Jump to content

S_George

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About S_George

  • Ημ. Γέννησης 08/02/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

S_George's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To service tis vodafone dn to xerw alla makria apo Germano prin liges meres mou epese to diko m katw apto komodino kai ixe spasei i eswteriki o8oni kai o Germanos dn to eftiaxne gt ixe xalasei i mitriki apo Ygrasia to piga sto 9volto kai m to eftiaxan amesws me 130 euro allaxan tin eswteriki o8oni kai twra douleuei teleia!!! Padws ektos twn allwn to service tou Germanou inai kai xronovoro:!: :!:Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.:!:
  2. Loipon to piga sto 9Volto kai to eftiaxan ixe spasei i eswteriki o8oni kamia sxesi me ygrasia pou elege o Germanos!!!!!!!!!!!!!:!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  3. Ο Γερμανος ειναι το εξουσιοδοτημένο service στην Ελλαδα απο Cosmote και χτές το ανοιξα και δν ειχε καθολου νερα αλλα ουτε υγρασια πήγα στην Cosmote και μ είπΑΝ να ξαναπαω σε αλλο κατασημα Γερμανος και να μην αναφερω πως εχω ξαναπάει σε αλλο προηγουμένος και ετσι και εκανα τωρα το πήραν κανονικα για service και περιμένω απαντηση!!:!:
  4. Το πήρα απο Cosmote και οταν πήγα στο καταστημα της Cosmote για την εγγυηση με εστειλαν στον Γερμανο(φυσικο μιαs και η Cosmote εχει εξαγωράσει τον Γερμανο) Τι μπορώ να κανω τωρα ? Να προσθέσω πως το κινιτό χτυπάει κανονικα και μπορώ να το σηκώσω οταν με καλούν αλλα παντα στα <<τυφλά>> απλώς ξερωντας το που ηταν το <<πλήκτρο απαντησης>> και ακουω και μουσικη και αλλάζω τραγούδια απο το handsfree αλλα η οθόνη ειναι νεκρή!!!:!: Ξέρει κανεις κανα μαγαζί Αθήνα να το φτιαξει ? :!:
  5. To πήγα στον Γερμανο και μου ειπε πως δν επισκευαζεται λόγο εισχωρισεισ υγρών αλλα στο ποιστοποιητικο ελεγχου αναφερει πως τυχόν επισκεύη θα στοιχισει παραπανω απο τι η αγορά ενος ιδιου iPhone 3G,τι μου προτεινετε ξέρετε μηπως κανα μαγαζί να προσπαθήσω να το δώσω να μου το φτιάξουν ?:(
  6. Το πληκτρο κλειδωματος ειναι το κουμπι σταθερωποιητη εικονας :!:
  7. Σημερα μ χάλασε h o8oni του iPhone 3G και για 15 μερες 8α χρησιμοποιώ το παλιο μ κινιτο το LG KU990 θα ηθελα να ρωτήσς επειδει εχω προγραμμα Cosmote i-35 και εχω 500MB data πως μπορω να χρησιμοποιησω το KU990 ως modem!???;)
  8. Σημερα μου επεσε το iPhone μ απο το κομοδινο και χαλασε η οθόνη χωρίς να σπάσει και χώρις να ραγίσει τουλάχιστον εξώτερικα αν και δν φενεται να εχει κατι ουτε μεσα απο το τζάμι. Οταν ανοιγεις το τηλέφωνο η οθόνη δειχνει ασπρο και κατι γραμμές στο πλαι αλλα οταν με περνουν τηλεφωνο αωταπροκρινεται οταν κανω slide για να απαντήσω. Το πήγα στον γερμανο και κατα 90% μου ειπαν πως ειναι εντώς εγγυησης. Ξερετε τι μπορει να εχει ?
  9. 8a i8ela na rwtisw kati,egw allaxa to programma m apo cosmote Multi26 se Cosmote i-35 stis 26/6 ara dikaioumai diplasio xrono omilias kai sms kai data????:wacko: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  10. Paidia exei vrei kaneis auta ta tsigara stin Ellada ? Black Stone Cherry Mou edwse ena paketo mia fili m pou to vrike apo tin giagia tis kai ixe akomi draxmes,dn ta vriskw sta periptera! Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  11. εμενα ακομα μ λεει πως η 2.2 ειναι η τελευταια
  12. εμενα δν μοθ την βγαζει και μου λεει πως η 2.2 ειναι η τελευταια
  13. Ευχαριστω για την επεξηγηση του Tethering :p:):D
  14. Θα ηθελα αν καπιος εχει χρονο να μου εξηγίσει τον ορο tethering ?:cool:
×
×
  • Create New...