Jump to content

stagml

Members
  • Δημοσιεύσεις

    521
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by stagml

  1. Καλημέρα σας, έχω το εν λόγω κινητό Υπάρχει τρόπος για face id? Ευχαριστώ πολύ.
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται ο Nikon NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR Lens σε αριστη κατάσταση.

    180 €

    - GR

  3. stagml

    Poco X3 NFC

    Αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα δλδ με την μεγάλη ένταση να ακούς κανονικά τι λέει ο άλλος?
  4. stagml

    Poco X3 NFC

    Δηλαδή το έχεις στο τέρμα και δεν ακούγεται ο συνομιλητής? Εμένα ακούγεται και παράλληλα σαν να συντονίζει ο ήχος στο πίσω μέρος της συσκευής. Από εκεί έρχεται ουσιαστικά ο ήχος.
  5. stagml

    Poco X3 NFC

    Όλα αυτά τα έχω διαβάσει ήδη επομένως η ερώτηση που κάνω εξ αρχής ειναι: μόνο εγώ το εχω/παρατηρώ ή συμβαίνει και σε εσάς? Χρόνια πολλά.
  6. stagml

    Poco X3 NFC

    Το έκανα αυτό. Δλδ μου λέτε ότι όταν μιλάτε εσείς στο τηλέφωνο με την ένταση τέρμα, δεν ακούν οι γύρω σας τι λέει μέσα ο άλλος? Αν είναι να το πάω πίσω.
  7. stagml

    Poco X3 NFC

    Επειδή αρχιζω και ανησυχώ, δεν συμβαίνει σε κανέναν από εσάς?
  8. stagml

    Poco X3 NFC

    Στο τέρμα κάτω και ακουγεται πολύ οπωσ γράφω. Επίσης συντονίζει ο ήχος με το πίσω μέρος. Σας τυχαίνει και εσάς? Παρακαλώ για βοήθεια.
  9. stagml

    Poco X3 NFC

    Παιδιά καλησπέρα. Μόλις το αγόρασα και θέλω να το πουλήσω. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ γιατί στις κλήσεις η φωνή παρότι στο τέρμα κάτω ακούγεται ο συνομιλιτης πεντακάθαρα τι λέει σε ολο το δωμάτιο? Δεν το έχω διαβάσει κάπου και έχω αρχίσει να ανησυχώ. Παρακαλώ για την βοήθεια σας.
  10. Παιδιά το nfc υποστηρίζει alpha wallet όπως η Garmin με το Garmin pay?
  11. Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης wi fi calling στο redmi note pro 6 με cosmote? Έχω φάει το ίντερνετ αλλά μάλλον είτε δεν γίνεται είτε πρέπει να ψάξω καλύτερα ΣΑΣ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
  12. το βρηκα απο αλλου, ευχαριστω myphone.gr για την βοηθεια σου για αλλη μια φορα...
  13. Δοκιμασα αλλα κολλαει στο Formatting /data... Η φιλη μου ειπε οτι προσπαθησε να εγκαταστησει το viber και μετα τις εβγαζε καποια σφαλματα λογω χωρου και επειτα bricked. Οι πληροφοριες ομως ειναι ελλειπεις καθοτι δεν εχουν μεγαλη πειρα απο smartphones (οσο smart ειναι αυτο το κινητο...) Yπαρχει περιπτωση να βρειτε καπου καποια αρχεια-rom για να μπορεσω να κανω update και να περασω το λειτουργικο;
  14. Καλησπερα σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ένα Samsung gt-s5830i το οποίο μετά από κάποιο λάθος χειρισμό μπουτάρει στην αρχική οθόνη recovery mode με την μόνη επιλογή να κανω update από την SD card. Δυστυχως δεν με αφηνει να κανω κατι αλλο και κατεβαζοντας το Kies βαζοντας το μοντελο και το serial number για emergency, μου βγαζει σφαλμα να ελεγξω ξανα το S/N ενω βαζω το σωστο Υπαρχει καποιος τροπος να με βοηθησετε με καποιο αρχειο - rom να τα περασω στην sd card και να τελειωνω με αυτο το μπέρδεμα?
  15. βγηκε χτες μια ΟΤΑ αναβαθμιση, αξιζει? Την εχει κανει κανεις?
  16. ΕΚΔΟΣΗ B170 NAI
  17. εδω andorid noob, πώς το βρίσκω αυτο?
  18. Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα δωράκι χτες στην κοπελιά το P8 lite dual sim, και μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από: κάποιες φορές στο ακουστικό ακούγονται θόρυβοι σαν παράσιτα (σε περιοχές όμως που ο άλλος συνομιλητής δεν έχει και τόσο καλό σήμα) και ο explorer του κινητού (όχι ο chrome) μας κόλλησε και κάναμε επανεκκίνηση. Ξέρετε αν είναι common problems τα παραπάνω και ποια η λύση τους;
  19. καλη επιτυχια (υπηρχε και ενας διαγωνισμος πριν απο αυτον που δεν ολοκληρωθηκε ποτε ή κανω λαθος?)
  20. stagml

    iPhone 5

    iRepair αξιολογη
  21. stagml

    iPhone 5

    και ελληνικο siri...
×
×
  • Create New...