karib Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 δεν ζητάνε λογαριασμό κατοικίας? όπως στην Ελλάδα? πολύ πιθανόν να το θέλουν ή κάποιο φορολογικό στοιχείο! Ευχαριστως να τους δωσω οτι θελουν (δεν ειμαι εγκληματιας), απλα θα ειναι ολα απο την Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Φαντάζομαι ότι και αγορά από το Άμαζον που έχει Ελληνικό Α.Φ.Μ. πάλι δεν γίνεται; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Φαντάζομαι ότι και αγορά από το Άμαζον που έχει Ελληνικό Α.Φ.Μ. πάλι δεν γίνεται; στο αμαζον (αν και είμαστε εκτός θέματος) νομίζω ότι με κάρτα μπορεί, να αγοράσεις δεν ξέρω εάν μπορείς μέσω pay pall! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Μέσω paypal μόνο αν υπάρχουν χρήματα στο balance και επαρκούν (έχει αναφερθεί). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ούτε με western union; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Το paypal οπως εχουν τα πραγματα θα κανουμε καιρο να το ξαναχρησιμοποιησουμε στην Ελλαδα. Δυστυχώς την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Γιατι ρε παιδια; Οκ, τωρα εχουμε τα cc. Αλλα πες οτι γυριζουμε και σε δραχμη. Τοσες εκατονταδες χωρες σε ολο τον πλανητη, που εχουν το δικο τους εθνικο νομισμα, δεν χρησιμοποιουν paypal? Πιστευω οτι εστω και με πλαφον, θα πρεπει να αρθει ο πληρης αποκλεισμος των ελληνων χρηστων απο τις αγορες του εξωτερικου και το paypal. Ας βαλουν ενα οριο, οπως και με τις αναληψεις. Αλλα να δωσουν προσβαση. Οχι πληρης αποκλεισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ούτε με western union; Οχι. Οι πιστωτικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο αν είσαι στο εξωτερικό και τις περνάς από μηχάνημα. Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε η Πειραιώς. Οσες προσπάθειες και αν έκανα στο Paypal, δε δέχεται να χρεώσει καμία Ελληνική πιστωτική κάρτα. Απορρίπτονται οι συναλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Τελικα, χρεωστικη καρτα εξωτερικου, απο ξενη τραπεζα που λειτουργει στην Ελλαδα, δεν μπορουμε να παρουμε/να μας εκδοσουν; Υποκεινται δηλαδ στους περιορισμους 1) capital controls, αναληψεις/atm, και ολα τα συναφη (πιθανο κουρεμα λογ/μου) 2) απορριψη συναλλαγων με εξωτερικο ????????????????? Αν ειναι να τρως ολα τα σ@@@α του εγχωριου χρηματοπιστωτικου συστηματος, ποιος ο ρολος του να λειτουργουν οι ξενες τραπεζες στη χωρα μας; Αφου δεν παρεχουν καμια προστασια παραπανω από τις εγχώριες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Με τις τρέχουσες συνθήκες παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τις εγχώριες στον εξής τομέα : οι καταθέσεις τους είναι εγγυημένες από τα Ταμεία εγγυήσεως των χωρών τους και όχι από το Ελληνικό ΤΈΚΕ.( Αναφέρομαι στις ξένες τράπεζες της Ε.Ε.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 παιδια ξεχαστε τις αγορες τουλαχιστον για 2 χρονια απο ελλαδα..και να υπαρξει συμφωνια ελεγε εχθες ενας καθηγητης οικονομολογιας οτι τα capital controls διαρκουνε καιρο οτι θα φτασουμε στα 2 χρονια για να μπορουμε να βγαζουμε 200 ευρω απο το μηχανημα....οι συνναλαγες απο το εξωτρικο κομενες λεφτα εξω δεν θα φευγουνε.....μονο οσοι διαθετουν καρτα ξενης τραπεζας στην ελλαδα θα μπορουν να ψωνιζουν...οποτε τον π......ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Οπότε... Θα χρεωθουμε προς το παρόν τα 100 - 150 € παραπάνω από τα ελληνικά μαγαζί... Δεν υπάρχει λύση μέχρι να λυθεί όλο αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 (edited) παιδια ξεχαστε τις αγορες τουλαχιστον για 2 χρονια απο ελλαδα..και να υπαρξει συμφωνια ελεγε εχθες ενας καθηγητης οικονομολογιας οτι τα capital controls διαρκουνε καιρο οτι θα φτασουμε στα 2 χρονια για να μπορουμε να βγαζουμε 200 ευρω απο το μηχανημα....οι συνναλαγες απο το εξωτρικο κομενες λεφτα εξω δεν θα φευγουνε.....μονο οσοι διαθετουν καρτα ξενης τραπεζας στην ελλαδα θα μπορουν να ψωνιζουν...οποτε τον π......ο. Το ζήτημα είναι να μείνουμε στο ευρώ. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα έχουμε για αρκετό διάστημα capital control, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε από εξωτερικό. Εδώ μπορούν στην Αργεντινή να χρησιμοποιούν PayPal που έχει χρεοκοπήσει τόσες φορές. Το όριο ανάληψης θα αυξηθεί σιγά σιγά. Λες και παλιότερα βγάζαμε κάθε μέρα 200€ από το ΑΤΜ. Αλλά όπως είπα, το ζήτημα είναι να μείνουμε ευρώ την Κυριακή και να αρχίσουν να έρχονται τα αεροπλάνα και τα βαπορια με τα € από Φρανκφούρτη. Αλλιώς... Edited July 8, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Γιατι ρε παιδια; Οκ, τωρα εχουμε τα cc. Αλλα πες οτι γυριζουμε και σε δραχμη. Τοσες εκατονταδες χωρες σε ολο τον πλανητη, που εχουν το δικο τους εθνικο νομισμα, δεν χρησιμοποιουν paypal? Πιστευω οτι εστω και με πλαφον, θα πρεπει να αρθει ο πληρης αποκλεισμος των ελληνων χρηστων απο τις αγορες του εξωτερικου και το paypal. Ας βαλουν ενα οριο, οπως και με τις αναληψεις. Αλλα να δωσουν προσβαση. Οχι πληρης αποκλεισμος. To θέμα είναι κατά πόσο θα συμφέρει με την δραχμή να ψωνίσεις απο έξω.