Jump to content

fakewolf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fakewolf

  1. Ερώτηση σε αυτούς που πήραν την 137. Τα notifications τύπου fb, viber, instagram κλπ, τα δείχνει πλέον στην οθόνη όταν είναι η συσκευή κλειδωμένη, η τα μηνύματα και οι κλήσεις εξακολουθούν να έχουν αυτό το προνόμιο?
  2. Φίλε μου βάλε σαν επιλογή τη μάρκα IVT. είχα το ίδιο θέμα και με λίγο ψάξιμο το βρηκα
  3. Παιδιά ερώτηση. Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το '' έξυπνο χειριστήριο '' σε αποκωδικοποιητη της νόβα?
  4. Μέρα με τη μέρα, με κάνει να τη γουστάρω όλο και πιο πολυ τη συσκευή. Πραγματικά, τελευταία φορά μου είχε συμβεί με το Sony Xperia Z3. Μπράβο στη Huawei
  5. http://www.imageshack.us/i/poQYYSnMp
  6. Σχετικά με τη μπαταρία, το έβγαλα απο τη πρίζα χτες στις 2 το μεσημέρι και τώρα είναι στο 47% :lol:
  7. Για να ανάψω τα αίματα, τελικά δε θα μου έρθει δευτερα, μου ήρθε πριν δύο ώρες. Πρώτες εντυπώσεις, άκρος θετικές. Δε ρωτάω τίποτα, όλη η μαγεία είναι στην ανακάλυψη. :D
  8. Εμένα μου ήρθε μήνυμα το πρωί με τον αριθμό φορτωτικης κλπ, Οποτε φαντάζομαι ότι όλες οι παραγγελίες θα μπούν σε μια σειρά σιγά σιγά. Η παραγγελία μου αφορά αντικαταβολή.
  9. Από παραγγελία στις 2/1 στα 623 από Κώτσο, παραδόθηκε σήμερα στη γενική ταχυδρομική. Δευτέρα μου έρχεται!! Τσεκάρετε και την εξέλιξη των δικών σας παραγγελιών, καλημέρα!
  10. Προσωπικά μου ήρθε mail κανονικότατα
  11. Μονο εγω δεν πρόλαβα το ..παζαρι του κωτσοβολου :(
  12. Παιδια, είμαι κι εγω απο τα ατομα που θελουν να προχωρήσουν στην αγορά του mate 10 pro και εχω μια ερώτηση. Τις τελευταίες μέρες, βλεπω στο Skroutz ότι ανέβηκε και η Single Sim εκδοση του κινητού, η οποία προφανώς είναι και πιο οικονομική. Πέραν της μονής Sim, δεν έχουμε κάποια άλλη διαφορά ετσι, για κάποιον που θέλει να "σώσει¨40 €, είναι η καλύτερη επιλογή υποθέτω.
  13. Περιμένω κι εγώ τη συσκευή πως και πως. Να ρωτήσω άμα ξέρει κάποιος, ράδιο θα υποστηρίζει, έχουμε ακούσει κάτι;
  14. fakewolf

    LG V30

    Εβλεπα αυτο το βιντεο, το οποιο ανέβηκε εχτες. Παίζει όντως, η retail εκδοση να μην περιέχει τα ακουστηκά που τόσο καιρό διαφήμισαν και μας έδειχναν?
  15. Ωραίος φιλε μου. Αυτό ακριβώς θα κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ
  16. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω καρτοπρογραμμα Vodafone το οποίο λήγει στις 22 του μήνα. Σκέφτομαι για δικούς μου λόγους να κάνω φορητότητα στο δίκτυο της κοσμοτε στα what's up. Πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός να δω τι παίζει και μου είπαν ότι πλέον η φορητότητα γίνεται άμεσα με την αγορά νέας κάρτας σιμ στα 25€, όπως δηλαδή αναφέρθηκε και πιο πάνω. Μετά περνάω από ένα κατάστημα βονταφον για να τους ενημερώσω ότι δε θα συνεχίσω το καρτοπρογραμμα. Δε με ρώτησαν ποια θα είναι η επόμενη μου κίνηση γιατί όπως καταλαβα, θεώρησαν δεδομένο ότι θα παω σε cu και δε θα αλλάξω δίκτυο. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση είναι ότι μου ζητάνε 20€ για τέλος ενεργοποίησης του προγράμματος. Ισχύει κάτι τέτοιο; δηλαδή αν θέλω να παω σε κοσμουτε θα πρέπει να δώσω 20 στη βοντα και 25 για τη σιμ στην κοσμοτε, σύνολο 45€...
  17. fakewolf

    Sony Xperia Z3

    Ρε παιδια, εμεις με το Ζ3, πότε με το καλο θα πάρουμε την 6.0?
  18. fakewolf

    Sony Xperia Z3

    Πότε περιμένουμε 5.1 ξέρουμε?
  19. fakewolf

    Sony Xperia Z3

    Παιδιά να ρωτήσω. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να στριμαρω βίντεο από το κινητό στη smart TV? Αλλά δε μιλάω για βίντεο μέσω you tube, που αυτό γίνεται όπως και να χει μέσω της επίσημης εφαρμογής της Google. Λέω για ένα οποίο διποτε βίντεο που μπορεί να βρεις πχ στο Google Chrome του κινητού
  20. Παιδια εχω ένα θεμα με το buck up στο iCloud. Ενώ εχω ενεργοποιήσει το συγχρονισμό απο τις επαφές, αυτές δεν ανεβαίνουν όλες στο σύννεφο. Συγκεκριμένα εχω 190 επαφές και ανεβαίνουν μόνο οι 134. Καμία ιδέα; Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...