aimilios Δημ. January 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Αυτό με τα εργοστάσια λιγνίτη είναι μια μεγάλη, σοβαρότατη αλλά άλλη συζήτηση (και οι ηλίθιοι κυβερνώντες κυνηγάνε να φτιάξουν και άλλα, αντί να εκμεταλλευτούν άλλες πηγές). Επιτέλους ρε παιδιά, μην παίζετε το παιχνίδι τους, αυτό του αποπροσανατολισμού! ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 με ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα κοντευω να κοψω το καπνισμα.οριστε και μετα σου λενε οτι το internet σου κανει κακο.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 http://www.e-tipos.com/newsitem?id=69643 Το αυτονοητο εγινε ειδηση... Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Σύμφωνα με το νομοσχέδιο και για να πάψουν οι ανησυχίες και οι διαμάχες όλων σας. Με απλά λόγια λοιπόν... Οι καφετέριες και τα μπαρ-κλαμπ κάτω των 70τμ έχουν δικαίωμα να αυτοχαρακτηριστούν ως "καπνιστών" οπότε το αν θα αλλάξει κάτι εκεί, έγκειται στον εκάστοτε καταστηματάρχη. Το τι θα γίνει με αυτές, μπορείτε εύκολα να το φανταστείτε. Στα μεγαλύτερα καταστήματα, "δύναται να διαμορφωθούν χώροι καπνιζόντων που διαχωρίζονται από την υπόλοιπη αίθουσα και έχουν ειδικές εγκαταστάσεις εξαερισμού". Καλό και αυτό, μόνο που δεν περιορίζει κανένα μαγαζί των 100 τετραγωνικών, να διαχωρίσει τα 90τμ για "χώρο καπνιζόντων" και να αφήσει 10τμ στην "υπόλοιπη αίθουσα". Ελλάδα είμαστε και Ελλάδα θα μείνουμε για πάντα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ελλάδα είμαστε και Ελλάδα θα μείνουμε για πάντα. Και οι Ιταλοί καπνίζουν πολύ και έλεγαν πως δεν θα περνούσε ο νόμος, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι τον σέβονται 99.99%. Ίσως είμαστε λίγο πιο πίσω σε τέτοια θέματα, αλλά -όπως όλες οι χώρες- σίγα-σιγά θα καταργηθεί το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους. Μπορεί να πάρει 20-30 χρόνια, αλλά θα γίνει (ο νόμος της προόδου). Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 http://www.e-tipos.com/newsitem?id=69643 Το αυτονοητο εγινε ειδηση... Και να φανταστείς ότι εγώ νόμιζα πως δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε κανέναν χώρο εργασίας (όχι απαραίτητα από τον νόμο, αλλά από τον ίδιο τον εργοδότη). Είμαι σ'άλλο κόσμο... Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Και να φανταστείς ότι εγώ νόμιζα πως δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε κανέναν χώρο εργασίας (όχι απαραίτητα από τον νόμο, αλλά από τον ίδιο τον εργοδότη). Είμαι σ'άλλο κόσμο... Στον δικό μου χώρο εργασίας (μεγάλη διεθνής εταιρεία) μπορώ να περηφανεύομαι πως απαγορεύτηκε το κάπνισμα οπουδήποτε εντός του κτιρίου περίπου 3 μήνες πριν, με πρωτοβουλία της διοίκησης. Πλέον όλοι οι καπνιστές συνάδελφοι φοράνε τα μπουφάν τους και βγαίνουν έξω να κάνουν το τσιγάρο τους. ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Στον δικό μου χώρο εργασίας (μεγάλη διεθνής εταιρεία) μπορώ να περηφανεύομαι πως απαγορεύτηκε το κάπνισμα οπουδήποτε εντός του κτιρίου περίπου 3 μήνες πριν, με πρωτοβουλία της διοίκησης. Πλέον όλοι οι καπνιστές συνάδελφοι φοράνε τα μπουφάν τους και βγαίνουν έξω να κάνουν το τσιγάρο τους. ;) Φαντάζομαι (ή μάλλον ελπίζω) ότι σε όλες τις μεγάλες και πολυεθνικές εταιρίες συμβαίνει πλέον το ίδιο. Το δημόσιο (η είδηση του Ελ. Τύπου αφορά μια Νομαρχία) είναι όπως πάντα από άλλο ανέκδοτο. Εγώ έπαθα πολιτισμικό σοκ όταν πήγα στην Eurobank και ήμουν σε γραφείο (εννοώ όχι στο ταμείο) και μιλούσα στην υπάλληλο για μια υπόθεση μου και ξαφνικά βγάζει και ανάβει τσιγάρο. Θεώρησα ότι σε client facing θέση τουλάχιστον θα με ρώταγε - έστω από ευγένεια. Ρε συ Snowball πως φαίνεται ότι λείπουμε πολλά χρόνια ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Στον δικό μου χώρο εργασίας (μεγάλη διεθνής εταιρεία) μπορώ να περηφανεύομαι πως απαγορεύτηκε το κάπνισμα οπουδήποτε εντός του κτιρίου περίπου 3 μήνες πριν, με πρωτοβουλία της διοίκησης. Πλέον όλοι οι καπνιστές συνάδελφοι φοράνε τα μπουφάν τους και βγαίνουν έξω να κάνουν το τσιγάρο τους. ;) Δεν είναι κακό το να βγαίνεις έξω για τσιγάρο. Ξεφεύγεις λίγο από την κλεισούρα του γραφείου, πιάνεις την κουβέντα με τους υπόλοιπους που καπνίζουν κτλ. :D "Νόμιμο" διάλειμμα με λίγα λόγια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Φαντάζομαι (ή μάλλον ελπίζω) ότι σε όλες τις μεγάλες και πολυεθνικές εταιρίες συμβαίνει πλέον το ίδιο. Το δημόσιο (η είδηση του Ελ. Τύπου αφορά μια Νομαρχία) είναι όπως πάντα από άλλο ανέκδοτο. Εγώ έπαθα πολιτισμικό σοκ όταν πήγα στην Eurobank και ήμουν σε γραφείο (εννοώ όχι στο ταμείο) και μιλούσα στην υπάλληλο για μια υπόθεση μου και ξαφνικά βγάζει και ανάβει τσιγάρο. Θεώρησα ότι σε client facing θέση τουλάχιστον θα με ρώταγε - έστω από ευγένεια. Ρε συ Snowball πως φαίνεται ότι λείπουμε πολλά χρόνια ε; Απαράδεκτη η υπάλληλος της Eurobank. Μα ανάβεις το τσιγάρο όταν έχεις πελάτη απένταντί σου? Για κουτσομπολιό ήρθε και ανάβεις το τσιγάρο? :p Δεν είναι κακό το να βγαίνεις έξω για τσιγάρο. Ξεφεύγεις λίγο από την κλεισούρα του γραφείου, πιάνεις την κουβέντα με τους υπόλοιπους που καπνίζουν κτλ. :D "Νόμιμο" διάλειμμα με λίγα λόγια :p Ειδικά άμα βρέχει/φυσάει!! :D Τους κάνουμε και πλάκα από πανω εμείς οι "μέσα". :p Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Το θέμα ξανανοίγει με την ελπίδα πως θα εκλείψουν οι γνωστές αντιπαραθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Σας παραθέτω ένα άρθρο που βρήκα σχετικά με το "ηλεκτρονικό" τσιγάρο και θα ήθελα γνώμες όσων το έχουν δοκιμάσει καθώς και εάν θεωρείτε ότι αυτό πρέπει να επιτρέπεται σε κλειστούς χώρους. http://www.men24.gr/html/ent/051/ent.82051.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Το θέμα ξανανοίγει με την ελπίδα πως θα εκλείψουν οι γνωστές αντιπαραθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Σας παραθέτω ένα άρθρο που βρήκα σχετικά με το "ηλεκτρονικό" τσιγάρο και θα ήθελα γνώμες όσων το έχουν δοκιμάσει καθώς και εάν θεωρείτε ότι αυτό πρέπει να επιτρέπεται σε κλειστούς χώρους. http://www.men24.gr/html/ent/051/ent.82051.asp Αγορασα το brand που πουλαει ο Παπασωτηριου αλλα οχι για εμενα μιας και δεν καπνιζω. Οπως