TN97 Δημοσιεύτηκε April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2009 Εδώ ψηφίζουμε για το ποιας εταιρείας, γενικά, το design μας αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Ε στο τομεα του design η motorola δεν παιζεται....εχει πολυ ομορφα κινητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Η SE είναι "μανουλα" στο design! (π.χ.: Χ1, W995, W705,) Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Νοκια και κυριως SE βγαζουν πανομοιοτυπα design στις συσκευες τους . HTC και Alcatel δεν δινουν αφορμη για σχολιο. Η apple δεν εχει δωσει πολλα δειγματα γραφης , ωστοσο εχει ψηλα τον πηχη παρολαυτα δεν θα την ψηφησω γιατι απο αλλες εταιριες εχω περισσοτερα δειγματα ωστε να μπορω να εχω μια εικονα γενικοτερα για την σχεδιαση τους. Μοτορολα ειχε πραγματι απο τις ωραιοτερες συσκευες στην αγορα αλλα τωρα δεν βλεπω πολυ κινηση , και οτι υπαρχει σημερα ειναι καταλοιπο της παλιας της σχεδιαστικης γραμμης. LG και Sasmung νομιζω ειναι στις πρωτες θεσεις εχοντας μοντελα που αρεσουν και προτοτυπουν. Κινητα με πολλες δυνατοτητες και ομως δεν ειναι χοντρασχημα. Γενικοτερα ο ΜΟ ορος τους ειναι αρκετα ψηλα κατα την γνωμη μου. Θα το ριξω στην Samsung γιατι ειναι ενα κλικ πανω απο την LG. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Για μένα ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ έχει τα πρωτεία σε - Design - Ποιότητα κατασκευής - Τεχνολογία - Πρωτοπορεία και μάλιστα, τώρα τελευταία, έχει αρχίσει να απομακρύνεται αρκετά απο τον ανταγωνισμό ... (με την LG να πλησιάζει αρκετά) SAMSUNG :happy: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Εμένα μου αρέσουν πολλά μοντέλα διαφορετικών εταιριών. Η HTC με το Diamond και το Touch Pro 2 που είναι πάρα πολύ ωραία (όχι το Diamond 2). Η Motorola με το QA4 που με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ θα έλεγα αν και τελευταία δεν τα πάει καλα. Η Apple με το iPhone που έκανε την διαφορά, αν και με "απλό" σχεδιασμό είναι αρκετά ωραίο. Η Samsung με τα Omnia HD και το Ultra Touch που τα θεωρώ από τα πιο όμορφα. Η LG με τα τελευταία της μοντέλα που αυτά και αν είναι εξαιρετικά, όπως Viewty II, GD900 Crystal, KM900 Arena. Η Nokia, Sony Ericsson, Alcatel και άλλες εταιρίες που δεν ανάφερα απλά δεν ξέρουν να φτιάχνουν τόσο ωραία κινητά όσο θα έπρεπε. Τώρα ποια θα διαλέξω είναι ένα θέμα. Οι καλύτερες πάντως είναι η LG και η Samsung. Αν υπήρχε η επιλογή να ψηφίσουμε περισσότερες από μια θα έβαζα και τις δύο έτσι θα βάλω την LG που τελευταία μας έχει δείξει τα πιο όμορφα κινητά που υπάρχουν και έχει ακόμα να μας δείξει πολλά. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Για μένα ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ έχει τα πρωτεία σε - Design - Ποιότητα κατασκευής - Τεχνολογία - Πρωτοπορεία και μάλιστα, τώρα τελευταία, έχει αρχίσει να απομακρύνεται αρκετά απο τον ανταγωνισμό ... (με την LG να πλησιάζει αρκετά) SAMSUNG :happy:Με κάλυψες πλήρως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Εμένα μου αρέσουν από design τα Samsung,τα Sony Ericsson και μερικά της LG.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 LG από μένα. Οι παραδοσιακοί έχουν μείνει πίσω και τα κινητά-οθόνες δεν προσφέρουν τίποτα από άποψη σχεδίασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Όντως.. τα κινητά που έχουν μόνο οθόνη αφής δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο στην εμφάνιση! Εγώ λέω νόκια γιατί έχει βγάλει πολλά κινητά που μου άρεσαν όπως τα 8800, 8600 ακόμα και από τα παλιά 8850, 8310 κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Για μενα με διαφορα η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Samsung και από μένα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 εγω με την σειρα μου θα πω lg και samsung! νομιζω και οι 2 βγαζουν πανεμορφα κινητα. ενα βημα πισω η μοτορολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 η samsung έχει πανέμορφα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Δεν τίθεται θεμα, Samsung φυσικα.Η Μοτο εχει μεινει πολυ πισω πλεον,Νοκια και Σ.Ε βγαζουν πολυ συχνα αδιαφορα σχεδιαστικά κινητά.Η HTC τα παει επισης καλά αλλά στη 2η θεση πιστευω πως ειναι η LG.Η apple ειναι εκτος συναγωνισμου πρεπει να βγαλει και αλλα τηλεφωνα για να μπορω να κρινω.Ελπιζω να μην εχει την τυχη της Μοτορολα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Lg και samsung. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 το πιο όμορφο design κατα την γνώμη μου το έχουν τα lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifmeister1991 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Με μεγαλη διαφορα μπροστα ειναι η LG και η SAMSUNG. Ακολουθει η Apple ομως με ενα μονο μοντελο! Οι υπολοιπες εταιριες δν εχουν καποιο σοβαρο σχεδιστικο ενδιαφερον...αν και η SE ετοιμαζει θαυματα (W995 και Idou) ομως τωρα δν ειναι διαθεσιμα! 1η βαζω την LG παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 LG και μετά Samsung. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 LG πιστευω και γω αν και ποτε δεν ειχα αλλα εχουν το καλυτερο design Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Επειδή εχω iPhone 3G ψήφισα την Apple αλλα γενικώς ειναι οχι μονο πολυ ωραίο σχεδιαστικα αλλά και ποιοτικά,μου εχει πέσει πολλές φορές κατώ και δν εχει πάθει τπτ. Τα LG είναι καλά αλλα πλαστικουρες,ειχα και ξέρω αλλά δικαιολογούντε μιας και ειναι οικονομικα για τισ δυνατοτιτεσ τους, Αν και το LG Arena το εχω πιασει στα χερια μ και ειναι πολυ στηβαρό στο χέρι. Τρίτη μαλλον η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ψηφισα apple αν και εχουμε πολυ λιγα δειγματα απο την εν λογω εταιρια παρολαυτα μου αρεσει πολυ εμφανισιακα το iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radienergos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 κατα την γνωμη μου τα htc εχουν το καλυτερο design. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Το ερώτημα θα έπρεπε να ήταν "ποια εταιρία ασχολείται με το design". Και αυτές είναι μόνο η samsung και η LG. Νοκια και SE φτιάχνουν κυρίως σχεδιαστικά αδιάφορες συσκευές που μάλιστα φροντίζουν να αναπαράγουν σε μπόλικα αντίτυπα. Η HTC κατασκευάζοντας (σχεδόν) αποκλειστικά pda κνητά, δεν έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της... Η μοτορόλα... θεός χωρέστην....(κρίμα!) Η apple μια φορά μπήκε στον κόπο να σχεδιάσει και απο τότε έπιασε και αυτή το νόημα. (ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει). Αυτά. Γενικά πολλές επαναλήψεις.... (Αυτό το 8800 σε πόσες ακόμα versions θα το δούμε? Και κατά τη γνώμη μου, τα v8/9 παραμένουν ομορφότερα...:p) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 samsung poli mprosta Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts