Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ζητάνε λογαριασμό κατοικίας? όπως στην Ελλάδα? πολύ πιθανόν να το θέλουν ή κάποιο φορολογικό στοιχείο!

Ευχαριστως να τους δωσω οτι θελουν (δεν ειμαι εγκληματιας), απλα θα ειναι ολα απο την Ελλαδα.

Φαντάζομαι ότι και αγορά από το Άμαζον που έχει Ελληνικό Α.Φ.Μ. πάλι δεν γίνεται;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Φαντάζομαι ότι και αγορά από το Άμαζον που έχει Ελληνικό Α.Φ.Μ. πάλι δεν γίνεται;

στο αμαζον (αν και είμαστε εκτός θέματος) νομίζω ότι με κάρτα μπορεί, να αγοράσεις δεν ξέρω εάν μπορείς μέσω pay pall!

Μέσω paypal μόνο αν υπάρχουν χρήματα στο balance και επαρκούν (έχει αναφερθεί).

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το paypal οπως εχουν τα πραγματα θα κανουμε καιρο να το ξαναχρησιμοποιησουμε στην Ελλαδα.

Δυστυχώς την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ.

Γιατι ρε παιδια;

Οκ, τωρα εχουμε τα cc.

Αλλα πες οτι γυριζουμε και σε δραχμη.

Τοσες εκατονταδες χωρες σε ολο τον πλανητη, που εχουν το δικο τους εθνικο νομισμα, δεν χρησιμοποιουν paypal?

Πιστευω οτι εστω και με πλαφον, θα πρεπει να αρθει ο πληρης αποκλεισμος των ελληνων χρηστων απο τις αγορες του εξωτερικου και το paypal.

Ας βαλουν ενα οριο, οπως και με τις αναληψεις. Αλλα να δωσουν προσβαση. Οχι πληρης αποκλεισμος.

Ούτε με western union;

Οχι.

Οι πιστωτικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο αν είσαι στο εξωτερικό και τις περνάς από μηχάνημα. Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε η Πειραιώς. Οσες προσπάθειες και αν έκανα στο Paypal, δε δέχεται να χρεώσει καμία Ελληνική πιστωτική κάρτα. Απορρίπτονται οι συναλλαγές

Τελικα, χρεωστικη καρτα εξωτερικου, απο ξενη τραπεζα που λειτουργει στην Ελλαδα,

δεν μπορουμε να παρουμε/να μας εκδοσουν;

Υποκεινται δηλαδ στους περιορισμους

1) capital controls, αναληψεις/atm, και ολα τα συναφη (πιθανο κουρεμα λογ/μου)

2) απορριψη συναλλαγων με εξωτερικο

?????????????????

Αν ειναι να τρως ολα τα σ@@@α του εγχωριου χρηματοπιστωτικου συστηματος,

ποιος ο ρολος του να λειτουργουν οι ξενες τραπεζες στη χωρα μας;

Αφου δεν παρεχουν καμια προστασια παραπανω από τις εγχώριες;

Με τις τρέχουσες συνθήκες παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τις εγχώριες στον εξής τομέα : οι καταθέσεις τους είναι εγγυημένες από τα Ταμεία εγγυήσεως των χωρών τους και όχι από το Ελληνικό ΤΈΚΕ.( Αναφέρομαι στις ξένες τράπεζες της Ε.Ε.)

παιδια ξεχαστε τις αγορες τουλαχιστον για 2 χρονια απο ελλαδα..και να υπαρξει συμφωνια ελεγε εχθες ενας καθηγητης οικονομολογιας οτι τα capital controls διαρκουνε καιρο οτι θα φτασουμε στα 2 χρονια για να μπορουμε να βγαζουμε 200 ευρω απο το μηχανημα....οι συνναλαγες απο το εξωτρικο κομενες λεφτα εξω δεν θα φευγουνε.....μονο οσοι διαθετουν καρτα ξενης τραπεζας στην ελλαδα θα μπορουν να ψωνιζουν...οποτε τον π......ο.

Οπότε... Θα χρεωθουμε προς το παρόν τα 100 - 150 € παραπάνω από τα ελληνικά μαγαζί... Δεν υπάρχει λύση μέχρι να λυθεί όλο αυτό

παιδια ξεχαστε τις αγορες τουλαχιστον για 2 χρονια απο ελλαδα..και να υπαρξει συμφωνια ελεγε εχθες ενας καθηγητης οικονομολογιας οτι τα capital controls διαρκουνε καιρο οτι θα φτασουμε στα 2 χρονια για να μπορουμε να βγαζουμε 200 ευρω απο το μηχανημα....οι συνναλαγες απο το εξωτρικο κομενες λεφτα εξω δεν θα φευγουνε.....μονο οσοι διαθετουν καρτα ξενης τραπεζας στην ελλαδα θα μπορουν να ψωνιζουν...οποτε τον π......ο.

Το ζήτημα είναι να μείνουμε στο ευρώ. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα έχουμε για αρκετό διάστημα capital control, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε από εξωτερικό. Εδώ μπορούν στην Αργεντινή να χρησιμοποιούν PayPal που έχει χρεοκοπήσει τόσες φορές. Το όριο ανάληψης θα αυξηθεί σιγά σιγά. Λες και παλιότερα βγάζαμε κάθε μέρα 200€ από το ΑΤΜ. Αλλά όπως είπα, το ζήτημα είναι να μείνουμε ευρώ την Κυριακή και να αρχίσουν να έρχονται τα αεροπλάνα και τα βαπορια με τα € από Φρανκφούρτη. Αλλιώς...

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Γιατι ρε παιδια;

Οκ, τωρα εχουμε τα cc.

Αλλα πες οτι γυριζουμε και σε δραχμη.

Τοσες εκατονταδες χωρες σε ολο τον πλανητη, που εχουν το δικο τους εθνικο νομισμα, δεν χρησιμοποιουν paypal?

Πιστευω οτι εστω και με πλαφον, θα πρεπει να αρθει ο πληρης αποκλεισμος των ελληνων χρηστων απο τις αγορες του εξωτερικου και το paypal.

Ας βαλουν ενα οριο, οπως και με τις αναληψεις. Αλλα να δωσουν προσβαση. Οχι πληρης αποκλεισμος.

To θέμα είναι κατά πόσο θα συμφέρει με την δραχμή να ψωνίσεις απο έξω.Τώρα με το € μας συμφέρει να αγοράζουμε απο τους κινέζους που δέχονται $ γιατί πληρώνουμε σε € που έχει μεγαλύτερη ισοτιμία απο το δολλάριο.Αν και σε σχέση με πέρισυ,χάσαμε αρκετά..Με δραχμή λογικά η ισοτιμία σε σχέση με το $ θα ειναι μικρότερη και ίσως να μη μας συμφέρει να αγοράζουμε απέξω.

To θέμα είναι κατά πόσο θα συμφέρει με την δραχμή να ψωνίσεις απο έξω..

δεν θα συμφερει καθολου!

δεν χρειαζεται επεξηγηση οικονομικου αναλυτη για να το εμπεδωσουμε ολοι μας!

αν σκεφτειτε οτι ,οοοοταν ειχαμε δραχμες( τις καλες δραχμες,οχι της κουκουρουκου δραχμες που ερχονται) ενα πολυμηχανημα κοστιζε 245 χιλιαδες δραχμες.

για σκεφτειτε ενα προιον ανωτερης τεχνολογιας ποσο θα κοστιζει...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Σιγά τα hitec προϊόντα του κατοσταρικού άιντε των 200 Σιών ευρώ που αγοράζονται κατά κόρο.

Overpriced με αξία απόκτησης και όχι χρήσης είναι τα κινητά. Τα περισσότερα ακριβά είναι μόνο για μούρη ούτε ξέρουν τι είναι απλά πρέπει να έχουν iPhone x kai galaxy

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

• Administrators
Θα παρακαλέσω να μη συνεχιστεί η off topic συζήτηση. Ας επικεντρωθούμε στα του θέματος μόνο (Paypal) για να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε διαγραφές post.

Modpic.gif

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω μια απορία.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μας αποσταλούν χρήματα από το εξωτερικό, και να παραμείνουν στον λογαριασμό του Paypal. Πχ εγώ έχω αδερφό που εργάζεται στο εξωτερικό, αν μου στείλει λεφτά στο paypal, θα μείνουν στον λογαριασμό μου ή θα πιστωθούν κατευθείαν στης συνδεδεμένη πιστωτική?

Edited by dikomou01
Τα μυαλά μας πονάνε.

καλησπέρα παιδιά. Δοκίμασα να προσθέσω στο paypal την skill που είναι τράπεζα εξωτερικού (αγγλία νομίζω), χωρίς αποτέλεσμα όμως. Γνωρίζεται το λόγο?
Innovation distinguishes between a leader and a follower.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω μια απόρροια.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μας αποσταλούν χρήματα από το εξωτερικό, και να παραμείνουν στον λογαριασμό του Paypal. Πχ εγώ έχω αδερφό που εργάζεται στο εξωτερικό, αν μου στείλει λεφτά στο paypal, θα μείνουν στον λογαριασμό μου ή θα πιστωθούν κατευθείαν στης συνδεδεμένη πιστωτική?

Για δες στο λογαριασμο σου στο pp (profile --> add or edit Credit Card), υπαρχει ακομα η πιστωτικη σου καρτα ή την ''εβγαλαν'' ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Για δες στο λογαριασμο σου στο pp (profile --> add or edit Credit Card), υπαρχει ακομα η πιστωτικη σου καρτα ή την ''εβγαλαν'' ?

οχί ακόμα, μέσα είναι.

Τα μυαλά μας πονάνε.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω μια απορία.

Αν σου κάνει αποστολή μέσω τράπεζας θα πάνε στο Balance, δηλαδή θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς για αγορές στο εξωτερικό. Σε ευρω θα τα στείλει φαντάζομαι;

εμενα υπαρχει ακομα.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Σε εμενα δεν υπαρχει και μολις γραφω τα νουμερα και τα υπολοιπα στοιχεια απο την πιστωτικη καρτα μου βγαζει μηνυμα The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Να πω οτι τα σφαλμα μπορει να εγινε οταν 2-3 μερες που αρχησε το cc πηγα να βαλω την καρτα μου σε λογαρισμο pp ενος φιλου οπου και εκει δεν τη δεχτηκε καθολου. Μετα ειδα οτι ''χαθηκε'' και απο τον δικο μου λογαριασμο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν σου κάνει αποστολή μέσω τράπεζας θα πάνε στο Balance, δηλαδή θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς για αγορές στο εξωτερικό. Σε ευρω θα τα στείλει φαντάζομαι;

Μπα, σε Σουηδικές κορόνες, αλλά ακόμα και έτσι να έιναι θα το προσπαθήσω και θα σας ενημερώσω.

με αυτό το τρόπο θα λειτουργώ το paypal σαν προπληρωμένη κάρτα, κάτι είναι και αυτό.

Τα μυαλά μας πονάνε.