μου ειπαν μετα τη δοκιμη, εχει διαφορετικη γευση απο ενα κανονικο τσιγαρο (πιο ελαφρυ) αλλα εφοσον καποιος χρησιμοποιει φιλτρα με νικοτινη μπορει να κοψει το αληθινο τσιγαρο με μικρη προσπαθεια. Και επειτα, γιατι οχι και το ηλεκτρονικο; Οσοι θελουν να κρατησουν τη συνηθεια, μπορουν να χρησιμοποιουν τα φιλτρα μηδενικης νικοτινης με διαφορες γευσεις αν και νομιζω πως ειναι λαθος να κυκλοφορουν αφου οπως αναφερει το αρθρο μπορουν να ελκυουν τα παιδια (φαντασου σε λιγα χρονια... το ηλ. τσιγαρο θα ειναι κουλ, the best... και θα λανσαρεται ως ακινδυνο κ.λπ. με μια φωτο σε ενα καφε που ολοι θα ρουφανε απο ενα και θα χαμογελανε). Σχετικα με το αν πρεπει να επιτρεπεται σε κλειστους χωρους, θεωρω πως οχι. Το να περασουμε σε μια νεα γενια τσιγαρων που δεν παραγουν καπνο, ακομη και να μην καταστρεφουν την υγεια του καπνιστη, ειναι χαζο. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Εχετε δει κανενα μαγαζι να κανει εργασιες για τη 1η Ιουλιου; Προσωπικα κανενα... Φανταζομαι οτι επειδη ειναι καλοκαιρι δε τους πειραζει να μη καπνιζουν οι πελατες που καθονται μεσα αφου οι περισσοτεροι ειναι εξω, μεχρι το χειμωνα θα δουν αν θα τους κυνηγανε και αναλογα θα πραξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Οι καπνιστες δεν ειναι ανθρωποι αξιολυπητοι και ουτε θελουν βοηθεια απο κανεναν! Ολοι εξαρτιομαστε απο κατι το οποιο μας καταστρεφει θες αυτο να λεγεται τσιγαρο, υπερκαταναλωτισμος, ναρκισισμος, υπεροψια... και η λιστα μεγαλωνει κανεις δεν ειναι καλυτερος κανενος και αυτο δεν το εχουν καταλαβει πολλοι νομιζουν οτι επειδη δεν καπνιζουν εχουν και περισσοτερα δικαιωματα στην ζωη (κατι που κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι λαθος)! Ναι το τσιγαρο κανει κακο και ναι επηρεαζει και τους γυρο μας κατα ενα μεγαλο βαθμο γι'αυτο παρθηκαν και αυτα τα μετρα και οχι για να σχιματιστουν γκετο! Αν και καπνιστης πιστευω πως τα μετρα αυτα ειναι πολυ λογικα και απορρω γτ δεν ειχαν εφορμοστει εδω και καιρο (ΑΧ ελλαδα), δεν μου φταιει ο διπλανος-φιλος μου σε τιποτα, αλλα δεν ειναι σωστο να με υποβιβαζουν και εμενα τοσο πολυ! Θελω να υπενθυμισω οτι δεν καπνιζω για να καταστρεψω τα πνευμονια μου (αν και αυτο γινεται) αλλα για την ανακουφιση και ευχαριστηση που μου προσφερει και συμβιβαζομαι με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 "Οι ζώνες καπνιστών στα εστιατόρια είναι σαν ζώνες ούρησης σε πισίνες." :lol: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Οι καπνιστες δεν ειναι ανθρωποι αξιολυπητοι και ουτε θελουν βοηθεια απο κανεναν! Ολοι εξαρτιομαστε απο κατι το οποιο μας καταστρεφει θες αυτο να λεγεται τσιγαρο, υπερκαταναλωτισμος, ναρκισισμος, υπεροψια... και η λιστα μεγαλωνει κανεις δεν ειναι καλυτερος κανενος και αυτο δεν το εχουν καταλαβει πολλοι νομιζουν οτι επειδη δεν καπνιζουν εχουν και περισσοτερα δικαιωματα στην ζωη (κατι που κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι λαθος)! Ναι το τσιγαρο κανει κακο και ναι επηρεαζει και τους γυρο μας κατα ενα μεγαλο βαθμο γι'αυτο παρθηκαν και αυτα τα μετρα και οχι για να σχιματιστουν