Τώρα με το € μας συμφέρει να αγοράζουμε απο τους κινέζους που δέχονται $ γιατί πληρώνουμε σε € που έχει μεγαλύτερη ισοτιμία απο το δολλάριο.Αν και σε σχέση με πέρισυ,χάσαμε αρκετά..Με δραχμή λογικά η ισοτιμία σε σχέση με το $ θα ειναι μικρότερη και ίσως να μη μας συμφέρει να αγοράζουμε απέξω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 To θέμα είναι κατά πόσο θα συμφέρει με την δραχμή να ψωνίσεις απο έξω.. δεν θα συμφερει καθολου! δεν χρειαζεται επεξηγηση οικονομικου αναλυτη για να το εμπεδωσουμε ολοι μας! αν σκεφτειτε οτι ,οοοοταν ειχαμε δραχμες( τις καλες δραχμες,οχι της κουκουρουκου δραχμες που ερχονται) ενα πολυμηχανημα κοστιζε 245 χιλιαδες δραχμες. για σκεφτειτε ενα προιον ανωτερης τεχνολογιας ποσο θα κοστιζει... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Σιγά τα hitec προϊόντα του κατοσταρικού άιντε των 200 Σιών ευρώ που αγοράζονται κατά κόρο. Overpriced με αξία απόκτησης και όχι χρήσης είναι τα κινητά. Τα περισσότερα ακριβά είναι μόνο για μούρη ούτε ξέρουν τι είναι απλά πρέπει να έχουν iPhone x kai galaxy Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Θα παρακαλέσω να μη συνεχιστεί η off topic συζήτηση. Ας επικεντρωθούμε στα του θέματος μόνο (Paypal) για να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε διαγραφές post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 (edited) Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω μια απορία. Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μας αποσταλούν χρήματα από το εξωτερικό, και να παραμείνουν στον λογαριασμό του Paypal. Πχ εγώ έχω αδερφό που εργάζεται στο εξωτερικό, αν μου στείλει λεφτά στο paypal, θα μείνουν στον λογαριασμό μου ή θα πιστωθούν κατευθείαν στης συνδεδεμένη πιστωτική? Edited July 9, 2015 by dikomou01 Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 καλησπέρα παιδιά. Δοκίμασα να προσθέσω στο paypal την skill που είναι τράπεζα εξωτερικού (αγγλία νομίζω), χωρίς αποτέλεσμα όμως. Γνωρίζεται το λόγο? Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω μια απόρροια. Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μας αποσταλούν χρήματα από το εξωτερικό, και να παραμείνουν στον λογαριασμό του Paypal. Πχ εγώ έχω αδερφό που εργάζεται στο εξωτερικό, αν μου στείλει λεφτά στο paypal, θα μείνουν στον λογαριασμό μου ή θα πιστωθούν κατευθείαν στης συνδεδεμένη πιστωτική? Για δες στο λογαριασμο σου στο pp (profile --> add or edit Credit Card), υπαρχει ακομα η πιστωτικη σου καρτα ή την ''εβγαλαν'' ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Για δες στο λογαριασμο σου στο pp (profile --> add or edit Credit Card), υπαρχει ακομα η πιστωτικη σου καρτα ή την ''εβγαλαν'' ? οχί ακόμα, μέσα είναι. Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω μια απορία. Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μας αποσταλούν χρήματα από το εξωτερικό, και να παραμείνουν στον λογαριασμό του Paypal. Πχ εγώ έχω αδερφό που εργάζεται στο εξωτερικό, αν μου στείλει λεφτά στο paypal, θα μείνουν στον λογαριασμό μου ή θα πιστωθούν κατευθείαν στης συνδεδεμένη πιστωτική? Αν σου κάνει αποστολή μέσω τράπεζας θα πάνε στο Balance, δηλαδή θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς για αγορές στο εξωτερικό. Σε ευρω θα τα στείλει φαντάζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Για δες στο λογαριασμο σου στο pp (profile --> add or edit Credit Card), υπαρχει ακομα η πιστωτικη σου καρτα ή την ''εβγαλαν'' ? εμενα υπαρχει ακομα. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Σε εμενα δεν υπαρχει και μολις γραφω τα νουμερα και τα υπολοιπα στοιχεια απο την πιστωτικη καρτα μου βγαζει μηνυμα The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Να πω οτι τα σφαλμα μπορει να εγινε οταν 2-3 μερες που αρχησε το cc πηγα να βαλω την καρτα μου σε λογαρισμο pp ενος φιλου οπου και εκει δεν τη δεχτηκε καθολου. Μετα ειδα οτι ''χαθηκε'' και απο τον δικο μου λογαριασμο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Αν σου κάνει αποστολή μέσω τράπεζας θα πάνε στο Balance, δηλαδή θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς για αγορές στο εξωτερικό. Σε ευρω θα τα στείλει φαντάζομαι; Μπα, σε Σουηδικές κορόνες, αλλά ακόμα και έτσι να έιναι θα το προσπαθήσω και θα σας ενημερώσω. με αυτό το τρόπο θα λειτουργώ το paypal σαν προπληρωμένη κάρτα, κάτι είναι και αυτό. Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts