hlekat Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 αν δεν χρειαζεσαι το 3g καλυτερα να εισαι μονο στο GSM. ολα τα τηλεφωνα που ειχα δουλευαν καλυτερα στο GSM. Βεβαια αν στην περιοχη που εισαι πιανει παντου 3g τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Αλλα αν εισαι εν κινηση και το εχεις 3g τοτε θα εχεις μικρο προβληματακια. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι όταν το έχω μόνο σε τζι εσ εμ καταναλώνει και λιγότερη μπαταρία...πραγματικά σου λύνει τα χέρια. Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 αν θες να κάνεις tether όμως,χρειάζεσαι και το 3g. αυτό που παρατήρησα είναι πως τις δύο πρώτες μέρες που το είχα μου έκανε κόλπα στις κλήσεις,τώρα χαλάρωσε κάπως. δεν έχω βέβαια και το καλύτερο σήμα στο σπίτι. κατασκευαστικά πάντως είναι λίγο μέτριο.. και γλιστράει πάρα πάρα πολύ εύκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Εμένα ποτέ δε μου παρουσίασε πρόβλημα με το σήμα. Δεν έχασα καμία κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 μπορώ να βλέπω τη γκαλερί σε κανονικό mode και οχι landscape χωρίς να ενεργοποιήσω το accelerometer?μου φαίνεται χαζό. επίσης ποιο ειναι το shortcut για να επιλέγω φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Η μνήμη του τηλεφώνου γεμίζει πολύ εύκολα. Είναι ένα γεγονός, μια και είναι και πολύ μικρή. Θα μπορούσε/αν κάποιος/οι να φτιάξουν μια μικρή λίστα με τα σημεία που πρέπει ανά διαστήματα να επεμβαίνουμε και να σβήνουμε κάποια άχρηστα δεδομένα (όπως το ιστορικό, προσωρινή μνήμη κλπ) ώστε να έχουμε πάντα αρκετή ελεύθερη μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Γνωρίζει κανείς ποιό πρόγραμμα πρέπει να ψαξω για να κατεβάζω torrent στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Γνωρίζει κανείς ποιό πρόγραμμα πρέπει να ψαξω για να κατεβάζω torrent στο κινητό; ΟΚ το βρήκα και ήδη κατεβάζω δοκιμαστικά μια ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 γίνεται αυτό το πράγμα; ενδιαφέρον! ξέρεις κανείς πόση μνήμη έχει το κινητό; Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής αναφέρονται στην πρώτη σελίδα. http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/E52/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής αναφέρονται στην πρώτη σελίδα. http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/E52/ ναι το γνωρίζω αυτό αλλλά δεν αναφέρει πουθενά για ram. γράφει αυτό: Maximum User Storage 60 MB[1] NAND Memory 256 MB είναι κάτι απο τα δύο οι ram? Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) ΟΚ το βρήκα και ήδη κατεβάζω δοκιμαστικά μια ταινία τελικά βρήκα το πρόγραμμα (symtorrent) το εγκατέστησα και κατέβασα τρείς ταινίες με μέση ταχύτητα 95 ΚΒ. ειναι μια ικανοποιητικη ταχύτητα και δεν αφήνεις ίχνη στον υπολογιστη σου οτι κατέβασες ταινία Edited January 16, 2011 by jimar1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδιά πως αντιγράφουμε επαφές στην sim από την μνήμη του τηλ. (η sim παίρνει εως 200 νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδιά πως αντιγράφουμε επαφές στην sim από την μνήμη του τηλ. (η sim παίρνει εως 200 νομίζω) Θα πας στις επαφές θα τις επιλέξεις όλες ή όσες θες και μετά θα πατήσεις επιλογές και αντιγραφή στην κάρτα sim. Απλά να ξέρεις ότι αν έχεις πάνω από 1 τηλέφωνο σε κάθε επαφή τότε όταν αντιγραφούν στην sim τότε θα χωριστούν σε ξεχωριστές επαφές. Για παράδειγμα αν έχει την επαφή Κώστας με 2 νούμερα μέσα τότε θα γίνει Κώστας 1 και Κώστας 2 όταν περάσει στην sim. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Θα πας στις επαφές θα τις επιλέξεις όλες ή όσες θες και μετά θα πατήσεις επιλογές και αντιγραφή στην κάρτα sim. Απλά να ξέρεις ότι αν έχεις πάνω από 1 τηλέφωνο σε κάθε επαφή τότε όταν αντιγραφούν στην sim τότε θα χωριστούν σε ξεχωριστές επαφές. Για παράδειγμα αν έχει την επαφή Κώστας με 2 νούμερα μέσα τότε θα γίνει Κώστας 1 και Κώστας 2 όταν περάσει στην sim. Thanks για την άμεση απάντηση. Ο τρόπος της επιλογής πως γίνεται? (όλες μαζί είναι 384) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Από την στιγμή που είναι 384 τότε δεν θα μπορέσουν να περάσουν στην sim (δέχεται έως 200 επαφές). Μπες στην επαφές πάντα επιλογές και στο μενού που θα εμφανιστεί ψάξε για την "επιλογή". Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Από την στιγμή που είναι 384 τότε δεν θα μπορέσουν να περάσουν στην sim (δέχεται έως 200 επαφές). Μπες στην επαφές πάντα επιλογές και στο μενού που θα εμφανιστεί ψάξε για την "επιλογή". Από ότι κατάλαβα πρέπει να το κάνω αυτό για κάθε μια ξεχωριστά. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος πιο εύκολος, μέσω του νοκια pc suite ή τέλος πάντων όπως τις τσεκάρουμε για να στείλουμε μήνυμα σε περισσότερους από έναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Για να στείλεις το ίδιο μήνυμα σε όλους,εκεί που λέει παραλήπτης τους επιλέγεις όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Καλημέρα, Έχω το τηλ. κλειστό κι όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω, απλά δονείται και δεν κάνει τίποτε άλλο. Συνεχώς συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για 5 λεπτά και να δοκιμάσω αργότερα, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Καλημέρα, Έχω το τηλ. κλειστό κι όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω, απλά δονείται και δεν κάνει τίποτε άλλο. Συνεχώς συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για 5 λεπτά και να δοκιμάσω αργότερα, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Επίσης, ξέχασα να συμπληρώσω πως όταν πάω να το φορτίσω δεν δείχνει καμία ένδειξη, δεν πρέπει να φορτίζει... :-( Edited January 17, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Για να στείλεις το ίδιο μήνυμα σε όλους,εκεί που λέει παραλήπτης τους επιλέγεις όλους. Αν θες επιλέγεις τα κουτάκια από αριστερά όμως. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!! Ενώ στο manual μου λέει ότι το SAR του κινητού μου είναι 1,03W/Kg, όταν πατάω http://sar.nokia.com/sar/index.jsp για να το βρώ (RM 469)βλέπω ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ, 1,30W/Kg!!!!!!!!!!!!!!! Τι φουστιές είναι αυτές? Edited January 17, 2011 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Δεν ξέρω αν ισχύει για το Ε52 αλλά έχει ξαναγίνει(βλ.Ν82). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλημέρα, Έχω το τηλ. κλειστό κι όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω, απλά δονείται και δεν κάνει τίποτε άλλο. Συνεχώς συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για 5 λεπτά και να δοκιμάσω αργότερα, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Επίσης, ξέχασα να συμπληρώσω πως όταν πάω να το φορτίσω δεν δείχνει καμία ένδειξη, δεν πρέπει να φορτίζει... :-( Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα μνήμης και να ανοίξεις το τηλέφωνο. Εμένα παλαιότερα είχε καταστραφεί η κάρτα μνήμης και μου πάθαινε το ίδιο! Καλή τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλημέρα, Έχω το τηλ. κλειστό κι όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω, απλά δονείται και δεν κάνει τίποτε άλλο. Συνεχώς συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για 5 λεπτά και να δοκιμάσω αργότερα, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Επίσης, ξέχασα να συμπληρώσω πως όταν πάω να το φορτίσω δεν δείχνει καμία ένδειξη, δεν πρέπει να φορτίζει... :-( Ενδειξη προβλήματος που μάλλον αντιμετωπίζεται μονο με επίσκεψη στο service (φιλος με 2 Ε52 το έπαθε ΔΙΣ το τελευταίο εξάμηνο, το ένα φτιάχτηκε σε 2 μέρες και το άλλο σε 25 μέρες...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Έχει κάνει κανείς hack την 052.003; Υπάρχει hackαρισμένο UDA για το ελληνικό firmware; Βρίσκω μόνο το 006 που είναι για Δυτική Ευρώπη, εμείς έχουμε το 007. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Έχω το τηλ. κλειστό κι όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω, απλά δονείται και δεν κάνει τίποτε άλλο. Συνεχώς συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για 5 λεπτά και να δοκιμάσω αργότερα, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Επίσης, ξέχασα να συμπληρώσω πως όταν πάω να το φορτίσω δεν δείχνει καμία ένδειξη, δεν πρέπει να φορτίζει... :-( Δεν θα δείχνει ένδειξη φόρτισης αν η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως. Να το συνδέσεις στο φορτιστή και στη πρίζα και να το αφήσεις για αρκετή ώρα, τότε μόνο θα δείχνει ότι φορτίζει (το γράφει και το manual αυτό). Επίσης το ότι δεν ανοίγει είναι ένδειξη αποφορτισμένης μπαταρίας... Κάνε πρώτα μια δοκιμή πριν το πας στο service... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts