DjArte Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 το σπασανε? όχι ακόμα αλλά από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει και πολύ. :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ρε μάγκες έχω ενα πρόβλημα. Προσπάθησα απο 3.01 να κάνω ρεστόρε σε 3.01 πάλι, αλλά είχα αναβαθμίσει το itunes απο 08 σε 09. Μου έβγαλε κάπου στην μέση ενα ερορ 1015 (νομίζω), το έψαξα και απ'οτι κατάλαβα ήταν απο το itunes 09 και έτσι ξανα έβαλα το παλιό που είχα και έκανα την δουλειά μου. Το πρόβλημα τωρα είναι οτι και πάλι βγάζει το ίδιο ερορ και δέν μπορώ να κάνω ρεστορε... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? EDIT Μέχρι τώρα ξανα έβαλα το itunes 8.2 μπάς και λυθεί το πρόβλημα αλλά και πάλι βγάζει ερρορ. Επίσης έχω προσπαθήσει να κάνω ρεστορε και απο DFU mode και απο Recovery mode αλλά το ερρορ και πάλι εμφανίζεται. Τι στο καλο να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 εχω τωρα στο 3Gs μου την 3.0.0. θελω να παω στην 3.1.2. Οποτε τι κανω? περναω οπως ειναι την 3.1.2 πανω απο το JB χωρις restore και δεν θα χαθει τιποτα σωστα? αλλα εχω μια απορια, αν κανω update σε 3.1.2 μεσο itunes δεν θα χαθει το jb? θα πρεπει μετα να το ξανα κανω jb με το blacksnow? ευχαρηστω πολυ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 όχι ακόμα αλλά από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει και πολύ. :) ωραια σε καλο δρομο βαδιζουμε,ισως κι αυτη την βδομαδα να χουμε νεο καλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 δεν θα πω τιποτα, μια εικονα = χιλιες λεξεις...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 δεν θα πω τιποτα, μια εικονα = χιλιες λεξεις...:X Αυτό δεν είναι τηλέφωνο, είναι το app store σε φορητή έκδοση :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Αυτό δεν είναι τηλέφωνο, είναι το app store σε φορητή έκδοση :) εσυ αυτο εχεις να πεις??κοιταξες καλα το capacity και αυτα που υποτιθεται εχω στο τηλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 εσυ αυτο εχεις να πεις??κοιταξες καλα το capacity και αυτα που υποτιθεται εχω στο τηλ?? Με 15 GB σε εφαρμογές, πρέπει να χωράει μεγάλο μέρος του app store :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 εσυ αυτο εχεις να πεις??κοιταξες καλα το capacity και αυτα που υποτιθεται εχω στο τηλ?? Μόνο σε εσένα θα μπορούσε να συμβεί... Να έχεις μεγαλύτερο χώρο σε πράγματα από τον χώρο του δίσκου... Μας έστειλες πάλι!!!!!:lol: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ρε μάγκες έχω ενα πρόβλημα. Προσπάθησα απο 3.01 να κάνω ρεστόρε σε 3.01 πάλι, αλλά είχα αναβαθμίσει το itunes απο 8.2 σε 9. Μου έβγαλε κάπου στην μέση ενα ερορ 1015 (νομίζω), το έψαξα και απ'οτι κατάλαβα ήταν απο το itunes 09 και έτσι ξανα έβαλα το παλιό που είχα και έκανα την δουλειά μου. Το πρόβλημα τωρα είναι οτι και πάλι βγάζει το ίδιο ερορ και δέν μπορώ να κάνω ρεστορε... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? EDIT Μέχρι τώρα ξανα έβαλα το itunes 8.2 μπάς και λυθεί το πρόβλημα αλλά και πάλι βγάζει ερρορ. Επίσης έχω προσπαθήσει να κάνω ρεστορε και απο DFU mode και απο Recovery mode αλλά το ερρορ και πάλι εμφανίζεται. Τι στο καλο να κάνω? EDIT2 Τελικά κατάφερα να κάνω ρεστορε παρακάμπτοντας το ερρορ. Εχω όμως άλλο πρόβλημα τώρα. Το κινητό είναι κλειδωμένο και δεν ξεκλειδώνει. Προσπάθησα με το ultrasn0w αλλα ούτε τώρα βρίσκει σήμα. Ελπίζω να ξέρει κάποιος τι να κάνω και να μου πεί, γιατι στις 9 μπαίνω πάλι στο στρατόπεδο κ το θέλω μαζί μου να περνάει η ώρα. EDIT3 Τελικά έβαλα την 3.1.2 μέσω του itunes 9, έκανα Jailbreak με το blackra1n και unlock με το blacksn0w και φέμπλεξα επιτέλους. Τώρα εχω πάλι το παλιό καλό iphone μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 το τηl ειναι απο αμερικη, δεν θα επρεπε να θελει unlock? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 φιλε πανο την ιδια απορια εχω και εγω μολις περασα την 3.12 με blackra1n και αναγνωριζει αμεσως την sim! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clevercitizen Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Παιδιά καλησπέρα, έχω σπασμένο το 3g 8gb στην έκδοση 2.2.1, αν ακολουθήσω τον οδηγό της πρώτης σελίδας θα καταφέρω να βάλω την τελευταία σπασμένη έκδοση? Ο μόνος λόγος που θέλω να τη βάλω είναι για να βάλω κάποιο gps software και απ'όσο ξέρω είναι διαθέσιμες μόνο για OS 3.x.x. Άν υπαρχουν και για την 2.2.1 πείτε το μου σας παρακαλώ γιατί την προηγούμενη φορά έφτυσα αίμα 2 μέρες για να κάνω jailbreak το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 φιλε πανο την ιδια απορια εχω και εγω μολις περασα την 3.12 με blackra1n και αναγνωριζει αμεσως την sim! Μηπως λεω,μηπως επειδη εχουν περασει 2 χρονια ξεκλειδωνει μονο του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Το redsn0w ξεκλειδώνει πλέον και iPhone 2G. Μπορώ να περάσω καθαρή 3.1.2 και μετά να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα με redSn0w? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 γιατι δεν το κανεις με black rain θα σου παρει μονο 30 δεπτερολεπτα. εγω αυτο εκανα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Να ρωτήσω,στο iphone 3g που εχω χάλασε το home button και ειδα οτι στα jailbreak iphone υπαρχει προγραμμα που λειτουργει σαν home button αλλα εδώ διαβάζω οτι για να κανω pwnage πρεπει να πατησω μαζι home button and power button????? κανα jailbreak χωρις τι χρηση του home button δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ πρώτα να περάσω την 3.1.2 με shift+restore (θέλω να καθαρίσω το iPhone πρώτα) και μετά να προχωρήσω σε διαδικασία j/a/u. Αυτό γίνεται με blackra1n? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 εχω προβλημα με το 2g δεν μπορω να συν/σω τις εφαρμογες απο το itune εχω 3.12 j/b και το appsync 3.1 επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με 2g θελει κατι διαφορετικο ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Έχω 3G στην 3.0 και θέλω να αναβαθμίσω στην 3.1.2. Θα κάνω πρώτα backup στο itunes και μετά την αναβάθμιση restore. Τα προγράμματα του cydia θα επανέλθουν ή θέλουν ξανά εγκατάσταση ? Εαν όχι, Υπάρχει πρόγραμμα που κάνει backup τα προγράμματα αυτά και restore μετά την αναβάθμιση ? Ευχαριστώ. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Να ρωτήσω,στο iphone 3g που εχω χάλασε το home button και ειδα οτι στα jailbreak iphone υπαρχει προγραμμα που λειτουργει σαν home button αλλα εδώ διαβάζω οτι για να κανω pwnage πρεπει να πατησω μαζι home button and power button????? κανα jailbreak χωρις τι χρηση του home button δεν υπαρχει? Τα διαβάζεις αυτά που γράφεις...:p Και αν θες να βγεις από μία εφαρμογή τι κάνεις.???:confused: Αν σου κολήσει και θελήσεις να κάνεις hard reset, και πολλά άλλα.. Σου συνιστώ να πας να το φτιάξεις γιατί χωρίς αυτό δεν έχεις τηλέφωνο Έχω 3G στην 3.0 και θέλω να αναβαθμίσω στην 3.1.2. Θα κάνω πρώτα backup στο itunes και μετά την αναβάθμιση restore. Τα προγράμματα του cydia θα επανέλθουν ή θέλουν ξανά εγκατάσταση ? Εαν όχι, Υπάρχει πρόγραμμα που κάνει backup τα προγράμματα αυτά και restore μετά την αναβάθμιση ? Ευχαριστώ. Είναι δυνατόν να επανέλθουν αν δεν κάνεις κάτι??:confused: Ψάξε στο cydia για το PkgBackup...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μια βοηθεια θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπο Εχω διαβασει πανω απο 3 ωρες σχετικα με το σπασιμο του iphone ,εχω το 3gs με 3,12 μολις το πηρα το κανω jailbrake με το blackrain κατεβαζω το cydia αλλα μολις κανω restart θελει ιtunes και φυσικα γινεται αναβαθμιση οποτε το χανω. Διαβασα και αλλα site και δεν κανω κατι λαθος στην διαδικασια. Υπαρχει και ενα αλλο προγραμμα το οποιο απο οτι φαινετε κανει πιο καλη δουλεια το pwnage αλλα ειναι μονο για mac. Για πητε καμια ιδεα τι κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μια βοηθεια θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπο Εχω διαβασει πανω απο 3 ωρες σχετικα με το σπασιμο του iphone ,εχω το 3gs με 3,12 μολις το πηρα το κανω jailbrake με το blackrain κατεβαζω το cydia αλλα μολις κανω restart θελει ιtunes και φυσικα γινεται αναβαθμιση οποτε το χανω. Διαβασα και αλλα site και δεν κανω κατι λαθος στην διαδικασια. Υπαρχει και ενα αλλο προγραμμα το οποιο απο οτι φαινετε κανει πιο καλη δουλεια το pwnage αλλα ειναι μονο για mac. Για πητε καμια ιδεα τι κανω λαθος. Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Έχεις το Iphone με την καινούρια boot rom. Η λύση είναι κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση να το συνδέεις με το pc και να τρέχεις το blackrain, και να περιμένεις μέχρι να βγει η καινούρια έκδοση του blackrain η οποία θα υποστηρίζει untethered jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Για πητε καμια ιδεα τι κανω λαθος. Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Έχεις το Iphone με την καινούρια boot rom. Έτσι ακριβώς. Ρίξε μια ματιά κι εδώ: Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Επειδή ήρθε ο καιρός να κάνω restore κ εγώ (δεν με ακούνε από το μικρόφωνο αλλά μονο από τα ακουστικά ή το μπλέδόντι!) και μπερδεύτηκα λίγο με το σάιτ της iclarified για πείτε: είμαι στην 3.0.1 jailbreak & unlocked. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως κατεβάζω την 3.1.2 και την περνάω απλά με το redsnow(ποιά έκδοση όμως?) ή με το blackrain? Δεν χάνω το unlock?(οχι τπτ άλλο αλλά δεν έχω και άλλο τηλ :lol:) Ή να κάτσω στα αυγά μου και να περάσω πάλι την 3.0.1 που έχω κρατήσει? Άλλα το κάνω που το κάνω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts