Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Sygic GPS Navigator Mobile

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Εχω στο 5800 την εκδοση 7.71 BuldQ 5529D και Εκδοση Χαρτη: 7.80 οπως χαρακτηριστικα λεει στις Λεπτομερειες...

1) Είναι καλη εκδοση αυτη ή πρεπει να την αναβαθμισω?

2) Επίσης πιστευω πως η εκδοση που εγκατεστησα στο κινητο μου δεν εχει και πολλα POIS θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να τα βρω ΟΛΑ ΤΑ POIS ΓΙΑ ΤΟ SYGIC του 5800! ΟΛΑ ΟΜΩΣ!

Ευχαριστω!

ΑΚΥΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕNΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ: http://www.creativeimage.gr/coverage/ (ΑΛΛΑ ΓΙΑ NAVIGREECE_2009.10 DATABASE COVERAGE)

Αη - Phone

• Απαντήσεις 361
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2) Επίσης πιστευω πως η εκδοση που εγκατεστησα στο κινητο μου δεν εχει και πολλα POIS θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να τα βρω ΟΛΑ ΤΑ POIS ΓΙΑ ΤΟ SYGIC του 5800! ΟΛΑ ΟΜΩΣ!

Ευχαριστω!

http://www.index.pois.gr/categories.aspx

ψαχνεις ποιο θες και πατας το sygic που εχει απο κατω σαν επιλογη...

Για πρώτη φορά σήμερα είδα το πρώτο μειονέκτημα του Sygic.. Μου έβγαλε την Δεκελείας του Μενιδιου πως είναι σε ενα σημείο διπλής ενώ είναι μονής... πάλι καλά που θυμήθηκα κάποια στενά... Πάντως πολύ με εθνική οδό και Αττικη οδο παίζει μπάλα και δεν μου αρέσει γιατι ειναι πήχτρα και οι 2 το πρωι.. κατα την διαρκεια της διαδρομής πώς γίνεται να κάνω αποφυγή διοδίων και εθνικής οδού...??? Ξερει κανεις?

Επίσης μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τον ανθρώπινο νου είναι προφανώς και η εντιμότητα και το ποσο νοματαγες ειναι το προγραμμα καθως σε μερικες περιπτωσεις με μικρες παρανομιουλες γλυτωνεις πολυ πραμα!!! Αλλα ετσι ειναι ολα τα gps αλλωστε απο οτι φαινεται...

Αη - Phone

Για πρώτη φορά σήμερα είδα το πρώτο μειονέκτημα του Sygic.. Μου έβγαλε την Δεκελείας του Μενιδιου πως είναι σε ενα σημείο διπλής ενώ είναι μονής... πάλι καλά που θυμήθηκα κάποια στενά... Πάντως πολύ με εθνική οδό και Αττικη οδο παίζει μπάλα και δεν μου αρέσει γιατι ειναι πήχτρα και οι 2 το πρωι.. κατα την διαρκεια της διαδρομής πώς γίνεται να κάνω αποφυγή διοδίων και εθνικής οδού...??? Ξερει κανεις?

Επίσης μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τον ανθρώπινο νου είναι προφανώς και η εντιμότητα και το ποσο νοματαγες ειναι το προγραμμα καθως σε μερικες περιπτωσεις με μικρες παρανομιουλες γλυτωνεις πολυ πραμα!!! Αλλα ετσι ειναι ολα τα gps αλλωστε απο οτι φαινεται...

Οταν υπολογίσει την διαδρομή σου βγάζει το χάρτη της διαδρομής,

κάτω αριστερά επιλέγεις "λεπτομέρειες", εκεί μπορείς να επιλέξεις αποφυγή διοδίων, αυτοκινητόδρομων, κ.λ.π.

όλα τα προγράμματα GPS navigation θέλουν προσοχή και να μην τα ακολουθείς πιστά χωρίς να ελέγχεις τις πραγματικές συνθήκες.

δυστυχως να αναφερω πως χτες που το εβαλα; για να βρω μι αμικρη οδο στη νεα μακρη απετυχε...

ειχε μονο την κεντρικη και ολα τα στενα τα καθετα δεν τα ειχε με ονοματα...

αντιθετα μετα τσεκαρα με το ovi maps που το εχω και αυτο και τις ειχε κανονικα τις οδους...

ενα - για το sygic οσο αφορα την πληροτητα (αλλα συνεχιζει να εχει τρελα μικρη καταναλωση)

• 2 weeks later...

Εγκατέστησα το Sygic 7.71 σε Nokia Xpress Music 5800, κι έπειτα εισήγα το αρχείο Sygic Europe.ipa στον φάκελο Maps. Έτρεξα την εφαρμογή, αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει χάρτη. Την κλείνω και την ξανατρέχω, τα ίδια. Μήπως είναι διαφορετικής επέκτασης τα αρχεία χαρτών;

Υ.Γ. Όταν λέτε να τροποποιήσουμε το Mobile Maps 2009.mlm τί ακριβώς τροποποίηση εννοείτε; Έχω φάει το ίντερνετ, δεν είδα πουθενά να το εξηγούν αυτό. Ίσως είναι αυτονόητο, αλλά λυπηθείτε κι εμάς τους πρωτάρηδες... :cry:

απο εκει που το βρηκες πρεπει να ειχε καπου και ενα mlm αρχειο με το οποιο θα αντικαταστησεις αυτο που υπαρχει...

μετα μετα με ενα προγραμματακι που δινει κλειδια και με το imei αν θυμαμαι καλα το ενεργοποιεις...

αν τα εχεις κανει ολα αυτα και ενα restart λογικα πρεπει να λειτουργησουν ολα...

στο γνωστο "μαγαζι" εχει τις οδηγιες...

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα. Εγκατέστησα κι εγώ το Sygic στο 5800 ,έβαλα και τους χάρτες της Ελλάδας και τους ενεργοποίησα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Όταν ανοίγει το πρόγραμμα μου λέει κάτω "αναμονή για έγκυρο σήμα gps". Μετά από λιγο "φορτώνουν" οι πρώτες 4 γραμμούλες αλλά απο κεί και πέρα δεν κάνει τίποτα! Το άφησα πάνω απο 15 λεπτά αλλά τίποτα!

Να σημειώσω ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ το GPS στο 5800 με κανέναν πρόγραμμα, είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Μήπως θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση;

Ευχαριστώ!:)

Αρχικά επέλεξε από τις ρυθμίσεις του Sygic τον "Αυτόματο Εντοπισμό Ενσωματωμένης Συσκευής GPS" για να είμαστε σίγουροι ότι βρήκε το gps του κινητού. Κατόπιν βγες στο μπαλκόνι σου ή σε ενα τελοσπαντων ανοικτο χωρο χωρις ταβανι κλπ κλπ και ανοιξε το προγραμμα... Λογικα σε 1-2 λεπτα θα λειτουργησει. Απο κει και περα αν εχεις παλι προβλημα ενεργοποιησε το A-GPS (θα χρεωθεις βεβαια περιπου 0.50 Ευρω) για να συνδεθει ακομα πιο γρηγορα και να εντοπισεις και το πραγματικο προβλημα... αν εισαι στο αμαξι, δοκιμασε να εχεις την συσκευη σου κοντα σε τζαμι και οχι προς το κεντρο του αυτοκινητου γιατι ακομα και ο ουρανος του αυτοκινητου επηρρεαζει...

Αη - Phone

Έκανα κάποιες δοκιμές αυτές τις μέρες.

Κλειδώνει μια χαρά σήμα, ακόμα και ακουμπημένο στην θέση του συνοδηγού.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Πήγα να αναβαθμίσω το NaviGreece 2009.10 αλλάζοντας απλά το αρχείο grc.pak από το φάκελο Maps/GRC αλλά δεν φορτώνει ο χάρτης καθόλου. Χρειάζεται να φτιάξω κανα αρχείο .mlm?
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλησπέρα.:)

Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλεις το mlm που πάει <<πακέτο>> μαζί με τον χάρτη που θες να βάλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα.:)

Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλεις το mlm που πάει <<πακέτο>> μαζί με τον χάρτη που θες να βάλεις.

Ο χάρτης δίνεται από την εταιρεία ως ένα αρχείο, το αρχείο grc.pak δεν δίνει κάτι άλλο. Επίσης, το προηγούμενο αρχείο (το οποίο δουλεύει κανονικά) είναι πάλι grc.pak απλά το .mlm του, δεν έχει τίποτα παραπάνω απ το [grc] (εννοώ ανοίγωντάς το με το notepad).

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Είναι δυνατόν να έχουμε συγχρόνως στο Sygic 2 ελληνικούς χάρτες (CI και ΤΑ)

και να τους χρησιμοποιούμε εναλλάξ ; Όπως είδα το πρόγραμμα αναγνωρίζει

μόνο ένα χάρτη grc.pak και βάζοντας τον άλλο ως grc1.pak (και φτιάχνοντας

βέβαια νέο κατάλληλο mlm file ) δεν φορτώνει τον χάρτη.

Έχει κανείς καμμια ιδέα ;

Ευχαριστώ πολύ.

Είναι δυνατόν να έχουμε συγχρόνως στο Sygic 2 ελληνικούς χάρτες (CI και ΤΑ)

και να τους χρησιμοποιούμε εναλλάξ ; Όπως είδα το πρόγραμμα αναγνωρίζει

μόνο ένα χάρτη grc.pak και βάζοντας τον άλλο ως grc1.pak (και φτιάχνοντας

βέβαια νέο κατάλληλο mlm file ) δεν φορτώνει τον χάρτη.

Έχει κανείς καμμια ιδέα ;

Ευχαριστώ πολύ.

Μεσα στο φακλεο Maps φτιαχνεις εναν αλλο φακελο πχ Map_TA και βαζεις μεσα εκει τον αλλο χαρτη με την κανονικη ονομασια του και το κανονικο .mlm του. Το προγραμμα θα βλεπει και τους δυο χαρτες και θα μπορεις να κανεις εναλλαγη αμεσα.

Δηλαδη μεσα στο φακελο Maps\Map_TA πχ πρεπει να βρισκεται η ιδια δομη αρχειων που ειναι και στο \Maps, αλλα αντι για το grc.pak και .mlm της CIT, βαζεις τα αντιστοιχα της ΤΑ.

Ενα παραδειγμα υλοποιησης αυτου που σου περιγραφω, υπαρχει στη modded edition που εχω δωσει με τους δυο χαρτες περασμενους μεσα.

Μεσα στο φακλεο Maps φτιαχνεις εναν αλλο φακελο πχ Map_TA και βαζεις μεσα εκει τον αλλο χαρτη με την κανονικη ονομασια του και το κανονικο .mlm του. Το προγραμμα θα βλεπει και τους δυο χαρτες και θα μπορεις να κανεις εναλλαγη αμεσα.

Δηλαδη μεσα στο φακελο Maps\Map_TA πχ πρεπει να βρισκεται η ιδια δομη αρχειων που ειναι και στο \Maps, αλλα αντι για το grc.pak και .mlm της CIT, βαζεις τα αντιστοιχα της ΤΑ.

Ενα παραδειγμα υλοποιησης αυτου που σου περιγραφω, υπαρχει στη modded edition που εχω δωσει με τους δυο χαρτες περασμενους μεσα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Έκανα ακριβώς ότι μου είπες, αναγνωρίζει

τους χάρτες , όμως μου βγάζει μήνυμα : Ο χάρτης ΔΕΝ φορτώθηκε !

Έχεις καμμια υπόδειξη σχετικά ;

(Τελικά όμως , αξίζει να χρησιμοποιηθεί ο χάρτης της TELEATLAS ή μήπως ο

χάρτης της CIT είναι καλύτερος ; Ποια είναι η γνώμη σου ; ) .

Τελικά , το έφτιαξα και φορτώνει κανονικά ,όλα Ο.Κ.

(Θα ήθελα πάντως τη γνώμη σου σχετικά με χάρτες ΤΑ και CIT ) .

Τελικά , το έφτιαξα και φορτώνει κανονικά ,όλα Ο.Κ.

(Θα ήθελα πάντως τη γνώμη σου σχετικά με χάρτες ΤΑ και CIT ) .

Αντικειμενικη γνωμη γι' αυτο το ζητημα ειλικρινα δεν εχω. Εξαρταται απο την περιοχη που μενεις και ενδιαφερει τον καθενα μας ξεχωριστα. Ο τελευταιος χαρτης ΤΑ 06_2009 πχ στην περιοχη μου εχει bugs που ο ΤΑ 03_2009 δεν ειχε... Μου βγαζει κατι τραγικες δρομολογησεις σε καποιες διαδρομες, σε αντιθεση με τον 03 που ηταν πολυ καλυτερες. Υποθετω οτι σε μια αλλη περιοχη μπορει να ισχυει το αντιθετο. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι ο χαρτης της CIT εχει πιο νεα δεδομενα αυτη τη στιγμη και ειναι πιο πληρης σε POI σε σχεση με αυτον της ΤΑ, γενικα για ολη την Ελλαδα.

Εγω προσωπικα αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω αυτον της CIT, αλλα μπορει στο μελλον αυτος της ΤΑ να γινει καλυτερος. Μπορει βεβαια στο μελλον αυτος της CIT να γινει ακομα καλυτερος και το χασμα να μεγαλωσει. Αβυσσος η ψυχη των χαρτων και των εταιρειων που χαρτογραφουν :)

Οπως και ναχει, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις απο μονος σου ο,τι υπαρχει και να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα και να μη μεινεις ουτε στα λογια τα δικα μου ουτε κανενος.

Και καλο ειναι οπου βρισκεις λαθη να τα δινεις στις αναφορες λαθων των εταιρειων, ωστε στις επομενες αναβαθμισεις αυτα να διορθωνονται.

• 4 weeks later...

Ανακαιφαλαιόνοντας λίγο περί a-gps.. Σαν default στη συσκευή μου (Ν97 mini) είναι ενεργοποιημένο το υποβοηθούμενο gps (δηλαδή a-gps) , το ενσωματωμένο gps και το "βάσει δικτύου".

Το υποβοηθούμενο και το βάσει δικτύου είναι αυτά που χρεώνουν μερικά kb στο λοκάρισμα χρησιμοποιώντας όμως (όπως νομίζω) τις συνδέσεις διαδικτύου που έχουμε ορίσει εμείς σαν σημεία πρόσβασης διαδικτύου στους "προορισμούς". Σωστά? Άρα αν κάποιος έχει κάποιο πρόγραμμα όπως εγώ πχ vodafone 30mb δωρεάν και έχει επιλέξει ως σημείο πρόσβασης για το διαδίκτυο το vflive, δε χρεώνομαι κάτι.

Το sygic σαν default χρησιμοποιεί το υποβοηθούμενο gps? Γιατί? Το λέω γιατί όταν επιλέγω αυτόματο εντοπισμό συσκευής βάζει το υποβοηθούμενο.

Αφού δε με απασχολεί η χρέωση ποιά ρύθμιση είναι η καλύτερη?

Ανακαιφαλαιόνοντας λίγο περί a-gps.. Σαν default στη συσκευή μου (Ν97 mini) είναι ενεργοποιημένο το υποβοηθούμενο gps (δηλαδή a-gps) , το ενσωματωμένο gps και το "βάσει δικτύου".

Το υποβοηθούμενο και το βάσει δικτύου είναι αυτά που χρεώνουν μερικά kb στο λοκάρισμα χρησιμοποιώντας όμως (όπως νομίζω) τις συνδέσεις διαδικτύου που έχουμε ορίσει εμείς σαν σημεία πρόσβασης διαδικτύου στους "προορισμούς". Σωστά? Άρα αν κάποιος έχει κάποιο πρόγραμμα όπως εγώ πχ vodafone 30mb δωρεάν και έχει επιλέξει ως σημείο πρόσβασης για το διαδίκτυο το vflive, δε χρεώνομαι κάτι.

Το sygic σαν default χρησιμοποιεί το υποβοηθούμενο gps? Γιατί? Το λέω γιατί όταν επιλέγω αυτόματο εντοπισμό συσκευής βάζει το υποβοηθούμενο.

Αφού δε με απασχολεί η χρέωση ποιά ρύθμιση είναι η καλύτερη?

1) οντως δεν χρεωνεσαι κατι.

2) το προγραμμα πλοηγησης (το οποιοδηποτε) δεν εχει να κανει με το υποβοηθουμενο, αυτο είναι θέμα της συσκευης, αν το εχεις ενεργοποιημενο η οχι απο τις ρυθμισεις της συσκευης.

3) εχω δοκιμασει κι εγω το βασει δικτυου και δεν ειδα καμια αξιοσημειωτη διαφορα. προτιμησε το υποβοηθουμενο.

ειδα οτι στο μαγαζακι κυκλοφορησε ο T.A 2.14 2009.06 (για το ΝDRIVE) λογικα με μια τροποποιηση στο .mlm αρχειο νομιζω θα μπαινει και στο sygic.

το εχει δοκιμασει κανεις αυτο;

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

ειδα οτι στο μαγαζακι κυκλοφορησε ο T.A 2.14 2009.06 (για το ΝDRIVE) λογικα με μια τροποποιηση στο .mlm αρχειο νομιζω θα μπαινει και στο sygic.

το εχει δοκιμασει κανεις αυτο;

Οi χαρτες του NDrive δεν δουλευουν στο Sygic... διαφορετικες εφαρμογες διαφορετικοι χαρτες... Το οτι μπορει να εχουν το ιδιο ονομα και ημ/νια εκδοσης αυτο απλα σημαινει οτι στηριζονται στην ιδια βαση δεδομενων και οι δυο, οχι οτι μπορει ο χαρτης του ndrive να παιξει στο sygic.

Περα απο αυτο υπαρχει ΤΑ 06.2009 για το Sygic. Αν ψαξεις εκει που λες θα τον βρεις. Υπαρχει αναλογο θεμα με ολους του χαρτες Ευρωπης ΤΑ 06.2009 για sygic.

Edited by karlesg

• 4 weeks later...
Αν δοκίμασε κανείς τον CIT NaviGreece 2010.02 ας ποστάρει να μας πει οτι δουλεύει, δεν έχω προλάβει να τον βάλω ακόμα.

Ενημέρωση για:

CIT_NaviGreece _2010.02 και CIT_NaviCyprus_2010.02

CIT_NaviGreece _2010.02

Ο νέος αναβαθμισμένος χάρτης NaviGreece περιλαμβάνει πληθώρα καινούριων στοιχείων που προέκυψαν έπειτα από εκτενή εργασία πεδίου ενώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σημαντικές βελτιώσεις όπως έλεγχο και νέες χαράξεις οδικού δικτύου, μονοδρομήσεις, ονομασίες και αριθμήσεις δρόμων.

Συγκεκριμένα:

ΠΟΛΕΙΣ – ΧΩΡΙΑ - ΟΙΚΙΣΜΟΙ

Η νέα αναβάθμιση περιλαμβάνει συνολικά 6.592 πλοηγήσιμες πόλεις / κωμοπόλεις χωριά.

Ο αριθμός των πόλεων με πλήρη δεδομένα πλοήγησης (ονοματολογία, αρίθμηση, κατευθύνσεις) ανέρχονται πλέον σε 461, αριθμό υπερδιπλάσιο από αυτόν του αμέσως επόμενου ανταγωνιστικού χάρτη.

(Για να κάνετε download του χάρτη και να δείτε πλήρη στατιστικά στοιχεία της βάσης καθώς και τις μεγαλύτερες πόλεις που περιλαμβάνει σε αρχείο PDF πατήστε εδώ).

ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Το οδικό δίκτυο ανέρχεται πλέον σε 348.000 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα και καλύπτει το 82% του πλοηγήσιμου οδικού δικτύου ενώ διαθέτει 97,9% πληθυσμιακή κάλυψη.

Οι κυριότερες εργασίες που έγιναν είναι οι εξής:

• ΑΤΤΙΚΗ: Γενικές αναβαθμίσεις δικτύου, επικαιροποίηση μονοδρομήσεων, lanes / signposts / speed limits σε κεντρικούς οδικούς άξονες.

• ΒΟΛΟΣ: Περιφερειακός Βόλου με ενημέρωση lanes / signposts / speed limits. Εθνική Οδός Βόλου - Λάρισας (τμήμα Ε.Ο. από Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι Βόλο) με ενημέρωση lanes / signposts / speed limits. Αναβάθμιση δικτύου εντός πόλης (κυρίως κεντρικοί οδικοί άξονες).

• ΓΡΕΒΕΝΑ: Προσθήκη παρακαμπτήριας οδού Γρεβενών, αναβαθμίσεις επαρχιακού οδικού δικτύου νομού (ευχαριστούμε θερμά το χρήστη mastoris than. για τις παρατηρήσεις του).

• ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ: Ενημέρωση Lanes / signposts / speed limits.

• ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικές αναβαθμίσεις δικτύου, επικαιροποίηση μονοδρομήσεων στις κυριότερες αρτηρίες της πόλης (ευχαριστούμε θερμά το χρήστη odytsak για τις παρατηρήσεις του). Πλήρης αναβάθμιση δικτύου (μέσω κάμερας) σε: Λαγκαδά, Πανόραμα, Πυλαία, Χρυσαυγή. Έχει γίνει field work και έπονται αναβαθμίσεις σε ακόμη 29 δήμους και κοινότητες.

• ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Περιφερειακός Καρδίτσας – Τρικάλων και ενημέρωση Lanes / signposts / speed limits. Πλήρης καταγραφή της νέας Εθνικής Καρδίτσας- Λάρισας με νέους κόμβους, νέες μονοδρομήσεις, ενημέρωση Lanes / signposts / speed limits.

• ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: Ενημέρωση και αναβάθμιση οδικού δικτύου, νέες μονοδρομήσεις, προσθήκη σημείων ενδιαφέροντος (ευχαριστούμε θερμά το χρήστη sinapias για τις παρατηρήσεις του).

• ΚΡΗΤΗ: Ρέθυμνο / Άγιος Νικόλαος: Αναβαθμίσεις οδικού δικτύου, ψηφιοποίηση νέων δρόμων και εκτεταμένη ενημέρωση σε αριθμήσεις οδών.

• ΝΑΥΠΛΙΟ: Ενημέρωση – αναβάθμιση οδικού δικτύου εντός και εκτός πόλης.

• ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αναβάθμιση οδικού δικτύου (ευχαριστούμε θερμά το χρήστη karlesg για τις παρατηρήσεις του).

• ΠΑΤΡΑ: Αναβάθμιση δικτύου (ευχαριστούμε θερμά το χρήστη kyrospetr για τις παρατηρήσεις του).

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Έγινε προσθήκη 2.500 νέων σημείων σε όλες τις κατηγορίες ενδιαφέροντος εκ των και έτσι ο συνολικός αριθμός τους έφτασε τις 164.500.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

• Έλεγχος Πολυγωνικών / Σημειακών επιπέδων πληροφορίας που αφορούν σε Δήμους / Κοινότητες / Οικισμούς.

• Διορθώσεις σε γεωμετρία, ορθογραφία, τονισμούς και αφαίρεση διπλοκαταχωρήσεων.

• Ενημέρωση ονομάτων εθνικών και επαρχιακών δρόμων σε 17 νομούς: Ιωάννινα, Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Κιλκίς, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος, Κεφαλλονιά.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΑΘΩΝ

Στην παρούσα αναβάθμιση έχουν συμπεριληφθεί οι αναφορές και οι παρατηρήσεις των χρηστών μας μέχρι και 20/12/2009.

NaviCyprus_2010.02

Ο νέος αναβαθμισμένος χάρτης NaviCyprus συνεχίζει να είναι μακρά ο καλύτερος και πληρέστερος πλοηγήσιμος χάρτης της Κύπρου.

Στο νέο χάρτη πραγματοποιήθηκε επικαιροποίηση μονοδρομήσεων και προσθήκη lanes, signposts και speed limits σε κεντρικούς οδικούς άξονες.

Προστέθηκαν 284 νέα σημεία ενδιαφέροντος.

Amazon Fire stick 4k max

Πάνω να φτιάξω το licence με βάση το Mobilemaps2009.mlm για τον νέο χάρτη Navigreece 02.2010 αλλά μου βγάζει στο SYGIC ότι ο χάρτης δεν φορτώθηκε.

Καμιά ιδέα?Μήπως πρέπει να αλλάξω MLM?

Amazon Fire stick 4k max

εγω αφησα το ιδιο mlm,το ιδιο license,που ειχα για τον 2009 χαρτη,εσβησα τον 2009,εβαλα τον 2010.2 και τον φορτωσε κανονικα,απλα μου γραφει οτι φορτωσε τον 2009.09!δεν ξερω αν φταιει οτι και οι δυο χαρτες εχουν το ιδιο ονομα σαν αρχεια,παντως δουλευει κανονικα ο νεος χαρτης

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• 2 weeks later...

Δυσκολεύομαι να φτιάξω να διαβάσει ένα δεύτερο χάρτη που έχω προσθέσει στο SYGIC.

Είχα τον GREECE-CYPRUS που τον βλέπει κανονικά και θέλω να βάλω και τον Αγγλικό χάρτη GREAT BRITAIN 03 2009.

Έβαλα το αρχείο gbr.pak στο MAPS και έβαλα και το Mobile Maps 2009.mlm του Αριστοτέλη, όπου πρόσθεσα τα στοιχεία για το GBR.\Δεν δουλεύει όμως.

Πρέπει να κάνω κάτι με το licence??

Amazon Fire stick 4k max

χρησιμοποιωντας το ****** ποια νουμερα βαζουμε στο mlm file?

αφου παρουμε το νουμερο το βαζουμε για να ενεργοποιησουμε το χαρτη ετσι?

πως ενεργοποιουμε το εσωτερικο gps?