Jump to content

xt550

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xt550

  1. Η μεμβρανη ειναι ιδια απο την αγορα...και η αληθεια ειναι οτι δεν εχει τρυπα, ομως αν ειχε βρομια η κατι που το εμποδιζε δεν θα επρεπε να μενει συνεχεια η ενδειξη, οπως οταν κρυβεις τον αισθητηρα με το δαχτυλο. φοβαμαι οτι εχει προβλημα ο αισθητηρας, γνωριζει καποιος αν υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα λειτουργικου?
  2. Γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα με το κινητο, το εχω ενα μηνα και απο χθες καθε φορα που ανοιγω την οθονη μου βγαζει να μην καλυπτω το πανω μερος της οθονης για ενα δευτερολεπτο και μετα φευγει, μεχρι που απενεργοποιησα την προστασια κλησεων οταν ειναι στην τσεπη..το εχει παρουσιασει σε κανενα αλλο? Πιστευετε οτι ειναι προβλημα στον αισθητηρα η λειτουργικου?
  3. νομίζω οτι είναι το ίδιο απλά το a-gps έχει επιπλέον υποβοήθησει απο το internet
  4. παιδιά ξέρετε πως μπορώ να στείλω μαιλ μέσω 3g έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τζίφος...
  5. παιδιά είτε το φορτίσεις 20 ώρες είτε το βγάλεις μολις ολοκληρωθεί η φόρτιση ειναι το ίδιο
  6. παίδες δεν μου άρεσε το έργο...πολύ ψεύτικο
  7. το htc hd πιστεύω...λίγο μεγάλο αλλα όμορφο
  8. το κινητο αξίζει!!! Εγω το πήρα απο πλαίσιο την προηγούμενη τετάρτη...έχω κάνει τρεις φορτίσεις και τα συμπεράσματα μου είναι οτι με την ελληνική ρομ το δικό μου κρατάει αν κάνω παρα πολύ χρήση και με περίπου 30ώρα πλοήγηση γύρω στη 1,5 μέρα και αν κάνω λίγη γύρω στις δυομιση με τρεις!!!
  9. Νομίζω οτι η sony ericsson ενω προσπάθησε να κάνει μια δυναμική είσοδο στα wm...υστερα απο τις καθυστερήσεις και απο την κακη πολιτικη δεν θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πωλήσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ο οποίος κατα την γνώμη μου έχει γίνει πολυ καλύτερος!!!
  10. μην είμαστε και παράλογοι!!! Εντάξει μπορεί να είναι πολύ αλλα μέχρι πριν μια εβδομάδα δεν είχαν ούτε την ίδια την υπηρεσία...Πιστεύω οτι αφου έγινε η αρχη οι βελτιώσεις θα έρθουν!!!
  11. Να σου πω ομως κάτι φίλε μου...για να την ανεβάζουν μετα το τηλεφώνημα παει να πει οτι έχουν πολλα περιθώρια και απλα δίνουν μια ενδεικτική επιδότηση, πολυ πιο χαμηλή απο αυτην που θα έπρεπε να δίνουν και όποιος την πάρει την πήρε!!! Γννωρίζω οτι η βονταφον έχει πιο υψηλές επιδοτήσεις απο την κοσμοτε, οπότε γιατι αφου είμαι ικανοποιημένος απο την εταιρία να μην τους ζητήσω κατι πιο καλο, ωστε να είμαι πλήρως ικανοποιημένος??? Και αφου το κάνουν γιατι να μην το κυνηγήσω???
  12. παιδια η σειρα είναι παρα πολυ ωραία και οι ηθοποιοί ενας και ένας...ακομα και ο πιο μικρος γιος του μπέζου είναι πολ καλός!!!
  13. είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν... ας ρίξουν πρώτα τις τιμές στα σινεμα και στα ντιβιντι και μετα και εμείς θα περιορίσουμε το κατέβασμα!!! Πλεον έχει καταντήσει αηδεία αυτο το πράμα με το σινεμα, για να δεις μία ταινία θέλεις τουλάχιστον 16 ευρώ τα δύο άτομα!!! Ελεος!!! Για αυτο ολα ειναι αδεια!!!!
  14. οτι και να λέμε σαν τον πρώτο κύκλο δεν υπάρχει! ξεκινούσες να δείς ένα επεισόδειο και μολις τέλειωνε σε έπιανε εξάρτηση μέχρι να βγει το επόμενο!!!
  15. γεια σας παιδια! προχθες είδα ενα audi r8 και έπαθα πλακα...ο τύπος ήταν τρελαμένος...το αμαξι πολύ γκαζι και εκανε και έναν θόρυβο...απλα απίστευτο!!!
  16. xt550

    web hosting

    Γεια σας... Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει καποιον απο τους πολλούς free δικτυακούς τόπους που κάνουν web hosting σε ελλάδα και εξωτερικό????
  17. παιδια και εγω εχω ακούσει τα χειρότερα για το eshop....Ειδικότερα για την διαδικασία της εγγύησης!!! Ενας φίλος είχε πρόβλημα και ούτε καν δεχόντουσαν να το στείλουν στον κατασκευαστή για έλεχγο!!
×
×
  • Create New...