Jump to content

savas_romeos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About savas_romeos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

savas_romeos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα φίλε μου,σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω αυτό το κινητό για την γυναικα μου..φαντάζομαι θα το εχεις παραλάβει εδώ και καιρό..πες μου αν θέλεις τις εντυπώσεις σου. Είναι καλό το κινητό έβγαλε κανένα πρόβλημα στην λειτουργεία του; η κάμερα του τι λέει; Σ ευχαρηστω πολύ εκ των προτέρων..
  2. Καλησπερα στην παρεα μας,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει καποιο προγραμμα για να rootαρω το mls iQ talk crystal max του αδερφου μου!!Εχει πανω android 4.1.1
  3. Οχι φιλε δεν κλειδωνει με το sus με αλλο προγραμμα τον κλειδωσα!οσο ηταν ξεκλειδωτος ο bootloader το sus ουτε καν αναγνωριζε το κινητο,μολις το ξανακλειδωσα δουλεψε και το sus!
  4. Καλησπερα παιδια,εχει εδω και 2 μερες δεν εχω σημα στο κινητο!μου λεει οτι η καρτα sim δεν επιτρεπει την εγγραφη στο δυκτιο,η καρτα δουλευει ομως σε αλλο κινητο και οτι καρτα και να βαλω στο tipo μου λεει το ιδιο πραγμα. το ειχα σκαλισει αρκετα το κινητο με διαφορες rom ,με root και unlock bootloader,τωρα ομως ειναι οπως το πηρα αλλα παλι το ιδιο!ξερει κανεις κατι?παιζει το προβλημα να βγηκε απο το σκαλισμα? αν το παω στο service θα καταλαβουν οτι ανοιχτηκε και ξανακλειστηκε ο bootloader?
  5. λοιπον παιδια την κατσαμε,(εγω δηλαδη)ακολουθησα το λινκ που μου εστειλες για το boot.img αλλα φλασαρισα αλλη rom και το κινητο παει γ@...κε!δεν κανει τιποτα νεκρο τελειως!ολα πηγαιναν μια χαρα,εκανε εγκατασταση την rom που εβαλα και μετα το reboot δεν ξανα ανοιξε ποτε.. παταω το power να ανοιξει κανει μονο μια δονηση και τιποτα αλλο!ουτε το logo της sony ουτε τιποτα!ακολουθησα ενα link που ειχε εκει για unbrick your phone αλλα τιποτα,στα μισα τις διαδικασιας μου λεει flash loader abort.και λεει να ανοιξω την συσκευη και να ενεργοποιησω το debugging και το unkown sources.... αλλα πως να το κανω αφου το κινητο δεν δουλευει!! καμια ιδεα παιδες μη το χασουμε το κινητακι τζαμπα.. Οκ παιδια ακυρο....με εσωσε το SUS αντε καλο βραδυ!!
  6. Θα το ψάξω αυτό που μου λες.αλλά αν είναι το clockworkmode αυτό που μου λες το έχω ήδη.
  7. Εγω εχω κατεβασει μια miui για να την περασω,αλλα εχω κολησει στην διαδικασια,ξεκλειδωσα τον bootloader συνδεθηκα σε fastboot αλλα μου ζηταει να flashαρω ενα boot.image απο ενα cm10.zip και δεν εχω ιδεα τι εννοει και πως γινεται και τι ειναι αυτο το cm10zip.αν μπορειται να με βοηθησεται θα την περασω και θα σας πω εντυπωσεις!θα σας επισυναψω και το link απο την σελιδα που τα κατεβασα.εχει ολες τις rom που θεωρουνται oi καλυτερες για το tipo και εχει και τις οδηγιες στις οποιες κολλησα http://techxtras.blogspot.gr/2013/03/best-roms-for-xperia-miro-and-tipo.html α και κατι αλλο εγω υποτιθεται οτι ξεκλειδωσα τον bootloader,πως μπορω να δω αν οντως ξεκλειδωσε?
  8. Καλησπερα φιλε μου,κατ' αρχας η rom που περασα η gimlo 0.3 Τωρα αν ολο το προβλημα της ειναι αυτο δεν με χαλαει και ιδιαιτερα,απλα αναρωτιομουν αν ειναι κατι που μπορει να φτιαχνεται,θα κανω ομως και μια ερωτηση σρο forum απ οπου την κατεβασα! Εσυ οταν λες οτι εβαλες official και την εκανες πιο light τι εννοεις?
  9. Καλησπερα,εχω το εξης προβλημα,εχω περασει μια custom rom στο κινητο μου,δουλευει αψογα το κινητο, ειναι αρκετα ελαφρια και δεν εχω κοληματα.Απλα εχω κατεβασει την εφαρμογη calendar και δεν συνγχρονιζεται με το ημερολογια απο το gmail μου..μπορω να κανω κατι μηπως γνωριζεται κατι?
  10. ok καταλαβα σ ευχαρηστω,με βοηθησες παρα πολυ!αν χρειαστω κατι θα σε ενοχλησω με pm!
  11. Καλησπερα στην παρεα μας,θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις γιατι δεν γνωριζω. 1)θελω να περασω μια custom rom στο xperia tipo μου,αλλα επειδη δεν γνωριζω εχω ψιλοχαθει μεσα σε site και διαφορες αποψεις.Απ οτι καταλαβα πρεπει πρωτα να το κανω το κινητο root. επειδη ομως μπερδευτικα το root ειναι ιδιο πραγμα με το ξεκλειδωμα του bootloader?αν οχι για να γινει το root πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσει ο bootloader?η ειναι κατι ασχετο το ενα με το αλλο! 2)επειδηη η γυναικα μου παιζει καποια παιχνιδια στο κινητο υπαρχει καποιο προγραμμα απο το οποιο να μπορω να βρω τα δεδομενα που ειναι στην μνημη του κινητου?(επειδη προφανως με την νεα rom θα χαθουν ολα δεν θελει να ξανα αρχισει απο την αρχη το παιχνιδι) ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα..
  12. καλησπερα παιδια,εχω το tipo απο τις αρχες του περασμενου δεκεμβρη και απολυτα ευχαρηστιμενος το κινητο ειναι πολυ καλο!το τελευταιο καιρο ομως εχω ενα προβλημα.το κινητο το φορτιζω καθε τρεις μερες,παντα απο βραδυς κλεινω την συσκευη και την βαζω να φορτισει το πρωι που ξυπναω και το ανοιγω δεν εχω επαφες μου τις σβηνει ,αυτο γινεται τις τελευταιες 3 φορτισεις!πλεον εχω αντιγραφω ασφαλειας και τις βαζω αμεσως ..αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη,γιατι καθε καινουρια επαφη που περναω πρεπει να κανω και καινουριο αντιγραφω για να μη την χασω στην επομενη φορτιση..καποια συμβουλη??
  13. Εγινε φιλε μου σ ευχαρστω πολυ!θα δω τι θα καταφερω να κανω γιατι ειμαι και αδαης σε windows phone,αν χρειαστω κατι θα ξανα ενοχλησω!!
  14. Kαλησπερα και απο μενα παιδια.Ειμαι καινουριος στο htc και windows phone και δεν ξερω που παν τα τεσσερα,θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω εχω στην κατοχη μου το htc 7 pro t7576 το κινητο ειναι απο γερμανια και εχει OS version :7.10.8773.98 το προβλημα μου ειναι το εξης για το μενου εχει μονο Aγγλικα και Γερμανικα,στις ρυθμισεις εχει την Ελληνικη γλωσσα σαν επιλογη για το πληκτρολογιο,η οποια δουλευει κανονικα στην οθονη αφης,αλλα δεν δουλευει στο qwerty πληκτρολογιο (τα κουμπια που εχει απο κατω)απο τις ρυθμισεις εχω επιλεγμενα τα Ελληνικα αλλα οταν παταω στο πληκτρολογιο το πληκτρο SYM δεν μου εμφανιζει σαν επιλογη τα Ελληνικα και γενικα οποια γλωσσα και να επιλεξω παντα βγαζει Αγλικα(ΕΝU) μπορει καποιος να με βοηθησει?προσπαθησα να διαβασω ολο το θεμα απο την αρχη αλλα εκτος του οτι δεν περισσευει αρκετος χρονος ειδα οτι αναφερεται σε παλιοτερες versions!Σας ευχαρηστω προκαταβολικα!!
×
×
  • Create New...