Jump to content

kostasfab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasfab

  • Ημ. Γέννησης 07/10/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostasfab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Από σήμερα κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει προερχόμενος από το MI A1 (3.5 χρόνια) καταλαβαίνετε ότι τα βλέπω όλα σαν να ταξιδεύω με την ταχύτητα του φωτός! Ελπίζω να με βγάλει και αυτό μια τριετία +.
  2. Παρήγγειλα από Σκρούτζ το 4-64 nebula red. Από το κατάστημα μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο και αν θελήσω να το παραγγείλω θα κάνει από 3-30 ημέρες. Τελικά παρέλαβα την συσκευή σε πέντε ημέρες στα 162€ και με δύο χρόνια εγγύηση και 7 ημέρες DOA. Δεν ξέρω αν αυτά που γράφετε είναι από προσωπικά βιώματα η γράφετε για να γράφετε. Και στο Σκρούτζ λοιπόν υπάρχουν και φτηνά και αξιόπιστα καταστήματα.
  3. Μόλις ήρθε το security update για τον μήνα Μάιο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα σε όλους με υγεία αγάπη και ευτυχία Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Τα όποια bugs της συσκευής έχουν εξαφανιστεί με την τελευταία έκδοση ( τουλάχιστον στην δική μου συσκευή) δεν πιστεύω να πάρουμε την 10 (ποτέ μην λες ποτέ) και τα οποία security patch δοθούν να είναι με σκοπό να βελτιώσουν τα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλές συσκευές. Είμαι είδη ενάμιση χρόνο με την συσκευή άμα καταφέρει να με κρατήσει άλλο ενάμιση χρόνο θα έχω να πω ότι με 200 ευρώ μπορείς να έχεις μία συσκευή εξαιρετική από μια εταιρεία "κινέζικη" . Τύφλα να έχουν οι κολοσσοί που ξεχνούν από που έχουν ξεκινήσει και νομίζουν ότι τρώμε κουτό χόρτο...
  6. Κανένα θέμα και από μένα. Κάποια μικρά θέματα που είχα έχουν λυθεί στο ακέραιο το μοναδικό θέμα που έχω είναι με το ραδιόφωνο που χάνει κατά διαστήματα τον σταθμό που ακούω και άλλες φορές ενώ η εφαρμογή είναι ανοιχτή σταματάει να παίζει. Από θέμα μπαταρίας είναι μια χαρά βγάζω άνετα την μέρα με αρκετό ραδιόφωνο, μουσική, δεδομένα ανοιχτά FB, chrome, κλπ , και αρκετό game ( the walking dead no man's land) λίγα τηλέφωνα και ανάλογα την μέρα και καμιά σειρά στο Netflix. Απόλυτα ευχαριστημένος ενάμιση χρόνο με το Α1
  7. Απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Κάποια μικρά θέματα που είχα με τον αισθητήρα εγγύτητας έχουν λυθεί 100%. Επίσης θα συμφωνήσω στα λεγόμενα σου. Η ταχύτητα της συσκευής έχει βελτιωθεί. Η μπαταρία είναι ένα τσακ καλύτερη. Το multitasking είναι μια χαρά τουλάχιστον οπότε χρειάστηκε η εναλλαγή των εφαρμογών δεν με κρέμασε ποτέ. Έχουμε και κανονικό ραδιόφωνο. Γενικά ενάμιση χρόνο συμβιώσεις με το ταπεινό Α1 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Για τις προβληματικές συσκευές υπάρχει και η εγγύηση.
  8. Το θέμα που έχω με το ραδιόφωνο είναι ότι κάνει κοψίματα για κλάσμα του δευτερολέπτου σε τακτά χρονικά διαστήματα (όχι πάντα) και κάποια στιγμή στο άκυρο χάνεται ο ήχος σαν να έκλεισα την εφαρμογή. Επανέρχεται ο ήχος αλλάζοντας σταθμό.
  9. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά επαναφορά εφόσον δεν έχεις κάποιο θέμα. Το μόνο θέμα που έχω εγώ είναι με το ραδιόφωνο .
  10. Μετά το μικρό update με τις βελτιώσεις και το security patch του Ιανουαρίου το τηλέφωνο έχει γίνει σφαίρα!! Δεν είχα και δεν έχω πρόβλημα με την B20. Νομίζω βελτιώθηκε η ένταση στο ηχείο της συσκευής. Ένα μικρό θέμα που είχα με τον fingerprint όπου σε άσχετο χρόνο και μερικές φορές δεν αναγνώριζε με την καμία το δακτυλικό αποτύπωμα διορθώθηκε. κάποια μικρά θέματα που είχα με τον αισθητήρα εγγύτητας έχουν λυθεί στο 100%. Ένα θέμα που αντιμετωπίζω είναι με το ραδιόφωνο, κάνει ανά διαστήματα διακοπές για κλάσμα του δευτερολέπτου και που και που απενεργοποιήτε ο ήχος ενώ η εφαρμογή είναι σε λειτουργία, μπαίνοντας στην εφαρμογή και κάνοντας search επανέρχεται ο ήχος. Με την μπαταρία δεν έχω ακόμα άποψη αν και νομίζω ότι τα πάει καλύτερα. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχουν δώσει μέχρι σήμερα.
  11. Τελικά πήραμε την αναβάθμιση ... Το είχα πει ότι σε καμία δεκαριά μέρες θα την έχουμε . Είναι σε πολύ καλό επίπεδο η αναβάθμιση . Μέχρι στιγμής όλα πάνε περίφημα.
  12. Παίζει ρόλο η παρτίδα παραγωγής από συσκευή σε συσκευή. Μπορεί να υπάρχουν μικρό διάφορες στο hardware πχ στην μια παρτίδα να χρησιμοποιήθηκε ο Α αισθητήρας εγγύτητας και στην δεύτερη παρτίδα ο Β αισθητήρας. Και γι'αυτό να γίνεται το μπέρδεμα με τις αναβαθμίσεις. Η αναβάθμιση ξεκίνησε στο Hong Kong!! https://en.miui.com/thread-4963489-1-1.html
  13. https://gr.gizchina.com/2018/12/20/google-pixel-3-3-xl-neo-sovaro-bug-plittei-tis-nayarchides/ Ευτυχώς μετά από ένα χρόνο + συμβιώσεις με το ταπεινό Α1 δεν αντιμετώπισα το παραμικρό. ( Εκτός από το θέμα με τον αισθητήρα εγγύτητας που λύθηκε με τις αναβαθμίσεις) Κάπου διάβασα ότι από αύριο θα αρχίσει να δίνεται το update και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει δωθεί σχεδόν σε όλους. Ελπίζω να ισχύει.
  14. Ξεκίνησαν να αναβαθμίζονται και στο Μπαγκλαντές.
×
×
  • Create New...