georpapa Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 παιδια? αν αλλαξω spl και radio και βαλω την cursorSense θα μπορω μετα να ξανα-βαλω τη μαμα rom με backup restore αν θελω? Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γίνεται. Κοίταξε στο blog μου για αλλαγή σε radio 3.22.20.17. Περισσότερα αργότερα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 ερωτηση γτ το εκανα κατα λαθος αλλα δε ξερω αν εχει σημασια για το μετα.... αρχικα πηγα να κανω το backup αντι εμ το συνιθισμενο recovery με αυτο που δινεις του hero και δεν εκανε fastboot κολλησε στην ενδειξη htc magic η οθονη... σιγουρα η διαδιακσια μπορει να γινει με το δικο μου recovery αλλα επειδη θα το φλασαρω με του hero το recovery μετα θα δουλευει το κινητο? δλδ εινια νορμαλ σαν boot απο τον υπολογιστη να μην δουλευει? Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Για να εγκαταστήσεις την CursorSense, πέρα από το radio και το SPL πρέπει να εγκαταστήσεις και την αντίστοιχη recovery, όπως περιγράφω στο σχετικό οδηγό. Δε θα δουλέψει η recovery που έχεις για το Magic ούτε μπορείς να φορτώσεις τη recovery του hero με fastboot boot recovery.img. Γι' αυτό και σου κόλλησε, όπως είπες παραπάνω. Εννοείται ότι μπορείς να επιστρέψεις στην αρχική ROM αρκεί να επαναφέρεις το radio και το SPL και στη συνέχεια το nadroid backup που έχεις κάνει. Θα πω ακόμη μία φορά ότι έχει μεγάλη σημασία να διαβάζετε προσεκτικά τους οδηγούς. Να μην παραλείπετε τα βήματα. Εάν κάποιο βήμα δεν είναι απαραίτητο δηλώνω ότι είναι προαιρετικό. Αυτά μέχρι να εξοικειωθείτε με τις διαδικασίες και να καταλάβετε τι ακριβώς χρειάζεται, για να περάσετε custom ROM. Από εκεί κι έπειτα είμαι διατεθειμένος να σας βοηθήσω όπου χρειάζεται και να συμπληρώσω τους οδηγούς, όταν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Στην τελική (αντικειμενικά) πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του Magic ή όχι; Edited January 20, 2010 by dermitzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Θα έλεγα ότι εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχεις από το τηλέφωνό σου. Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή συσκευή, αλλά όπως θα διαπιστώσεις, εάν τελικά την αγοράσεις, θα χρειαστεί να μπεις σε πιο βαθιά νερά, για να κάνεις αυτό που θέλεις. Κι εννοώ ότι κατά πάσα πιθανότητα αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να καταφύγεις στην εγκατάσταση κάποιας custom ROM. Δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά εάν δεν είσαι εξοικειωμένος ή δε θέλεις να ανακατευτείς σε τέτοιες διαδικασίες, τότε μάλλον δε σου κάνει. Όπως ίσως ξέρεις, η HTC δεν έχει βγάλει ακόμα ελληνική έκδοση για το Magic. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ελληνικό μενού και να μην μπορείς να γράψεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS. Επίσης, η χρήση του bluetooth για αποστολή και λήψη αρχείων είναι προβληματική. Όλα αυτά ισχύουν για την εργοστασιακή ROM. Τα προηγούμενα μειονεκτήματα μπορούν να διορθωδούν με την εγκατάσταση custom ROM. Βέβαια, κι εκεί δε λείπουν τα μικροπροβλήματα και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να συμβιβαστείς και να ζυγίσεις τι χρειάζεσαι περισσότερο. Συμπερασματικά, το Magic είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Υστερεί στην παροχή υποστήριξης, στο θέμα software, στην Ελλάδα από την HTC. Το Android είναι πάρα πολύ καλό κι αν έχεις διάθεση ν' ασχοληθείς, είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 @vman: Πιστεύεις ότι θα ήταν καλό και δυνατό να βάλουμε στο πρώτο post κάποια link (θα μπορούσαμε να τα πούμε και Hints & Tips ή κάτι παρόμοιο) που να παραπέμπουν σε διάφορα post του συγκεκριμένου thread τα οποία θα δίνουν απαντήσεις σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις σχετικά με το Magic με σκοπό να μαζέψουμε την σημαντική πληροφορία εκεί σχετικά με την εν λόγω συσκευή; Για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο βέβαια θα χρειαστώ την βοήθειά σου και όχι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Σίγουρα κάτι τέτοιο θα διευκολύνει όσους ασχολούνται με το Magic. Κι ασφαλώς θα βοηθήσω, όπως μπορώ. Αρκεί να μου πεις τι χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Παιδια καλησπερα´ Γιατι δεν μπορω να παρακολουθησω ολα τα videos απο το youtube? επισης δεν μπορω να δω αρχεια .pps απο το mail μου. Δεν εχω πειραξει τη rom. Αν μπορει καποιος να μου πει τι αρχεια extra χρειαζομαι θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 παιδια ανεβασα αυτη τη ρομ εδώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όντως είναι ένα κινητό που το αν είναι καλό πάει ανάλογα με την χρήση που θέλει ο καθένας. Αλλά με τα δεδομένα της σημερινής χρήσης (web serfing, fotos κλπ) είναι ένα καλό κινητό (αν κατάλαβα καλά) αλλά μπορεί να χησιμοποιηθεί και σαν (ψιλο)επαγγελματικο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wargasm Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΕΑ ΡΟΜ HTC Magic έκδοση 3.05.401 (πολυγλωσσική έκδοση) Περιλαμβάνει την Ελληνική γλώσσα (106,14 MB) Μπορειτε να την βρειτε εδω http://www.imobile.gr/downloads.php?do=cat&id=1 Απλα επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Σίγουρα κάτι τέτοιο θα διευκολύνει όσους ασχολούνται με το Magic. Κι ασφαλώς θα βοηθήσω, όπως μπορώ. Αρκεί να μου πεις τι χρειάζεται. Κάτι σαν αυτό της υπογραφής σου για παράδειγμα; :rolleyes: Παρακολουθώντας το forum βλέπω πως γενικώς έχεις καλύψει πολλά θέματα με τις απαντήσεις που δίνεις κατά καιρούς σε χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής. Σου είναι εύκολο να μαζέψεις κάποια από αυτά (τα κυριότερα κατά τη γνώμη σου); Σε πρώτη φάση ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε τα link της υπογραφής σου και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakouna Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΕΑ ΡΟΜ HTC Magic έκδοση 3.05.401 (πολυγλωσσική έκδοση) Περιλαμβάνει την Ελληνική γλώσσα (106,14 MB) Μπορειτε να την βρειτε εδω http://www.imobile.gr/downloads.php?do=cat&id=1 Απλα επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα κατεβαινει και σε λιγο..... Αντε να δουμε καμια ασπρη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Μη βιαστείτε να τη βάλετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε με perfected SPL και μετά θα χρειαστείτε goldcard, για να μπορέσετε να περάσετε οποιαδήποτε άλλη ROM, εάν τελικά δε σας αρέσει. Κατά πάσα πιθανότητα, εντός της ημέρας θα έχω τρόπο να την εγκαταστήσετε με το SPL και radio που έχετε τώρα, αποφεύγοντας το perfected SPL. EDIT: Η καινούρια ROM έχει radio 6.35.08.29 και SPL 1.76.0009 και Sense UI. Απ' όσο είδα έχουν μεγαλώσει το system και πιθανότατα γι' αυτό έχουν βάλει καινούριο radio και SPL. Να σας θυμήσω ότι η Cursorsense έχει radio 6.35.07.29 και SPL 1.76.2007. Την έχω εγκαταστήσει και φαίνεται αρκετά καλή. Σε λίγη ώρα θα σας ενημερώσω για τον τρόπο εγκατάστασης. 160 χαρακτήρες στα SMS, επιτέλους για όλους. EDIT2: Ο οδηγός για την εγκατάσταση της καινούριας ROM, χωρίς να "κολλήσετε" στο perfected SPL που τη συνοδεύει, είναι έτοιμος :D. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή παρατήρηση, αφήστε σχόλιο στο blog ή εδώ. Απ' όσο μπόρεσα να δω, η ROM είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με την CursorSense, η οποία άλλωστε στηρίζεται σε αυτή τη συγκεκριμένη ROM. Κάτι σαν αυτό της υπογραφής σου για παράδειγμα; Παρακολουθώντας το forum βλέπω πως γενικώς έχεις καλύψει πολλά θέματα με τις απαντήσεις που δίνεις κατά καιρούς σε χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής. Σου είναι εύκολο να μαζέψεις κάποια από αυτά (τα κυριότερα κατά τη γνώμη σου); Σε πρώτη φάση ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε τα link της υπογραφής σου και βλέπουμε. Θανάση θα το δουλέψω και θα σ' ενημερώσω, όταν είμαι έτοιμος. Edited January 21, 2010 by vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakouna Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μη βιαστείτε να τη βάλετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε με perfected SPL και μετά θα χρειαστείτε goldcard, για να μπορέσετε να περάσετε οποιαδήποτε άλλη ROM, εάν τελικά δε σας αρέσει. Κατά πάσα πιθανότητα, εντός της ημέρας θα έχω τρόπο να την εγκαταστήσετε με το SPL και radio που έχετε τώρα, αποφεύγοντας το perfected SPL. EDIT: Η καινούρια ROM έχει radio 6.35.08.29 και SPL 1.76.0009 και Sense UI. Απ' όσο είδα έχουν μεγαλώσει το system και πιθανότατα γι' αυτό έχουν βάλει καινούριο radio και SPL. Να σας θυμήσω ότι η Cursorsense έχει radio 6.35.07.29 και SPL 1.76.2007. Την έχω εγκαταστήσει και φαίνεται αρκετά καλή. Σε λίγη ώρα θα σας ενημερώσω για τον τρόπο εγκατάστασης. 160 χαρακτήρες στα SMS, επιτέλους για όλους. EDIT2: Ο οδηγός για την εγκατάσταση της καινούριας ROM, χωρίς να "κολλήσετε" στο perfected SPL που τη συνοδεύει, είναι έτοιμος :D. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή παρατήρηση, αφήστε σχόλιο στο blog ή εδώ. Απ' όσο μπόρεσα να δω, η ROM είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με την CursorSense, η οποία άλλωστε στηρίζεται σε αυτή τη συγκεκριμένη ROM. Δυστυχως δεν προλαβα. Καινουργιος στο Ανδροιδ και το αποτελεσμα ...ναι ειναι perfect. Υπαρχει αλλος τροπος να την απεγκαταστησω εχοντας κρατησει και το nandroid backup και να το γυρισω πισω ωστε να το κανω σωστα ή χρειαζεται η μεθοδος goldcard. Κατα τ' αλλα καλη και γρηγορη μου φαινεται (με τη λιγοστη μου εμπειρια μεχρι τωρα). Αν δεν παθεις δε θα μαθεις. Σοφό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να φτιάξεις goldcard, αλλά ακόμα κι έτσι υπάρχει ενδεχόμενο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, να μην μπορέσεις να αλλάξεις το perfected SPL :(. Αυτό γιατί με την goldcard πρέπει να βάλεις update που είναι πιο καινούριο απ' αυτό που έχεις ήδη περασμένο. Σε αυτή τη φάση νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις τον οδηγό μου για την goldcard και να μας ενημερώσεις για το αποτέλεσμα. Αν καταφέρεις να αλλάξεις το SPL σε non perfected, μετά απλά ακολουθείς τον οδηγό για την εγκατάσταση της 3.05.401.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakouna Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ηδη εχω μπει σε διαδικασια. Λογικα σε λιγο θα εχουμε και τα αποτελεσματα. Φτου μου γκαντεμια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Το πιθανότερο είναι ότι θα σου βγάλει το μήνυμα 'main version is older'. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει κάποια νέα έκδοση από την HTC ή κάποιος developer στο xda να βρει ένα kernel exploit. Sorry :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakouna Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Σιγουρα καλυτερο ειναι να το κανω τωρα ωστε να μπορω να παιζω με τις εκδοσεις. Τουλαχιστον δεν τουβλιασα τη συσκευη οποτε στην χειροτερη να κανω υπομονη. Παρολ' αυτα θα το δοκιμασω μεχρι τελος. Thanks για τις συμβουλες. Την ελπιδα θα την σκοτωσω τελευταια. Την σκοτωσα δεν γινεται κατι. Οποτε υπομονη. Thanks και παλι. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 21, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Την σκοτωσα δεν γινεται κατι. Οποτε υπομονη. Thanks και παλι. το bluetooth λιτουργει κανονικα με την εφαρμογη bluetooth file transfer??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Για να λειτουργήσει το bluetooth file transfer, θα πρέπει η ROM να είναι rooted. Αυτή δεν είναι. Λίγη υπομονή και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να την κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakouna Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Φιλε Vman αν παρει το ματι σου ή το αυτι σου καποια recovery ...you know! Οσο για το bluetooth με καλυψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Για να λειτουργήσει το bluetooth file transfer, θα πρέπει η ROM να είναι rooted. Αυτή δεν είναι. Λίγη υπομονή και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να την κάνω. Βασιλη βαλε τα δυνατα σου και δωσε μας την ρομ rooted ! Μπραβο για ολη τη δουλεια που κανεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wargasm Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Παιδια ακολουθησα ολες τις οδηγιες κανονικα αλλα οποτε φορτωνα την update.Engineering-SPL-HBOOT-1.33.2010-signed.zip δεν με αφηνε...ειχα βγαλει και το usb...aborted... Τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts