Jump to content

SIA_APARADEKTI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About SIA_APARADEKTI

  • Ημ. Γέννησης 02/12/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SIA_APARADEKTI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. SIA_APARADEKTI

    Cubot X9

    Σήμερα το λατρεμένο μού έπεσε από τα χέρια από χαμηλό ύψος (δεν είμαι και δίμετρη!) κι έσκασε με τη μούρη κάτω. Δεν φαίνεται να έχει κάποια εξωτερική βλάβη, ράγισμα, σπάσιμο ή κάτι τέτοιο,... Όμως έπαψε να λειτουργεί η οθόνη από τη μέση και κάτω. Προβάλλει κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα. Δε μπορώ καν να το ξεκλειδώσω δηλαδή, αφού λειτουργεί μόνο η πρώτη γραμμή της lock screen. Τελικά κάπως κατάφερα και το έκανα επανεκκίνηση, αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Χάλασε το digitalizer; (πώς διάολο το λένε...) Αξίζει ο κόπος να αγοράσω ανταλλακτικό και να το ανοίξω να το αλλάξω ή είμαι να αγοράζω καινούργιο; Αν τελικά είμαι για καινούργιο, επειδή τα λεφτά δεν περισσεύουν, σκεφτόμουν να πάρω το ίδιο ξανά. Έχετε μήπως κάποιο εφάμιλλο (και με το ίδιο κόστος) να προτείνετε;
  2. Μετά το κλείσιμο του OVI Store, δεν υπάρχουν πια πουθενά εφαρμογές για το αγαπημένο μας κινητό;
  3. Καλησπέρα σε όλους! Έχω φάει το ίντερνετ σήμερα και άκρη δε βρίσκω! Χτες έκανα φορμάτ στο 5800, πέρασα έπειτα το back up μου, όλα ωραία και καλά. Το κακό είναι οτι πριν κάνω φορμάτ, είχα ρυθμίσει το κινητό μου, κάθε φορά που με καλούσε κάποιος να μου διαβάζει φωναχτά το όνομα αυτού που με καλεί. Μετά το φορμάτ όμως αυτή η ρύθμιση χάθηκε και εγώ δε μπορώ να θυμηθώ από πού την είχα κάνει. Μήπως θυμάται κάποιος από εσάς; :cry:
  4. Γεια σου Αλέξη μύωπα! :))))))
  5. Σαν τις παραλίες της Ηπείρου και των Ιονίων νήσων, δύσκολα θα βρει κανείς αλλού! Εγώ που είμαι από εκεί, αισθάνομαι εξαιρετικά κακομαθημένη όποτε πηγαίνουμε κάπου αλλού και δε μπορώ να μπω!
  6. Εγκατέστησα το Sygic 7.71 σε Nokia Xpress Music 5800, κι έπειτα εισήγα το αρχείο Sygic Europe.ipa στον φάκελο Maps. Έτρεξα την εφαρμογή, αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει χάρτη. Την κλείνω και την ξανατρέχω, τα ίδια. Μήπως είναι διαφορετικής επέκτασης τα αρχεία χαρτών; Υ.Γ. Όταν λέτε να τροποποιήσουμε το Mobile Maps 2009.mlm τί ακριβώς τροποποίηση εννοείτε; Έχω φάει το ίντερνετ, δεν είδα πουθενά να το εξηγούν αυτό. Ίσως είναι αυτονόητο, αλλά λυπηθείτε κι εμάς τους πρωτάρηδες... :cry:
  7. aparadektoi.gr για κουλά και πολιτική
  8. Με το συμπάθειο, αλλά δεν φταίνε οι κενές οργανικές θέσεις, όταν πίσω από τον έναν και μοναδικό κισέ που λειτουργεί δίπλα σε άλλους δύο κενούς, κάθονται δύο γομάρες και το ξύνουν βαριεστημένα στο κινητό επί μισαώρου, την ίδια ώρα που η ουρά έχει φτάσει έξω από την υπηρεσία... Αυτό έτσι, μιας και το 'χω και φρέσκο...
  9. Όσοι φιλήσανε κατουρημένες ποδιές τότε για να μπουν σε stage, το κάνανε γιατί το θεωρούσανε μια "πίσω πόρτα" για το δημόσιο. Γνωρίζανε όμως πολύ καλά ότι δεν ήταν παρά ένα ακόμη "επιμορφωτικό πρόγραμμα" και κάποια στιγμή θα τελείωνε. Τώρα δεν έχει νόημα να κλαίνε πάνω απ' το χυμένο γάλα, πάνω από το αποτυχημένο "κόλπο"... Το δημόσιο δεν είναι γαϊδούρι να το φορτώσουμε ώσπου να το σκάσουμε. Δοκιμάστε και τον ιδιωτικό τομέα, δεν είναι και τόσο τραγικό να δουλεύεις για να πληρώνεσαι. Ξέρω πως ακούγεται σκληρό, αλλά το να βλέπεις κάποιους με "τρυπώνουν" από την πίσω πόρτα απαιτώντας να ανέβουν με ασανσέρ, ενώ εσύ να μπαίνεις από την κυρίως είσοδο και βρίσκεις μόνο σκάλες, ατελείωτες σκάλες, πιστέψτε με, είναι ακόμη σκληρότερο. Υ.Γ. Τα εισαγωγικά έχουν πράγματι το ρόλο τους.
  10. ΠΡΕΒΕΖΑ!!! Από το Μονολίθι μέχρι την Πάργα, μια απέραντη ακτογραμμή από πανέμορφες παραλίες, από άμμο, πολύ ψιλό χαλίκι, μέχρι πετραδάκι, θάλασσα ρηχή για τα παιδιά (π.χ. Καστροσυκιά), αλλά και βαθυά για τους δεινούς κολυμβητές! Τη γλύκα του Ιονίου λίγες θάλασσες τη φτάνουν! :respect:
  11. Επ! Ξεχάσατε και την American Pizza που είναι τόσο καλή όσο και η Pizza Hut! :food:
  12. Για σου Σια ομορφοκοριτσο!!!!!!!!!
  13. Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι. Ας το αφήσουμε πρώτα να τρέξει και να δούμε τα αποτελέσματά του. Ίσως να μη λυθεί το πρόβλημα, ακούγεται όμως σα μια πάρα πολύ καλή ιδέα και μπορεί να ελαττώσει το πρόβλημα. Κι αυτό θετικό θα ήταν. Δεν έχουμε παρά να του δώσουμε μια ευκαιρία. Αν είμαστε αρνητικοί εξ' αρχής σε κάθε τι, τότε δεν επιτρέπουμε σε καμιά λύση να ευοδώσει!;)
  14. Σε ευχαριστώ πολύ nervous!!!:)
  15. Καλησπέρα! Έχω το 7610 από το 2004 και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη! Ακόμη και σήμερα, μετά από 5 χρόνια συνεχούς χρήσης, είναι "ζωντανό" και συμβατό με τις περισσότερες εξελίξεις στην κινητή τηλεφωνία. Γι' αυτό και το λατρεύω και θέλω να το "φρεσκάρω" λιγάκι! Επειδή έχει αρχίσει να μου γίνεται λιγάκι αργό, φοβάμαι μη μου τα "τινάξει" και σκέφτομαι να του κάνω ένα φορμάτ και να ξαναπεράσω το λειτουργικό. Όμως πώς θα κάνει κανείς φορμάτ σε ένα 7610; Πού θα βρω το λειτουργικό και πώς θα το ξαναεγκαταστήσω; Ελπίζω να ξέρει κάποιος, γιατί πραγματικά θα δυσκολευτώ πολύ να βρω επάξιο "αντικαταστάτη" του! Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη, αν πιθανόν υπάρχει ήδη σχετικό θέμα, αλλά η αναζήτηση που έκανα έφερε ένα λαβύρινθο αποτελεσμάτων και δεν έβγαλα άκρη.
×
×
  • Create New...