Jump to content

rishi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    459
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rishi

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

rishi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. rishi

    Huawei P8 Lite

    Είναι το πρώτο μου τηλέφωνο που μου βγάζει τόσο σοβαρά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις. Έχω βαρεθεί.
  2. rishi

    Huawei P8 Lite

    Ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει. Κι εγώ είχα πρόβλημα όχι μόνο με το Viber, αλλά και με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές με το Microsoft Lumia 640. Ελπίζω τον Μάρτιο να πάρει τη Marshmallow και να λυθούν τα προβλήματα. Είναι πολύ εκνευριστικό να έχω τόσο αφερέγγυο τηλέφωνο. Πρέπει να ανοίγω τις εφαρμογές μήπως και έχω κάποιο μήνυμα.
  3. rishi

    Huawei P8 Lite

    Ναι, περιστασιακά σε όλα. Όπως του τύχει. Μπορεί να λειτουργούν κανονικά κάποια από αυτά, άλλα όχι, Την επόμενη μέρα μπορεί να λειτουργούν αυτά που δεν λειτουργούσαν την προηγούμενη, άλλη μέρα μπορεί να λειτουργούν όλα και άλλη κανένα από αυτά. Έχω ρυθμισμένα τα πάντα σωστά 1000%
  4. rishi

    Huawei P8 Lite

    Εμένα δεν λέει να στρώσει με τίποτα από τις 12 Αυγούστου που το έχω...
  5. rishi

    Huawei P8 Lite

    Φίλε μου, ήδη το ανέφερα ότι το έκανα αυτό που μου προτείνεις. Κι άλλοι στο φόρουμ το έχουν κάνει, όπως και όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις που γράφω παραπάνω, αλλά πάλι δεν διορθώνεται το πρόβλημα.
  6. rishi

    Huawei P8 Lite

    Χαίρετε σε όλους. Διάβασα από την αρχή όλο το θέμα, αλλά δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση για το κρίσιμο ζήτημα των notifications. Άλλοτε λειτουργούν, άλλοτε όχι. Facebook Messenger, Viber, WhatsApp, Skype, όλα παρουσιάζουν πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Κάποιες φορές έρχονται καθυστερημένα, κάποιες άλλες δεν έρχονται καν. Μερικές φορές έρχονται έγκαιρα. Στο "Κέντρο Ειδοποιήσεων" έχω επιλέξει σε όλες αυτές τις εφαρμογές "Να επιτρέπονται ειδοποιήσεις", "Εμφάνιση προτεραιότητας", "Γραμμή κατάστασης", "Διαφημιστικά πλαίσια", "Κλείδωμα οθόνης". Επίσης τις έχω όλες επιλέξει στις "Προστατευμένες Εφαρμογές" με προστασία. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου την εξοικονόμηση ενέργειας και στο "Σχέδιο παροχής ενέργειας" έχω επιλεγμένη την "Κανονική". Επίσης το WiFi το έχω ρυθμισμένο να είναι πάντα ενεργό, ακόμη και όταν κλείνει η οθόνη. Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο Google Play που να λύνει το πρόβλημα; Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να καταφέρω να λαμβάνω πάντα κι έγκαιρα τις ειδοποιήσεις από τις παραπάνω εφαρμογές; Έχω κωδικό μοντέλου ALE-L21 και αριθμό έκδοσης ALE-L21C432B170. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα σας ή έστω για την προσπάθεια να με βοηθήσετε.
  7. Το θέμα είναι ότι το χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο, γι' αυτό και θέλω να του βάλω μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας. Έχω βαρεθεί να το φορτίζω διαρκώς.
  8. Ναι, φίλε μου, πάντα το έχω απενεργοποιημένο, δεν μου χρειάζεται καθόλου. Γιατί;
  9. Χαίρετε σε όλους! Θέλω τα φώτα σας, κυρίως των Θεσσαλονικιών! Έχω το Nokia Lumia 620. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα πάντα, εκτός από την μπαταρία του. Μετά βίας κρατάει το κινητό σε λειτουργία μέχρι τις 22.00 - 23.00. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποια κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει μπαταρίες κινητών; Να είναι κανονικό κατάστημα, όχι διαδικτυακό. Δεν θέλω να αγοράσω τη μπαταρία μέσω διαδικτύου. Χρειάζομαι μια Nokia BL-4J περισσότερων mAh από τα 1300 που προσφέρει η εργοστασιακή της μαμάς Nokia. Ξέρω τους κινδύνους μιας μη γνήσιας μπαταρίας και είμαι πρόθυμος να το ρισκάρω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  10. Δε θα βγει σύντομα καμιά νέα έκδοση; Η amber δεν βγήκε ακόμη για το 620;
  11. Χαίρετε, παιδιά! Θέλω να ρωτήσω μήπως υπάρχει τρόπος στο Νόκια 620 μου να γράφω μηνύματα και οτιδήποτε άλλο όχι με το qwerty αλλά με το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο. Δε με βολεύει καθόλου το qwerty!
  12. Ευχαριστώ πολύ! Άρα, δεν χρεώνομαι από τη στιγμή που δεν έχω τη σύνδεση δεδομένων ενεργή, είτε δείχνει το G είτε το Ε;
×
×
  • Create New...