Jump to content

fakewolf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fakewolf

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fakewolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ερώτηση σε αυτούς που πήραν την 137. Τα notifications τύπου fb, viber, instagram κλπ, τα δείχνει πλέον στην οθόνη όταν είναι η συσκευή κλειδωμένη, η τα μηνύματα και οι κλήσεις εξακολουθούν να έχουν αυτό το προνόμιο?
  2. Φίλε μου βάλε σαν επιλογή τη μάρκα IVT. είχα το ίδιο θέμα και με λίγο ψάξιμο το βρηκα
  3. Παιδιά ερώτηση. Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το '' έξυπνο χειριστήριο '' σε αποκωδικοποιητη της νόβα?
  4. Μέρα με τη μέρα, με κάνει να τη γουστάρω όλο και πιο πολυ τη συσκευή. Πραγματικά, τελευταία φορά μου είχε συμβεί με το Sony Xperia Z3. Μπράβο στη Huawei
  5. http://www.imageshack.us/i/poQYYSnMp
  6. Σχετικά με τη μπαταρία, το έβγαλα απο τη πρίζα χτες στις 2 το μεσημέρι και τώρα είναι στο 47% :lol:
  7. Για να ανάψω τα αίματα, τελικά δε θα μου έρθει δευτερα, μου ήρθε πριν δύο ώρες. Πρώτες εντυπώσεις, άκρος θετικές. Δε ρωτάω τίποτα, όλη η μαγεία είναι στην ανακάλυψη. :D
  8. Εμένα μου ήρθε μήνυμα το πρωί με τον αριθμό φορτωτικης κλπ, Οποτε φαντάζομαι ότι όλες οι παραγγελίες θα μπούν σε μια σειρά σιγά σιγά. Η παραγγελία μου αφορά αντικαταβολή.
  9. Από παραγγελία στις 2/1 στα 623 από Κώτσο, παραδόθηκε σήμερα στη γενική ταχυδρομική. Δευτέρα μου έρχεται!! Τσεκάρετε και την εξέλιξη των δικών σας παραγγελιών, καλημέρα!
  10. Προσωπικά μου ήρθε mail κανονικότατα
  11. Μονο εγω δεν πρόλαβα το ..παζαρι του κωτσοβολου :(
  12. Παιδια, είμαι κι εγω απο τα ατομα που θελουν να προχωρήσουν στην αγορά του mate 10 pro και εχω μια ερώτηση. Τις τελευταίες μέρες, βλεπω στο Skroutz ότι ανέβηκε και η Single Sim εκδοση του κινητού, η οποία προφανώς είναι και πιο οικονομική. Πέραν της μονής Sim, δεν έχουμε κάποια άλλη διαφορά ετσι, για κάποιον που θέλει να "σώσει¨40 €, είναι η καλύτερη επιλογή υποθέτω.
  13. Περιμένω κι εγώ τη συσκευή πως και πως. Να ρωτήσω άμα ξέρει κάποιος, ράδιο θα υποστηρίζει, έχουμε ακούσει κάτι;
  14. fakewolf

    LG V30

    Εβλεπα αυτο το βιντεο, το οποιο ανέβηκε εχτες. Παίζει όντως, η retail εκδοση να μην περιέχει τα ακουστηκά που τόσο καιρό διαφήμισαν και μας έδειχναν?
×
×
  • Create New...