Jump to content

dermitzos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dermitzos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dermitzos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σήμερα έφτασε στο Ηράκλειο κι εμένα, αλλά λόγω τοπικής αργίας δεν γίνεται να το πάρω. Αύριο λογικά το παραλαμβάνω κι εγώ!
  2. Είχα παραγγείλει ένα tablet με tracking number της μορφής RX*********DE από το banggood στις 25/10, στάλθηκε στις 28/10, στις 1/11 ήταν Σιγκαπούρη, και τώρα στο tracking στα ΕΛΤΑ μου βγάζει "Άφιξη στη χώρα προορισμού". Αυτό σημαίνει ότι έφτασε στην Ελλάδα ή στη Γερμανία, μιας και το tracking number καταλήγει σε DE;
  3. Όχι εφ' όσον θα μας έρθει συστημένο και είναι μικρό πακέτο.
  4. Μπορείς επίσης να κάνεις την αναζήτηση μέσα από εδώ https://www.globalmail.dhl.com/web/portal-asia/traceit βάζοντας στο πεδίο "Item Cust_Ref" το tracking number της μορφής A000091********9. Και εγώ έχω κάνει μία παραγγελία στις 25/10 και την περιμένω από εκεί. Στάλθηκε στις 28/10 και από τις 1/11 είναι στη Σιγκαπούρη. Είδομεν.
  5. Παίδες, από banggood, ποια επιλογή να επιλέξω; Air Parcel register ή Standart Shipping; Και επιλέγω και το Drop Shipping order έτσι;
  6. Η ΔΕΗ κάνει πολλά κόλπα, σε σημείο να κάνει τα αδύνατα δυνατά.
  7. Για πρόβλημα με το τροφοδοτικό ακούγεται. Έχεις ups ή σταθεροποιητή τάσης; Δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό αν έχεις παραπανίσιο, και πες μας τί έγινε.
  8. Δηλαδή αν κάποιος τύχαινε και δεν έβλεπε το site, δεν ενημερωνόταν γι' αυτό; Διότι δεν θυμάμαι να μου έχει έρθει κανένα μήνυμα που να μου περιγράφει αυτό που λες. Απ' ότι βλέπω έχεις δίκιο για την ημερομηνία, αλλά οι τύποι βγάλαν την ανακοίνωση στο site, 2 μήνες πριν το ενεργοποιήσουν για να είναι καλυμμένοι, και όποιος το έβλεπε μετά, απλώς δεν τους έννοιαζε.
  9. Ναι, μπερδεύτηκα. Το aliexpress εννοούσα.
×
×
  • Create New...