Jump to content

tragopapas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tragopapas

  1. για εφαρμογές στην sd δεν ξέρω, αλλά δεν μπορείς ακόμη να κατεβασεις απο το spotify καθως κανει κάποιες τυχαίες αποσυνδέσεις της καρτας και χάνονται τα κατεβασμένα τραγούδια και πρέπει να τα κατεβάσεις από την αρχή. Αν μιλάμε για 500mb δεν είναι πρόβλημα αλλά αν θες 60gb που έχω εγώ είναι μεγάλο προβλημα. Και αυτός είναι ο μονος λογος που σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μια και η xiaomi μας έχει γραψει στα @@@ της!
  2. παιδιά αυτό είναι σοβαρότατο πρόβλημα, έχω μια 128gb samsung μονο και μόνο για να έχω μέσα μουσική και για να κατεβάζω από το spotify. Κάθε βδομάδα το spotify κατεβάζει από την αρχή όλη την μουσική μου. Αυτό συμβαίνει από την αναβάθμιση σε pie και ύστερα. Μάλλον πρεπει να τους κανουμε καποιο feedback για να το διορθώσουν σε επόμενη αναβάθμιση.
  3. Καλημέρα και καλή χρονια!!! Αν σου βγάζει μήνυμα του τυπου: PS C:\platform-tools> adb shell adb : The term 'adb' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + adb shell + ~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (adb:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException Suggestion [3,General]: The command adb was not found, but does exist in the current location. Windows PowerShell does not load commands from the current location by default. If you trust this command, instead type: ".\adb". See "get-help about_Command_Precedence" for more details. PS C:\platform-tools> δίνε όλες τις εντολές βάζοντας μπροστά το .\ δηλαδή: .\fastboot oem lock .\fastboot reboot .\adb shell Απλά γενικα πολύ προσοχή στην εντολή reboot με το πατημένο πληκτρο κάτω.. αν δεν το πατήσετε θα σας κανει factory reset στην συσκευή.
  4. καλησπέρα παιδιά!! Χθες το πρωί αγόρασα κι εγώ το τηλέφωνο από Ελλάδα. Πολύ καλή συσκευή και πρώτη φορά που αγοράζω κινέζικο. Προέρχομαι από nexus 6 που πραγματικά το αγαπώ αυτό το κινητό. Μια απορία όμως και συγνώμη αν είναι χαζή, τη gcam πως την βάζουμε στο κινητό; Το τηλέφωνο πρεπει να έχει καλή φωτογραφική αλλά να χάνετε στο χάος των ρυθμίσεων της εφαρμογής που έχει για την κάμερα.
  5. παιδιά μια απορία... για Vodafone ποιο είναι το καλύτερο modem που μπορώ να φλασάρω; Θα μπει σε omega rom. Συγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά δεν εχω τον χρόνο να το ψάξω.
  6. Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος έχει το iPhone 6s plus και στο Apple store έχει θεματάκι. Πατώντας παρατεταμένα μεταξύ δύο εφαρμογών, από τη μέση και δεξιά της οθόνης, παίζει παράξενα η οθόνη. Παραθέτω και βιντεάκι με το πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα τι παίζει;
  7. Καλημέρα πέρασα κι εγώ την Google play edition. Ειδικά στο θέμα του σήματος είναι υπέροχη. Εκεί που είχα με το ζόρι μια γραμμή μέσα στο σπίτι τώρα έχω φουλ σήμα. Μια απορία, τώρα τη στοκ εφαρμογή για την κάμερα που θα μπορούσα να την βρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  8. Ευχαριστώ κι εγώ venduza!!! Mε I9505XXUGNF1 και δούλεψε μια χαρά!!! Να και το λινκ από το αντίστοιχο θέμα στο xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786318
×
×
  • Create New...