Jump to content

kingjulio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kingjulio

  1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. καλα αυτο με το nfc εξυγει πολυ τη σταση του στα πρωτα μήνυμα απορίας που του εξέφρασα. Ηξερε τι συμβαίνει και με αφησε με το αν δεις καμιά διαφορά στη χρηση πες κλπ... αν δεν βγαλω ακρη για επιστροφή θα ποσταρω τα mails που ανταλάξαμε και το όνομα του καταστήματος!
  2. Καλημέρα παιδια μια ερώτηση θελω να κάνω. Παράγγειλα απο ιντερνετικο μαγαζι μια γνήσια μπαταρία για το s4 mini. Το μοντελο της μπαταρίας που φοραει το κινιτο ειναι b500be και αυτο ξαναπαραγγειλα. Τωρα που ήρθε η παραγγελία βλεπω και η μπαταρία ειναι b500Ae αντι για be. Και εχει 3 σιδερακια στους πόλους αντι για 4. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μ λεει οτι κανει και δουλεύει κανονικά και δεν παιζει πρόβλημα. Να τον εμπιστευτώ ή υπαρχει περίπτωση να παθει κατι το κινιτό ; :/
  3. παιδια κανενας να μπορει να βοηθισει με το firmware;;;
  4. καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. εψαξα ολες τις σελιδες και βρηκα τον τροπο να περασω νεο firmware ομως ακολουθοντας πιστα τις οδηγειες των παιδιων στις πισω σελιδες , εχω ενα προβλημα. οταν το τηλεφωνο ειναι σε download mode δεν αναγνοριζεται απο το πσ και μου βγαζει μηνιμα περι αγνωστης συσκευης που δεν λειτουργει κανωνικα. Οταν το τηλεφωνο ειναι σε κανωνικη λειτουργεια αναγνοριζεται κανωνικα. Μπορει καποιος να με βοηθισει ; Εχω απελπιστει δεν μπορω να περασω το firmware :worry:
×
×
  • Create New...