Jump to content

RoD1TiS13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RoD1TiS13

  1. πηγα σε ενα καταστημα της εταιρειας αλλα μου ειπε η κοπελα οτι λογω επειδη δεν δουλευει το 3G δεν μπορω να το ενεργοποιησω αλλα παρολα αυτα μου βγαζει το σχετικο μυνημα οταν παω να συνδεθω... "Δεν εντοπιστηκε καρτα LTE SIM της Verizon Wireless. Η υπηρεσια Mobile Hotspot/Συνδεση σε ευρυζωνικο δικτυο κινητης τηλεφωνιας χρειαζεται καρτα SIM της Verizon για να λειτουργησει"
  2. θα επισκεφτω κανενα καταστημα της καλυτερα.... αν ειναι να μου το κανουν εκει κιολας!
  3. α τοσο απλο ειναι??? EDIT: λοιπον, το δοκιμασα αλλα μου ζηταει να βαλω την αμερικανικη ΣΙΜ καρτα.... βεβαια στις ρυθμισεις γραφει την εταιρεια την αμερικανικη, ξερει κανεις τις ρυθμισεις για την wind?
  4. Παιδια Καλησπερα, Εχω μια αμερικανικη συσκευη, το HTC LTE Droid Incredible και ειναι καρτοκινητο (Wind). Aυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι πως μπορω να κανω το Λαπτοπ μου να περνει ιντερνετ απο το κινητο μου, το λεγομενο Hotspot, αν γνωριζει κανεις. Eυχαριστω εκ των προτέρων.
  5. Παιδια, εχω την ΑΜΕΞ Εντερ Μπονους της Αλφα... σε περιπτωση που τραβηξω λεφτα απο ΑΤΜ εξωτερικου (εκτος Ε.Ε), οι κρατησεις ποσες ειναι?
  6. παιδια, καλημερα σας. Σημερα απεκτησα το HTC Incredible το οποιο πανω κατω ειναι σαν το Σενσατιον...... Δεν ξερω βασικα αν κυκλοφορει στην Ελλαδα το Incredible. Λοιπον, ενω το πασπατευα για να ανακαλυψω τα καλουδια του... ξαφνικα μου ερχεται να το κλείσω και να το ξανα-ανοιξω (τι το θελα) και εκπληκτος βλεπω οτι η οθονη ειναι κλειδωμενη, δηλ μονο το φοντο δειχνει και τιποτα αλλο, μου βγαζει και το εξης "Η εφαρμογη Wallpaper screen lock εχει σταματησει". Μηπως γνωριζει καποιος το οτιδηποτε?
  7. Εδω και 2 μερες ειμαι κατοχος ενος NETGEAR N600 WNDR3400 και εχω το εξης προβλημα.. ενω συνδεσα το δικο μου λαπτοπ και ολα οκ, με το 2ο λαπτοπ εχω προβλημα. Παω να συνδεθω και ενω μου λεει οτι ειναι επιτυχης μου λεει "unidentified" και δεν συνδεεται. Να τονισω οτι ολα αρχισανε οταν αλλαξα το network name (στο ονομα μου) και εβαλα το security key του ρουτερ. Οταν το ειχα πρωτοσυνδεσει που το εβγαζε σαν unsecured ολα ηταν μια χαρα.
  8. Παιδια, γινεται να συνδεεται το bluetooth ακουστικο μου αυτοματα αντι να παταω παντα συνδεση με την συσκευασια?? Ευχαριστω πολυ!
  9. ρε παιδες, πως γινεται να μην μου εμφανιζονται καθε τοσο και λιγακι οι αναπαντητες κλησεις και ενω παταω εξοδο,??
  10. Παιδια, εχτες προσπαθησα να συνδεθω με το Στουντιο αλλα δεν μπορουσε (τις πρωτες μερες, συνδεομουν μια χαρα)
  11. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε!!
  12. να σας ρωτησω, οταν βγαζω μια φωτο...πως γινεται να μου την εμφανιζει αμεσως απο μονο του (οπως γινεται στις φωτογραφικες) αντι να παταω εγω γρηγορη προβολη?
  13. 3) αααα, δεν ηξερα οτι θελει διπλο κλικ το κουμπι για να μπεις στην καμερα!!! 4) για την αναφορα.... μαλλον δεν με καταλαβες, θελω να εχει αναφορα αλλα ειναι ενοχλητικο να σου ερχεται με sms και να σου πιανει θεση στα μηνύματα σου (το παλιο νοκια μου, σου εδειχνε μια ειδοποιηση οτι παραδοθηκε ή οχι). 2) Συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα για το ιντερνετ τι πρεπει να κανω, ωστε να μην χρεωνομαι. :wacko:
  14. Παιδια καλησπερα, Απο εχθες ειμαι κι εγω κατοχος αυτου του πανεμορφου κινητου που ακοθει στο ονομα JET! Αν και ακομα το ψαχνω.... θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια. Αν και διαβασα τα πιο πολλα που γραψατε αλλα ειναι αδυνατον να τα θυμαμαι ολα! 1) Ποιο κλειδωμα πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο για το κινητο μας, να αντεχει σε τσεπες κτλ κτλ? 2) Πως γινεται να μην χρεωνομαι στην WIND για το ιντερνετ?? (την πατισα 1-2 φορες, και μαλιστα σημερα ειχα 7 ευρω καρτα και μου την εφαγε ολη νομιζωντας εγω οτι ειμαι τζαμπα στο ιντερνετ. 3) Ποια Ζελατινα για την οθονη πιστευεται οτι ειναι η καλυτερη? 4) Γινεται να μην παιρνω σε σμς την αναφορα? (ειναι λιγο σπαστικο) Αν και εχει πολυ καλα πραγματα το Τζετακι εχει και μερικα μειονεκτιματα, οπως εξαλλου ολα τα κινητα. 1) Αυτο με την αναφορα που σου στελνετε με sms 2) Οταν βλεπεις τις φωτο στο αλμπουν οι εικονες αλλαζουν μονες τους με τρελο ρυθμο, ή και καμια φορα δεν μπορεις να πας στην επομενη 3) Δεν εχει εξωτερικο κουμπακι για απευθειας συνδεση με την καμερα (πρεπει να μπεις στο μενου) Αυτα τα λιγα για τωρα. ΥΓ. Το κινητακι το πειρα απο το e-mobile.gr 239 ευρω σε Μαυρο με τις κοκκινες πανεμορφες γραμμουλες απο πισω!
×
×
  • Create New...