Jump to content

[Symbian^1 & ^3] Nokia's Store

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:mad:Παιδια παλι μου εφαγε τα λεφτα και δεν κατεβηκε τιποτα!!:mad:

Προτεινετε κατι, δεν μπορω να συνεχισω τα πειραματα, θα χρεωκοπησω στο τελος :lol::confused:

Sent from my iPhone 4S

• Απαντήσεις 635
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:mad:Παιδια παλι μου εφαγε τα λεφτα και δεν κατεβηκε τιποτα!!:mad:

Προτεινετε κατι, δεν μπορω να συνεχισω τα πειραματα, θα χρεωκοπησω στο τελος :lol::confused:

εισαι σιγουρος οτι τα φαγε?εχεις συνδεση η καρτα ; εγω πάντως πριν μερικές μερες αγόρασα μια εφαρμογή και ολα κύλησαν κανονικά ..τι να πω περίεργα πράγματα ..

εισαι σιγουρος οτι τα φαγε?εχεις συνδεση η καρτα ; εγω πάντως πριν μερικές μερες αγόρασα μια εφαρμογή και ολα κύλησαν κανονικά ..τι να πω περίεργα πράγματα ..

Καρτα και ναι ειμαι σιγουρος..:confused:

Sent from my iPhone 4S

Δυστυχως γινεται φιλε μου οχι ομως καθε φορα...Το χω παθει και γω:( Παλι καλα που πολυ σπανιως αγοραζω εφαρμογες μονο δωρεαν εχω κατεβασει αρκετες χωρις το παραμικρο προβλημα. Τυχαιο??:lol: Οπως και να χει παντως και χωρις καμια διαθεση κατηγοριας κατι πρεπει να γινει με αυτο γιατι αποτελει δυσφημηση για το ovistore.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25

Επειδή έχω κάνει αρκετές αγορές από το οβι, πάντα σου στέλνουν email & sms όταν κατεβάζεις κάτι με χρέωση. Όταν κατέβαζα το spiderman 3,46 € (φοβερό παιχνίδι) χρεώθηκα δύο φορές διότι ενώ την πρώτη μου έδειχνε ότι κατέβηκε στο ν8 το παιχνίδι αυτό δεν ήρθε ποτέ, στο καπάκι προσπάθεια μου να ξανακατέβει εκεί κατάλαβα ότι ξαναχρεώθηκα διότι μου έστειλαν δύο email για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από απορία και μόνο έστειλε mail στη νοκια ελλας και εν ολίγοις τους έγραψα τι ακριβώς έγινε και ότι διπλοχρεώθηκα. Να μην τα πολυλογώ μου απάντησαν άμεσα μου ζήτησαν το ΙΒΑΝ μου και μου ξαναέβαλαν στο λογαριασμό το ακριβές ποσό της δεύτερης χρέωσης.

Οπότε καταλήγουμε στο εξής: αν δε σας έρχεται email ότι προβήκατε σε συγκεκριμένη αγορά τότε απλά δεν έχει γίνει καμία αγορά.

Εγώ πάντως δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τις συναλλαγές μου. Μόλις χτες αγόρασα το Power Calculator, η χρέωση έγινε κανονικά και μου ήρθε όπως έπρεπε το ενημερωτικό sms από το OVI Store.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

βρηκα την λυση.. Στειλε κενο sms στο 19234 αποθηκευσε τις ρυθμισεις και ορισε το wind plus ως σημειο προσβασης. Επιτελους δουλευει αψογα το ovi!

Καλησπέρα!

Το Windplus μπορεί να εξηγήσει κάποιος τί είναι? Στο C7 αφού δεν μπορούσα να μπω στο OVIStore έστειλα στο 19234 (thank u dkostas!!) και πράγματι δουλεύει.

Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες πάντως - δεν καταλαβαίνω γιατί με το αυτό που μου στείλαν μπορώ να μπώ ενώ με αυτό που είχε αρχικά το C7 (Wind Internet) δεν μπαίνω!!

Άλλαξα τηλέφωνο και το κατάστημα μου λέει ότι πρέπει να

ξανααγοράσω την εφαρμογή που έχω ήδη αγοράσει

για να είναι συμβατή με το τρέχον μοντέλλο του κινητού.

Σημειωτέον ότι το κινητό είναι το ίδιο Ν8 απλά άλλο χρώμα.

Έτσι γίνεται; Αν ναι μεγάλη πατάτα.

Edited by geram

Η καινούρια συσκευή έχει και άλλο imei. Επικοινώνησε μαζί τους και πες τους τι έγινε, μπορεί να σου στείλουν καινούριο κλειδί.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα!

Το Windplus μπορεί να εξηγήσει κάποιος τί είναι? Στο C7 αφού δεν μπορούσα να μπω στο OVIStore έστειλα στο 19234 (thank u dkostas!!) και πράγματι δουλεύει.

Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες πάντως - δεν καταλαβαίνω γιατί με το αυτό που μου στείλαν μπορώ να μπώ ενώ με αυτό που είχε αρχικά το C7 (Wind Internet) δεν μπαίνω!!

φιλε και εγω αυτην την απορια ειχα και δεν το τολμησα....

εχω δωρεαν wind internet αλλα φοβαμαι μηπως με το plus χρεωθω.....

και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο(να συνδέεται δηλαδη κανονικα με plus) οπως επισης γιατι δεν εχω καταφερει ακομη να στειλω ενα mms χωρις προβληματα...

μαλλον κατι παιζει με την wind...τι να πω....

Καλησπέρα!

το προφιλ windplus ειναι το πρωην wind GPRS και εχει διαφορετικο APN απο το wind internet. Αναλογα με το πακετο ιντερνετ που εχεις πρεπει να χρησιμοποιεις και το αντιστοιχο προφιλ. Τωρα με την προσφορα που εχει των 500MB δεν χρεωνεσαι με κανενα απο τα 2 αυτα προφιλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το προφιλ windplus ειναι το πρωην wind GPRS και εχει διαφορετικο APN απο το wind internet. Αναλογα με το πακετο ιντερνετ που εχεις πρεπει να χρησιμοποιεις και το αντιστοιχο προφιλ. Τωρα με την προσφορα που εχει των 500MB δεν χρεωνεσαι με κανενα απο τα 2 αυτα προφιλ.

ειναι σιγουρο αυτο ετσι....?:lol::lol:

δεν θελω να τους δωσω ουτε μισο λεπτο παραπανω....:p

ειναι σιγουρο αυτο ετσι....?:lol::lol:

δεν θελω να τους δωσω ουτε μισο λεπτο παραπανω....:p

Για τα 500MB το λεει:

Τα δωρεάν MBs καταναλώνονται εντός Ελλάδας και δεν ισχύουν σε καθεστώς roaming. Για τη WIND τα δωρεάν APNs στα οποία καταναλώνονται τα δωρεάν MBs είναι gint.b-online.gr και gwap.b-online.gr (on- και off-net). Για την Q το myq.

Το πρωτο APN ειναι το wind internet και το 2ο το wind plus

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα 500MB το λεει:

Τα δωρεάν MBs καταναλώνονται εντός Ελλάδας και δεν ισχύουν σε καθεστώς roaming. Για τη WIND τα δωρεάν APNs στα οποία καταναλώνονται τα δωρεάν MBs είναι gint.b-online.gr και gwap.b-online.gr (on- και off-net). Για την Q το myq.

Το πρωτο APN ειναι το wind internet και το 2ο το wind plus

Μα...σας είπα...το WindPlus που στέλνει η Wind μέσω SMS εχει τις ΙΔΙΕΣ ρυθμίσεις με το σημείο πρόσβασης που δημιουργεί το τηλέφωνο αυτόματα (μέσω της εφαρμογής Οδηγός Ρυθμίσεων).

Τώρα έχω το σημείο πρόσβασης WindPlus με APN gint.b-online.gr (που μου έστειλε η wind) και το Wind Internet με APN gint.b-online.gr (!!) που έβαλε ο Οδηγός Ρυθμίσεων του C7.

Με το πρώτο της Wind μπαίνω στο Ovi Store με το δεύτερο ΔΕΝ μπαίνω Ovi Store (βέβαια δουλεύει κανονικά για το ιντερνετ π.χ. στον OperaMini).

Το μοναδικό σημείο πρόσβασης για WAP είναι στους προορισμούς για Υπηρεσίες WAP με APN gwap.b-online.gr και ΔΕΝ το χρησιμοποιώ.

Περίεργο, ε?!? :confused:

Επίσης - στη Wind λένε οτι χρησιμοποιείς κανονικά τα MB του συμβολαίου σου απο όποιο ΑΡ και να μπεις.

Καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως κατεβάζω κάτι από το ovi store για να το περάσω στο κινητό μου??

Καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως κατεβάζω κάτι από το ovi store για να το περάσω στο κινητό μου??

γινεσαι μελος, κατοπιν οποια εφαρμογη θες θα σου στειλει το ovi ενα λινκ σε μυνημα. ανοιγεις το λινκ και κατεβαζεις την εφαρμογη και γινεται εγκατασταση.

Μπορείς να τις κατεβάσεις στο pc και μετά να τις κάνεις εγκατάσταση έτσι ώστε να μην χρεώνεσαι.

Ο τρόπος είναι ο εξής:

1. Κάνεις login στο http://store.ovi.com
  2. Βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις
  3. Προσθέτεις το /download στο τέλος του link της εφαρμογής μετά απο τον αριθμό (ID) της εφαρμογής

Π.χ

Έχεις βρει την εφαρμογή:

http://store.ovi.com/content/43159?clickSource=homepage

Αλλάζεις το link και το κάνεις:

http://store.ovi.com/content/43159/download πατάς enter και είσαι έτοιμος :)

Δοκίμασε και μας λες μετά ;)

Τελειο.... ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!

Τελειο.... ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!

Βασικά μόλις τώρα παρατήρησα ότι το είχε αναφέρει και ο impreza_sti λίγο πιο πάνω :p

Διαλέγουμε ότι θέλουμε να κατεβάσουμε,πηγαίνουμε στην διεύθυνση,σβήνουμε ότι υπάρχει,αν υπάρχει,μέχρι τα νούμερα που φαίνονται,και στην συνέχεια προσθέτουμε:/download,enter και κατεβαίνει.:)

http://img262.imageshack.us/img262/4926/115zm.th.jpg http://img219.imageshack.us/img219/6122/116ki.th.jpg http://img151.imageshack.us/img151/572/117jpgh.th.jpg

Ρε παιδιά αυτό το Battery Monitor όσες φορές και να το έχω κατεβάσει απο Ovi και Mobilie9 αυτό πάλι δεν εμφανίζεται στις ''εγκατεστημένες εφαρμογές'' μετά την εγκατάσταση!:wacko:Τι γίνεται;:(

• 3 weeks later...

παιδια να ρωτησω, προσπαθω εδω και 3-4 μερες να μπω στο ovi store,αλλα καθε φορα που το φορτωνω μου λεει " δεν ειναι δυνατη η συνδεση στην υπηρεσια" παω βαζω το κωδικο φορτωνη το λογαριασμο αλλα ουτε περιεχομενα φορτωνει ουτε τιποτα και συνεχεια λεει αδυνατη η συνδεση.... εκανα κατι και δεν το καταλαβα? Επισης μπαινω απο τον υ/π στο ovi store,κατεβαζω τα αρχεια εδω, μετα πως τα κανω εγκατασταση στο κινητο? δλδ τα περναω καπου συγκεκριμενα και μετα μεσα απο το κινητο κανω εγκατασταση??

ευχαριστω.

Τελειο.... ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!

δουλευει γαι τα περισοτερα αλλα σε μερικα βγαζει αρχειο καταληξης dm το οποιο θελει επεξεργασια με wordpad για να το κανεις sis

Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους!Έχω το Ν8 εδώ καί μερικούς μήνες αλλά εδώ καί λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα παράδοξο με το κατάστημα ovi που δεν έχει προηγούμενο:Όταν πάω να κάνω είσοδο στον λογαριασμό πατώ την επιλογή καί δεν γίνεται τίποτα,έτσι δεν μπορώ να βάλω κωδικό χρήστη καί password με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω τίποτα!Αυτό συμβαίνει μόνο στο Ν8 καί όχι στο Ε7 καί στο C6-01 των οποίων είμαι επίσης κάτοχος(είμαι λίγο καταναλωτικός,εόπου συνδέομαι στο ovi,βάζω τους κωδικούς κανονικά καί κατεβάζω ότι θέλω.Απεγκατέστησα καί επανεγκατέστησα το ovi store καί το πρόβλημα παρέμεινε όπως επίσης αφαίρεσα την κάρτα μνήμης μήπως έφταιγε αυτή αλλά Χωρίς αποτέλεσμα.Έχει κανείς καμμία ιδέα για το τί φταίει;Επαναλαμβάνω πατώ την επιλογή 'είσοδος στον λογαριασμό' ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, στα αλήθεια έχω φρικάρει!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ακολουθω την διαδικασια που υποδεικνυεται στο φορουμ...

κατεβαζω στον υπολογιστη μου τις εφαρμογες αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω καμια απο αυτες.

η καταληξη των αρχειων ειναι .sis αλλα και .sis.dm

καμια δεν εγκαθισταται...καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει;

Edited by demis1980

ακολουθω την διαδικασια που υποδεικνυεται στο φορουμ...

κατεβαζω στον υπολογιστη μου τις εφαρμογες αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω καμια απο αυτες.

η καταληξη των αρχειων ειναι .sis αλλα και .sis.dm

καμια δεν εγκαθισταται...καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει;

αν διαβασεις μολις 2 ποστσ παραπανω γραφω οτι τα dm θελουν μια επεξεργασια με το wordpad να βγαλεις το header και να το μετονομασεις μετα σε sisγια να εγκατασταθει

αν διαβασεις μολις 2 ποστσ παραπανω γραφω οτι τα dm θελουν μια επεξεργασια με το wordpad να βγαλεις το header και να το μετονομασεις μετα σε sisγια να εγκατασταθει

ειναι ευκολη η αναφορα στον τροπο επεξεργασιας;

δεν μπορω να τα καταφερω.