γκετο! Αν και καπνιστης πιστευω πως τα μετρα αυτα ειναι πολυ λογικα και απορρω γτ δεν ειχαν εφορμοστει εδω και καιρο (ΑΧ ελλαδα), δεν μου φταιει ο διπλανος-φιλος μου σε τιποτα, αλλα δεν ειναι σωστο να με υποβιβαζουν και εμενα τοσο πολυ! Θελω να υπενθυμισω οτι δεν καπνιζω για να καταστρεψω τα πνευμονια μου (αν και αυτο γινεται) αλλα για την ανακουφιση και ευχαριστηση που μου προσφερει και συμβιβαζομαι με αυτο. Φιλε μου εισαι πολυ σωστος, αλλα δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει την "**μαω και δερνω" σταση που εχουν πολλοι καπνιστες απεναντι στους αντικαπνιστες αλλα και γενικα. Λες και ολα τα δικαιωματα για τα οποια εχουν παλεψει ολες οι γενιες του πλανητη συμπυκνωνονται στο δικαιωμα τους να μπαφιαζουν τον κοσμο και αμα τους στερησεις αυτο το δικαιωμα(στους δημοσιους χωρους ε) βγαζουν νυχια και φωναζουνε "οχι εμεις θα καπνιζουμε και μετα τον Ιουλη οξω", "οπως εγω σεβομαι το οτι ο αλλος δεν καπνιζει, να σεβαστει κι αυτος εμενα"(το ακυρο ξερω γω, πως θα δειχναν οτι δεν σεβονται οτι δεν καπνιζω, να μου χωναν τσιγαρο στο στομα με το ζορι; ), "ολα αυτα που αναπνεουμε και τρωμε δεν σας πειραξαν, ο καπνος σας πειραζει" και αλλες τετοιες να μην τι χαρακτηρισω...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Φιλε μου εισαι πολυ σωστος, αλλα δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει την "**μαω και δερνω" σταση που εχουν πολλοι καπνιστες απεναντι στους αντικαπνιστες αλλα και γενικα. Την εχω παρατηρησει αλλα δεν ειναι ολοι ετσι! Ετσι παρουσιαζουν τα καναλια ολα τα γεροντια στα καφενια που παει ο Αυτιας, και εχουν την κολημενη αντιληψη της δεκαετιας του 50-60 οπου ολοι οσοι καπνιζαν ηταν gentlemen. Ο σωστος ανθρωπος- πολιτης και εν συνεχεια καπνιστης γνωριζει οτι αυτο που κανει επηρεαζει τους γυρω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Κι ομως δεν ειναι μονο οι μεγαλοι ετσι. Πολλοι φιλοι μου και γνωστοι εχουν παρομοια συμπεριφορα και αν διαβασεις και στο τοπικ θα διαπιστωσεις οτι νεοι ανθρωποι δεν σεβονται ουτε την υγεια τους(προβλημα τους), ουτε τους συνανθρωπους τους. Και μετα περιμενουμε να σεβαστουν οι Ελληνες το περιβαλλον π.χ. Εδω δεν σεβονται τις βασικες ελευθεριες του διπλανου τους. Σημειωνω οτι καπνιζω ενιοτε, δεν ειμαι καμια φανατικη αντικαπνιστρια που διαλαω πακετα και κοβω τα τσιγαρα με τα δοντια μου.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Κι ομως δεν ειναι μονο οι μεγαλοι ετσι. Πολλοι φιλοι μου και γνωστοι εχουν παρομοια συμπεριφορα και αν διαβασεις και στο τοπικ θα διαπιστωσεις οτι νεοι ανθρωποι δεν σεβονται ουτε την υγεια τους(προβλημα τους), ουτε τους συνανθρωπους τους. Ετσι ειναι και γω οσους ξερω αυτη τη συμπεριφορα εχουν,δεν τους νοιαζει καθολου ο νομος,αλλοι λεν οτι επειδη ειμαστε Ελλαδα δεν προκειται να εφαρμοστει τιποτα(και εχουν δικιο,γιατι κι εγω το ιδιο πιστευω) κι αλλοι ποιο κουβαρνταδες λεν οτι θα πληρωσουν αν τους γραψουν.Δεν ακουσα ουτε εναν να νοιαζεται για το αν ενοχλει τον μη καπνιστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Eδω καπνιζουν μεσα σε παιδοτοπους που παιζουν τα ιδια τα παιδια τους και θα σεβαστουν τον διπλανο τους;Η λυση ειναι μια να γινονται συνεχως καταγγελιες.Ο Ελληναρας δυστυχως δεν καταλαβαινει απο νομους. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 o νόμος άλλαξε όπως μάθατε ίσως όπως αλλάζουν όλα τα πραγματα στην ελληνική πραγματικότητα. εδω να βάλω και 2 ... προβαοκατόρικες ερώτησεις με ρωτάει κανείς εμένα αν σε μέσο μαζικής μεταφοράς είμαι υποχρεωμένος να τρωω στην κεφάλα το κινητό της/του που μιλάει 30 λεπτα +++ και επιβαρύνει την κεφάλα μου?? μήπως να απαγορευθεί και αυτό? με ρωτάει κανείς αν μου αρέσει 2 ωρα το βραδυ να περνάει ο μηχανάκιας με την σπασμένη εξάτμιση ξεσηκωνοντας με??? αν του κανω καταγγελία θα είμαι χαφιές? Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Σωστά όλα αυτά που λες, αλλά άσχετα. Το γεγονος ότι σε πολλά θέματα είμαστε πίσω δεν αποτελεί επιχείρημα για την κατάργηση ενός μέτρου που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 με ρωτάει κανείς εμένα αν σε μέσο μαζικής μεταφοράς είμαι υποχρεωμένος να τρωω στην κεφάλα το κινητό της/του που μιλάει 30 λεπτα +++ και επιβαρύνει την κεφάλα μου?? μήπως να απαγορευθεί και αυτό? με ρωτάει κανείς αν μου αρέσει 2 ωρα το βραδυ να περνάει ο μηχανάκιας με την σπασμένη εξάτμιση ξεσηκωνοντας με??? αν του κανω καταγγελία θα είμαι χαφιές? Αν και off topic είναι γεγονός ότι και τα δύο απαγορεύονται (για το πρώτο είχα πετύχει έναν καυγά σε λεωφορείο και ο ένας είχε κάτι φωτοτυπίες εγκυκλίων για να πείσει τον άλλο, δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέρειες) και φυσικά δεν είσαι χαφιές αν κάνεις καταγγελία για να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Χαφιέδες ήταν στην κατοχή αυτοί με την κουκούλα που κάρφωναν πατριώτες, δεν είναι οι ευσυνείδητοι πολίτες που απαιτούν τον σεβασμό των δικαιωμάτων τους, είτε είναι η ησυχία είτε η ακαπνία. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 o νόμος άλλαξε όπως μάθατε ίσως όπως αλλάζουν όλα τα πραγματα στην ελληνική πραγματικότητα. εδω να βάλω και 2 ... προβαοκατόρικες ερώτησεις με ρωτάει κανείς εμένα αν σε μέσο μαζικής μεταφοράς είμαι υποχρεωμένος να τρωω στην κεφάλα το κινητό της/του που μιλάει 30 λεπτα +++ και επιβαρύνει την κεφάλα μου?? μήπως να απαγορευθεί και αυτό? με ρωτάει κανείς αν μου αρέσει 2 ωρα το βραδυ να περνάει ο μηχανάκιας με την σπασμένη εξάτμιση ξεσηκωνοντας με??? αν του κανω καταγγελία θα είμαι χαφιές? Αν διαβασεις λιγο τις σχετικες ερευνες θα δεις οτι δεν εχει δειχθει οτι οταν μιλαει καποιος αλλος στο κινητο μπορει να επηρεαστεις εσυ που εισαι κοντα του. Αν παρολα αυτα αποδειχθει οτι εχει αντιστοιχη επιπτωση με του τσιγαρου, φυσικα και να απαγορευτει. Οσο για το δευτερο, ειναι ηδη παρανομο, και φυσικα και αν σε ενοχλει θα πρεπει να κανεις καταγγελια. Αυτο ελειπε να εισαι χαφιες γιατι θα καταγγειλεις καποιον που κανει κατι παρανομο για την κ@υλα του, και δεν σ' αφηνει να κοιμηθεις. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 για κάπνισμα μιλάμε εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts