Jump to content

MANCHESTERUTD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MANCHESTERUTD

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

MANCHESTERUTD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδες,επειδη εδω και μερες απο τοτε που απεκτησα το 930 γραφω σε μηνυματα συνεχεια(αν διαβασετε παραπανω) για τη συγκριση με το 1520 που εχω εχω να πω το εξης και θελω να μου το πειτε και οσοι το ξερετε γιατι δεν τα γνωριζω.... Η λογικη δε λεει οτι επειδη το 930 ειναι ποιο μικρο με περισσοτερα ppi θα ειναι και ποιο φωτεινο και ευκρινεστερο απο το 1520? Απο τοτε που περασα στο 1520 την 8.1 (επισημη) και εβαλα ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις που εχω και στο 930 στην οθονη, φαινεται ,οτι το 1520 κερδιζει κατα κρατος το 930 στην οθονη αρκετα ΕΥΚΟΛΑ θα ελεγα..... Ψαχνω για την ωρα εστω και ενα λογο για να δωσω το 1520 και να μεινω με το 930 ( γιατι ειναι πλεονεξια να εχω 930,1520) δλδ 2 κινητα ακριβα και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω.... μονο και μονο για το μεγεθος που βολευει το 930 δε μου παει να δωσω ολα τα καλα του 1520..... :wacko: :cry: :worry: Κριμα....ειναι τοσο μα τοσο ομορφη συσκευη 930....... :ninja:
  2. μμμμ....βρηκα και κατι που δεν μπορεσα να το λυσω ωστε να μην το κανει και το κανω με πλαγιο τροπο.... οταν παταω ειτε το διπλο πατημα ειτε απο τα πλαγια για να ανοιξω το κινητο,καμια φορα(1-2 φορες τη μερα ) κολλαει και δεν μπορω να κανω scroll πανω να ξεκλειδωσω την οθονη,ετσι αναγκαζομαι να κρατησω πατημενο το μεσαιο απο τα πλαγια μεχρι να μου γραψει "συρετε κατω για απενεργ " και μετα το home button και ολα κομπλε... Εννοιτε οτι δεν ειναι λογος για αρνητικο στο κινητο, απλα το αναφερω μηπως υπαρχει και σε αλλους το προβλημα,κουβεντα να γινεται :D :O
  3. Ναι σωστα....σιγα μην η βαλω μονο και μονο για τους φακελους....αν τυχον αρχισει και εχει θεματα το κινητο θα τη περασω μηπως και λυθουν...για την ωρα εχεις δικιο,το αφηνω ετσι να το καμαρωνω :happy: :happy:
  4. Επανηλθα!! Μετα απο 4 μερες που εχω το κινητο εχω να προσθεσω και αλλα..... -Ελυσα το θεμα με το μοβ το οποιο το ειχε μονο στο αυτοματο και κατω απο πληρες σκοταδι,το βαζω στο green την οθονη και τελος. -προσεξα οτι το κινητο ζεσταινεται αρκετα γρηγορα(οχι να μην μπορω να πιανω το κινητο) μονο οταν ειναι στο αυτοματο η φωτεινοτητα -δεν εχει υπερθεμανθει καθολου τοσο πολυ οσο περιγραφουν καποιοι ωστε να μην μπορω να το πιασω καλα καλα στα χερια μου,απλα θερμαινεται καμια φορα γρηγορα και ολα οκ οταν κλεινω την οθονη ( μην το γρουσουζευω και τη παθω και εγω :p ) -Βιντεο-καμερα αψογη,πολυ καλο OIS σαν το 1520 -οθονη καλυτερη απο την IPS τελικα ειδικα γινεται αντιληπτη κατω απο το σκοταδι η διαφορα... -ΜΠΑΤΑΡΙΑ βγαζει ανετα με βαρια χρηση 1,5 μερα... και ακομα εχω κανει 2 φορτισεις μονο .... πιστευω θα φτιαξει και αλλο :) Υ.Γ Λετε να περασω την DP για να παρω τη GDR1 η να την αφησω τη συσκευη ως εχει με το official και να περιμενω?Για πειτε..... :confused:
  5. Εχω να δηλωσω σαν πρωτη μερα του κινητου 930 σε μαυρο χρωμα οτι η συσκευη ειναι ΠανΕμοΡφη.... Το θεμα ειναι ομως..: Κλασικα υπερθερμαίνεται αρκετα ευκολα κατω δεξια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η καμερα δε μου φαινεται το ιδιο καλη με αυτη του 1520 (ειδικα οταν την ανοιγω σε χωρο με χαμηλο φωτισμο μου βγαζει ενα μοβ πραμα σαν θολουρα οταν κινειταιι η καμερα που δεν μου αρεσε... Ολοι γνωριζουμε οτι δεν εχει εξτρα μνημη Η οθονη IPS του 1520 που τα εβαλα διπλα διπλα μου αρεσε περισσοτερο...(ισως γιατι εχει και μεγαλυτερη οθονη,υποκειμενικο για το καθενα και θα φανει καλυτερη τη νυχτα) Τωρα αυριο λογικα θα κανω μια συγκριση 930-1520 στη καμερα σε ολα να δω τι διαφορα εχει και ΑΝ εχει..περα απο το μοβ πραγμα... το 1020 που εχω δε θα το βαλω στον ανταγωνισμο στη καμερα ,δε χρειαζεται νομιζω.. Οταν την ειδα τη συσκευη ειπα θα δωσω και το 1520 και το 1020 να μεινω με αυτο,αλλα τελικα βλεπω το 1520 να μενει σπιτι στο dock μπροστα στον Υ/Π για οταν γυρναω απο δουλεια (καθως το εχω μεσα στη καρδια μου σε ΛΕΥΚΟ χρωμα και δυσκολα να το διωξω)....μεχρι να βγει κανα phablet και καλα 7αρι να το αλλαξω με ιδια χαρακτηριστικα...χαχα:lol: Συνοψιζοντας θα ελεγα.... Για κινητο εκτος σπιτιου θελω το 930,προσεγμενη κατασκευη,με καλη μπαταρια φαινεται και καμερα καλη το χρησιμοποιω με ενα χερι πολυ καλυτερα και το κραταω καλα... Gorilla Glass 3 και δεν εχει και τη καμερα να προεξεχει και σπιτι το 1520... ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ πως θα συνηθισω ενα κινητο που εχει 40% λιγοτερη μπαταρια απο το ΤΕΡΑΣ το αλλο που ξεχνουσα να το φορτισω.... :( Αυτα σαν πρωτη επαφη......Συγνωμη ΑΝ κουρασα... :X
  6. εεεεε τελικα δεν αντεξα....το παρηγγειλα σε μαυρο το 930,το περιμενω και θα αποφασισω ποιο απο ολα (930,1020,1520) θα ειναι 1ο και 2ο....καποιο ομως θα ειναι ο αδυναμος κρικος και θα το αποχαιρετησω... :lol::p δε γινεται να εχω 3α κινητα...χαχαχ Υ.Γ Επειδη διαβασα εδω μεσα για την υπερθεμανση σε μερικα,εχει να κανει οτι ζεσταινεται με χαλαρη χρηση δλδ χωρις να ζοριζεται το κινητο? Αν ζεσταινεται με το παραμικρο και πεσω σε αυτη τη παρτιδα βρηκα ποιο θα φυγει απο τα 3α....χαχαχα
  7. Παιδια,ξερει κανεις σε ποιο καταστημα της θεσσαλονικης μπορουμε να παμε να το δουμε απο κοντα? γιατι ετυχε πηγα πλαισιο και δεν το ειχαν.... θελω να δω τι διαφορα μεγεθους απο κοντα με το 1520 που εχω μηπως το παρω για 2ο η και για 1ο και αφησω το 1020 για 2ο :p :lol:
  8. που τα βλεπεις αυτα και δεν τα εμφανιζει εμενα? αν τα ειχα δει δεν θα ξαναεγραφα....μονο που εγω δεν βλεπω τιποτα σχετικα με καρτες μνημες και link.... :confused:
  9. περιμενω...δε μπορει ολο και καποιος θα εχει απαντηση εδω..!!
  10. Εχω το Lumia 1520 και ψαχνω μια καρτα μνημης αλλα δε ξερω ποια να παρω ...32 η ακομα και 64 αρκει να μην εχει καθυστερηση και να πιανει οντως καλες ταχυτητες...ολο και καποιος θα εχει δοκιμασει καποιες γιατι εγω δεν ετυχε να αγορασω ποτε μνημες...:wacko:
  11. Καλη επιτυχια σε ολους....αλλα λιγο περισσοτερη σε μενα :lol::)
  12. Καλη τυχη σε ολους μας και λιγο περισσοτερη σε μενα...!!! :lol:
  13. Aυτο ακριβως...ωραια τα εξτρα δε λεω..αλλα και πολλα τα λεφτα....βεβαια ξεραμε οτι πανω κατω η τιμη τοσο θα ηταν απο την αρχη(γιαυτο και τα εχω σχεδον απο τωρα στην ακρη)αλλα τωρα δε ξερω,ας δουμε μηπως μεχρι τοτε εχει και καμια αλλη προσφορα..ποτε δε ξερουμε...:happy:
  14. http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-1020-priced-clove-release-date-and-bundled-accessories Για αγγλια παντως υπαρχει ημερομηνια πλεον... και η σελιδα http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-1020
×
×
  • Create New...