Jump to content

Patates

Members
  • Δημοσιεύσεις

    214
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Patates

  1. Patates

    Moto G5 Plus

    Ναι για κάποιο λόγο δεν εμφανιζόταν αυτό το μενού. Μάλλον έφταιγε γ κάρτα όμως γιατί στο παλιό κινητό την είχα με 2 partition. Μετά το φόρμα τ την αναγνώρισε κανονικά. Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να κάνω δοκιμή με Spotify και θα σου πω αποτελέσματα.
  2. Patates

    Moto G5 Plus

    Αν μιλάμε για το ίδιο λεντ, της φόρτισης, αυτό από όσο έχω διαβάσει δεν είναι ικανοποιητικό για να λειτουργήσει επίσης ως led ειδοποίησης. Πάντως αν κάποια μέρα αποφασίσω να κάνω root θα το δοκιμάσω. Όσο για το google maps και το spotify ομολογώ πως δεν είμαι fan και δεν έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο συνδυασμό αλλά στο παλιό μου motorola (moto E 1st gen) με μόλις 1 γίγα μνήμη έκανα πλοήγηση και από πίσω άκουγα μουσική. Πιστευω πως δεν θα έχεις πρόβλημα, ειδικά αν πάρεις την έκδοση με τα 3 GB RAM. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο να συνδέει τη συσκευή σε PC και να μην αναγνωρίζεται; Εμφανίζεται στον υπολογιστή μου, αλλά είναι άδεια και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Τη κάρτα μνήμης τη διαβάζει το κινητό πάντως και ότι έχει μέσα.
  3. Patates

    Moto G5 Plus

    Κατόχος απλού G5 εδώ και λίγες μέρες. Ικανοποιημένος προς το παρόν. Μπαταρία μια χαρά, δεν έκανα ποτέ και τρόμερή χρήση. Το μόνο που με ξενίζει λίγο είναι η απουσία notification led. Κατά τα άλλα μπορώ να πω κανένα πρόβλημα. Περισσότερες λεπτομέρειες με τον καιρό.
  4. Patates

    Sony Xperia XA

    Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο. Αν υπάρχει κάποιος κατόχος να ρίξει λίγο φως.
  5. Patates

    Moto E

    Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε Lollipop, την κράτησα λίγοτερο από βδομάδα, και μετά προχώρησα σε unlock bootloader και πέρασα Cyanogen 5.1 Μεγάλη διαφορά, το πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο παραμένει αλλά δεν είναι τόσο τραγικό και το τηλ είναι πιο σβέλτο από ποτέ. Αυτό που λες πάντως ότι είναι απλά ανέφικτο και ανεπιθύμητο, για μένα είναι λάθος. Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης, αλλά σε αντάλλαγμα, μετά έχεις άλλο τηλέφωνο. Και δεν είναι ούτε μια ώρα δουλειά, ακόμα και για κάποιον άσχετο.
  6. Patates

    Moto E

    Ήρθε και εμένα τελικά, σήμερα. Αλλά με όσα διαβάζω εδώ προβληματίζομαι αν αξίζει. Υπάρχει επίσημος τρόπος για επιστροφή σε 4.4 ? Για την περίπτωση που απογοητευτούμε.
  7. Patates

    Moto E

    Εγώ Ελληνικό και ακόμα δεν έχει έρθει κάτι. Στους υπόλοιπους με τα Ελληνικά έχει έρθει;
  8. Patates

    Moto E

    Απορία δικιά μου, αφού το τηλέφωνο το έχεις μόνο για κλήσεις μηνύματα messenger και λοιπά, γιατί καίγεσαι να βάλεις την 5? (H οποία δεν θα φέρει και κάτι τραγικό στο interface) Σχεδόν 4 μήνες με το τηλεφωνάκι και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Ένα φλας να είχε μόνο, για τα βράδια που ψάχνουμε τα κλειδιά, και τι καλό θα ήταν !
  9. Patates

    Moto E

    Κοίτα τι εργαλείο πήρες με 79 € και θα καταλαβείς γιατί δεν έβαλαν φορτιστή :D Αυτό με τις καθυστερήσεις στις αναβαθμίσεις δεν μου άρεσε και τόσο...
  10. Patates

    Moto E

    Ευχαριστωωωωωω
  11. Patates

    Moto E

    Κάτοχος εδώ και 2 μέρες, για ενα απλό κινητό που να κάνει τα βασικά, είναι πολύ τίμιο! Μπαταρία αξιοπρεπής, οθόνη επίσης. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το πληκτρολόγιο στο κλασσικό 3x4 ? το QWERTY δεν το αγάπησα ποτέ.
  12. Patates

    Moto E

    Ευχαριστώ !
  13. Patates

    Moto E

    Καλησπέρα και από μένα στην παρέα του Μοto E. Μια ερώτηση: Είναι αλήθεια πως δεν έχει φορτιστή η συσκευασία και φορτίζει μόνο από υπολογιστή;
×
×
  • Create New...