Neni_Da Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Από Δευτέρα να το πας στο service της samsung..... ΦEΙΔΙΠΙΔΟΥ 7 ΧΑΙΔΑΡΙ THΛ: 2105820000 Κουράγιο...και υπομονή..... ας απαντηση καποιος....................βοηθειαααααααααααα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adiavastos_274 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα. το πηγα στο μαγαζι στο οποιο το αγορασα κ μου αλλαξανε οθονη. θα το ξαναπαω βεβαια γτ η οθονη που μου βαλανε εχει την λεγομενη φουσκα κ μερικες γρατζουνιες. ευχαριστω αλλα 1 που ειναι η samsung θεσσαλονικη μενω ....α και κατι ακομα ο πατερας μου εχει χασει την αποδιξη κ δεν μπορω να βγαλω αλλη γιατη το μαγαζι εχει κλισει... μπορει να γινει τπτ ? ι μπααα ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smootsi Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 ευχαριστω αλλα 1 που ειναι η samsung θεσσαλονικη μενω ....α και κατι ακομα ο πατερας μου εχει χασει την αποδιξη κ δεν μπορω να βγαλω αλλη γιατη το μαγαζι εχει κλισει... μπορει να γινει τπτ ? ι μπααα ? :( δεν ξερω που ειναι η samsung αλλα αμα κανεις ενα search στο google θα το βρεις. κ για την αποδιξη δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον μπορουν να το ψαξουν απο το imei του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_romeos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ας απαντηση καποιος....................βοηθειαααααααααααα Αν ψαξεις μεσα στο forum θα βρεις τροπο να κανεις την αναβαθμηση μονος σου,με τον τροπο που γραφει στο forum εχω κανει αναβαθμηση χωρις προβληματα,δοκιμασε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ataraxos88 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 παιδες εκανα μια χαζομαρα και δεν εχω ελληνικα στο νεο firmware μηπως εχει κανεις εκδοση με ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ελαχιστες ερωτησεις γιατι δεν βρισκω ακρη. 1. Ποιο ειναι το τελευταιο Firmware Που υποστηριζει Ελληνικα ? 2. Πως το κανω αυτο ,εαν υπαρχει δηλαδη οδηγος. 3. Εχω : * S8000XXIF5 * CSC VER > S8000OXCIF5(ED006) * FFS VER > DEF Οποιος μπορει ας με τα κατατοπισει πως περναω μεσα Latest Firmware ? Ευχαριστω Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smootsi Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Μηπως ξερει κανεις αν τελειωσανε με το jetdroid και που θα το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 από ότι γνωρίζω δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και ούτε είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί όμως βλέπω ότι ακόμη υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από developers για το jet παρόλο που είναι ένα σχετικά παλιό τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 JetDroid Project Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatros22 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μιποσ ξερει κανεισ αν μπορω να βαλω το skype στο s8000jet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smootsi Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 μιποσ ξερει κανεισ αν μπορω να βαλω το skype στο s8000jet.. απ'ότι ξερω δεν εχει βγει για το jet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoD1TiS13 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδια, γινεται να συνδεεται το bluetooth ακουστικο μου αυτοματα αντι να παταω παντα συνδεση με την συσκευασια?? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Απο σημερα και το δικο μου jet εμεινε χωρις οθονη, αυριο παω για αντικατασταση, κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εγώ εδώ και 3 βδομάδες έχω πάει το jet μου στο service της Samsung εδώ στη Θεσσαλονίκη λόγω touch-screen failure!! Ακόμα περιμένουν το ανταλλακτικό γιατί έχει έλλειψη λέει... Περαστικά μας! ΥΓ. Να'ναι καλά το παλιό μου se k750i... αθάνατο! :-) Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) παιδια μια ερωτηση προσπαθω ν αλλαξω τον ηχο για την ειδοποιηση μηνυματος, και δε βρισκω πως:wacko: βασικα κατεβασα ενα σε μορφη mp3 κι ενω το χω στειλει στο τηελφωνο, δε μπορω να το χρησιμοποιησω για τα μηνυματα. Καμια βοηθεια?? edit ακυρο παιδια, το βρηκα εδω μεσω της αναζητησης Edited May 23, 2011 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Απο σημερα και το δικο μου jet εμεινε χωρις οθονη, αυριο παω για αντικατασταση, κριμα. Πες μας και πόσο θα σου στοιχίσει αν έχεις την καλοσύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ρε παιδια τι παιζει με τις οθονες μας; εχω τωρα απο την παρασκευη που κατι δεν παει καλα... εστω η οθονη: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 # ετσι λοιπον, παταω το 3 και καταλαβαινει 2 μερικες φορες και 1, μετα αμα πατησω το 1 δεν κανει τιποτα.Γενικα ολες οι κινησεις μετατοπιζονται καποια εκατοστα αριστερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ρε παιδια τι παιζει με τις οθονες μας; εχω τωρα απο την παρασκευη που κατι δεν παει καλα... εστω η οθονη: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 # ετσι λοιπον, παταω το 3 και καταλαβαινει 2 μερικες φορες και 1, μετα αμα πατησω το 1 δεν κανει τιποτα.Γενικα ολες οι κινησεις μετατοπιζονται καποια εκατοστα αριστερα... Φίλε μου το ίδιο ακριβώς έπαθα κι εγώ... :( Στην αρχή το έκανε για λίγα λεπτά και μετά επανερχόταν από μόνο του... Ώσπου σε λίγες μέρες άρχισε να το κάνει σχεδόν συνέχεια... Να φανταστείς ότι είχα τη φαεινή ιδέα να το κλείσω και να το ξανανοίξω μπας και στρώσει... και δεν μπορούσα να εισάγω τον κωδικό μου!!! (πατούσα το 9 και πατιόταν το 7... έλα όμως που εγώ ήθελα να πατήσω το 9???? χεχεχε) Τελικά το πήγα στο service της samsung και θα μου αλλάξουν το touch... ή ολόκληρη την οθόνη (θα σε γελάσω). Έχω κλείσει σχεδόν ένα μήνα που περιμένω όμως λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. Οπότε οπλίσου με υπομονή! Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Πες μας και πόσο θα σου στοιχίσει αν έχεις την καλοσύνη. Το παρελαβα σημερα χωρις χρεωση, ηταν 10 μηνων δεν μου ζητησαν ουτε την αποδειξη αγορας το ειδαν μεσω IMEI. Χαθηκαν τα παντα απο το τηλεφωνο επαφες ειδοποιησεις ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Αυτο που προκαλεσε την απωλεια των δεδωμενων μου ηταν οτι το αναβαθμισαν σε παλιωτερη ομως απο αυτην που ειχα εκδωση λογισμικου, σημερα μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες μπορεσα μεσα απο το επισημο site να το αναβαθμισω στην S8000XPJA1 που προφανως ειναι η τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseudomonada Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Έχει κάποιος την καλοσύνη να ανεβάσει το link για το wetravel, για να κατεβάσω το πρόγραμμα για το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcseeker Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Μπορεί καποιος να μου πει που φαινεται στο τηλεφωνο οταν ειναι συνδεδεμενο και κατεβαζει data και χρεωνομαι απο το δικτυο κινητης ; Επισης, πως φαινεται οταν ειμαι συνδεδεμενος μονο με wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingjulio Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. εψαξα ολες τις σελιδες και βρηκα τον τροπο να περασω νεο firmware ομως ακολουθοντας πιστα τις οδηγειες των παιδιων στις πισω σελιδες , εχω ενα προβλημα. οταν το τηλεφωνο ειναι σε download mode δεν αναγνοριζεται απο το πσ και μου βγαζει μηνιμα περι αγνωστης συσκευης που δεν λειτουργει κανωνικα. Οταν το τηλεφωνο ειναι σε κανωνικη λειτουργεια αναγνοριζεται κανωνικα. Μπορει καποιος να με βοηθισει ; Εχω απελπιστει δεν μπορω να περασω το firmware :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingjulio Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια κανενας να μπορει να βοηθισει με το firmware;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smootsi Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια κανενας να μπορει να βοηθισει με το firmware;;; το δοκίμασες σε άλλο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts