Jump to content

dimitris_86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    428
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by dimitris_86

  1. εμενα δυστυχως εχει πέσει αρκετα η μπαταρια, αν και ειμαι σιγουρος οτι αν κανω ενα hard reset θα στρωσει αρκετα αλλα το αναβαλλω εδώ κ μήνες λόγω έλλειψης χρόνου. Με ομιλια 1-1.5 ωρα καθε μερα, πολλα μειλ στην ωρα εργασιας και σκαναρίσματα με camscanner και καμια ωριτσα σοσιαλ το βραδυ εχω 20% οριακα. Λέω να πάω σε custom μετα από χρόνια, ή να βαλω την eu μιας κ τωρα εχω 12.05 global. Tι λετε? θα κανω την δοκιμη και αν δεν στρωσει η μπατ με βλέπω για αλλαγη, αν κ δεν μου λειπει τπτ ακομα για τις αναγκες μου...
  2. Ούτε το 6/128 που ψάχνω εγώ, το βρήκα στα 349 μόνο. Το goboo το έχει μόνο, αλλά προτιμούσα αμαζον
  3. Άν μιλας για για αγορά Κιν που καλύπτεται από infoquest σίγουρα οι γνωστές αλυσίδες θα το έχουν 500+. Απο Σκρουτζ με "εγγύηση" καταστηματος αμφιβόλου ιστορίας και στείλε το πίσω κ περιμενενε να το στειλει.αυτος στα βάθη της Πολωνίας που τοέχει πάρει.... Προτιμώ αμαζον! Φιλικά μιλώντας πάντα. Έλα όμως που δεν το βρίσκω...
  4. Και εγώ το είδα, αν βγάλουν από Γαλλία που λέει θα το τιμήσω, αλλιώς.....από τα βάθη της Κίνας θα έχει τελωνείο. Επίσης τσεκαρω κ αμαζον γιατί περνάει και τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.
  5. Δεν θυμομουν απο ποιον το διαβασα εδω στο φορουμ (τελικα ήταν απο εσένα!) και έκλεισα πριν κανα δεκαήμερο την aod και το αποτυπωμα. είδα μια μικρή βελτίωση, αλλα δεν μπορώ να έχω αποψη γιατι η χρήση του αυτες τις μέρες δεν ειναι συνηθες για μενα, ολη μερα σπιτι το σκαλιζώ πιο συχνα! Ενω γενικα τον νορμαλ καιρο δεν το λιωνω (το μονο παιχνιδι που υπαρχει ειναι το candy crash, μιλαμε για βαρυ gamer στις ουρες των υπηρεσιών...) αλλά γενικα η οθονη αναβοσβηνει πολυ συχνα για λιγο διάστημα. Ενα μην, μια κληση, ενα μειλ, ενα νοτιφικασιον... αναβει συχνα και υποθετω οτι δεν μπαινει σε deep sleep ο επεξεργαστης, Αλλιως δεν εξηγείται το 25-28% android system. Τεσπα, κ εγω έχω εγκαταλείψει λογω ελαχιστου χρόνου κ ηλικίας τις custom αλλα μπορεί αυτες τις μερες να βαλω καμια, να θυμιθω τα νιατα μου! Απλά έχω βολευτει το miui και το εχω παραμετροποιήσει ετσι που να με βολευει και βαριομουν να στηνω τωρα AOSP απο την αρχη... εχετε να προτεινετε κατι ή να παώ σε lineage?
  6. Εγω δεν το καταλαβαινω αυτο με την διάρκεια μπαταριας που λετε ρε παιδια. Εγω συνήθως έχω σχεδον 2 μερες αυτονομια, με 4.5 ωρες sot. Χρήση νορμαλ, καμια ωρα ομιλια, καμια ωρα στα σοσιαλ στο διημερο συνολο, τα παντα ομως ανοιχτα (wifi,data bluetooth). Τωρα στην καραντινα βγαζω ,με λιγοτερη ομιλια μιαμιση μερα αλλα 6+ωρες sot. Δεν εχω παραπονο με την αυτονομια, ουτε τρελαινομαι να φυλάω την μπαταρια, το βαζω το βραδυ στην φορτιση και αν πεσει στην μεση της μερας, σε δεκα λεπτα παιρνει αλλο 20% και ειμαι οκ για το υπολοιπο. Απλα το 2ημερο με 9ωρες οθονη με παραξενευει κ αναρωτιεμαι αν εχει θεμα η συσκευη μου. (έχω μια συσκευη εγω, μια η κοπελα μου κ μια ο κλλητος μου, ολοι πανω κατω τα ιδια) Βεβαια το 9 ωρες sot σε σοσιαλ δεν ειναι το ιδιο με 9 ωρες σε παιχνιδια(γιατι δουλευουν και ο επεξ κ η gpu. απλα απορω... ) Αν κρατησει η καραντινα αρκετα, θα ξανα ασχοληθω με custom rom μετα απο χρονια για να περασει η ωρα!!!
  7. +1000 και από μένα, σε ότι γράφεις. Σκεψου ότι τον exdialer τον χρησιμοποιω πολλά χρόνια. Πραγματικά δεν θα τα έγραφα καλύτερα. Εμένα μετα την εγκατάσταση και την επαναφορά ρυθμίσεων δεν μ αρέσει η κατανάλωση. Από το πρωί που το έβγαλα, είμαι στο 50 % με 1.30 ώρα οθόνη αλλά το android στο 28% .... Θα το αφήσω μερικές μέρες κ βλέπουμε.
  8. Εγώ ειχα θέμα με την μπαταρία. Βάλαμε από τους πρώτους μαζί με την κοπέλα μου την 11.0.4. εκεί που κράταγε 2 μέρες εύκολα ,πλέον 1.5 με το ζόρι. Τώρα που την ξανά δώσανε την ξανά πέρασα από πάνω κ έκανα επαναφορα. Για να δούμε. Έχω ξενερώσει με το drain της μπαταρίας. Αν και το σκέφτομαι να περασω ή eu ή lineage. Χρήση όλη μέρα wifi data bluetooth, 1-2 ώρες ομιλία, κάμποσα μέιλ για δουλειά ,καμία ώρα σοσιαλ. . Επίσης μετά την επαναφορά δεν μου δουλεύει το ημερολόγιο και πετάει σφάλμα κ κλείνει. Έκανα εκκαθάριση ρυθμίσεων κ επανεκκίνηση αλλά τπτ...
  9. Όχι δεν λέω για την μπαταρία, είχες δίκιο. Απλά είπα αν δοκιμάσατε καμιά συμφορά συγκεκριμένή custom που να είναι πολύ καλύτερη, γιατί λόγω χρόνου δεν μπορώ να πειραματιστώ!!!
  10. Έβαλα και το battery widget reborn και το έχω ρυθμίσει να κλείνει τα πάντα το βράδυ αλλά και πάλι δεν βελτίωσε πολλά. Το μόνο που σκέφτηκα είναι να βάλω custom rom για βελτίωση αλλά έχω βολευτεί τα τελευταία χρόνια με το Miui και βαριέμαι να σου πω την αλήθεια. Οπότε θα συνεχίσω έτσι!
  11. Καλησπέρα κ από μένα και καλώς ήρθα!!! Το ποκο είναι το καλύτερο από τα 4 Xiaomi που έχω αλλάξει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Απλά ακούω από όλους για τεράστιο sot. Εγώ με Χρήση αρκετή αλλά μόνο για δουλειά, μειλ και σκαν εγγράφων στο δρόμο, λίγο κοινωνικά δίκτυα και μια ώρα τηλέφωνα ανά μέρα, με βγάζει 1.5 με 2μέρες, βαριά πάει στις 4 ώρες sot από 100στο 15%. (πάντα Wi-Fi, data Bluetooth ανοιχτά.) Έχω κάνει και αυτά που λέει ένα μέλος παραπάνω. Δεν ξέρω μόνο αν αξίζει να βάλω dev η eu rom.
  12. Καλησπέρα, το έχω το Μι5χ εδω και 2 μηνες περιπου. Πολυ καλό, πετάει! έχω ξεκλειδωσει bootloader αλλα δεν βρήκα χρόνο να περάσω ακόμα την ευρωπαική ρομ. Από οτι θυμάμαι ομως στο xda υπάρχει πορτ της ρομ του Α! για το δικό μας κινητό. Δεν το έχω περάσει γιατι μετά απο χρόνια με nexus και pure android ήθελα λιγο μια αλλαγη. Η συμβίωση μου με ενα ΝΟΤΕ4 με επεισε!
  13. Καλησπέρα, πηρα το mi5x (το ξέρω οτι μιλάτε για το Α1 αλλα δεν υπάρχει άλλο νημα) από μέλος του forum και ως τώρα είμαι ευχαριστημένος. Έρχομαι από note4 δεκαπυρηνο 3/32. Για μένα άξιζε η αλλαγή για την διπλή κάμερα (πολύ καλό αποτέλεμσα, εφάμιλο ναυαρχίδων, οχι βεβαια τελειο) και το ωραίο ντιζάιν (βέβαια αυτά ειναι προσωπικές απόψεις). Στιβαρή κατασκευή και δείχνει ακριβότερη. δεν κολλάει πουθενά ως τώρα και χαρακτηρίζομαι ως χεβι γιουζερ αν και δεν παίζω παιχνίδια. Ήρθε με την αγγλοκινέζικη stable 8.(ο λόγος που το έδωσε μαλλον ο σακής) και εγω του πέρασα την dev 9.0. Ελπίζω συντομα να βγει η global. επίσης είδα και το port για να γίνει android ONE αλλα το σκέφτομαι γιατι όλα τα χρόνια είχα ή nexus ή samsung με AOSP και τώρα με το note4 είχα βρεί μια αλλαγή, ετσι για να κάνω την διαφορα! Οπότε οτι απορίες έχετε για το hardware εδω ειμαι!!!
  14. Καλησπέρα, Έχω το ελληνικό note 4 από cosmote. Θα γελάσετε, αλλά έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω από που βγαίνει η ρύθμιση ώστε να μην αναβοσβήνει το φλας όταν χτυπάει το κινητό. Το έχετε υπόψιν? Γενικά λέω να βάλω καμιά άλλη Ρομ, τώρα έχω την stable 8.2.1 αλλά τώρα που χαλαρώνω λίγο από δουλειά είπα μήπως πειραματιστώ. Έχετε καμία καλή να προτείνετε? Edit... Μετά από 3 μήνες συμβίωσης με το κινητό, και αφού έγραψα στο νήμα το βρήκα. Ρύθμισης εφαρμογών συστήματος, αναλαμπή ειδοποίησης! Το άλλο ερώτημα για τις Ρομ ισχύει!
  15. Καλησπέρα (αν καποιος admin κρινει οτι το μην παραβαινει κανονες παρακαλω να το διαγραψει) επειδη έχω το συγκεκριμενο κινητο με τον mediatek και τα σπάει αλλα δεν με βολευει καθολου στο χερι (απο 4.5" nexus πηγα στις 5.5!) ενδιαφερομαι να το δωσω.θέλω να παρω το μι5. το κινητο ειναι 1.5 μηνα απο cosmote αγορασμενο και εχει την εγγύηση της infoquest. αν ενδιαφερεσαι στειλε μου pm. ευχαριστω
  16. Καλησπέρα παιδιά Νέος κάτοχος εδω και ένα μήνα και εγώ. Ευχαριστημένος ως τώρα εκτός από μικρά lag. Να ρωτήσω όμως. εγώ έχω SOT περίπου 4 ώρες και μου κρατά η μπαταρία βαριά δυο μέρες. Βέβαια πάντα data + wifi on . Ομιλία σε λογικά πλαίσια, περίπου 30 λεπτά την μερα. Είναι καλά? Οχι οτι έχω παραπονο αλλά γιατί εδώ ακούω κατι 6ωρα sot. τρέχω την 8.1.7. Καμια πρόταση για βελτίωση? Γιατι δεν έχω χρόνο για δοκιμές ρομ... Αξίζει να βάλω την developer? γενικα πάντα έτρεχα custom rom στα κινητα μου αλλα τωρα οι υποχρεώσεις....
  17. καλη τυχη σε όλους και καλή μου επιτυχία!!!
  18. Το πρώτο κινητό μετά από καιρό που μου τράβηξε τόσο το ενδιαφέρον, ελπίζω να πέσει στα χέρια μου κάποια στιγμή! Θα προτιμούσα να είναι τώρα αυτή η στιγμή!
  19. καλησπερα εχω αγορασει πριν καιρο αυτο το μηχανακι και ειμαι κατευχαριστημενος. τωρα τελευταια ομως βγαζει μην οτι εχει γεμισει ο εσωτερικος χωρος. ειπα λοιπον να του κανω ενα φορματ, αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι νεοτερο σε firmware η custom rom. εμενα τρεχει 4.4 version 110k4. θα ηθελα να εγκαταστησω οτι πιο stable υπαρχει. η χρηση μου ειναι kodi youtube popcorn kai streambox . τα φωτα σας παρακαλω !!!
  20. Είχα πάει και ρώτησα αλλά ο άσχετος υπάλληλος μου είπε ότι δεν γίνεται και πρέπει να πάω στο ίδιο κατάστημα. Χτες το απόγευμα επειδή δεν με είχε πείσει πήγα σε άλλο κατάστημα. Εκεί μια άλλη άσχετη αλλά πολύ εξυπηρέτικη κοπέλα μου είπε ότι εννοείται πως γίνεται αλλά αποκλείεται να το έχω πάρει από ΟΤΕ, γιατί δεν το έχουν σαν εταιρία . Παρ όλα αυτά επειδή όντως ήθελε να βοηθήσει, πήγαμε στον υπεύθυνο, ψάξανε και τελικά βρήκαν ότι υπάρχει και μπορούν να το παραγγείλουν! Το αστείο ήταν πως όταν κοίταξε για διαθεσιμότητα, είχαν ένα στο κατάστημα!!! Τελος πάντων, μπορεί να μην ξέρανε τα πάντα αλλά ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί και με βοήθησαν. Την Δευτέρα θα πάω να πάρω την νέα συσκευή.
  21. Καλησπέρα Ευτυχής νέος κάτοχος και εγώ, δεν εχω προλάβει να το σκαλισω ακόμα αν και πρόκειται!!! Θέλω όμως την σημαντική βοήθεια σας. Από την πρώτη μέρα, όταν κάνω κλήση και ακούω στο ηχείο του το μπιπ που κανει οταν καλεί μέχσρι να απαντήσει ο άλλος, το ηχείο τσιρίζει. Οταν λέω τσιρίζει, κάνει σαν να συντονίζεται, σαν να μπουκώνει ενα πραγμα. αν το χαμηλώσω στην μέση ηρεμεί. Μετα το ξανα ανεβάζω και δεν το κάνει. Αυτό γινεται παντα. Κατα την διάρκεια της κλήσεις δεν ακουγεται τοσο έντονα γιατι το καλύπτει η φωνή του συνομιλητη. Εχετε παρατηρησει κάτι αντίστοιχο? ειναι φυσιολογικό? Γιατι αλλιώς πρέπει να το πάω πισω για εγγύηση DOA και για μενα είναι μεγαλη διαδικασία (το πηρα απο cosmote θεσ/νικης και βρισκομαι γιάννενα.
  22. Παιδια καλησπερα. Ερχομαι απο nexus 5 το οποίο εχω 2.5 χρονια και ειμαι ευχαριστημενος. να την κάνω την αλλαγή? παίρνω αυτή την στιγμη στα 200 € ελληβικό, με εγγυηση. αξιζει? Εγω ετεινα προς Μι5 αλλα τωρα με το ακατανομαστο εχω φοβηθει... Απο καμερα τι λέει? δεν εχω και νανα κολλημα, απλά να είναι καλυτερο λιγο από το δικό μου!
  23. Ειμαι ετοιμος να τα παρω κ εγω. Θελω να δοκιμασω αν βολευουν στο τζιμ. Εχεις καποιο να προτεινεις συγκεκριμενα; εγω δεν βλεπω διαφορες...
  24. Καλησπερα. Ψαχνω ακουστικα Bluetooth για το γυμναστηριο. Ειδα τα Awei a980bl, λενε τπτ; η κατι αντιστοιχο;
  25. Να ρωτησω επειδη εχω μεινει λιγο εκτος! Τωρα εχουμε προβλημα με τελωνεια? τελευταια παραγγελία που έβαλα εγω ήταν τα χριστούγεννα... Ειμαι να παραγγειλω ένα Μι5 για να αλλάξω το nexus5 μου που το εχω καιρό. Καμιά άλλη πρόταση? Ή να πάρω από ελλάδα το redmi 4 pro?
×
×
  • Create New...