουν μόνο τα χοντρά με την γραφίδα που μεγάλωνουν υπερβολικά το κινητό και δεν μου αρέσουν. Edited October 3, 2010 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 παιδια εχω πρόβλημα με το pc και δεν με βάζει στο forum, σήμερα με εβαλε μετα απο 1 μηνα και επειδη δεν μπορω να το διακινδυνέψω μην με ξανα βγαλει θελω να κανω μια ερωτησουλα στα γρήγορα και συγχωρέστε με αν εχει απαντηθεί ξανα και ξανα.. Κατεβασα το ovi maps αν το τρεξω στο 5230 μου θα χρεωθώ, μιας και απο τι θυμάμαι το κινητο δεν εχει gps αλλα agps(?) ?. Eυχαριστω και σορρυ κ παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αλόχα ! Πρώτο ποστ, καλώς σας βρήκα και τα σχετικά ... Είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού εδώ και καμιά βδομάδα και έχω να δηλώσω τα εξής: 1) Το κινητό είναι καταπληκτικό για τα λεφτά του 2) Το e-shop κάνει παραεισαγωγές φουλ, και μετά κάνουν και τους κινέζους ! 3) Ο οδηγός για debrand που βρήκα εδώ μέσα έσκισε ! Thaaaaaaaaank youuuuuuuuu :cool: (και μακρυά από e-shop :rolleyes:) Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Μια βοηθεια παρακαλω! Εχω ενα προβλημα με το αρχειο που βαζω για ηχο κλησης.Οταν καποιος με καλει η εισαγωγη του τραγουδιου δεν παιζει ολοκληρη, αλλα καπου στην μεση κοβεται και βγαινει μηνυμα η κληση σας προωθειται, ενω δεν εχω βαλει καμια προωθηση.Εχω ψαξει και εχω επιλεξει οσους πιθανους συνδυασμους μπορουσα να σκεφτω αλλα ματαια.Εγω θελω να ακουγεται ολοκληρο το κομματι και να παιζει συνεχεια. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts