Jump to content

pseudomonada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pseudomonada

  • Ημ. Γέννησης 25/08/1986

pseudomonada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας, εδω και μια εβδομάδα έχω παραλάβει απο vickmall το 100+ V6 μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις και εφαρμογές για εγκατάσταση οι οποίες αποκλύονται απο το σύστημα γιατι δεν έχω τσεκάρει την εγκατάσταση απο άγνωστες πηγές. Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν το κλειδώνω ή κάνω κλήση πετάγονται οι διαφημίσεις και πρέπει να τις βγάλω για να κάνω οτιδήποτε και ακόμη χειρότερα οταν προσπαθεί να εγκατασταθεί εφαρμογή και μου βγάζει το μνμ οτι αποκλείστηκε με πετάει στις ρυθμίσεις και πρεπει να βγω απο εκεί για να τερματίσω πχ. μια κληση σε εξέλιξη. Είναι όπως καταλαβαίνετε πολύ ενοχλητικό, έχω ήδη κάνει επαναφορά εργοστασιακών και hard reset αλλα μολις ρυθμίσω απο την αρχή το τηλέφωνο και βάλω ιντερνετ ξανα εχω τα ίδια... Καμια ιδέα βοηθεια απο κάποιον?
  2. Το gps λειτουργει αψογα, ελληνικα εχει. Μονο σε κανενα δυο σημεια του μενου στις ρυθμισεις εμφανιζονται αγγλικα, μνμ κανονικα γραφεις ελληνικα και γενικα οπουδηποτε θελεις εχει ελληνικο κ αγγλικο πληκτρολογιο για τα λεφτα του ειναι καταπληκτικο κινητο, αψογη οθονη γρηγορος επεξεργαστης το εχω ενα μηνα δεν εμφανισε το παραμικρο προβλημα. Οσο για μπαταρια με εντονη χρηση μια μερα με καθολου χρηση πηγε και 4 μερες!η οθονη ειναι super ευαισθητη, και φυσικα ειναι συμβατο και για 2g και 3g με δικτυα Ελλαδας.
  3. Το δοκιμασε κανεις αυτο?η μπαταρια εχει φτιαξει?
  4. λύθηκε το πρόβλημα με τη μπαταρία όταν το γυρίσατε σε 3.2? εγώ παρόλο που έβαλα τη ρομ που μου είπε ο tyxerakias δεν είδα διαφορά στη μπαταρία γιατι πάλι δεν μπαίνει σε deep sleep (όμως είδα διαφορά σε κάτι άλλα προβλήματα που είχα κυρίως με το internet)
  5. μόλις έβαλα την καινουργια rom και ξανα εκανα root. Θα κανω και τα υπολοιπα θα ξανακανω εγκατασταση το betterbatterystats να δω αν αλλαξε κάτι και μπάινει σε deep sleep πια! Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις και την υπομονή σου!
  6. καπου σε εχασα τωρα... το partial wakelocks menu?τι εννοείς?
  7. Το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει η 12_hsic, powermanagerservice, audiooutlock, deleted_wake_logs, θα προσπαθησω να αλλαξω τη rom με το λινκ που μου εδωσες, αυτο το κανω με την ιδια διαδικασια που εκανα για να αλλαξω την 3.2 εκδοση σε 4 σωστα? Θα το κατεβασω σε υπολογιστη και θα το περασω μεσω odin. μετα θα κανω επαναφορα εργοστασιακων και θα περασω την εφαρμογη απο το market και θα ξανακανω επαναφορα εργοστασιακων?
  8. Μα σε αυτη τη περιπτωση βγαινει απο το deep sleep αλλα ετσι και αλλιως λεω στο παραπανω μνμ οτι ακομη και οταν ειναι και το ιντερνετ και το gps και ο συγχρονισμος κλειστος δεν μπαινει σε deep sleep περα απο 2-3 λεπτα
  9. Μετα απο το καλιμπραρισμα της μπαταριας εχει φτιαχτει σε εμενα το θεμα της φορτισης αλλα παραμενει το θεμα της γρηγορης αποφορτισης...Απο τις 3 μερες με την 3.2 εκδοση κραταει μονο 20 ωρες και χωρις gps ανοιχτο με κλεισιμο το wifi οταν δεν χρησιμοποιειται κατι που δεν εκανα στη προηγουμενη εκδοση παρ ολα αυτα κρατουσε και 3 μερες. Εγκατεστησα λοιπον το cpu spy και ειδα οτι δεν μπαινει σε deep sleep, οταν το αφηνω πχ το βραδυ ανοιχτο τρεχει με 216mHzαντι να πεσει σε sleep, αν καποιος εχει ιδεα τι μπορει να συμβαινει και πως να το διορθωσω ας κανει το κοπο να γραψει μια απαντηση...
  10. Περα απο τη πιο γρηγορη πτωση της μπαταριας εχει κανεις προβλημα με αργη φορτιση? Ποσες ωρες φορτιζετε? Θελει πανω απο 9 ωρες οταν κανω φορτιση απο 6-10% μπαταρια! Πειτε μου λιγο αν φορτιζετε πιο γρηγορα πανω κατω ποσες ωρες?
  11. Εμενα μου βγηκε κατω ειδοποιηση για την αναβαθμιση εκει που φαινεται οταν ερχεται κανουργιο mail και μαλιστα το εχω αναβαθμισει πριν 2 εβδομαδες στο 3.2 Δεν εκανα κατι ουτε μεσω kies ουτε με αλλο τροπο απλα πατησα στην ειδιποιηση, κρατησε κανενα 20λεπτο!
  12. Έχει κάποιος την καλοσύνη να ανεβάσει το link για το wetravel, για να κατεβάσω το πρόγραμμα για το gps?
  13. γεια σας και απο μενα αγορασα το κινητο μολις χθες και σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημένη!εχω 1 ερωτήση...καθως ψαχουλευα το κντ καταφερα να βάλω ταχείες κλησεις αλλα δεν τις εβαλα όλες και τώρα δεν θυμαμαι πως να τις ξαναβάλω!αν γνωρίζει κανεις ας πει πως μπορει να γινει!ευχαριστω!
  14. μετα απο πολυ ψάξιμο έλυσα το πρόβλημα μου και γράφω εδώ τον κωδικό μήπως αντιμετοπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα *2767*2878#
  15. καλησπερα σε όλους ελπίζω κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει! κλείδωσα κατα λάθος το κινητο μου (samsung U 600) και δεν μπορώ να μπώ ούτε καν στο μενου... μου ζητάει ένα κωδικό πρόσβασης και όσες προσπάθειες και αν έκανα ήταν χωρίς επιτυχία! εβαλα συνδιασμους 0000 και 1234 που λογικά ειναι εργοστασιακοί αλλα δεν ξεκλειδώνει και δεν ξέρω τι να κάνω!δεν μπορώ να μπώ ουτε στον κατάλογο ούτε να δω μηνύματα που μου έρχονται! οποιο πλήκτρο και να πατήσω μου ζητάει αυτό τον κωδικό Καμια ιδέα κάποιος???? Ευχαριστω εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...